Aso o le smolenk icon o le tina o le Atua: o le a le uiga o le aso malolo

Anonim

O le aso o le shaolek icon o le tina o le atua ua iloga ona o le au talitonu o Orthodox e faamamalu e tusa ai ma le mau a le Epeninous Chornicmous. I Kiev Run, o le faafiafiaga faavavega o le taupou sa faaigoaina o Maria, o le "Odigritria-Smolensk" tagata iloaina mai lava. Tele tagata fesoasoani ua faʻamalolo mai i faʻamaʻi ma faia ni manaʻoga eseese. A o foliga mai o se mea ofoofogia foliga, o le talaʻaga o mea ofoofogia na fesoʻotaʻi ma ia, o a ni fesoasoani, faʻapea foi ma le faʻamanatuina o le aso o le taupou ma le mea o le a e aʻoaʻoina mai i mea nei o le taupou. .

O le a le aso o le shamolek icon o le tina o le Atua?

Faamanatu le aso malolo i tausaga taitasi Aukuso 10 (i luga o se sitaili fou) pe Iulai 28 (tuai faiga).

Aso o le shalensk icon o le tina o le Atua

Talafaasolopito faamatalaga

O le shalenk O loʻo i ai i le faʻasolopito o le tina o le Atua pe a maeʻa le talaʻaga o le tulaʻi mai o le tulaʻi aʻe. E tusa ai ma Tala, o le ata paia na tusia e Evannengl o Luka, lea na faia ai ni ata o le taupou, ma lauiloa. O le tuuaia o le tulaga o le faʻatusa o le aʻai o Ierusalema, lea na ia agaʻi atu ai i Constantiofia se taimi mulimuli ane. O suiga e aafia ai igoa o foliga - o le muamua lomiga o "Odigitria", le lona lua - ma le taua "ma na o le igoa o Nowron onapoona na aliali mai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma le uluaʻi faʻamatalaga, ua iloa o lenei mea na tupu pe a le maua se vaʻaiga a le tagata paia e lua tagata ma faʻatasia i latou e o i lo latou malumalu. A latou faia ni poloaiga o le taupou, ua vave ona mimilo i latou. O le igoa o le lona lua o loʻo taʻua o le igoa "Odigeria-Smolenskaya" na foliga mai o le mea moni o le lick o loʻo o mai ai le Corzation i le taimi o lo latou taulaga i le taimi o lo latou taulaga.

Ae e le faʻatapulaʻaina lenei mea - isi tala e fesoʻotaʻi ma le amataga o le igoa o le igoa ua lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei: I le 1046, faʻatasi ai ma le fesoasoani a le aikona o le taupou, o le afafine o le Bianzantin's Ban Konar. Na tuʻuina atu o ia mo Vesevolod Yaroslavich - Phengoov Princes ma talu mai lena, o le lik oditoria o se ata faʻapitoa o aliʻi Rusia.

I le 12 senituri, Vidimir Monomakh - o le atalii o Anna ma Vesevololod, Felauaiga o le aiga Reliclensk. O lea, sa tuu ai le aiga i le falelotu o le manatu o le Amuia, sa tupu ai le mea na tupu ai le taupou. Ona amata lea ona e faasino le maota ma amata i le smolenk - mai le igoa o lona nofoaga.

Ma ile 1239 O le ata manaia o le ata e foliga mai. O lenei mea na tupu i le taimi o le osofaiga i luga o le kivev ry o le tatar-mongolun IGA, taitaiina Khan Bani. A oʻo mai le Hollager i le smolensk, o loʻo taumafai e ave le aʻai, ua teteʻe i tagata nofoia i le mataʻutia. Ma na lagona e le tina o le Atua a latou talosaga - na tupuga mai i le lagi ma faamalosia le tao-mongol e tamoe ma faalumaina, ma le ulufale i le taulaga.

E tusa ma faʻamatalaga faʻasao ia i tatou, ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo ma le faʻaaloalogia o le o le o le o le o le o le o le o le o le o le o le o le o le alpolee e fagatau. I totonu o lana sela sa i ai saʻu lisi ma lenei maʻoti. O le ata mo le taimi muamua suia lona nofoaga geographical nofoaga i le 14th seneturi, pe a momoli mai i Moscow. E leai se faʻamatalaga saʻo e uiga i le mea na tuʻuina atu ai se mea na tuʻuina atu ai - O lea ua toe foʻi mai le manatu i ni nai talafatu.

