Mosalemi alofa sipela mo le alofa

Anonim

Alofa alofa o le sipela o se tasi o galuega sili ona lauiloa i laʻu faʻataʻitaʻiga. Mo se fesoasoani, sa taʻu mai e sui auai o tagata auai ia te aʻu, ma e tele lava o tagata o lo o latou faʻaaogaina e pei o tagata aʻoaʻo masani, ua fuafuaina e pei o le Orthodox. O le mea tonu lava o le mea lena ou te manaʻo ai e taofi ma faʻapaʻu le tusitusiga i Mosalemi Inferturety.

Mosalemi alofa sipela mo le alofa 7969_1

Mosalemi alofa sipela - o le a lea?

Mumu sipela o se le mautonu pohnomeonon. Eseese faʻapitoa faʻamatala i auala eseese. I le taimi atoa, e tolu tofiga e uiga i Mosalemi Magic:
  1. O le Mosalemi o Malaligi ma na o Muslims.
  2. O se togafiti faʻamaneta, o le mafuaʻaga lea o le faʻatiga i le sui o se sui poʻo se sui o isalama.
  3. O le masani lea o le faʻataulaitu, e ese mai isi ituaiga na o lona tulaga faʻapitoa o gaioiga o gaioiga o le suega poʻo le tagata faʻatau o le avanoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo la matou vaega, ou te fia fai atu e le tatau ona e mafaufau i se sipela o muslims i se mea faapitoa faigata. O tagata e faʻapolopolo osalama e mafai ona alofa i le fiafia i le soʻotaga lava e pei o sui o isi lotu. Mosalemi sipela o se tulaga sili ona magafagafa, lea e mafai ona faia tutoʻatasi tutoʻatasi i le fale. O le vaega e manaʻomia mo lenei le manaʻo e ausia le faʻamoemoe faʻamoemoe, fiafia, faʻatuatua i lau oe lava manuia ma le manaʻomia o le iʻuga.

O ai e mafai ona faʻaaoga se mea faʻapitoa a Mosalemi?

Tuuina uma faʻapitoa o Mosalemi alofa sipela, o le a ou matauina le liʻo o tagata e mafai ona liliu atu i lenei alofa rite. O lenei ituaiga o saisai o le a sili ona lelei:

  • Mo sui o le vaivai o le itupa, lelei georn mai le porphange (i le sili atu faapitoa, mo muslims) ma moomoo e maua ai lagona tutusa mai se tagata e tasi le faatuatua (muslim).
  • Mo tamaʻitaʻi na tutupu aʻe i totonu atoatoa poʻo se vaega Mosalemi aiga, latou te le o ese mai tu aʻe aga faʻapitoa.
  • Mo fafine, mafaufau i lagona i se tagata talitonu ia Mosalemi (tusa lava pe o se fafine taofi i le isi lotu).

Mosalemi alofa sipela mo le alofa 7969_2

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a fai o le muslim alofa o sipela?

Pei o soʻo se ono ono mafai, o le talitonuga faʻamaoni mo le alofa e mafai ona oʻo atu ai i taunuuga le lelei, pe a fai e te faʻatagaina se tele o mea sese i le gasologa o le faia o tulaga uma. O le faamaneta e le tatau ona le togafitia, ina ia aua nei liliu atu ia te ia ma aua le maua se lisi.

Ina ia mafai e le Mosalemi ona aʻafia le saʻo ma le lelei tele, e manaʻomia le faʻatinoina i tulaga nei:

  • O le sipela e masani ona faia O le Atiina o le Moon.
  • Vaʻai ma le totoʻa i faʻatonuga o le uiga, aua le faʻaleagaina i ai.
  • E le mafai ona faia se sipela i aso o le Mosalemi pou.
  • E leʻi i ai se vaiaso i luma o le vaiaso aʻo leʻi faia le aga masani, e manaʻomia le tausisi i le tu masani o meaʻai muslims.
  • Aua le taumafaina le ava malosi ae e te leʻi faia se alofa faʻaaloalo.
  • Ae le i faia le sipela o Muslim, e manaʻomia le iloa poʻo le a le tikeri o le faʻamaoni i lona faʻatuatua, i le tele ona ia faia iaaza. O le malosi o le faʻatuatua e puipuia mai le alofa e sipela, ma na o se polofesa faʻapitoa e mafai ona faia i lenei tulaga e le aoga.
  • Mo fafine, e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi le sipela i le taimi o le palapala. E taua le faʻatali pe a maeʻa le filifiliga, talu mai le muamua 2-3 aso pe a maeʻa le malosi o le le malosi mo le gete (tusa lava pe o le masina o le masina).
  • Mo alii, o le iʻuga o le alofa mile e fuafua lava i le tulaga o le tapuaʻiga o fafine. Ou te fautuaina aʻo leʻi faia le sauniga e tuʻuina atu meaalofa fiafia o tamaʻitaʻi uma o le matua o le matua mai lou latalata i le siosiomaga. O le a fesoasoani ia te oe e atiaʻe ai se uiga faʻapitoa ma saunia atoa mo le alofa o Mosalemi saisai.

Muslim sipela - pe faapefea ona fai?

O le a ou faailoa atu oe i nisi o faʻataʻitaʻiga o Mosalemi alofa Spell, o le mea e faigofie ona e faia i tulaga ola. E iloga i le saʻo o le faʻatinoina o le iʻuga.

Filifiliga 1 - e ala i le pueina

Faitau: Ata Valivali (fou, e leai ni tagata ma meaola i le faʻavaʻa, o ona lava ata, filo (paepae, brict (e sili atu nai lo paʻepaʻe (fou).

Faatonuga: O le sipela e faia i le vaitaimi o le tuputupu aʻe o le masina i le afiafi pe a goto le la. Tape moli uma fatu i totonu o le fale, tata le moligao. Ata e faʻapipiʻi ai foliga o le tasi i le isi ma le suʻi i luga o le faʻafanua filo, faʻalauiloaina le sipela:

"Sue lou taunuuga, ia te au - oe, ia te oe - au, papae, mo le ola".

Afai na e filifilia se filo uliuli, o le upu "Paʻepaʻe" i le tusitusiga o le taupulepulega e tatau ona suia i le upu "uliuli". A maeʻa, o ata e nana i se nofoaga lilo. O le gaioiga o le a amata i luga o le fitu o aso. E malosi le sauniga seʻia teuina ata, e le manaʻomia le lafo i latou.

Filifiliga 2 - luga o le moligao

Mo le tagata e lagolagoina o le a ave se moligao. O le rite ua faia ae leʻi moe i le 3 aso i le laina.

Mosalemi alofa sipela mo le alofa 7969_3

Faatonuga: Tape ese le moli atoa i totonu o le fale, susunuina le moligaʻo ma vaʻai i lona mumu, taumafai e vaʻai i foliga o le tagata filifilia e vaʻai ma le agamalu. Faia seia oʻo i le ata o lau pele ua iloga ese. Ona fefiloi lea o le moligao ma alu e moe. TAUA: A o leʻi i ai i le faaiuga o sauniga taʻitasi, e talafeagai le faia o se mea leaga ma le faʻamalosi alofa:

"Beamarihrir Rakhmanir Rakhim! Min Abdiha Allahi Payla Srave Rabi Aljilil Rabi Annalie Maniazara Vai Atariar Ramhhini! "

O le faamamafa i upu e pa'ū i luga o le auala mulimuli.

Faitau atili