Alofa le mala i se tuputupu ae masina mo le alofa o le tagata - e faitau oe lava

Anonim

Aua le manatu faamaneta e pei o faamaneta mai se tala faʻataulāitu pe a faia vave lava mea uma, ua na o taua i le faitauina o le mala ma talotalo a faamaneta wand. o faamaneta esoteric, ma Esoteric ua inextricably fesootai ma le malosiaga o le natura. O le mea lea, e tauaveina so o se faamaneta fata sauniga, na malie ai i le natura. A lelei fesoasoani e ausia ai sini faapitoa o le faitau o le mala le alofa i le masina tuputupu ae.

O le po susulu e fesootaʻi vavalalata i le ola i le lalolagi, e aafia ai le tele o faiga tutupu i luga o lo tatou paneta. e aafia ai le masina ma le faamaneta: o le toatele sauniga taulāitu e faia i le taimi o se vaitaimi faapitoa o le masina. E faalagolago i le ituaiga o sini ua faatonuina e le mauaina o le sini, ua filifilia e le tutusa vaega o le satelite Lalolagi.

Waxing crescent

Taunuuga o le masina tuputupu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se aofaiga tele o sauniga, e aofia ai e maua ai le tele o le alofa, o loo faatinoina i le taimi o le masina tuputupu ae. Ma e le o le avanoa lenei: le auala o loo tuputupu ae le susulu i le po ma le mauaina o le mana, e faateleina ai le mana o le sauniga, lea sao i le ausia o le sini manaomia.

I totonu o le e maua ai le alofa i se masina tuputupu ae, o conspiracies le sili ona lelei mo:

  • mauaina paaga;
  • faamalosia sootaga i le va o ulugalii;
  • faaleleia atili atoatoa o le soifua maloloina;
  • Tupe ma le manuia tau tupe.

Uma nei sauniga ua tuufaatasia e ala i le mea moni e faapea o loo faamoemoe i latou i fanafanau ma mauaina, ma ua sao lelei le tuputupu satelite o lo tatou lalolagi i lenei. Le masina i le vaega o lona tuputupu ae (o le vaega muamua ma le lona lua) e fesoasoani ina ia faamanuiaina i le toetoe lava o so o se matata o le olaga o le tagata. O le taimi sili lenei mo le fausiaina o fuafuaga fou, o le faatinoga o gaoioiga fou, faaaliga o gaoioiga i le olaga o le tagata lava ia po o so o se mataupu.

Aemaise lava le fiasili le masina i tamaitai. O le sui o le vaivai o feusuaʻiga mo se taimi umi faaaoga lona malosi ma le uunaiga ina ia maua ai le mana i luga o latou se tasi ua filifilia. O le mafuaaga lena e tele sauniga alofa o loo fesootai ma le masina tuputupu ae.

6 Walkways

Mafaufau i le tele o le e sili ona e maua ai le alofa lelei faia i le taimi o le vaega o le tuputupu ae malosi o le Moon ma ua fuafuaina ina ia fesoasoani e ausia le manaomia i vaega eseese o le olaga o le tagata. Le faia o so o se crates o loo i lalo e manaomia ai le saunia loloto le mafaufau ma lagona ia i latou mai le mataupu, aua o le masina ati le loloto o le subconscious, e mafai ona i ai se aafiaga tele i le tulaga o le tusitala o le sauniga.

sauniga anamua o le alofa

vaega faatagaga o lenei sauniga - ua tauaveina na o le Aso Tofi; Le faia i le isi aso o le vaiaso o le faatumulia i se taunuuga le mautinoa. Ina ia faataunuuina le aganuu, e tatau i se fafine aapa lona ofuloto o lona tagata.

I le taimi o le sauniga, le manaomia ofuloto pele e faamama i le tafe le vai malulu, ina ua mavae lea sa latou tautau sosoo ai i le puna vevela (maa, mo se faataitaiga) e tuuina atu ai vave faamago. O lenei faagasologa e tatau ona tuuina atu faatasi ma se paʻu:

"A o outou lingerie mago, (o le igoa o lau pele), ma e mo aʻu, (o lau igoa), o le a soloia mai le alofa e sili atu ma sili atu i aso uma. Talosia ia e ".

le a fesoasoani lenei aganuu fusifusia ia i latou lava o soo se tagata manaomia.