O le uluaʻi talosaga i le 1404 le pule mulimuli o le smolensk na tuliesea mai le taulaga o Lithuanan Pritce Vitovt, na ia faia le faafiafiaga ma ia. I le laumua, sa tuu le ata i le kremlin malumalu o le faanuupo (o le faalumaina o le taliga o le Moscow Kremlin).

E moni, i Moscow, Oderihrikaya-Smolenskaya Mo se taimi ua leva ona tuai - i le seneturi mulimuli ane, e fesili ai tagata Prince i lona toalua. Ina ia faataunuu lenei misiona i le 1456, na taunuu ai se epikopo o Smylesk i Moscow, lea e maua ai le tulaga mautinoa e siitia ai le aikona.

E le mafai ona taʻua se mea manaia iinei: Ina ua aveʻesea le aikono mai le mascomoy, o le Atua na o ese mai mo se isi maila e lua. I le 1524, i le manatua o le toe foʻi mai o le smolenk-odimitrity i lea nofoaga, lea sa maua ai e Muscovites i le Momolai Moni, o Jamesman o loʻo faʻavae ai. Na latou faaigoaina o le "NovodeVevichy onasstery" ma tuu se kopi na faia mai le eseʻesega o le odigria-smolenskaya, ma faʻamautuina o se aso malolo. E tusa ai ma nisi faʻamatalaga, o se ata smolenky na mafai ona asiasi i le laumua o Lusia - i le 1666, o le aikona na aumai i le Moscowhop estowop. Ae o le taimi lea ua faia ai le mafuaʻaga o le asiasiga i le pito i luga.

Le isi talaʻaga o gaioiga o le aiga o le aikona o le 19th seneturi. O lea i le 1812, a o le taua o le taua o le lotonuu, o le l o le lyrick epikopo Irina Argalkovsky mai shoulensk ma auina atu i Moscow. O le maota, ua tuu i totonu o le falelotu o St St. Vasly Nookzavsky (Taskaya-Yamskaya Street), ma mulimuli ane faaliliuina i le manatu o Krembn Cate

Ua ou taunuu i lenei aso, ou taʻuina atu i le aso o le Borodi Aoao Taua (Aukuso 26 poʻo Setema 7, e le Aliʻi mai Gesonia, o le ata o le tina o Atua, na faasafua atu i Saina, o le aai, le taulaga papaʻe ma Kaimililua.

Manatu le manava (smolensk)

Ina ua maeʻa le faʻateʻa ma le faʻauigaina o le autau a Napoleton mai le teritori o Rusia, ua toe foi le ata i le taulaga o le shalensk. O iina e amata ai ona amata lava le taua o le taua tele o le taua. Talu mai le 1941, o le talaʻaga e leiloa auala o se tuai o mau. Na mou atu smolensk i totonu o le tina o le Atua ma o le taimi nei, e le o iloaina lona tulaga o le Atua (pe a, ioe, o le ata e masani ona faʻasaoina i le aso nei). Ae masalo, e talitutusa ma le tele o Kerisiano, na ave Siamani i Siamani.

Tele manifinifi na auina atu i fafo mai Rusia sa le masani ai i le felelei, ma nisi sa i ai tumaoti kamupani. I ni tulaga, o manatua o mea e teliina o le taupou, o ana vavega ofoofogia o le a tumau pea i manatua. Ma faʻaopopo, e tele lisi o lenei faʻatusa, lea o le a tala i ai e uiga atili ai.

Lisi o ata "smolenko-oditihria"

Ua toe foi mai i tausaga ua tuanaʻi, na amata loa ona ia faia e tagata uma le tusiata mai le matagofie o le magafagafa. E tusa ai ma vaa, ni kopi e mafai ai ona faia vavega, faatosina le ola o se tasi ma o se aai atoa. E tofu lava ma ata fou o loʻo taʻutaʻua mo lona lava igoa tulaga ese, ua taʻua i latou:
  • O le aikona o le taupou o le smoletk-novgororod (o lona igoa "cholera";
  • O le aikona o le taupou o le smoleskykoye-UStyuzhenskaya;
  • O le aikona o le taupou o le smolensk-sedmiezer;
  • O le aikona o le taupou o le smolenkiy-tautua-auaunavskaya;
  • O le aikona o le taupou o le smolenskaya kosttroma;
  • O le aikona o le taupou o le smolenskaya-sosush (yalutorovskaya);
  • O le aikona o le taupou o le smolenkih-shuisian.

