Privota sauniga faamaneta

Anonim

A alofa le mala o se iloa, aafiaga faapitoa o le malosi i luga o se biocole o se uiga eseese ina ia mafai ona lagona soofaatasi fagua malosi i ai (e faamaneta malosi Voodoo, faitauina conspiracies faapitoa mo le alofa, o isi auala o masani taulāitu po o isi metotia o le mafaufau). O le faamaneta sauniga o le uiga e matua le masani ai i lona ute moni ma ua i ai se numera tele o foliga.

O le a le mataupu autu o le lagona uiga? Le tele o auala o loo faavae i le faagasologa o le tuufaatasia tafe malosi (tane ma le fafine biopoles) e ala i nisi o mea faigaluega e "overlay."

Privota sauniga faamaneta 7975_1

Peculiarities

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni e faapea o sea faamaneta - Filifili e uiga i pito e lua, lea e mafai ona aafia ai itu e lua.

  • I le ulugalii muamua o le aso ma le tasi na faatonuina le faasalaga, ma le tasi na ia lea ua faatonuina e mafai ona e lagonaina tata o le fatu Faamalosia (i mala uliuli - A o lumanai le lagona o le arrhythmia atoatoa, e mafai e manava ma faigata tele, aemaise lava i le taimi o le taeao), ma e oo lava gaoioiga maualuga i le tulaga o gaoioiga (le manao e aunoa taufetuli, faataio ma oso) i le taimi o le "faaeeina atu o le alofa sipelaina "(talu faaluaina le malosi e manaomia ai se galuega faatino malosi). I le faaopoopo atu i le pao vave loto, i le aso muamua ina ua mavae le faaeeina atu o le uiga (suiga i le malosi o le tagata, embedding) foi ono a tete fulufulu mamoe (ma manino mo le tagata moe fiti), i totonu o mu malosi, lagona, "pe a le atoa tino o lomit "(i le toesea ai o isi tiga). Mulimuli ane, e auga e mafai ona tuua ma te le toe faia.
  • Faamasima i le taimi e mafai ona faia fesootaiga O le lagonaina o le olioli siitiaina ma le "turbidity i le ulu" i le afioaga o se tagata e faaaogāina auaunaga e latalata ane, tosina feusuaiga Faaleleia , Faapea foi ma nisi setete fesuiai aemaise faaleoina o malamalama (e pei o tulaga lofituina, alofa malosi po o le tulaga muamua o le onana ai).
  • "White" mala alofa Uunaʻia le faagasologa mafanafana vevela ma popole alofa, o le alofa ma le viiga (A o le taimi o le gaoioiga faapitoa o le faiai sone cortex, lea e nafa ma le taliaina ma le faamaoniga, alofa, lagona o le sootaga vavalalata ma le lotogatasi).
  • Black Alofa lea e afua mai i le mataupu faavae o le "galueaiina", galue ese: e aunoa ma e faigata, ma faatasi ma ia (tagata e faaaogāina auaunaga) - e sili atu ona faigata. Faamamafa ma le popole moni , Vaivai, faapea foi ma leiloa malosi lauulu, fragility fao, soo ORZ, itaitagofie leaga: O lenei ua na o nisi vala o le mala uliuli alofa.
  • Ma afai o le averesi metotia galue i se tutusa auala ma le ava malosi poʻo lima-mata-mata (pei o se "perfumer" i ai Zombie mafua ai se tagata e nofo pea ma le tagata faatau, Aunoa ma le suia o se mea i totonu o ia lava: O le tagata e mauaina e pei o "se mea e sese." Ioe, e leai se mafutaga moni ma lenei tulaga o le a tatalaina.

Privota sauniga faamaneta 7975_2

O a ni tagata alolofa?

Tele e masani ona fiafia i sipela o loʻo faia i le faʻamoemoe o le taimi e tasi ma mo tagata uma Toe foʻi le taimi na faʻaleagaina ai pe leiloa mafutaga . E mafai ona faʻaaogaina ni manatu faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se taupulepulega mo le alofa), o le mea lea e manaʻomia e toe faafoi le tagata. O le iʻuga o lenei taupulepule e mafai ona 'ausia ona o le mea moni o loʻo faʻamalosia ai le tele o faʻalapotopotoga. Ma le laʻititi taimi na pasia mai le taimi o le vaeluaina, o le faʻafaigofie o le toe foʻi i la latou lava fesoʻotaʻiga ma le fesoasoani a le alofa.

