Masiofo o Pentacles (Lady Coin) Tarot - o lona uiga ma tuʻufaʻatasiga ma isi faʻafanua

Anonim

O le Masiofo o Peadles i le tele o lalaga e faʻatusa mai ai se fafine, ae ono faʻailoa atu foi o lou olaga o le a avea ma malosiaga tau tupe ma le mafanafana. O le tau le lelei o le tamaʻitaʻi o le tupe maua i se tulaga le fiafia.

Ia e iloa! I la matou nofoaga iina Aoina o 'au i luga o Tarot kata i luga ole laiga - Faaaoga le soifua maloloina!

O le tau o le masiofo o Pentacles Taro i le tulaga moni

O le tamaʻitaʻi o tupe siliva o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻamalosi tino ma elemene o le lalolagi. O lenei pepa faʻailoa mai ai se tagata ua faaee atu ma uiga lelei o le alofa mo le galuega, agalelei ma maualuga tikeri o le faʻauʻuga. I le taimi lava e tasi, o ia o le lenãnseber uiga lea e ono masani ai ona tatou masani ai i soʻo se olaga faigata ma faigata.

O le pepa e taʻu mai ai le alofa o lona laueleele, le naunau e suia le masani masani tulaga ma nofoaga nofo ai. I le aiga o le tagata o se tagata, e masani lava e tele tamaiti. E i ai agavaʻa agavaʻa ma e faʻauʻuina ma le tele o taleni e manaʻomia ona faʻatinoina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Queen Pentacles

O se tamai minus o uiga o le leai o se lagona o le fua o le mafai ona maua ai le lelei o uiga lelei pe leai. Mafaufauga talafeagai e maua ai le manaʻo, e manaʻomia le maualuga o le le fiafia i mea le fiafia e mafai ai ona oʻo atu i mafatiaga ma le faʻanoanoa.

I le tulaga lelei o le tamaʻitaʻi, o le tupe siliva e faʻatusa mai ai o se tamaʻitaʻi masani ma matagofie sui o le matagofie o le feusuaiga. O se tamaʻitaʻi moni lenei tamaʻitaʻi, poto lelei ma le lelei. O soʻotaga, o lona malamalama e faasino i le eletise ma agalelei mo le alofa ma le agaga faafetai. I le taimi lava e tasi, e mafai ai ona faʻatautaia lelei se pisinisi ma maua ai se tupe tele e aunoa ma le tele taumafaiga.

Afai i le faʻataʻitaʻiga o le masiofo o loʻo aliali mai faʻatasi ma le masiofo o Wand, i le lata mai o le a aoga i le sailia o se galuega fou, lea o le a fesoʻotaʻi ma fatufatu.

Faapea foi, o le kata e faailoa ai le soifua maloloina. Ae e te manaʻomia le le galo ia te oe le tausia oe lava, aveese amioga leaga ma taʻitaʻia se soifua maloloina olaga.

O se fafine ua mai le faʻailoga o se faafanua o se masani ma le faʻamaoni. E faaloaloa ia ana ma tamaloloa e saili e tausi ma tausia ia. Peitaʻi, e manaʻomia e le teine ​​ona iloa 'ua taulaʻi atu iā te ia lava, ma taumafai e tausi lelei le lelei ma le fiafia i le lalolagi.

Masiofo o Pentacles Tarot i se tulaga liliu

Afai o le tamaʻitaʻi o le pato o loʻo aliali mai i le tulaga defold, o le tau o le faʻatupupuina e maua ai se paolo le lelei. O le faʻafanua i lenei tulaga e faʻailoa mai ai mea nei:

  • E te maimau i le faʻaalu, ma le le mafaufau e faʻaalu tupe. Pe, i le isi itu, sili ona valea ma faifai pea. O se auala e lamatia ai - i se tasi itu e ono amata amata ai ni faʻafitauli matuia i tupe.
  • O nisi taimi o le kata e taʻu mai ai o le a ia tosina atu i mea tautupe pepelo, ona o mea na latou mafatia ai. Taumafai e te le faʻatonutonuina ni tulaga ma tagata, i faʻamoemoega lelei o le le mautinoa.

