Taʻiala Taurus-kanesa: Sili uiga, faigauo ma faiga faʻapaʻaga

Anonim

Taurus ma le kanesa - uma le magaga o le Zodiac faailoga na puleaina e lagona. O tamaʻi povi o loʻo taofia ai le atua fafine o le alofa o Venus, kanesa - suiga o le masina. O le a le tutusa o le Taurus ile kanesa i itu eseese o le olaga? Mafai ai lenei tuʻufaʻatasiga ia lelei mea lelei ma o le a le mea o iai ni eseesega? Mafaufau i auiliiliga.

  • Matamata Taurus e fetaui ma isi Zodiac faailoga ♉
  • Matamata i le talafeagai o le Zodiac faailoga ♈♉♊♋♌♍♎♏♐♑♒♓

Taurus-kanesa talafeagai

Uiga lelei

E ui lava i mea eseese, o nei faʻailoga e tele lava. O tala ma le peniga, ma le valiina e tutusa ai mafaufauga, ma le manaʻo mo le filemu ma fealofani ina ia faʻamalosia i latou pe a malosi Uzami. O tala o le lalolagi manaʻomia le vai faʻatumu, ma le kanesa vai e manaʻomia se vaifiga mo le lautele malamalama manatu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le eleele ma laʻau na maua ai ni tupe aoga e aoga i le le talafeagai kanesa ma o loʻo malosi lagolago i le olaga. O fesoasoani mamafa, e sauni ai e tau mo lo latou fiafia, e mafai ona latou tutuliina le lagona loto faamaoni mai le atuatuvale ma maua ai le lagona fiafia o le.

Taulaia e masani ona tosoina kanesa mai tulaga faigata i le olaga, pe na tumau le loto faafetai mo taimi uumi. Astrologingers mafaufau i lenei faʻatasiga atoatoa ma le le mautonu ma fautuaina faʻailoga e vaʻai le tasi i le isi. E faʻapea foʻi ona e le gata i le pherere, ae faʻapea foi pisinisi.

Brack Ongin Centated

Fafine Taurus ma le kanesa

E ui i le faʻalumaina ma Nebula o kanesa o le a mafai ai e le tamaʻitaʻi o Taurus o le a maua ni tau e aulelei i ai. O se tagata faʻaolaina, e vaʻaia ma mataala ma mataala. Ole kanesa o le a le mafai ona alu i se tasi mo le ola mai le mafaufau o le matagofie, lea e sili ona taua i Calf CartriDous ma piki. O faʻailoga uma e saili le filemu ma e tumau pea. Ole kanesa e malamalama o le a mafai e le tamaʻi povi ona ave ia te ia se lagona o le talitonuina i le lumanaʻi.

O vaitau o le atuatuvale ma le fiafia, i le tutusa o le vai elemene, o le taurus innoyals laitiiti ma foliga o se tuʻufaʻatasia o sui o lenei faailoga. O se kanesa o le le mautonu e fiafia ai i le tusa ai ma le talafeagai o ona tagata filifilia ma le tomai e tausi ai ona manaʻoga.

Faaipoipo

O le kanesa-kanesa ma le fiafia, pei o lona maoaʻe lelei o le paketi a le aiga ma taʻitaʻi le tamaoaiga. O lenei paga foliga mai i mata o isi e matua faʻaaloalogia, ona o ulugaliʻi e le faʻamalieina ai vaipuna, ma i le fale e le maua mafutaga i lanu ua faʻateleina. Fafine Taurus o le a le aumaia se mafuaʻaga o le fuā o se ulugalii faʻamalosi, talitonu i le alofa ma le faʻaaloalo i lana na filifilia.

I lona talavou, o le kanesa e mafai ona filifili i le tausiga o lona faletua ona o lagona na omoina mai ia i latou. Ae i se matua matutua, sa laʻititi lava i nei gaioiga, pei o le kanesa o loʻo matua talisapaia e le aiga faʻatasi ma le faʻamafanafanaga. E le gata i lea, e matua fefe lava ile leiloa ose tagata lelei ona o le valea valea.

