Faʻafefea ona Aʻoaʻo Vaʻai Auru Oe: 5 Faʻasalaga Faʻatusa

Anonim

O tagata uma o se mea lauiloa o Numaba i luga o ulu o le Au Paia i Orthodox Orthodox icons. Nimbi faataamilo i le ulu ma o loo i ai le arase - o le glowing ol foliga. Aura e le o se sini o le lalolagi faʻale-tino, o lea e le mafai ona vaʻai i lona masani masani ai.

Faʻafefea ona Aʻoaʻo ia Vaai Aura ma O le a se mea e tatau ona ou faia mo lenei? Mafaufau i ni nai faatinoga faigofie o le a fesoasoani e atiina ae se vaaiga superfluctural ma vaai i se vaega o le biofield valaauina se tagata Aura.

Faʻafefea ona aʻoaʻo e vaʻai ia Terara

Arara ma le malosi o le tino

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ia vaai ia Aura, e tatau ona e iloa tonu le mea tonu ma le mea e aofia ai. Faataamilo i se tagata poʻo se mataupu o se mata e leʻo vaʻaia o le atigi na fausia e le mageso.

O Kirlyan sa mo le taimi muamua e faʻasaʻo ai le tagata o le tagata o le tagata ma mea o loʻo i ai i le tulaga faʻapitoa, ma na mafai e tagata ona mautinoa le iai o le i ai o le mea lilo ai. Latalata ane biofield le gata ola tagata, ae faapea foi soo se mea ma mea o le natura e leai ni ola.

I lalo o ni aiaiga seseti, o Aurate e mafai ona vaʻaia soʻo se tagata e ala i le faʻatinoina o tulafono faigofie. O nisi taimi o le le mautonu i le malosi taua, lea e sili ona faigofie le vaai. Peitaʻi, o le vaega taua o se vaega tuʻufaʻatasia o le aofaʻi o le biofield ma o le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe poʻo sina lanu enaena i le tele o le ata.

O Arara e masani ona lanu ma o loʻo i ai i le mamao mai le afa o le mita ma sili atu mai le tagata poʻo se mea. Vaʻai le eseʻesega i le va o Arara mai le Efevala o loʻo i ai i le ata.

Faʻafefea ona vaʻai i le vaega taua o se tagata

Faʻafefea ona aʻoaʻo e vaʻai ia Terara

Ae le i aʻoaʻoina e iloga le vaega o le laʻau o le aura, e tatau ona e vaʻai i le vaega taua. E faigofie tele le faia:

  1. Sii i luga o le lima i luga o tamaiti aoga i le aoga.
  2. Punou ou tamatamailima i le moto, o le tuua o le faasinomaga i le tulaga lava e tasi.
  3. O lea ua punou ma goto ifo se limatusi lima lima, suia le tempo - lemu, vave.

I se taimi o oe o le a e vaʻai pe faʻafefea ona faʻapopoleina paʻepaʻe paʻepaʻe i tua o le tamatamailima - o le itu taua lea. E sili le matamata i le emo auala i luga o le pogisa pito i tua, pe a fai o le tomai e mafai ona e vaai i se ether coupor i soo se talaaga.

O lenei e mafai ona e faafaigata ai le galuega ma tuu se sini - vaai i le tino mai le Eteru i le faaata. Alu i le faata i le lelei moli, faia so o se gaoioiga i luma o ai - tulaʻi ma tuutuu i lalo lou lima, lilifa atu o lou ulu, ma isi leʻi umi ae o le a outou iloa ai le auala ua faaloaloa le puao manino e le lima - o le tino taua lenei. Ma ina ua mavae se taimi o le ae matauina o le ae vaai i le atigi taua mai isi tagata.

O lenei mafaufau i le fesili, auala e aoao ai e vaai i se tagata o le tagata? Ina ia faia lenei mea, ioe faatasi ma se tasi, e saunia e auai i le suesuega. E tatau a sinasina screen po o se moli sinasina puipui ma lelei - ia a fai a lamepa laulau.

Tuu se tagata i se talaaga sinasina puipui po o lau ma taitaia le vaitafe o le malamalama faataapeapeina i lona taitaiga. O lenei e tatau ona e faia o mea nei:

  1. Mafaufau i se taimi faapitoa mo se tagata o ia lea teisi i luga o lona ulu.
  2. Taulai atu i lenei tulaga, punouai i ai ma te le emo.
  3. Seʻi manatu i se fasi faalemafaufau o se lanu pogisa e ala i le ulu o le mea faitino.
  4. Faaauau pea e vaai i le pepa, o le ae matauina o le filo transfusing lalo.
  5. Vaai i le filo, e le blinking, ma taumafai e sii i maualuga.
  6. Afai e te pulea e pipii i le vaai i le filo ma siitia ai, o le a vave tatala a susulu felanulanuai pupula - o se aura lenei.

