Faʻafefea ona e feoaʻi le tama, e fiafia e fai?

Anonim

Tele lagona i o tatou olaga o le alofa. Sa faia taua i le suafa o le alofa, sa gaugau mauga, ma faatupuina amioga faʻasauā. Ae i lo latou taimi e masani ona tupu o tatou tofiga lona lua e le tali mai ia tatou.

O le taimi lava o le tau togafiti o le a fesoasoani ia te oe e tosina mai ai lau pele. Afai e te malilie faʻatasi ma le faʻamatalaga o le taua, o auala uma e lelei (ma o le alofa o se ituaiga "taua"), o le a tatou taʻuina atu auala e mafai ai ona e faʻaaogaina i le fale (i le ala, latou, latou, latou o le a oʻo mai mo le alofa sipela o teine).

Alofa Spell - Faatuatua i le manumalo, moodi mo le alofa!

Magic Rusil

Ina ua uma ona ou mafaufau i se laasaga matuia, e tatau ona e faia se lipoti matuia i au gaioiga. Fai le alofa e fai e le mafai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tama aulelei e le gata i se maumaututu noatia o nisi upu ma fuaitau, e masani ona latou faʻamaoniaina e le malosi o faʻaalia ma taunuuga. O le maamau mulimuli ane, o loʻo matou feagai ma le pupula poʻo le pogisa togafiti.

Eseesega o le paʻepaʻe ma le uliuli alofa sipela - o le a le mea e saogalemu?

I mea e lua, a o latou fai mai, E i ai! E i ai laina i tusitusiga o laina uliuli lea e taʻu mai ai o le sini o lo tatou manaʻo ia e faʻatinoina le faʻaupuga, mafatia, iloa ai nisi faʻaletonu (tagata faʻatau).

Mo auala pupula o le alofa, ia i latou, e faʻatonutonuina upu o loʻo faʻatautaia lava i le valaʻau o le alofaʻaga (sili "agamalu" faʻaalia nai lo le tulaga o le pogisa faiga faataulaitu). O lea la, o taunuuga mo tagata uma e lua o le tagata o le tagata faʻatau ma le tagata o loʻo faʻatinoina e se matata faʻalilolilo. I soʻo se tulaga, pe a faʻaaogaina le faamaneta i le tagata, o le faʻagaioiga o le faʻaleagaina o le totonu "O le faʻaalia o osofaʻiga, faʻanoanoa, e masani lava ona faʻamalieina ai le ava malosi.

Ae i le na o la taimi, o matou lagona, o le taimi, matou suia, o suiga agaalofa, lea, o le a matou feiloai i lena tagata i totonu o le lalolagi.

I ia mataupu, e tatau ona e faatofu atoatoa oe lava i lagona, ae i le taimi e tasi ma le filemu o le mafaufau i soo se mea sa i ai muamua (i luga o le isi tagata e sili ona leaga (luga o le isi tagata e sili ona leaga (i luga o le isi tagata ua faamuamua (o le a le mamao o le isi tagata. O le mea lea, ta se tama, e te faia se laasaga matuia lea e matua lamatia ai le le fiafia.

E tele auala e te fuliina ai se tamaloa pe na fiafia le tamaititi:

Alofa sipela i le amataga ma se sulugatiti

Tulaga lautele, atoatoa i le faitotoa. O le faigofie tele i se tama e te fiafia i ai i le fale, lea e ave ai se ulu, 2 panti ia. Tamoʻe i luga o lima, vaavaai ia i latou, matou te le o manatu e uiga i fafo ma mafaufau na o outou pele, e uiga i lagona e te fia ai i ai.

O le taulaiga o loʻo i luga o ou mafaufauga, aua o tuʻu saʻo mai ia latou faʻalagolago i le isi atinae o le mea na tupu ma le uiga o le aliʻi ia te oe. O manatu e tatau ona i ai mea lelei, lanu enaena.

Ona tatou faitau lea i soʻo se tatalo, o le a le faʻaaogaina o le igoa o le Aliʻi e iai lava. Ina ua o mai le va o le Vasa i le va o le sopo i luga o le satauro i le pito o le tagata na faia, o lea na ia tuuina atu ia i latou pe a alu i ai.