Male Taurus ma le kanesa

O lenei ulugalii o le a maua se gagana masani e aunoa ma le tele o faigata, a o latou tosina atu le lautele o le fiafia i le tasi ma le isi. Ua agaalofa uma i latou, tumu i le agamalu ma le malamalama. O le kanesa o le fafine e maua i totonu o lana filifiliga filifilia a se tasi, e le mafai ona puipuia mai le olaga faigata ma puapuaga. E fiafia o ia e se pale paletituta sili ona loloto, o le ua sauni e avatu i ana meaalofa ma fonotaga faanaunauga.

Ina ia fausia se Unique Collen, o le Taurus ma le kanesa e le manaʻomia le faʻaaogaina leai se taumafaiga - latou te lagona le latalata mai o le agaga.

O Tauurus e le manaʻomia le sailia o le tulaga o se kanesa fafine, ae na te le manaʻomia e faʻapipiʻiina o ia: o mea uma e tupu na o ia lava.

I fegalegaleaiga, o le Taurus ma le kapurs e amio masani ai, ona latou te le tau ofuina se ufimata ma faafoliga - o loʻo i ai uma le faʻamalosiʻau. O faapagota uma e le fiafia i kamupani a le aiga ma o lea, e leai so o feeseeseaiga i lenei tulaga. E manaʻomia e tagata alofa le faʻaalu o le taimi naʻo le tasi ma le isi i le sosaiete lelei.

Faaipoipo

I le faʻaipoipoga a le faʻaipoipoga, o le Taurus ma le kanesa e le faʻatoʻilaloina e ulufale ai, aʻo latou lelei faʻatasi. Ae peitai, o fesoʻotaʻiga aloaʻia e maʻomia, i le tele o taimi. O le a iloga i le olaga faʻalelalolagi e ala i le faʻatulagaina ma le toʻafilemu. O le kanesa o le fafine e mafai ona avatua i le toʻalua e mafaufau ma mafaufau ai, ia maua ia te ia le fiafia i le fale ma mea suamalie e fafaga.

E mafai e tama ona faia se lelei ma mautinoa le aiga, o le a maualuga le tamaʻitaʻi o le kanesa ma lagona "e pei o se pa maa."

E ese mai lava e le mafai ona faʻaleagaina lenei faʻatasiga, aua ua maua e le toʻalua le fiafia o le tasi ma le isi o a latou miti.

I le moega, kanesa ma povi e matua lelei tele, ina ia mafai ona laveaiina lagona alofa ma lagona le tasi i le isi. Feusuaiga Faʻafeiloaʻi e le mafai ona popole, aua o mea uma na fai ma lagona seia oʻo i le tuuto atoatoa.

O mea e mafai ona sosoʻo i itu taʻitasi e lua, ae o le tamaʻi povi ma le kanesa o le a le tuʻuina atu i le aiga le faʻatulagaina o le aiga ma e le aumai ni mea e teteʻa ai.

Taurus ma le kanesa i faigauo

Faigauo ma Paaga

O Taurus ma kanesa e fiafia i le lautele o le tasi ma le sosaiete, e iai lava mataupu masani mo talanoaga. O faʻailoga uma e manaʻomia le faʻalilolilo i kamupani pisapisao. Taurus Ma Ole kanesa e iai le aoga o le poto masani o le tasi ma le isi, o tamaʻitaʻi talavou e fetuʻutuʻunaʻi fusi i le faʻasaʻoina o faʻafitauli, ma Teltsti e sili atu le aoga ae le o le tele o lotoa. O latou uma o le tali ma naunau e sau i le fesoasoani a le muamua valaau.

I le pisinisi, crayfish ma trayfish ma le manuia foi na sili atu ona faʻatinoina - povi pei o le loto masani o kanesa, ma o isumu o loʻo faagasolo i le faʻatau pisinisi o le taurus. E faʻapitoa tele latou pe a tatala le pisinisi o le faleaiga - O kanesa e malamalama lelei i le kuka, ma o le a mafai ona tuʻuina atu i latou i le fausiaina o ni mea lelei. Afai ua ave le kanesa ma tauir ma a latou araisi i la latou kamupani, ona ou te le manaʻomia lava ni tulaga lelei o pisinisi.

Isi tutusa ♉

Tapulaa ♉ Tala Ma isi faailoga:

♈ove 63% ♌lev 96% ♐lelets 81%
♉tells 93% ♍eva 92% ♑kozerog 98%
♊ Bluzzards 73% ♎veps 92% Fale mautotogi 83%
♋рос 83% ♏corpion 100% 91%

Faitau atili