O le a taua i lenei faatinoga? E taua le i emo, e ese mai ia te oe e amata galue ai mai le amataga - faatuina i se tulaga, o faasalaga o le manatu i ai, ma isi

I le taimi muamua, o le a foliga mai e faigata lenei faiga, ona e manaomia configuration ma faasalaga o le mafaufau. Ae peitai, ina ua mavae ni nai sauniga o clairvoyance le a faigofie, ma o le ae le manaomia e mafaufau i le pogisa tino mai i luga o le ulu o se tagata - o le a na o ia lava e punouai i se tulaga faalemafaufau.

Ma faiga, e mafai ona vaai e le o se momoimea o le aura i luga o lou ulu, ae o le aura atoa o se tagata - mai le ulu atu i le vae. E na talafeagai ai ina ia tuu se sini e vaai i le aura i le 60 sekone po o le itiiti ifo!

Auala e aoao ai e vaai i le aura o laau ma mea

Auala e aoao ai e vaai i le aura o mea faitino ma ola i mea faitino

O nei sauniga o le a faatagaina e vaai i le aura o houseplants, manu ma mea e lē o ola. Muamua faaalu le tofotofo i tusi:

faatumulia lanumoana ma le lanumumu afifi tusi i le pepa. Tuu i latou i se tulaga le malamalama ma faatupuina susulu, ae faataapeapeina faamalamalamaina. Aua e te vaai i le tusi, ae i ai - i le talaaga puipui. Ina ua mavae se taimi e mafai ona e vaai Aura, lea e oo mai mai le pepa lanu: o le a ese mai lona lanu. E masani lava lanu moana faatupu ai se aura samasama ma le mumu - lanu meamata.

Tuu i luga o le laulau se vase poʻo se ulo ma se potu fugalaʻau, fatuina se moli moli ma tuʻu se moli mo le moli. Vaai ma le faaeteete i tua o le fugalaau i luga o talaaga, aua le mimilo. Ina ua mavae se taimi e mafai ona e matauina le flicker i le laau - o lona aura po o le mana taua lenei. O le ae vaʻai i se paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe ma moli moli. Aʻoaʻoga ma le i totonu o le fatufatu, E mafai ona e alu e matamata i le ara o laʻau ma togavao i le natura ma le susulu o le la.

Faamalositino pe faʻafefea ona vaʻai i se meaola a le manu. O le faʻavae o le vaʻaia o le vaʻaiga o le biofield o meaola i le atunuʻu e tutusa. E te fatuina moli ma malamalama pito i luma, foliga le o le tino o le manu, ae o le pito i luga pe i luga o le. E manaʻomia le manaʻomia o le fagafao ma le toʻafilemu pe moe. o le a lanu maloloina aura manu ma susulu, i gasegase - palapala ma puaoa.

Mafai ona ou vaai i lau lava aura

Mo lenei faʻataʻitaʻiga, o le paʻepaʻe paʻepaʻe ma faʻata o le a manaʻomia. E te manaomia ina ia faapea ona e tu le faata ina ua atagia le talaaga sinasina i ai. E mafai ona avea ma paʻepaʻe puipui poʻo paʻepaʻe paʻepaʻe e aunoa ma mamanu. Tu i luga o le pito i tua o le puipui i luma o le faʻata ma aua neʻi e alu i luga o oe, ae i le pito i tua.

O le tau o lou ulu mai le isi itu i le itu, faʻasolo le fale ma le vaʻai pea i le pito i tua i le faʻata. Ina ua mavae sina taimi, e mafai ona e maitauina o se lanu lanu na aliali mai: o le a gaoioi ma lou tino. O le a lea tagata.

O loʻo faʻaaluina nei se faʻataʻitaʻiga. Manava loloto le ea ma manava lemu. O le a e maitauina o le manava o le tele o le ara faateleina. Manatua le lanu autu o lou ara ma lou lagona lagona. A suia lagona, o le lanu o le aura o le a suia.

O le a le mea e tatau ona amanaia i lenei faʻatinoga? O le moli moli e le tatau ona matuā malamalama i ai, poʻo le ova foi. Sulu moli moli lanu o Arara, ma le le mautonu - o le a le faatagaina oe e vaai.

Faitau atili