Faʻafefea ona faʻasaga se tama i luga o le susu

Faauigaina faamuamua i luga o le vai. E tatau ona e liliu i malosiaga malamalama, o lona uiga, uliuli togafiti ua le aofia ai. Mafaufau pe faʻafefea ona sipiʻi le tama i luga o le susu.

Valaaulia le mea faitino o latou lagona susu susu, ua fai atu ai le tusitusiga o le taupulega muamua. E tatau ona e lafoina le malosi o le vai inu i le faʻaaogaina o le tatalo o lou alofa i le tama ma lagona malamalama. Ona faamaeaina lau vai inu i se tioata matagofie ma ou te inu ai lau pele. E manaʻomia le faʻataunuʻuina o le faʻasologa i taimi uma, ae afai e te masalosalo, e mafai ona faʻaalu le sipela, o le laina i le laina.

Lespiracy i le alofa umi (aunoa ma se ata)

Rialsionass mafua ai le alofa umi. O se mea faigofie lea o le teine, o loʻo tilotilo i le faʻamalama, uter 9 taimi o laina:

"Le pologa o le Atua (suafa), alu i loʻu ulu, loʻu maota, i loʻu tu i luga o oʻu ala. Ou te le avatua ia te oe se tasi. Upu, Castle, gagana. Amene ".

Alofa sipela i luga o le filo - e aunoa ma taunuuga

Savali i se tamaloa ma se filo. O le faʻagasologa o le ituaiga o le a le manuia. Ua oso ai i le tamailima filo motok; O le faʻamasinoga atoa e oʻo mai ma laina:

"A o utiliʻai le filo, o lea, le pologa a le Atua (suafa), Tomber), Tober ma faʻafou aʻu, toso mai aʻu, toso mai aʻu, toso mai aʻu, toso mai aʻu, matou te matou, E faʻapea foʻi le tatalo o le aikona i lekona, o le a e tatalo mo aʻu, tele tele e aunoa ma aʻu, latou te le iloaina le filemu. Mai nei nei e faavavau. Amene ".

Fai le tatalo, aveese le filo ma toe ave i luga o le fana. Afai e le le mautonu le filo, ua e malaia i le manuia. Afai o le le mautonu, fegalegaleaiga ma lau pele i ai o le ai ai lea nofoaga i misa ma isi faafitauli.

Masalo o le mea moni o le uiga o le filo o le a taʻe eseʻe, i le tulaga lea, o le mea e maua ai ia te oe e te malamalama ai o lenei tagata talavou e le o fuafuaina mo oe ma o le ae le fiafia. Isi Tutuau ma le faʻaititia o lenei mea, o faʻafitauli o le a taʻua i luga o ou tauau.

O se isi auala sili ona malosi o le tama o le tama i luga o le filo i le tasi vaiaso:

I se mamao o ata

Magic badicial faaaoga ata. O le sili lea ona taua tele, aua naʻo le faʻatoa o le tagata pele, na te faʻatinoina faʻamatalaga e uiga i le tagata. Matau le mea moni o le mea moni o le ata tuai, o le sili atu le vaivai o le aafiaga o le mafaufauina i lou lumanai netellite.

O le savali i se tamaloa e te fiafia i ai, i le ata i luga o le initaneti pe i luga o lau telefoni feaveaʻi o le a le aoga. Na o le muamua lolomiina le ata.

I le faasologa e te manaʻomia:

  • Ata o se tagata o le a mulimuli ane maua ai lagona sili ona pupula.
  • Peni le peni.
  • Sunwing nila.
  • Toso mumu.
  • Moligao mai le Ekalesia.
  • Mumu mataupu.

Ma se ata i lima o laina ua faaleoina:

"E pei o se filo i tua o se tau o le au nila ma le pologa o le Atua (igoa o lau soa) mo aʻu (lou igoa)."

Ae le i faitauina, e tatau ona e tusia lou igoa ma le igoa o lau ata e te fiafia iai. Liliu se ata ia te ia lava, e flash lana filo mumu i le fatafata o le vaapiapi.

I le faʻagasologa o le vaneina ma taʻua ifo o laina o le taugofie. I le taimi lava e tasi, o le saoasaoa muamua e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le siʻitia mulimuli, o loʻo liliu le nila i lau itu. I le faaiuga o le Rite, o le filo e le tipiina (o se tamai pito o totoe, nonoa i luga ma se tolu tafatolu ma lologa ma wax).

Upu: "Ia e faapena!" e mulimuli.

Faitau atili