Taupulepulega i le umi o le tagata i se mamao - e faitau tutoatasi

Anonim

Faitauina o se tagata faʻatau e misia se tamaloa pele poʻo se tamaloa sa i ai lava ma o le a sailia i ai ni sui o se feusuaiga matagofie. O lenei faigofie faʻamaneta o le faʻatauga e fesoasoani ai se tamaloa - o se pele e pei o se aulelei - lagona o le manaʻo i le amioatua, le manaʻo ia vaʻai ma ia i ai latalata.

O le taupulepulega i le umi o le mea e sili atu nai lo se faʻapitoa malosi faʻapipiʻi, galue i luga o le faʻavae o le suia o le tulaga o le agaga o le tagata o le a aʻafia ai le tumau.

Tagata ua leva

Aua le faʻatusatusaina lenei mea taua i le alofa sipela. I se faatusatusaina i uiga, ua taʻua le taupulepule e se faiga faigofie ma e le faʻapea foi le karimi saisaitia. Ae ui i lea, o se taunuuga o lenei mea, o le taimi lava lea e tautonu ai lava i le malamalama o le tagata ma le taofia lona loto, aua o se alofa umi e le masani ai ia te ia. E mo le moomooga i ai i le faasologa mo le manaʻo o se tagata, a aunoa ma le malamalama e ono faʻapena taunuuga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le le aoga faʻaaogaina o le faiga faataulaitu ua leva ona lamatia ma tumu i faʻaaliga le lelei, e oʻo atu i le atoatoa faʻatamaia o olaga o le proformer ma le ua afaina.

Faʻafefea ma o a tulaga e faitau ai se togafiti?

E tele aspicaies paʻepaʻe ma ua manatu i ai e saogalemu, ae na o sauni o mea na faia e tusa ma tulafono e aunoa ma se faalavelave. O le mea lea, o nei togafiti faataulaitu e manaʻomia naʻo i mataupu talafeagai:

  1. Ina ia mafai ona tuleia le tagata filifilia e filifilia muamua i le Starform ma le amataga o le alofa sootaga;
  2. Ina ia mafai ona faafouina lagona i taimi umi, pe a maitauina le malu mai le pele;
  3. Ina ia mafai ona alofagia e pele pe a oʻo mai ia te ia o se iʻuga o le misa poʻo gaioiga o le tauva, lea ua leva ona tumau i le taimi ua tuanaʻi.

tagata fiafia

Po o le a lava le faamoemoega o le tagata faia, taulaʻi atu i le luʻi o moomooga, e tatau ona faʻaaogaina naʻo le mautinoa atoatoa e le o lagona le le lelei o lagona ma lagona i lea lagona. A leai, o se tagata i luga o le faaupuga le saʻo ona tetee atu i le faʻaalia i le au inu, lea e mafai ona oʻo atu ai i mea faʻanoanoa - ava malosi, vaisu, vailaʻau o vailaʻau.

E pei o le taimi e taofi ai, e pei ona, pei o le alofa uma o sauniga, i le taimi o le tuputupu aʻe o le po susulu. Ae ui i lea, o nisi e mafai ona apalai pe a o le masina i le lagi o le a atoatoa.

Auala 4

I le Fitu Fime

Tautala i le taimi o le tuputupu ae o le masina. E manaʻomia tele o le tau o le matagi o loʻo tu i luga o le auala. E mafai ona e faitauina le au tauva e faitau uma uma pe a tatala le faamalama ma fafo. O upu:

"I le motu o tagata faatau, o le matagi e malosi lona savali. Ma i le ao, ma i le po, na ia olopalaina ai. E te lele, le matagi, i loʻu aulelei, i loʻu loto, le fatu o Ia, Dayvi. Tuʻu ma tagi ma fetagisi i le loto o pologa a le Atua (Filifiliga Igoa) . Seʻi oʻu umi Mo aʻu mo aʻu, le auauna a le Atua (lava igoa) , O lea ou te faʻatali mo le fonotaga ma faʻatali. Pei o se pepe e aunoa ma le susu susu e pei o se iʻa e aunoa ma le vai, faʻataga ia ma ia, (Filifiliga Igoa) , e le mafai ona aunoa ma aʻu, ou te tumau, poʻo se afiafi taeao, po o le aoauli, pe i lalo o matagi o timuga, pe i lalo o matagi o timuga, pe i lalo o matagi o timuga, pe i lalo o matagi o timuga, a le o le la. E oʻo i le aso, poʻo le masina foi o le po. Amene " (3 taimi)

