White alofa Spell Spell i le alofa tagata - Paʻepaʻe Magic i le fale

Anonim

Alofa Magicers tagata talu mai aso anamua faʻaaogaina tagata e 'ausia a latou sini i le olaga lava. Ma afai o nisi o faʻasologa o le tagata na sauaina le ua afaina o le manaʻo poʻo le faʻamoemoe o le tagata faʻatau (poʻo le mekasini), o isi na mafua ai se tali i se auala masani, ma le leaga. O lea ou te talanoa e uiga i faamaneta paʻepaʻe i le taimi nei. White alofa loloto, o se tasi o se vaega, e mafai ona avea ma sui talafeagai mo auala uliuli, e fai ai ni lamatiaga ma le le lelei

Aoga o le paepae faamaneta

O le paʻepaʻe alofa e sipela ai le alofa o le tagata o loʻo faʻavae i luga o le malamalama o malosiaga o le natura, i le Atua - Mo lenei mafuaʻaga o le le lelei, e le mafua ai ona maua ni mea lelei. E na o le lelei o fuafuaga lelei ma e mafai ona faʻaaoga pe a manaʻomia:

  • Faʻafoʻi lau pele pe pele;
  • mafua ai le alofa o le alofa;
  • fafagu ai leunau;
  • toe foʻi i le malamalama ma le poto ma le faʻamaoni i fesoʻotaʻiga, i totonu o le aiga;
  • E toe faʻataua lagona o lagona ma sili atu.

Paʻepaʻe Magic

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O sea alofa e le mafai ai ona taofia le malamalama o le ua aafia - e na o le latou o se malamalama uaʻi e fesoasoani i mafaufauga ma lagona o le mea saʻo. E masani ona latou faʻatupuina le naunau i le afa o le fonotaga ma ia ma maua lona fiafia mai lenei. Faatasi ai ma le fesoasoani a paʻepaʻe paʻepaʻe, o le latalata i le va o tagata e toʻalua, lagona ma le faaleagaga, - ona o lenei, ma gaioiga fou o loʻo fausia pe suia.

O le paʻepaʻe Maken galue e ala i le metotia o tatalo ma faatatauina, ma faʻaaogaina foʻi lagona sili, e aofia ai le lagona matagofie o le alofa. Afai e matua mamai ou lagona mo filifiliga filifilia ma le faʻamaoni, le maua o le egois ma faʻaeteete ai, ona e mafai lea ona faia se sili sili ona paʻepaʻe e aunoa ma le tele o taumafaiga a oe. Ma o le a ou taʻuina atu pe faʻafefea ona faia, seʻi latou tuuina atu fautuaga lautele.

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a faia se sauniga i luga o se tagata pele?

E pei ona ou maitauina, o lenei sipela e le mafua ai le le lelei taunuuga, gaioiga e aunoa ma le afaina. O le pau le iʻuga e le manaʻomia - atonu e le aoga pe a na faia ma mea sese. O le mea lea, pe a faia o lenei alofa faʻalelotu, e manaʻomia mo le faʻamalosiina o ana faʻatonuga. Ma e tatau ona e mafaufauina nisi mea o loʻo i ai se tuʻusaʻo aʻafiaga i le lumanaʻi. O le a - lisi i le faasologa:

  • A o le i faia se paʻepaʻe alofa, faasaoloto lou ulu mai le leaga ma mafaufauga le mama. E leai se mataupu, aua le faʻatagaina mafaufauga i lau pele, e uiga i lona faʻamalosi i mea e te manaʻo e te maua.
  • Asiasi le Ekalesia i luma o le Rite pe filifili i le Lono o le natura - savali i le nofoaga e te lagona ai le mafanafana pe a mafai. Malolo, mama mafaufauga mai le le lelei, amoina le malosi lelei o le natura.

