Mea e tatau ona avea le desktop shui hairdryer tauagavale

Anonim

Pe e te moemiti e feagai pea ma lau galuega, te le o lagonaina le vaivai, maua se lelei totogi ma lagona le mautinoa ma uo ma pule? I lenei tulaga, o le ae manaomia mautinoa e saili le fesoasoani mai le faatufugaga anamua o Feng Shui. I totonu o lenei mea o le a tatou faaali atu ia te oe mealilo o le aia tatau Shui Feng mo lau desktop.

Mea e tatau ona avea o se nofoaga o galuega i Feng Shui

fale faigaluega faamaneta i Feng Shui

Le taitaiga tagata o Saina ma Iapani leva faasilasilaga e faapea o le faiga o anamua o le malamalama e mafai ona faatatau Feng Shui ma le manuia lava lea e tasi e le gata e faatulaga fale, ae faapea foi lona potu galuega. I le aluga o tausaga e luasefulu ua mavae i setete i aiga, ua avea le faateleina o le lauiloa o le tulaga agai i le faatulagaga o le ofisa e tusa ai ma le mataupu faavae o le Feng Shui. E lē gata o le a tatou talanoa e uiga i le filifiliga saʻo o avanoa mo lau desktop.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

o se galuega o se gaoioiga malosi e faatusa i le malosi Yang. Ma o lenei auala e faapea ua talafeagai ina ia mautinoa ai le tulaga talafeagai i lona fale faigaluega. Tausia o le malamalama la lava o lou ofisa, ae e tatau ona manumalo i le totonu lanu pupula malamalama.

I le tulaga e te faia lau galuega i le aiga, e tatau ona e faatotogaina ai lou fale faigaluega i totonu o le potu, lea o loo tu e pei ona latalata e mafai ai i le faitotoa o le fale.

O le nofoaga o le a le lava le toafilemu pe afai e te nofo i le vaitafe tuusao o le malosi o le Qi ui i le foliga o se laina saʻo mai le faitotoa o le fale e mau ai i le faamalama po o se isi faitotoa (pe afai e maua). Ona o lenei, o le ae lagona le popole maloloina, ae feteenaiga tulaga e fesootai i le galuega e le o aofia ai. E le aafia ai i taimi uma matuai le workflow, ae afai e te le tali atu i le popole ma e te manao e maua ai se nofoaga calmer, ona tuu lau laoai o diagonally le faitotoa ulufale.

E saʻo - o lenei pe ae nofo i lou laulau, tagai foi i le faitotoa i luma. A e tu i le faitotoa i tua o outou, o le faasalaga o le gauai a worsen, talu ai o le ae liliu atu pea lou ulu. Ma o le metaphorically e mafai ona faaali mai lava i le faiga o nisi mea taua ma mea na tutupu o le a "i tua o le tua".

E le tatau ona nofo toe foi i le faamalama, atoatoa nofo ina ia e vaai i taimi uma i le faamalama - e mafai ona i luga o le itu po o faafeagai mai ia te outou. Tua mai le galue e tatau ona tuu le tagata le puipui po o se isi mea e mafai ona tuuina atu le lagolago, faapea foi ma mautinoa ai le mautinoa ma le mautu. Ina ia faamalosia lenei gaoioiga, e mafai ona e tuu se ata i tua o oe lava, lea e aumaia le mauga mamalu.

A taua tele tulaga o le tausia o atoatoa mamā ma le poloaiga i luga o lou fale faigaluega. Atonu e matauina ai sa malie i le fale faigaluega o dodes pepa, o le a avea atili ai. E faapefea ona latou galulue i se tagata faigaluega? O le mea moni, o lo o tauaveina le malosi lelei. O le sili o mea uma ua e tusia ai luga o le laulau, o le tele o le a outou lagonaina le galuega o le faataunuuina, o le a tanumia e le masani, o le mamafa i totonu - o le patupatu o le fanuatanu moni sili mo le faatinoga o le tagata. O le mea lea, sa vave ona aveesea mea manaomia uma mai lau desktop!

Ina ua mavae lena, faaalu a le sueina o tusi maeʻaeʻa i luga o le laulau o le laulau, lea sa atonu o se taimi umi ua mavae ua lava vaega eseese o le 'au, faapea foi ma mea solia o le tofi. worsen uma nei mea i le faagasologa o le tafe malosi lelei, ma le faaaogaina o mea solia e tusa ma Feng Shui, ma o loo i tulaga matautia uma. O le mea lea, topetope e vave aveesea uma lenei lapisi.

Bardak i le fale faigaluega

A o le laulau, e te manaomia e tumau ai i tele, tele ma lomiga gafataulimaina. Afai o lo oi ai foi se komepiuta i luga o le laulau, ia mautinoa o loo i ai lava le avanoa saoloto. Ina ua maea uma, ua fesootai ma lau taumafaiga uma, e pei o outou tulaga i le mataupu, o lea e avanoa faia aoga e talafeagai mo galuega lelei.