E masani lava ona folafola e le faʻafanua le leiloa o le galuega, maʻi, faʻafitauli e faʻatatau i isi. O le a e tuuaia mo faʻafitauli naʻo oe - tiga le fiafia, hystery amio, le lava o popolega e uiga ia te oe ma e pele.

Masiofo o Pentacles Taro

Masiofo o Pentacles Tarot - o lona uiga i mafutaga

I le Detores o le Masiofo o le CININ CRO, o mea nei o:
  • E i ai le taua tali e ave, lea o le a afaina ai le lumanaʻi i le lumanaʻi. Saunia mo lenei '' faʻatasi faʻatasi ai ma le paga, e manaʻomia le lagolago felapotopotoga. O se vaaiga talafeagai mai le itu o le a le afaina.
  • O lau ulugaliʻi ua faʻatulagaina mo le umi ma le onosaʻi mafutaga. O paʻaga uma ia faʻamaoni i le tasi ma le isi ma taumafai e atiaʻe, manaʻomia le fealofani. Ile taimi lea, e taua tele le 'afana faʻamoemoe ma aua le tuʻuina e le mafai ona avea ma ni sini faigata.

E masani ona faʻaogaina le tama teine ​​a le masiofo e fai ai le alofa mascots. Latou te mauaina se malosi malosi. O le a faʻaalia ai se tagata tuʻusaʻo o le a faʻaosoina ai se tagata faʻanoanoa o le ola lelei o le olaga, e faʻatagaina ai le fausiaina o mafutaga maloloina, malamalama ma le fealofani.

Masiofo o Pentacles - o se tuʻufaʻatasiga ma arcans

I le tuʻufaʻatasia ma le au Arkans, o le maota o se tamaʻitaʻi o ptucles maua ai mea taua nei:

  1. O le Jester - E leai se faamatalaga faaleaga i amioga ma gaioiga.
  2. Magic - Faʻafetai i taumafaiga na faʻapipiʻi i aso ua tuanaʻi, o le a maeʻa le mataupu ma le penefiti mo oe.
  3. O le Silisili Ese - I mea na e faʻaaogaina e te taʻitaʻia e ala i mafuaʻaga, ae le o lagona.
  4. Malo - e tatau ona tatau.
  5. Emperor - o se taimi lelei mo pisinisi pisinisi poʻo galuega tuputupu aʻe.
  6. IErofant - E manaʻomia le atiaʻe, maua malamalama fou ma agavaʻa ina ia manuia i le lumanaʻi.
  7. Alofaga - O lau mafutaga e tupu i se itu lelei.
  8. Kariota - Afai e te manaʻo e manuia, e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona pulea faʻalelei lou olaga.
  9. O le malosi o se mea o le a avea ai o outou manatu uma o le a maeʻa maeʻa.
  10. Faalogo - Folafola atu se umi umi o le komepiuta.
  11. O le uili uili - o le a maua ai se avanoa e maua ai se avanoa e suia ai le ola mo le sili atu, aua le misia le manuia.
  12. Faamasino - e totogi ai agasala na faia i le taimi ua tuanai.
  13. Hatd - o loʻo e i le tulaga o le sailia o lau nofoaga ma le uiga o le olaga. O lenei vaitaimi o le a umi lava.
  14. Maliu - Ia pulea ana lava gaioiga, mafaufau lelei i luma o le faia o soʻo se gaioiga.
  15. Tauloto o lou olaga i le atoatoa vevesi. E manaʻomia le taunuʻu mai o mafaufauga.
  16. Le Tiapolo - ei ai se tagata matapeʻapeʻaa o lou siʻosiʻomaga o lou siʻosiʻomaga e manaʻo e faʻaaoga oe i lona fiafiaga.
  17. O le 'olo e oʻo mai i ni tupe se umi ma tele lau faʻaalu.
  18. Star - ua oʻo i le taimi e faʻataunuʻuina ai miti, o avanoa uma o le a aliali mai mo lenei.
  19. Moon - Ua e lagona se tagata fiafia, ae na o le lupe.
  20. La - Suʻega o lagona fiafia.
  21. E manaʻomia le faamasinoga i le atinaʻe, o le tulaga o loʻo iai nei o mea e le fetaui ma oe.
  22. O le lalolagi o le faʻaopoopoina o le siʻitia o le alatele o le kapeta poʻo le faʻaiuga o se konekarate aoga.

