Piniki maa: o latou foliga, o latou foliga

Anonim

O maa taua lea e lagona ai le averesi o le tagata ma lo latou matagofie ma le lautele ituaiga o lanu lanu. Afai e leai sau aʻoaʻoga faʻapitoa, e faigofie ona ou le mautonu i minerane, ona e masani ona tutusa ma le tasi, e le mafai ona iloa ai latou e aunoa ma se fomaʻi. I lenei mea, o le a tatou vaʻaia uma sui o lanu piniki maa ma tuʻuina atu se faʻamatalaga puʻupuʻu e uiga i mineratete taʻitasi.

Pink Stone Bractile

O le a le faatusa o lanu piniki lanu

O se pakle sili malie piniki e fesoʻotaʻi ma le alofa, agalelei, alofa ma manaʻo. O le malosi o piniki lanu e faʻaalia i foliga o le mama ma le mama faaleagaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I ona lanu uiga, piniki o se tuʻufaʻatasiga o mumu ma paʻepaʻe fugalaʻau. O le iʻuga o le "tumu" ma le agamalu, faigofie, tiga, tiga, le mautu ma alofa mo ia lava.

Lisi o maa uma piniki

I le natura, o le tele o mea taua ma semi-taua e mafua mai i se malu ma susulu piniki piniki. Ona latou vaeluaina lea o Mineral Curalls malosi, faapea foi ma semi e taua.

Faʻamatalaga manino lanu piniki

  • Pink Sapphire o se tele o le tele o le tulaga, o le tau o le tau mo le tasi o manu felelei o le a eseese mai le tolu selau i le afe tala i luga o le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i luga o le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i luga o le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i luga o le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala i le afe tala O ia sapphire gaioiga o se ominini oxide o loʻo iai le chromium e faʻaosofia ai. O foliga manaia, o le minerale o loʻo i ai le tele o le tele o mea e tele le mafaufau, o nisi taimi e iai nisi taimi o loʻo i ai i nisi taimi o le pulou o le pusi.
  • Topafus - faia le alumini o le silika o le i ai o le ea. Piniki suamalie o maa e manaʻomia chromium osofaʻiga. O se faʻapitoa foliga o minerale o lenei paolo o loʻo latou matataʻu ai o le malamalama, ma i lalo o le susulu o le susulu latou suia o latou valiina i palapala lemu.
  • Spinel - e tupu i le natura e seasea lava. E tusa ai ma le tuufaatasiga, o le sulugatiti e fai ma sui o le lavelave oxinem oxide ma magnoneum, ma chromim systen O le sili ona seasea ma taugata e sili atu le manino o le spinel - e maua i Afghanistan ma tu mai le tolu selau ma le afe tala mo le tasi herat. O na maa e faaofi i totonu o le auro o le maualuga o faʻataʻitaʻiga poʻo le platinum, ma o le maʻa e i ai le taimane tipi i totonu o mea teuteu.
  • Kangciete - O lenei mea i totonu o ana tulaga ese uiga e tutusa lava ma le henitist, ae e matua ese lava i lona faʻavae, faia se lavelave o le sili onimini e sili atu ma le litui. Ua naʻo le 70, i lenei taimi ma le lalolagi-lauiloa o le lalolagi na faʻatau atu le mama, lea e ana mea muamua ia Ioane Kendant.
  • Morganate - o se faʻailoga o le Bityl ma se piniki piniki. O se laʻau matagofie o minerale e maua ai se cashaum, lithium ma manganese o loʻo iai i lona faʻavae. I lalo o le gaioiga o le vevela maualuga pe i lalo o le itu taumatau o rayny rays, o le minerale maua lona paolo. Morganate, e ui lava o se mea e iloa i lenei aso, ae e maualuga maualuga-gem, o loʻo faʻamuamua le taimane taimane.
  • Rubellit - Rosovo-Manonovaya ituaiga o tafaofanoni. I le latin, o le igoa o le maa e faailoa ai le "mumu". Faʻafetai i lona matagofie foliga ma rubies, faʻapea foi ma le Democratic taua o Rubel, talu ai o le taimi o le ponaivi. O le averesi tau o le luasefulu tala mo le 1 carat.