Paʻepaʻe alofa

  • Uiga mo paʻepaʻe alofa Spell: Moligaʻo - na o sinasina po o le lauʻeleʻele, faapaiaina i le Ekalesia; Vai - faapaiaina i le Ekalesia pe aveina mai i le mama ma le malolosi tulaga faalenatura (tautotogo, ki); Masima ua faapaiaina.
  • E mafai le faʻaaluina o se paʻepaʻe paepae i le faʻateleina o le masina; I se tulaga lautele, i lenei mataupu, o le masina o le masina e leai se taua tele.
  • Ina ia o au gaioiga na tuʻufaʻatasia ma le malosi o loʻo aʻoaʻoina, ia faʻaeteete o loʻo ia te oe ana ata (naʻo le fou).
  • A faʻapea e atoatoa le aga, aua le suia uma le tiute e naʻo le togafiti - galue ia te oe lava ma lau mafutaga, ma o le pupula o le lelei o le a fesoasoani ia te oe. O le mea moni o le paʻepaʻe paʻepaʻe, tuuina atu fesoasoani, e maua ai se isi avanoa, ma e pei lava o oe, o le a mafai ona e faʻaaogaina pe leai.
  • Aua le fefe e toe fai le konafesi pe a taʻu mai e le fatu o le a talafeagai ma moni.

Pau lava lena. Ua matou liliu nei i le vaega aoga ma mafaufau i ni auala o le alofa sipela o le paepae faamaneta i le fale. Ou te toe manatua:

Gaoioi ma le alofa ma lelei, aua le faʻatagaina le leaga i ou mafaufauga.

Lua auala o le paʻepaʻe alofa sipela i se mamao

Metotia numera 1 - luga o le laga mai se tagata

O le a ave ai 2 mimilo mai le masani ai o le salu e salu ai fola i totonu o le fale. Latou manaʻomia ona gagau ma lofituina i le tasi ma le isi, i le taimi e tasi, pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ou nofoaga ma olaga ma fesoʻotaʻiga. O le mana o togafiti faʻamaneta e faʻalagolago i le pupula ma le manino o ou mafaufauga ma mafaufauga e uiga i le lumanaʻi i le lumanaʻi - o le tala sili atu o le ata o le mea e sili atu lona malosi.

E mafai ona e fesoasoani i le taumamaapio poʻo le tatalo, faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga:

"O le talatala o le mimilo o le fusia o le taunuuga. Alofa alofa ma fiafia (lava igoa) ma le (Filifiliga Igoa) Maimau. Tatou mafuta i taimi uma, ae le malepelepe. Tuu ai pea Ma ".

ua tuu e fasi laau milo le faitotoa o le tasi filifilia po o lalo o le faitotoa. Afai tou te ola faatasi, o le o loo tuuina fasi laau i lalo o le faitotoa o lona fale mautotogi po o le aiga, o se filifiliga - i lalo o le fala faitotoa. O le tulaga aloaia o le o le 2-3 masina sauniga, ona mafai lea ona toe fai.

Auala numera 2 - i luga o moligao ekalesia

mala alofa White i moligao ekalesia

  1. Alu i le lotu, tatalo, faatau moligao e tolu ma ituaiga vai paia.
  2. O le i ai mai i le fale, sausau le tulimanu i le fale i le vai.
  3. Ia le moligao: i luga o le uluai tusi o le nila lou igoa, i le lona lua - o le igoa o le filifilia o se tasi, i le lona tolu - o le upu "taunuuga" (o se faailoga lea o lou taunuuga soofaatasi ma le ola).
  4. moligao loʻu i lima e faamaluluina solo, ona mimilo i latou o le tasi i le isi.
  5. Noatia, Mafaufau i se lumanai soofaatasi, faatumulia i lagona faamaoni ma le lelei.
  6. Ina ua maea, faatuina le tuufaatasiga mai le moligao i luga o le laulau i le ogatotonu o le potu (po o fea e te nofo ai po o le feiloai lou tasi pele) ma susunuina ai i latou. Vaai i latou afi, ma mafaufau e uiga i le lumanai susulu, faatalitali mo le moligao atoatoa, ia tuu atu o ou mafaufauga.

O se faatalanoaga puupuu o le faʻataulāitu lauiloa e uiga i "e maua ai sinasina alofa":

Faitau atili