O le a le malosi o le malosi e iai le maa tuugamau

Anonim

Chrysoprase o se o ese ma le tele o maa manaia matagofie lanu lanu lanu. O lona uiga lilo o le smally glade glade manumalo ai i loto o connosseours o mea taua mo se taimi umi. O se vaega o le maa na oa, manuia, malosi ma mea taugata, ma sui sui i le olaga o tamalii, tagata o le manuia ma lauiloa.

Stock Chirysoprase ata

Meatotino minerale

Minerale o se sui o se vaega o le gaoi chalsinstans. E ui lava i le lanu seasea, o Chysosoprase e le masani ona eseese ai le tau. O le sili ona e talisapaiaina i ai o le mafiafia o le mafiafia o le lanu lanumeamata. O sea foliga mataʻai lea e faigofie ona le mautonu i Emerald.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na faia le igoa o le maa e se upu Eleni "i Chysos" - "Auro auro" ma "Viso". Afai e te vaʻavaʻai totoʻa i le gem ma le faaeteete, e mafai ona e vaʻai i lona tutusa ma laulaʻau o se aufana-lulu ma le auro auro.

Talu mai taimi o le ponamonimo, chrysoprase na manatu o se pule o le mauoa ma le lauiloa o tagata na i ai le tele o laumua. Ma lana lanu lanu meamata e faʻatusa mai ai oaʻoaʻo, manuia i pisinisi ma maualuga atamai.

I le Mefetevili Europa sa talitonu o Chysoprase e fesoasoani e avea ma mauoa ma manuia, o lea o tali a ogalaau na ofuina e sui o sui o sui o le Ellete, fefaatauaiga ma faletupe.

Faapea foi, o ona uiga na taua e tagata na faia ma tagata o galuega fatufatu. I mea uma, o le maʻa e fafaguina malosi ma musumusuga, faʻaleleia atili o le lagona ma mafua ai lagona ma le fiafia i le olaga.

I le mineral o loʻo i ai le malosi o Uranium, Mercury ma Jukuter, ma Venus o loʻo iloiloina lona Nittrological paneta. O le Chirysoprase puipuia lana pule mai tagata le lotovaivai ma "leaga" mata, e toe aumaia le leaga o le tagata na auina o ia.

O le maa ei ai le foliga manaia: o lona lanu e puʻupuʻu, e vave lava ona mou. Afai e te teuina le gem i se potu mago pe faʻaalia i le la susulu, o lona lanu ua avea ma logo.

Peitai e aoga le faʻapaʻia o se maʻa i totonu o se nofoaga malu ma le afifi susu o le solo susu, ma o le a toe taalo foʻi ona tiga ma lanumeamata ma lanumeamata. O sea gaioiga i luga o le minerale e mafua mai i le vai mole e ala i lona mataina i lona fausaga.

Valivali chrysoprase

E taua tele Gem mo lona uiga tulaga ese ma le seasea, lea e le mafai ona fenumiai i se isi minerale. O lana tamaoaiga lanumeamata lanumeamata o chrysoprase o loʻo faʻamalosia i microparparles o nickel, o loʻo i ai i le minerale.

E masani lava o le chrysoprase ei ai le apu-lanumeamata paolo, ae o le lanu e fesuisuiai mai le blues-lanumeamata i le maaleale emerald.

Ituaiga o minerale

Fuafua i le lanu ma le tikeri o le manino, o le minera e vaevaeina i ai ituaiga:

  • O le maualuga maualuga o le maualuga o le maa sili ona lelei o loʻo i ai le toniga o le lanu lanumeamata. E matua lalelei lava i foliga ma toetoe a faʻaliliuga - alaga i le mafiafia o le 5 cm. E i ai ni mea leaga tele i lona faʻavae.
  • O le vasega muamua o se apu-lanumeamata paolo o loʻo i ai se tulaga faʻapitoa e aunoa ma se ata. E alaga i le mafiafia o le 2 cm. O nisi taimi o nofoaga o le fua na o mai.
  • O le vasega lua o le maʻa e i ai le pale bluesh-lanumeamata vali ma pisia ma mea opaque. E i ai le malaia o limoni ma isi minerale. Faatatau i le eseese o maa.

Asoa ma chrysoprase

Minerale fanua

O tupe teu o loʻo iai i Ausetalia o loʻo iai i Ausetalia, Siamani, Polani, ISA, Pasila, Pasila ma Kazakhstan. Sa i ai muamua, maa na tele i le laufanua laufanua. O nei mea taua na aafia ai le teuteuina o le teuteuina o le pale ma pale ma falesa.

O aso nei, o le taʻitaʻi i le aveeseina o lenei maa o Ausetalia. Minera e maua foi i le tuʻufaʻatasi, i Serbia ma Romania, i Madagascar.