Luga o le falaoamata

Taupulepulega i le keke

O lenei tagata faʻatau e mafai ona faʻaaogaina se fafine ua uma ona nonofo ma se tamaloa (ulugaliʻi ulugalii, mo se faʻataʻitaʻiga), o loʻo faia ai le vavaeese. O le le tausi ma le faʻamaoni ia faʻamaoni i le tagata e faia, e puipuia mai suiga. O le faia o, e tatau ona e kuka ma ou lima i le ipu falaoamata (pa paycakes, pai, keke) - o le mea autu o le faia lelei. Alualu i luma e tatau ona teuina o le stockpile, Seleve ma Cinnamona.

Fafine tatau ona manaia falaoamata ma se stive, fai ma 7 taimi. O taimi taʻitasi e tatau ai ona taofia ai upu (i le taimi atoa o le sili atu o gaioiga):

"Lusia ma lulu falaoamata, suamalie lau falaoamata. Ia Faamagalo Atu le pologa (Filifiliga Igoa) Ma ua popole lou toto. Tuu le lalelei o se isi tagata. Faʻailoa mai le vaʻai o Freors e le paʻi atu i mafaufauga. Ia saili le pologa a le Atua (Filifiliga Igoa) I le pologa a le Atua (lava igoa) , Tafafao ia i lenei Cinnamona. Amene! "

A o iai se Cinnamoni o loʻo taua i le aufaitau, o le falaoamata e manaʻomia ona auina mai sina mea - E laititi sina mea, o lea e toetoe lava a le mafai ona lagonaina i le tiaʻi. E mafai ona e tuʻuina atu le mea e gata ai mai le poto o falaoamata i se tamaloa ma oe i luga o le auala ia te ia i le auala faʻatasi ma ia i le fale.

I le masima

Masima o se elemene o le tele o faasologa-. E mafai ona faʻaalu ina ia faʻamalosia ai le tagata filifilia, e masani lava, i le masina o le tuputupu aʻe. O le aufaʻatauaʻi masima e tatau ona liligi ifo i lalo o le faitotoʻa poʻo le faitotoʻa o le aulelei o lea na ia gauai mautinoa. Tusitusiga i le isi:

"Ou te le manogi ma le masima, ae ou te tiga ai. Ou te aveina le lalolagi, ae o le fiafiaga o le filemu. Ataata ma taliega (Igoa o alii) Aveese, o le fiafiaga o le lafoaina. Ina ia le avea le malamalama ma mil - mai le tiga ma moomoo. Ina ia e misia ma moemiti - ma le ao, ma i le po, ma i lalo o le masina, ma lalo o le la. Masima - fiafia, ma le moomoo. Amene ".

I luga o le ata

O se tagata faʻatau e faaleoina i le vaega o le masina o le masina i luga o le fou ata tifaga. I luga o le ata, e tatau ona na o ia, e tatau ona iloa mai ona mata. Faʻalauiloa upu faʻatolu: i le taeao, pe a maeʻa le aoauli, i le goto o le la. E tatau ona tilotilo sao atu le tagata puapuaga i mata o se tamaloa ma taumafai:

E Mafai Faatau le Faigata a le Atua (Igoa o alii) e aunoa ma lona ata, o lea ua le mafai e le pologa a le Atua (Igoa o alii) A aunoa ma le moomoo ia te aʻu, o le pologa a le Atua (lava igoa) . Alu e 'alaga, mai le le fiafia le suffotate. O le a le alu o le la i le lagi, faapea foi ma le auala i se tasi ia te aʻu, o le pologa a le Atua (lava igoa) , alu. O laʻu upu o le faigata ma lpko. Amene! "

O le ata e tatau ona natia i se nofoaga saogalemu, latalata ia te oe lava. Leai se tasi o le fafo o le a vaai ia te ia.

Faitau atili