Tu ma aga masani o le aso malolo

I le masina talu ai o le taumafanafana i Rusia sa masani ona timu ma faititili, na fefefe tagata e maua i le uila, ina ia leaga le tau, latou te le galulue ai. Ina ia faamamaluina le manatuaina o le ata o le smolensky o le taupou, faia ai se atua gaoioi. Ina ua maeʻa tatalo a le atunuʻu, ua faʻatagaina lea vaʻavaʻai manatu o loʻo taulaʻi i lona fale ma faʻapapetope i le fale ma le lotoa. I le iʻuga, o se taumafataga o meaʻai i le aoauli e amata.

Ia mulimuli atu foi ia Aukuso 10, na faamamaluina le tu masani e le au talavou, aua sa talisapaia tele lo latou galuega i tagata. O nei tagata na puleaina afi ma mea faigata, faia mea faigaluega mo le gaosiga o le lalolagi ma, e tusa ai, e gafa ma le seleselega lelei. E tusa ai ma le talitonu, na talitonu o le a mafai e le au pupu ona avea ma pule i luga o mea leaga.

Ma o le aso o le sili sili ona taua gaioiga o le Orthodox tagata talitonu e tatau ona fai - Alu i le Lotu , Ou te tatalo ma le faamaoni i le Atua, ia ole atu mo le faamagaloga o aʻu o agasala, tuu se moligao mo le soifua maloloina o aiga ma e pele ia te i latou. Tatalo i le tupua o le tina o le Atua.

Manaia! Mo lauiloa talitonuga, I le aso 2 o Aokuso, ua le mafai ona suia soʻo se mea, a leai e le tautua le fesuiaiga mataupu mo se taimi umi.

Smolensk icon o le taupou i le aso malolo

Faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le tau o loʻo faʻasaoina. Ina ia iloa ai le tau o le tau mo ni nai aso i luma, o le tauvaga i le aso malolo na alu i le taeao i le vaituloto ma matamata ia te ia:

  • Fog e latalata i le vai - faatali mo le lelei o le tau;
  • O le puao agai i luga - o le a amata le timu.

Ma mea nei ua i lalo o le faasaina:

  • Ua faasagatau i le misa o le sasaina o feteʻenaʻiga, feteʻenaʻiga, e le fiafia ai ma le gata, e teteʻe;
  • E faigata ona faitioina isi tagata, faaseseina lava;
  • E le mafai ona matapeʻapeʻa;
  • Mautinoa upu leaga;
  • E le mafai ona i ai i le tulaga o le fia manatu, faanoanoa, inu manatu leaga i le ulu;
  • Teine tamaʻitaʻi e le tatau ona faigaluega ma ni mea faʻapitoa i lenei aso;
  • A o le mama i le fale, kuka meaai ma faia galuega i le togalaau ma le togalaau, e le manatu le manatu i amioga le agasala.

O le a le tina smolenk a le Atua Tatalo?

O le ata o le taupou, valaauina shalensk-osdiditria, faia galuega nei:

  • Pule le au faimalaga, aveeseina faafitauli a i ai i lalo, faalavelave;
  • Puipuia ma aveese leaga leaga;
  • Ua puipuia le tagata ma lona tina i fili ese o fili, gaoi;
  • O le talaaga atoa o le faʻatuatuaga a le koga i le fagafulu o taupou na faʻaaoga pe a oʻo le leaga o tagata Rusnimi.

E pei ona taʻua muamua atu, o le uluaʻi lomiga o le maota na leiloa i le taimi o le taua tele o le lorriotic. Nai lo o ia i le manatu o le Hastaction i le taulaga o shalensk, sa tuu ai le isi Real i le amataga o le 17 seneturi, lea e masani ai i le malumalu i luga o le DEMERS.

Faitau atili