Matamata i le vitio e uiga i le tau o le tamaʻitaʻi faʻafanua o le padcles Tarott:

O le tamaʻitaʻi o ptucles - o le tau o Tarot i tulaga tau tupe

O foliga mai o se tamaʻitaʻi o tupe siliva i le talita e galulue ai atonu e i ai mea taua nei:

  • Soʻo se pisinisi e te manaʻo e te faʻamutaina ma le manuia. O oe o se tagata lautele ma e talenia tele e mafai ona toetoe o mea uma.
  • Faʻafetai i le onosaʻi, manogi, tutoʻatasi ma tomai faʻapitoa, e sili ona maualuga oe ma fiafiaga, latou te fiafia e tauia.
  • O lenei e le o le taimi e malolo ai. Afai e te malolo, galuega o le a taofi ma talia oe o le a le mauaina. E manaʻomia le galue atili, ausia le iʻuga manaʻomia, ona oʻo lea i le taimi e te iloa lelei.

Taua Touncing Pentacles Tarott

O le tau o le faʻafanua o le masiofo o ptafecles e toeitiiti lava agavaʻa. O loo faʻailoa mai ai foʻi le sao o fofo, o le iʻuga lelei o mea tutupu ma o se tagata faʻamaufaʻailogaina ma lelei foliga.

Le taua o le faafanua i totonu o sobs eseese

✚ pese "tasi card"

Queen Pentacles

Lautele tau

Faatusatusa poto ma le poto masani.

Sootaga

Fefaʻatauaʻi o le tasi i le isi, ae e le malamalama tele lagona e pei ona iai muamua.

Soifua maloloina

E fautuaina le amata tausia o le soifua maloloina.

Mataupu

E i ai le galuega mamafa o loʻo ia faʻatali mai, e faʻapefea foi ona ia fiafia i ai.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ mo le lumanaʻi

Queen Pentacles

O le faafanua e tutusa lava ma le uiga ma le knight o patupatu, e ui i lea, e matua loloto lava mo le olaga o le tagata. Ma le toa ma le tagata fou. O mafutaga ma le a oʻo atu ai i le faʻaipoipoga ma le malamalama lelei, lea e leai se tele tele. O le soifua maloloina e aumaia ai gaioiga, malosi ma le siitiaina aʻe o le lima, o lea lava e o faatasi ma le manuia. I le alualu i luma o galuega, o le alualu i luma o le alualu i luma o le a maitauina, o le a mafua mai i le tele o foliga: manuia, manuia, fiafia ma le malamalama. O nei vaega e tau ai i se tulaga maualuga maualuga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le mafutaga

Queen Pentacles

O se tamaloa ma le fafine o lona sootaga ua faia, mafai ona mafaufau i le Masiofo o Pentacles - o se lelei faʻailoga mo le atinaʻeina o mafutaga. O le mea autu o le taofi le talanoa i le alauni ma le mafai ona malamalama i lagona moni, ona e lagona vave le aumaia o uiga fou i se laa fou. Atinae o le a afaina ai lenei mafutaga. O se tagata e leʻi i ai i se mafutaga, o le a vave ona maitauina i totonu o le siosiomaga vavalalata o se tagata manaia le tagata, ma o loʻo iai se avanoa lelei e fausia ai se mafutaga faʻapitoa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i le aso