O le isi auala o le mala le alofa o se tagata i le tuputupu masina mai Tatiana Moskovskoy Tagai i le vitio:

Mo le fiafia i le olaga faaleaiga

lauti malosi mata ma suka, mafaufau e uiga i lou naunau (e fesootai ma le fiafia i le aiga, o le mea moni) ma faaleo ai upu nei:

"Ou te tutu, o le pologa le Atua (igoa), faamanuiaga, o le a ou alu atu mai le aiga, sopoia. Le a ou alu i le mama fanua, Pomorier Green. Ua nofo Iesu ma aoao mai ai le poloaiga. Ioe, o le tuua o le pologa le Atua (igoa) o lona tama ma lona tina o ona lava tagata, ina ia fiafia ai i lona toalua ma lona toalua, e avea le tasi atoa i le pologa o le Atua (igoa). O le a tuufaatasia e le Alii, e na te leʻi solia o le tagata. Taia i lenei poloaiga. Amene ".

Faaalu i le lauti ma le tuuina atu i lou faaitiitia ina ia inu.

Alofa sipela i le alofa

Mo le soifua maloloina faaleleia

O le a ave se ipu tioata, vai tautotogo (po o le vai mai le isi, e mautinoa lava o le lalolagi, puna), sinasina tamai maa po o so o se oloa siliva (po o faasalaga uma e lua mea e vave). Sasaa le vai i le ipu malamalama, o iina e tuu le tamai maa po o se mea ario (e mafai ona e vave ma le isi).

O le tioata ua tuua le po i luga o le windowsill i se auala e le masina malamalama atagia i le vai. A vai absorbs malosi malama, latou musuia lona 9 taimi:

"A o faatupulaia le masina, ma e oo mai loʻu ola maloloina. A o faatupulaia le masina, faapea o le a toe maua loʻu ola maloloina. Ia loʻu ola maloloina ona tama, mana - malosi, malosi - tietie uila. Talosia ia e ".

ua tuua le vai i luga o le windowsill seia oo i le masina ua atoa. Ona latou inu ai, ma le mea ua mulumulu i lalo o le vai. O le sauniga e toe faia mo masina taitasi (mai le vaega tuputupu ae i le masina ua atoa) seia oo mai ai le toe faaleleia.

I luga o le uelefea ma le tamaoaiga

Mo le rite o le a e manaʻomia ni tamaʻi paʻepaʻe paʻepaʻe. I luga o le Fitu Tausaga o loʻo faʻamalosi i le alofilima o le alofilima ma musumusu atu le taupulepulega:

"A o tuputupu aʻe le masina, o lea ua aʻe ai laʻu tupe maua. E pei o le masina, o le vai e tosoina le vai ma o le a toe tumu le tupe ia te au. Amene ".

Ina ua uma se faamatalaga, ae liliu liliu le maa i totonu o se tupe faʻaalu a le tagata lava ia, o loʻo nana i lana atotupe. E le mafai ona faʻaalia lau tali o lau tali i se tasi. O le masani i le lumanaʻi e tatau ona e toe faia uma masina fou e totogi ai ma se vaega fou o le faʻamalosiʻau malosi.

Tupe ma tamaoaiga

Mo tupe i le tuputupu aʻe o le masina

O lenei sipela e fesoasoani e tosina ai le manuia i se poloketi fou, tupe, pisinisi, e fautuaina le taofi mau i le masina fou. O le mataupu e manaʻomia e fesoʻotaʻi ma lenei mataupu (konekarate, oloa, ma isi), ma le samasama poʻo le moli moli poʻo le moli moli poʻo le moli moli poʻo le moli moli poʻo le moli moli poʻo le moli moli poʻo le moli samasama poʻo moli samasama poʻo moli samasama poʻo moli samasama poʻo moli samasama poʻo moli samasama ma moli ea. O le moligaʻo o loʻo tuu i tafatafa o le mataupu, ona latou fufuluina lea o lenei mea ma le latou lima taumatau ma faʻamalosia i le manuia:

"O le a le aso na faʻatulaga ai le masina, tusa lava pe o laʻu pisinisi (faʻaigoaina o le mea o le a amata i le manuia. A o le masina e tupu ma lelei i aso uma ma tuputupu aʻe ma olaola. Amene ".

A maeʻa lena mea, e manaʻomia le aofia ai ma faigata ma o loʻo iai i le vaega sili ona lelei, e pei ona atiaʻe ma alu ai - seʻia le faia le moligaʻo.

Mo le maitaga

Amio i le taimi o le leai o se taimi pe tupu le masina. Ia matauina se tamaititi, e manaʻomia e se fafine le 3 taimi e faitau ai le ipu vai mama:

"A o laitiiti loʻu laitiiti, sa leai se aoga mo le lagi, ia Faafiafiaina i le tamaitiiti. Amene ".

E tatau i igoa ona fufulu siʻusiʻu mo le ma pe a maeʻa feusuaiga.

Faitau atili