Slim tunging 7 chakras - o le tino malosi le malamalama

Anonim

Malosiaga o le faavae o lo tatou olaga, a aunoa ma le ola e le mafai. E i ai le malosi tele i totonu o tatou - Sunny, Starry, fualaau fai fualaau aina o le malosi o le lalolagi, vai ma le ea.

O le tamaloa e tosoina le malosi mai le nofoaga o le siʻosiʻomaga, taofi i chakra. O le asō matou te iloiloina le autu: manifinifi vaega 7 chakras - le malosi o le tino o le malamalama. O le a matou suʻesuʻeina le faʻavae o le faʻagaioia o le chakra, metotia o le faʻatinoina ma le faʻatumuina o suʻega o tekonolosi.

Slim tunging 7 chakras - o le tino malosi le malamalama

Chakro system o le tagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia malamalama ma le mea o le a matou feagai ai, oe manaʻomia le malamalama i le fausaga o tino o le malosi o le tagata. O le synder malosi faiga e mafai ona maua i le faʻataʻitaʻiga o le aʻoaʻoga - e iai se auiliiliga faʻatulagaina o tino o le malosi o le malosi o le malosi o tino, faavae ma chakras.

E talitonu o le chakras autu i le tino malosi e fitu, ae oi latou e sili atu. O le autu o le mataupu o lenei o le a faʻatulaga o le toʻa fitu o chakras o se tagata. O Chakra i le faaliliuina mai SNANKRRA: O asiosio, o Swirls ". E le mafaitaulia i latou e ala i se taimi lautele, a o latou o aʻoaʻoga malosi.

O loʻo faʻaputuputu maua e le malosiʻaga mai le nofoaga o loʻo faʻataʻatia, o lona uiga, o tiutetauave o malosi o le malosi o le malosi o le malosi. Afai e lelei le chakras, o le tagata e maloloina ma tumu i le malosi. Afai ua le manuia se chakra "(polokaina), o le tagata amata ona afaina. Le faamai o aliali mai i totonu o lena tino lea a chakra faapitoa e nafa.

I totonu o le faʻamaʻi, e iai lava le faʻafitauli i se tagata - i le tele o le iloaina i sosaiete, e fesoʻotaʻi ma tagata, mea totino. Ia (mea ma mea faʻaleagaga) e faʻalagolago atoatoa le tagata i le tulaga ma le faʻaaloalo o le chakrov pou.

E faʻapefea ona aafia le malosi o le malamalama i le malosi? E pei lava o le faiʻai e maua ai le faʻamalosi i le gaioiga o lagona ma tino okeni. O le malamalama e fuafuaina le setete o le tatou malosi, e matua pulea atoa. Manatu e iloa pe o le a tatou fiafia ma ola maloloina pe tatou te le faia. Le polokalama mo le puleaina o le manatu alofa o lo tatou tino e mafai ona fuafuaina e pei ona taua i lalo:

Malamalama - malosi - tino

Ua tatou masani i le mafaufau o lo tatou tino faaletino o le vaega taua tele i le olaga. Ae peitai, e le moni lenei: o malamalama o ituaiga se fanua malosi e uunaia ai o tatou tino faaletino. Suia o le malamalama ma le malosi, e mafai ona e ausia suiga i le tino tino. fuafua vailaau aloaia e faatumulia ai le tino faaletino ma faaopoopo meaai ina ia e malosi ma maloloina. ofoina faiga Vedic se auala eseese - o se suiga i le malamalama e suia ai le tulaga o le tino faaletino.

O le a le chakras e nafa ma

Mafaufau i le mea e mafua ai le fitu o chookra i le tino o le tagata.

Chakra igoa ma lanu e fetaui i ai:

  • Molandthara - Mumu;
  • Svadchchistan - moli lanu;
  • Manifai - lanu samasama;
  • Anataa - lanu lanumeamata;
  • Vishudha - lanumoana lanu;
  • Ajna - Blue (Indigo);
  • Sakhasrara - Lilac lanu.

Manifinifi tulaga 7 chakras

Molandhara

Maladhara o le root chakra, o loo tatalaina le chakrah pou. O loʻo tu atu i le pito i lalo o le tui ma o nisi taimi e taʻua o le ulaula ulaula. Le soifua maloloina o le ivi o le ivi, o le galuega o fatugaʻo ma se malosi tele o nifo, nifo e faʻalagolago i lana galuega. E faaalia le faafitauli i chakra i se tulaga le mafaufau - o se tagata mafatia i le fefe, le le mautonu i lo latou lava malosi, cutoff mai faafitauli i le lalolagi, ua leai o le malosi faaletino, mamafa sili.

Molandhara o se ituaiga pamu e faʻapipiʻi ai le malosi mai le vaega taua. Faatasi ai ma le galuega sao a le chakra, e lagona e se tagata le olioli mai le ola, ua tumu i faʻamanuiaga o loʻo soifua maloloina, maloloina ma faagasolo ma faʻamalieina ia lava. A le mafai e le Chakra, ona maua le ata toese.

