Vector Nummology

Anonim

O le Nusifili ua avea ma taʻutaʻua, aemaise lava i totonu o fafine. Toeitiiti lava o le lua taumafai e fuafua le aso fanau, o le fea tagata e fetaui ma ia, o le a le aoga e aoga totogi, faʻafefea ona aʻoaʻoina tamaiti ma isi mea. O ituaiga fou uma o lenei saienisi o loʻo tulaʻi i taimi uma, mo se faʻataʻitaʻiga, Vector Nummology. O le a matou talanoa e uiga i ai e tuufaatasi lua lauiloa lauiloa nofoaga i le taimi e tasi.

I lau talosaga, ua matou saunia se talosaga "NumErology" mo se telefoni.

O le talosaga e iloa ai le ala e lafo ai lau oe lava numera o le aso i aso uma.

I totonu, na matou aoina le tele o le numera numera numera o le amataga ma auiliiliga decoding.

Sii mai Free:

Vector Nummology 1539_1
Vector Nummology 1539_2

Vector Nummology

Faavae Autu

O le sili ona taua i le Vewer Numbilogy o le tolu numera. I luga o latou tulaga, o le tele o numera ma mataupu faʻavae ma faʻavae faʻavae o faʻavae.

Aofai o le agaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei numera e atagia ai uiga o se tagata. Mafai ona taʻu lelei ma auiliiliga e uiga i le amio. Tuʻu se ata atoa o mafutaga ma tagata taʻalo ma vavalalata. O le a le numera o le agaga:

  • E fuafua ai le talafeagai ma se paga pe faʻailoa le mea pito sili ona talafeagai o le tagata satelite mo oe;
  • Ina ia piki ai se mea fiafia, mea fiafia, o se ituaiga, malamalama, o fea le itu e agaʻi ai i le fauina o se matata, o le a lau faʻamoemoe, o le mea lea e le suotosina ai.

O le numera o agaga e mafai ona fetuunai, ma e mafai ona afaina.

NumErology e Vedas

Aofai o le Fate

O le numera o le tau o le Versicle Numerology e atagia mai ai le Karmic Debits ma galuega a se tagata. O lenei taua o le sili ona taua o mea uma. O le uiga o le mea e le mafai ona suia, o le "koluse lenei" e tatau ona e umiaina ma isi mea e tatau ona e galue i le olaga atoa.

Aofai o le Igoa

Le numera sili ona fetuʻutuʻunaʻi i le tele o le numera, lea e fetaui lelei. O le faʻaosofia lava o le numera numera o se siosiomaga o se tagata, o le social - uma e lua ma faʻaletagata - ola. Tusa lava poʻo le a le uiga, i lona tulaga muamua, e i ai le amio, naʻo faʻasalalauga lautele e vaʻaia i isi.

Faʻafetai i le suiga o le numera numera, e foliga mai e suia e le tagata ata, faʻaali atu tagata lelei o lona uiga. O le pito i totonu e tumau tutusa.

Numera i Numology

E i ai isi numera i le numera deermology, ae e le taua tele, e toetoe lava latou te leʻi mafaufauina pe a fuafuaina.

Faʻafefea ona fuafua au numera

O le fuafuaina o le tolu o le tolu o le taua numera o Vecero Nummology ei ai ana lava uiga. Faamatala auiliili.

Aofai o le agaga

E faigofie atu le fuafuaina. E i ai tulafono:

  • Afai o lou aso fanau e mai le 1 i le 9 (mo se faʻataʻitaʻiga, na e fanau ia Oketopa 8), E tutusa lou numera o Oketopa 8), o le numera o le agaga e 8) ma e faigofie;
  • O isi uma numera o loʻo fuafua e pei o le aofaʻi o numera o fanau: Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fanau ia Tesema 18, ona o le numera o agaga 1 + 8 = 8 = 8 = 8 = 0 = 1 .

Leai se mea faigata!

Aofai o le Fate

O le fuafuaina o le numera o le sala tupe e manatua ai mamanuina i Nusical Numbilogy. Ina ia fuafua lau numera o le tau, gagau numera uma mai le aso fanau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, na e fanau ia Oketopa 16, 1991. Ma, o le fuainumera o le taunuuga: 1 + 6 + 1 + 0 + 1 + 1 = 1 + 0 = 1

O le iʻuga, e te maua se numera mai le 1 i le 9 aofia ai.

Aofai o le Igoa

O le fuafuaina o le mataupu lea e sili ona faigata. O mataʻitusi taʻitasi o le igoa e fetaui ma se numera faʻapitoa. E tatau i le faamatalaina o le ola, ona gagau lea O le numera o luga o le malamalama masani.

Fetaui ma le laulau.