Vaitaimi o le gaioiga faaupufai

  • O le saoasaoa ma sili ona faʻatuatuaina faʻaiuga e mafai ona tuʻuina atu le sipela na faʻaalu i totonu o le masina pe lua Mai le taimi o le malologa o tagata. I LENEI tulaga O le aʻafiaga e mafai ona vaʻaia ua uma le vaiaso mulimuli ane. Pe a uma le gafatia.
  • Afai talu ona pasi le malologa Itiiti nai le ono masina , ona toe amata lea o le naunautaiga muamua o le a matua faʻamalieina, ae sili atu le tele o malosiaga e manaʻomia mo se tupe toe faʻafoʻi, ma O le iʻuga o lenei ituaiga o togafiti faʻatau e le o le iloa vave.
  • Afai e te faamalositino se sipela Toeitiiti atoa le tausaga mulimuli ane A maeʻa ona solia e tagata le mafutaga, o foliga mai o se lagona vaʻaia o sea tagata faʻatau ono manaʻomia O ni nai masina.
  • Taua Taua Muamua vaitaimi - mai le 9 i le 12 masina : A leai se fesoʻotaʻiga i le va o nei tagata e toalua, poʻo le tagata pele e i ai lagona mo se isi teine ​​(o lona uiga o lona manatu e le o le tatau ona fesoʻotaʻi i le tagata faʻatau), pe na te le manaʻo e fesoʻotaʻi. Faʻataʻitaʻiga, ona o le 'inoʻino. Ioe, o fesoʻotaʻiga a le tagata lava ia ma fonotaga, o le lea mea sili ona taua mo le moni (aunoa ma le avanoa e faʻamalieina ai).

Alofa sipela - o se matua faigata tele, o le mea o loʻo aʻafia i le tele o vaega o itu: o le portar tulaga i le taimi o le masani ai, faʻapea foi ma le malosi o le paga, faʻapea foi ma le faʻapotopotoga gau o luga, latou te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi "). I se faapuupuuga, o le malosiʻaga e faʻamalosia e fegalegaleai.

O aso malolo o loʻo faʻaalia i luga o le sili atu o le taua (o nisi taimi ma e aunoa ma se fesoʻotaʻiga, e mafai e se tagata ona tuʻuina atu i le sipela i nai aso).

Privota sauniga faamaneta 7975_3

Tulafono ma aafiaga

Ina ia mafai ona faʻaalia manino le talitonuina o le tasi poʻo le isi auala o le alofa sipela poʻo se taupulepulega i se tulaga faʻapitoa, ma le tele o le faʻamoemoe Faataitai Mafuaaga A o le i amataina le malamalamaga. Manaʻomia le suʻesuʻeina auiliili Vaega o ia mafutaga Ia vavalo pe o le a aoga le tagata faʻatau ma le tele o le faʻataulaitu i se tulaga o mataupu e saʻo.

Alofa sipela, o le mea e faʻavae i luga o le fesoʻotaʻiga o le malosi o le eletise, e amata ona galue - e le o le sili atu le mafai ona i ai ma le faʻaaogaina o le tagata lava aso-tolu (I le tele o tulaga, tusa ma le 70%).

Faatasi ai ma le fesoasoani a le totoa, e le gata ona e toe foi mai, ae faapea foi faia sootaga . E masani lava ona faia i tulaga ma le le talafeagai le alofa. O le alofa e mafai ona fesoasoani ma i se tulaga faapena. E mafai ona faia le alofa o faiga faataulaitu ma le fiailoa i le agaga o se tagata e le o foliga malulu i taimi uma. O lenei matua Spell e avatu le mama i le ala o mea na tutupu mo le atinaʻeina o mafutaga. O le mea moni o fesoʻotaʻiga i lenei tulaga e manaʻomia. I mea uma, e ese mai i faamaneta, e tatau ai i tagata ona vaai le tasi i le isi.

Faitau atili