Queen Pentacles

Aafiaga, gafatia masani, mafaufau ma faaaliga. E i ai ni faʻamoemoega tele mo le tuputupu aʻe o le galuega ma faʻatupeina e tatau ona e le misia. E i ai ia te oe le malosi puipuia, e leai se matuia matuia. O le faʻafanua ua folafola atu ia te oe masani masani ma le pendly i le isi atinae o mafutaga; I luma o mafutaga mautu. O oe o se lagona fatufatuga natura e aunoa ma se lagona o le fua. Tausia o Tagata Tafafao ma le Onosai!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ taeao

Queen Pentacles

O le kata e aoleina le fafine faalelalolagi, e aoga tele ma faifaivaa, faʻamaoni ma faʻatuatuaina. Auā e masani ona faʻatupu e le vatana lona toʻalua, peitaʻi o se fafine o loʻu nuʻu.

O taeao o le a faia i lalo o le faʻailoga o lenei fafine, ma o le mea lea o le a faʻatumuina i le filemu o le mafaufau ma faʻamalieina ma le maymily, lagona o le saogalemu. Peitaʻi, e tele lava lona faʻamoemoe e faʻaaoga se faʻasalaga o le loto tuʻufilemu, talu ai o le masiofo o tufala, i le faʻaigoaina, ma le alofa mutimutivale, ma le alofa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ O le a le mea na ia mafaufau ia te aʻu

Queen Pentacles

O se fafine i lenei mafutaga o le faailoga atoatoa o se toalua moni e popole atoa i tagata uma o lou aiga, fausiaina lona fiafia i lona tagata pele, e mafai lava ona fiafia le tane ma le tama ma le tamaititi i le olaga. Na te lagolagoina le toʻalua ma vaʻai lelei i lona lumanaʻi, i se fuafuaga o le faʻafiafiaga, ua ia saunia na teʻena i lana tagata pele. Ose fafine lelei lea e fiafia ai tagata uma e fausia se ogaoga mafutaga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le moomoo

Queen Pentacles

O loʻo ia te oe le maualuga maualuga o le faʻatinoina o se manaʻo. E te manatu o le poto, malamalama i ai, ma nenefiti faʻatasi ma taumafaiga uma. O nei galuega uma lava e sili atu ona aoga. Ae ia mautinoa pe a e manaʻo ma pe o ai le i ai o faʻafitauli, e faigata ona fai atu. Faʻaauau ona agaʻi i le itu filifilia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le tulaga

Queen Pentacles

Ua suia i le olaga. Vaitaimi faʻaleleia atili ai le ola, atiaʻe e aunoa ma fus. Fesoasoani mai le itu, faamafanafana, maua o aoga o penefiti, manuia le faatagaga o mataupu o faamoemoeina.

E ui lava i mea lelei e ui lava i mea lelei, e ono faʻalavelave i se manaʻoga lē pulea e inu ai mea uma. Manaomia le iloiloga auiliili o le tulaga. Faasoa ma le agaalofa i le lalolagi ma ona penefiti!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I luga o le vaapiapi

Queen Pentacles

O le masiofo o tupe siliva o mea e mafua ai le loto, lelei ma le agalelei. O le tele o paaga o loʻo saili mo puipuiga, o le a se mea e fesoasoani ia i latou i se taimi faigata. O nei fegalegaleaiga ua faʻatauaina mo se taimi umi ma, e pei o se tulafono, e leai lava fess. O le alofa faamaoni o le a pasi atu i auala uma!

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Greitin Angep Korld Council

Queen Pentacles

Pagaliga, EGOMAMISMANDONAMY, tausia, mativa.

O le kata e faailoa ai se fafine o ai o ona manatu e manatu faapito. E fesoʻotaʻi ma le lalolagi o penefiti. Mauaina ma le Tausimu, E le gafatia le agaalofa, fesoasoani, fesoasoani. I le laititi o le sirka e na o ia mo ia.