1 2. 3. 4 5 6. 7. valu iva
a B. v G O le O. E. E. J. Li.
ma le J. I L. M. Ni n. O Ns R
ma le T W. F. C. C. C. Ns Sch
Ns e Ns Ns o aʻu

Faʻataʻitaʻiga: Nanta Aiakseevna - 6 + 1 + 1 + 1 + 6 + 6 + 6 = 6 + 1 = 6 + 6 = 6

Decoding le numera o le taunuuga, igoa ma le agaga

E tele naua faamatalaga e uiga i tulaga taua o le amataga numera. Matou te faasoaina ni faʻamatalaga puʻupuʻu o numera o numera taʻitasi.

Soul Num:

  • 1 - Tagata ma ia se numera o se malosi, tutoatasi, nofo i soo se tasi, taʻitaʻi ma taʻitaʻi. O i latou o ni tagata sauniuni faavavau, mamana ma le le faaaogaina ma le le faaaogaina ma le le faaaogaina ma le le faaaogaina ma le le lelei. Tele numera mo se tamaloa. Ae o le fafine e tatau ona faʻasaʻoina.
  • 2 - Tagata ma "Faʻalua" e matua agamalu ma tusiata. O le alofa faʻaaloalo lea, fatufatu, fatufatu, peitaʻi o uiga malu. E masani lava vaivai, leai se fesoasoani, fetuunai i isi, taumafai e faamolemole. Sili atu fafine foliga.
  • 3 - Troika o tagata e pei o tagata uma. O i latou e avea ma agaga o le kamupani, o le Race e, e faʻamalamalamaina ai mea uma, pei o le la. O tagata sili ona lauiloa o Kazanov, o tamaitai o faalavelaveina o loto. Maua ai le tele o maneta.
  • 4 - aoga ma galue malosi, o tagata lelei. Le taua, aua le fiafia i suiga mamafa.
  • 5 - E sili atu le taua o tagata ma le masani ai le mafaufau. E masani a mafaufau, e atagia mai pea, fatufatai. O kamupani taʻutaʻua e tele le malosi, vevela ma le fiafia.
  • 6 - Artistic ma fiafia i mea taugata, aulelei mo le isi itupa. E masani ona taua i le tala faatatau.
  • 7 - le tausalaina, e tusa ai ma le loloto o lagona. Le manuia, e masani ona pa'ū i tulaga fia iloa. Alofa e iloilo auiliili, tuu atu se fautuaga, aua tatou te mafaufau ifo ia i latou lava.
  • 8 - Taumafai mo le Pule ma Faʻamanuia, Manaomia Lautele Galuega. E tele taimi o nei polokiki.
  • 9 - O le le mautonu o sauniga. Faavavau lava i le tele o mataupu, pisi pea, aua le nofo nofoaga. Matou te taumafai e manumalo.

Aofai o le Fate:

  • Mafiafia. Arttic le malamalama o le natura. O le alofa e suia ai avanoa i se sili matagofie ma talafeagai, aua le taliaina le efuefu lanu efuefu. Foafoaʻi, i tulaga masani e masani ona maitauina o aʻoaʻoga, e masani ona tumau tamaiti aʻoga moni.
  • Faigata. Latou te tauivi mo le atinaʻeina o latou lava, taumafai e sui isi, tauʻapeʻa e faʻailoa ni fautuaga. Talented Suesuega, taitai e agalelei. Loto maulalo ma punou.

Aofai o Igoa:

  • Faigata. E toʻamalie ma agavaʻa lelei i se nofoaga malu i totonu. E i ai le lamatiaga e mafua mai i le matamuli o le le mafai e le mafai ona galue. E masani lava ona iai se igoa taʻutaʻua mo tagata - mealilo, leai se tasi e malamalama, ae manaia.
  • Mafiafia. Tagata atamamai e saili e vaai. Matapeʻapeʻa i le lauiloa, iloa, tusa lava pe o luga o se laʻititi fua. E masani lava ona maua se taleni malamalama malamalama, ae le o le faailoaina i taimi uma.

Le aofaʻiga o sili ona fetuʻutuʻunaʻi, e sili le faigata ona faʻaalia. Aua e faʻatosina e oʻo lava i le ituaiga o le igoa o loʻo faʻaaogaina e ala i le siʻosiʻomia pe a ulufale se tagata. Faʻataʻitaʻiga, Natatia poʻo Natalie, Sasha poʻo Sanya. O mea taua suia pe a uma ona suia le faaiu (pe a maeʻa le faʻaipoipoga).

O le tuʻufaʻatasia o se atoatoa ma saʻo numera numera, o le poto masani o se numera faapolofesa e tatau ai.

Mo se auiliiliga auiliili o le au atamamai, vaai vitio:

Faitau atili