Faʻamalolo ma rubellitom

Semi-taua minerale o piniki paolo

  • Corundum - O se faititika e taua tele, o tala taua o le samphiche ma rubies. Faia i lona tomai ma le crystalline alumini po o le olimini oxide. Ma le lanu piniki ma le faʻaopopoina o lanu samasama ua maua e le manganese. O le lanu samasama-lanu samasama e mautinoa ai le iai o le ō atu o Titanium.
O Corundum e fetaui lelei i se maualuga maualuga o le faigata (2nd nofoaga pe a uma le taimane), ma ona o lenei meatotino, o le gaosiga o meafaigaluega eseese ma mea e feololo. A o ni mea teuteu, e seasea ona faʻaaogaina latou i totonu ia i ai - ma e masani lava mo le gaosia o faʻaofi o faʻaofi faʻaofiofi faʻaopoopo mo mama, suʻisuʻi ma le faʻamalolo.
  • PINK Quarz - Faʻalelei Sinicion Dioxide, o loʻo faʻaopopoina le Alumini ma uʻamea. O le tele na seasea o maa o lanu piniki lanu enaena, atoa foi ma i latou e teisi teisi atu. O a latou tau o loʻo amata mai i le lima tala mo le 1 karat ma faʻaiʻu ma le solittyth tala.
  • Agat o se lanu ese o le lanu o le minerale. O le tuʻufaʻatasiga e faia ai le silika o le silika o le manogi, lea e iai le faʻauiga fausaga o le chaltuschone. Ona o le tele o le tele o isi mea e eseese ai mea e tupu ai, e le masani ai o mamanu i luga o le tioata, aemaise i luga o tipi. Ona o lona aulelei foliga, faʻapea foʻi ma le tau maualalo, o le maʻa e lelei mo le fausiaina o le faʻalenatura ma paketi teuteuga (taulima, tagata taʻitoʻatasi, o tagata ma rinessus,

Ata vali

  • RDDOTROZIT - O lona lanu e tutusa ma le rosa. Ona o le oneone vali lanu siki lanu lanu enaena ma chiry, o le maʻa e mafua ai se mafutaga ma Malacheite. A o le faʻavae, e avea ma manganese spam, ma e faʻafia ai le faʻamalosiʻau o loʻo i ai se aafiaga faʻaletonu i lona lanu, faʻaopopoina lanu piniki-mumu.

Ona o uiga o le tino o le gem, e le mafai ona afaina ai, ae aunoa ma lea e matua manaia ai le vaʻai o asoa, ua maua ai le ituaiga o le choachon. E masani lava, i lona tau, o le rthodrocsites sili taugata nai lo auro, e ui lava o loʻo i ai filifiliga mo nisi paketi oloa i le tau, e faʻamalolo atu i le fusipaʻu.

Taulima ma le Rhodekorosis

  • Jasper - e le tutusa i le tele o paolo ma lanu. E tusa ai ma lona fausaga, o le 95 pasene o loʻo avea ma sui e silikino oxide ma naʻo le laititi tikeri - aluminum, uʻamea ma kalama o le povi. I le taimi e tasi, o le tulaga masani o le migao o le maʻumi e mafua mai e le gata o le tau o le uaʻi ua tulaʻi mai.

I mea teuteu talatalanoa, ma mea teuteu ma le mai oona o ia, e ono maua i le uila ma le tiogafitifi i foliga o fusi, anichen ma kanesa. Mo le 1 cratra o piniki piniki jeside, e tatau ona e alu ese mai le lua i le luasefulu tala.

  • O Rodian - e uiga i le malaia ma ua lauiloa i tagata atamamai. Ua uma lava i le igoa o le minerale, e mafai ai ona faamasino lona foliga: O le upu "roodeon" i le faʻaliliu mai le aliʻi Eleni. O le maʻa e le lelei i se lanu piniki poʻo le piniki-cherry chery ma se tulaga le tutusa i totonu o le malamalama ma le pogisa o le latalata i isi. Ma faʻaopopoina le lanu uliuli o loʻo mafai ai ona e faia ni ata ofoofogia i luga o tipi. A o le vailaau o le vailaʻau o le Rhodonite, o le maʻa e fai o se lavelave sili a le sili o kalisiu ma magnesium, manganese ma uʻamea ma uʻamea. O le tau o oloa i maʻa e matua faʻatemupiki, e mafua ai le lauiloa o lauiloa o mea teuteu ma faʻamasinoga poʻo le atunuʻu.
  • TAALOGA - E mafai ona viliina se maa e tasi. O le coral e faʻaalia i le Organic Diest ma o loʻo atagia ai le tumau o le a le o le faʻamoe o tagata o loʻo nonofo o tagata o loʻo nonofo i le sapaped - polyps. I lana vailaʻau o loʻo avea ai ma o le 80 pasene o le 80 pasene na faia e le kalisiu carbonate (caltite), ma le o totoe o le tino o le tino ma faiga leaga.

Pink Curas e sili ona maualuga le tau. E masani lava, o latou rogs o loʻo i ai i totonu o le valeʻole lanu pe ese foi i tamai paʻepaʻe pe lanu efuefu. Mo corals, saluvatoa ma le tioata matagofie o le a susulu mai i le taimi e tupu ai le pogaiina o gaioiga.

Tele o le aufaitau o loʻo faʻatau atu i le ituaiga o Cobochon ma Oblong Beads. E manaʻomia le tuu atu o faʻafitauli ma le maota o Marivi, e pei foi ona mafai ona faʻaleagaina e oʻo mai mai le malosi o le kia. E tusa ai ma le tau o faiga faapolokiki - mo le tasi karat o le maualuga-lelei, o le a tatau ona totogi i le vaega o le 50 tala.

I le faaiuga, matou te ofo atu e matamata i le tele o le tele:

Faitau atili