Magic of gemm

E masani lava, chrysoprase e lauiloa mo ana togafiti faamaneta ma o se malosi malosi. E talitonuina o le O maa mai le mata leaga ma le lotoleaga, togafiti, toleniga ma toe ola i-teine. Saunia le lagolago i tagata fou ma tagata faufautua, fesoasoani i tagata e tepa i ai le atoatoa.

Ma le isi, o mea faamaneta maoti e lauiloa foi:

  • E i ai le lelei o le laʻau i luga o sootaga totino, mafai ai ona mafua ai ni lagona fou, e faʻavae ma faʻamalosia ai nei. Faaaogaina o se taiala.
  • O le a fesoasoani i le faaiuga o konekarate manuia ma faʻatauga, faʻaleleia le tulaga tau tupe, puipuia mai mea leaga.
  • Puipuia lana e ana mea mai faalavelave. Na talitonu o le ria e aoga tele e laveai mai i le faatinoina o faasalaina i le oti.
  • Mafaufau i siliva maa puipuia tetee atu i malosiaga pogisa ma malosi-sui tauva.
  • O se mea ua manatu o se maʻa e sao i le fesoʻotaʻiga - tosina uo fou ma tafaoga faamasani.
  • Faʻaleleia mea tatau, molia optimism ma faʻateleina ai le lagona.

Ae ia manatua pe a e manaʻo i le maa e faʻaali ai ou uiga faamaneta i le atoatoa, ia e toaga ma faʻamaonia, faʻaalia le alalaga. E le fiafia Chrysoprase i tagata o scuggish ma faʻapipiʻi o loʻo feoai i luga o le tafe ae le manaʻo suiga i o latou olaga.

Afai e manaʻo le maʻa e lapatai atu i lana e ona le lamatiaga, na ia suia ata vali ma vevesi.

Tagata fai pisinisi

Mo sina taimi, o minerale o loʻo faʻaogaina i le togafitiga o mata mata, e faʻaleleia ai le vaʻai. E aoga tele i le mafaufau loloto i o latou mata i o latou mata i o latou mata.

I se faʻaopopoga, o le maʻa e iai se faʻanoanoa ma le olaga antidepressive, faʻaleleia le ula ma fesoasoani faʻamalo faalavelave.

O lea foʻi ua manatu e i ai le aoga o le maʻa i le galuega o le loto. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faʻaaoga le malosi mai le migao mo le faʻatupuina o le itula i le loto chakra. Faʻamalosia lenei gaioiga o le tuʻufaʻatasiga o chrysorase ma le isi "cardinac" maa - Caranetian.

O le minerale o loʻo faʻaogaina foi i le tausiā vai. O le faia o lenei mea, o se fasi mineliona o loʻo tuu i totonu o le vai ma tausisi i le la moli pe tusa o le 5 itula. O nei vai o loʻo faʻaaogaina mo le malulu.

Brooch ma chrysoprase

O ai e fetaui i le chrysoprase?

Astrologically chrysoprase ei ai se fesoʻotaʻiga ma le ea ma le faʻaaogaina o le aquarius. Sui o lenei faʻailoga, ofuina se amuleti ma chrysose, o le a mautinoa o le a faʻafiafiaina a latou miti ma manaʻoga, o le a ausia manuia i taumafaiga uma. Ae o le agamalu e tuʻuina atu i tagata faʻamaoni, amiotonu ma agaalofa, e mafai ona mafaufau i ai.

Teuteuga ma le chrysoprase e aoga tele le ofuina tamai povi. O le a ia fesoasoani ia i latou e foia le fezene ma legese, o le a faʻamalosia ai gaioiga galue ma le le iloa.

Minerale o le a maua ai le pule malosi i iʻa ma capricorn. E tatau foʻi ona fai le ofu o kanesa, fana, tagata mativa ma masaga.

Sui o Aries, Ccorpions, Fualaʻau ma Limitonu o le a maua le mineralena o lona lava malosi, e le mafai ona faʻaaogaina i le itu saʻo.

E tatau lava ona matauina o Chrysoprase e faasino i le filemu filemu-alofa. O lea, toeititi o faailoga uma o Zodicac e mafai ona ofuina, o le a fesoasoani i tagata agalelei ma le faamaoni uma.

E alofa tele Chryoprase ia te ia i taimi uma. Mai lea lava, o ona tagata vali ona susulu atu ma malamalama ai. Ma ua mafai uma e tagata tagata uma ona lafoai ma lafoaia, ia iila ma leiloa ana mea totino.

Vaʻai foi se vitio o lenei maʻa uiga ese:

Faitau atili