Aua e te manatu i lona alofa tunoa, na te le iloa o ia.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le tupu

Queen Pentacles

I le taimi nei ua e matua atoa e avea ma tina. E mafai ona e talanoa saogalemu ma se fafine e matua nai lo oe. E atamai ma aoga o le a fesoasoani muamua i luma. O lau filifiliga filifilia o le a fiafia e lagolago le manatu o le siʻitia o le aiga. Afai o loʻo e le maua lava se tagata vavalalata, ona e le o vave ai i ai o oe o se tagata talafeagai, faʻamalosi ma faʻatuatuaina. Masalo o le ae faailoaina se fafine matua.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ i luga o le rusan

Queen Pentacles

O le Masiofo o Pentacles Fai mai o loʻo faʻatalitali mo oe o mea e tutupu o le a sauniuni i lou olaga. Masalo e ono popole ai ma se paga. E i ai lau tauvaga galulue mo le lumanaʻi. O lenei gatasi na o le faʻamaonia o le saʻo o ou manaʻoga. E te faʻamaoni ma alofa ma le alofa i le tasi ma le isi, talitonuina ma fevaeaʻiga olaga i totonu o lou paga. O le faʻaauau pea o lenei tala o le a avea ma faʻaipoipoga fiafia ma manaia le faʻaipoipoga.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ pese "tolu faafanua"

Queen Pentacles

O le taimi lelei ma le fiafia na oʻo mai pe a talisapaia uma au galuega. O le a e mauaina se mafuaaga mo ataata moni i mea laiti uma. O ou faʻafitauli uma ma le tausiga o le a fesoʻotaʻi ma se mea manaia: Sauniuni mo le aso malolo, fausiaina se siosiomaga leaga, faʻatau meaalofa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ alofa tafatolu

Queen Pentacles

O le faʻafanua tautala e uiga i se mafutaga lelei, faʻatuatuaina. PIRY LALOLAGSAINA O FAʻAFITAULI O LE FETUAIGA MATAʻI, Taulaʻi le tasi i le isi, Fesoasoani le tasi i le isi. E leai ni vaega lona tolu i le mafutaga ma e le mafai. O le a taua le alofa ma o latou lagona ma talisapaia i latou. Ile taimi lea, e le o iloiloina le vaegatupe. Ae, o le paga e faʻamoemoe o atinaʻe, suiga i se tulaga fou

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ I le Fata

Queen Pentacles

Ua lava lou malosi ma le malosi mo mea uma: Ma galue, ma ia ou fiafia fiafia, ma i lou lava Faaleagaga ma fatufatu. Mea uma, o le mea lea e te maua ai, aumaia ia te oe le faamalieina ma polofiti. O lau mea lilo e faigofie: E te alofa ma talisapaia oe lava, ogatasi o lau taleni ma le matagofie. O se mea talafeagai e ma e sili ona taua - ia iloa le fuaina i totonu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ e galue

Queen Pentacles

O le faʻafanua e faʻaalia ai se galuega matuia o le a e fiafia ai. Na folafola foi e Arcan le fale mautu, maualuga tupe maua, manuia. Ina ia ausia se taunuʻuga lelei, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se fatufatuga auala.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

✚ Mo maʻitaga ma tamaiti

Queen Pentacles

O le manatu na tupu ma o le maʻitaga o loʻo i le amataga o le aso. Mo se malamalama o le maitaga, e sili atu le faʻatapulaʻaina o oe i le malosi o gaioiga ma tuuto taimi ia te oe lava. O le tulaga i le taimi o le maʻitaga o le a le suia ma atoatoa faʻalagolago i lou lagona i totonu.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

E toe foʻi mai ia te aʻu?

Queen Pentacles

O le masiofo o foemu o folafolaga o folafolaga agai i luma, o lona uiga e le faigofie le sootaga, ae e tatau foi ona toefuataiina. Ae maise lava, o lenei fesoʻotaʻiga ei ai lona lumanaʻi manuia, atinae lelei, e mafai ona fausia se aiga ma faia fanau - o se olaga fiafia moni. Aua le misia lou avanoa ma alu e feiloai ma se tamaloa.

O le pepa atoa pepa e maua e Link >>>

Totogi i luga o lenei tipi i luga ole laiga

Faitau atili