Svadchchistan

O lenei chakra o loʻo i ai i le ogatotonu o le manava i lalo o le nila. I le itū i lalo o lona tiutetauave o loʻo i ai se faʻamanatuga o le tino, feusuaʻi, fiafia mai faʻataʻitaʻiga ma isi fesoʻotaʻiga, musumusuga ma le fiafia. I le tulaga o le phyolosinical, o le chakra e nafa ma le fesuiaiga o suavai a le tino, fanua sisi, mamei ma ate.

O le polokaina o le Chakra e tau atu i faʻataʻitaʻiga le talafeagai, faigata i fesoʻotaʻiga ma le isi itupa o le itu, faʻamaʻitino faʻatigati. O le galuega a le svadchistan tele faalagolago i le faagaoioiga o le root chakra, ma pe a poloka foi.

Manipura

O lenei nofoaga volpaonal o se tagata e nafa ma le mafai ona ausia le sini sini. O loo i ai i le vaega o le lartir plexus. Le tufatufaina o le malosi taua e faalagolago i le gaoioiga o le manipura (Prana). I le tulaga o le pyilonical, o le aipule e nafa ma le mafiafia o manai ma le mafanafana, manava. I le tulaga o le mafaufau - mo le puleaina o lagona, e taofiofi le finagalo o se isi tagata ma le pulega ole tagata. O se toilalo i le manlaurus e tau atu ai i le tele o le malosi, atuatuvale, solia le galuega o le gasronistral alarc.

Anatama

o se nofoaga autu fatu lenei nafa mo le lotogatasi ma le siosiomaga. Tatala anahat faatumuina le tagata i le alofa, lotogatasi, alofa i le lalolagi atoa. O le poloka i chakra taitaia e faamai cardiovascular, gasegase o le faiga respiratory, inoino, osoga ma sauā.

Vishudha

e nafa ma le chakra faai mo fesootaiga ma le faatinoina o se tagata e avea o se iunite lautele. o se manuia galuega lenei, atiina ae le lagona, tomai foafoa. O le poloka i Vishudhe taitaia i se faamai o le thyroid puna, gasegase paʻu, colds, tiga i le eria cervical. A maualalo mafatia tagata po soona maualuga lava taua, e le mafai autasi maua faatasi ai ma le tagata o loo siomia ai.

Ajna

e tu i lenei nofoaga autu o le malosi i le ogatotonu o le muaulu, ua taʻua foi o le mata lona tolu. e nafa Ajna mo superpowers - le lagona, clairvoyance, telepathy. Polokaina Ajna taitaia e madness, schizophrenia ma isi maʻi o neura, faapea foi ai i le aveesea o le faaaliga ma le faamasinoga. I le tulaga o le mafaufau, o le chakra taitaia ai i le aveesea o le tomai e faatino ai le sini, o le leai o uunaiga ma disorganization atoatoa.

Sakhasrara

O lenei nofoaga autu e nafa ma le fesootaiga ma le mafaufau maualuga, o malosiaga o le iʻu ma le lalolagi faaleagaga. E i ai se chakra i luga o le paʻu o le ulu. Polokaina taitaia e faaletonu popole eseese, toilalo i le olaga, "faamaturoina". ua faamalosia le tagata e tau pea le nofoaga i lalo o le la, lagona tuulafoaiina ma le le talafeagai.

Faatuina chakra

Faatuina chakra

Manifinifi faatulaga 7 chakras le faamamaina, laugatasia e mafaufau loloto ai. o le a faalagolago le manuia i le faatinoga i luga o le vaega nei:

  1. visualization o le malamalama;
  2. faatulagaga lelei;
  3. lagona o le Mafaufau.

Liliu i le vitio ma le ulufale faiga. Vaai i mandalas, faatusa chakras, ma fai mantras:

  1. mo Molandhara - Lam;
  2. Mo Swadhistani - outou;
  3. mo manipura - faavaa;
  4. Mo Anahata - ufi i ia aso;
  5. Mo Vishudhi - Hamo;
  6. Mo Ajna - Ohm;
  7. Mo Sakhasrara - Ohm.

nofoaga lilo mo chakra taitasi:

  1. Ou te fiafia;
  2. Ou te talitonu i loʻu lava malosi;
  3. O au o se punavai o le filemu ma le lelei;
  4. Ou te alofa i mea uma;
  5. Ou saoloto i le tagata lava ia-faaupuga;
  6. Ou iloaina mo le malamalama o le upumoni;
  7. I au e le Agaga o le Atua.

E mafai ona e nofo i lalo i le a tulai mai ai o se semi-saosaoa ma se ivitū ma mafaufau loloto tuusao i luga o le chakras, e mafai ona faafaigofie nofo i le lapisi pepelo. Faalogo i le pueina, vaai faalemafaufau i le lanu o le chakra ma faafiafia le manatu o se chakra patino.

E mafai ona e faaaogaina ma faigofie ona faatuina - na o le faalogo i le fati i le faamaumauga. Ae peitai, o le uluai metotia o le galulue faatasi chakras e sili atu ona lelei. E mafai ona galulue faatasi ma maa e talafeagai ma chakra taitasi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taoto i lalo i luga o lou tua ma fai atu i se tasi mai le fale e tuu maa i luga o le chakras pe tuu maa i luga o le chakra i le taimi o faamalamalamaga (tasi e se tasi).

Faitau atili