I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona faigofie le teuina o le laulau e mafai ai. E le tatau ona toso le malosi e manaomia e faatino ai galuega galuega, i luga o se laulau decor lavelave po coupling filo. Foi lafoaia maai, asymmetric elemene teuteu, aemaise lava apamemea - e mafai ona latou faia e afaina taua. E sili e faatau laulau mai se faavae masani, oloa laupapa o le shui Feng sili oe lelei.

Vaaiga Aoao i le vaega desktop i Shui Feng

Tutusa i so o se isi avanoa, faasoa Feng Shui lou laulau e vaega tutusa valu protruding le faatusa o le lalolagi i le autu o le ola o le tagata. Ala i le faagaoioia i latou i lou laulau, o le a faaopoopo atu ia te oe lava le mafanafana ma le mautinoa i le galuega. I le taimi lava lea e tasi, o le octahedron o le e tatau ona tuu Ba-Gua e faasino i le tele o tiapolo desktop. E tatau ona e vaevae lau laoai i vaega e tolu - o le tutotonu, le saʻo ma le tuua. O se taunuuga, ua maua e le vaega autu o le pulea o le faagasologa o galuega.

ogatotonu vaega

I le vaega tutotonu o le laulau e tolu sili ona workspaces taua:

  • Saʻo i luma o le faamasinoga ua le eria o loo nafa ma le galuega tuputupu ae ma le faamoemoe;
  • A teisi mai ia te ia, ae faapea foi i le ogatotonu, o loo i ai se nofoaga e pulea le fua o galuega faatino, faapea foi ma le tuuina atu o le avanoa e faatino ai i latou. E taua tele o nei vaega e mama ma saoloto. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e maua faamoemoega atili;
  • Le itulagi tutotonu e sosoo ai o le sone o le mamalu, o loo i le pito mamao o le laulau. O lenei fuafuaga e fesootai ma le ausia o le tagata, o lona faanaunauga ma faamoemoega. Afai e te galue i totonu o se faalapotopotoga tele, i lenei nofoaga e lafoina taua le tagavai o lou kamupani, faapea foi ma faailoga patino.

Afai tatou te talanoa e uiga i se tofi i le fale, i lenei ai nofoaga e taua le faamuamua o le faailoga o lou exploits lumanai. Mo se faataitaiga, afai e te faataitai ai gaoioiga o le foafoaga, e mafai ona nonofo ai nisi taui iinei mo ausia i le eria maoti o le olaga.

I totonu o lenei vaega, tuu lou faailoga

vaega taumatau o le laulau

I le itu taumatau o le fonotaga, e tolu isi vaega o loo i ai: o le foafoaga (i le pito i luga), o le vaega o fesoasoani ma pasese (o le vaega pito i lalo taumatau), faapea foi ma le vaega e nafa ma le sootaga i le aiga.

Le sone foafoa fautuaina e le tulaga o pepa aloaia e faasino i le galuega faatino ua maea, o nisi o galuega faamanuiaina. Tuu iinei le mea ua uma ona faaiuina. Ae e mafai ona tatou mafaufau soona ai - e le tatau ona faalavelave le tele eria ma tuu e tuu iinei. E lagolagoina faafaatusa sone.

Le pasese ma fesoasoani e tatau ai mo tagata uma, ina ia tuuina atu ma le faaeteete lenei sone. O le nofoaga o lona nofoaga o le tulimanu pito i lalo taumatau o le laulau. I totonu o lenei eria, fautuaina e tagata atamamai Feng Shui e tuu le telefoni galulue.

O le vaega mulimuli o se aiga ma le faaipoipoga sone o loo i le eria o le tulimanu pito i luga tauagavale. O le i le galuega, e le o taimi uma manaia e mafaufau e uiga i mea ua ia te oe foi o se aiga, o lea e taua le tuu nisi ituaiga ata aulelei aiga i lenei nofoaga. Faafetai i lenei, e faatumulia ai le tusi e galue ai i lagona lelei, e faapea foi le gata i faaosofia ai oe lava i le galuega toaaga.

vaega tauagavale o le laulau

I le itu tauagavale o laulau e taua tele mo tagata faigaluega, nafa ma tamaoaiga, manuia, soifua maloloina ma le malamalama.

  • O le agavale agavale o le laulau o le tupe sone. O lea, na faatagaina ai le faaeeina o tupe. O lea foi e mafai ona tu i le faʻailoga o le manuia o le fiafia i Fng Shui, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa tolu-galu. Pe o iinei e mafai ona tuu se paggy bank, lea e mafai ona sapalaiina ma se lipine mumu i luga pe ufiufi i le mumu mumu - o le lanu lea e fetaui lelei mo le tamaoaiga;
  • Soifua maloloina vaega o loʻo tu i le itu tauagavale o le laulau. E nafa ma malosiaga faaletino a se tagata, e pei foi o lana pisinisi pisinisi, o lea i lenei nofoaga e fautuaina ai le taofia o mea oi ai nei. O lea, o poloketi uma o loʻo e faigaluega ai, e aoga le faaputuga i le itu, ona e mautinoa lava lea;
  • I le pito i lalo tauagavale o le laulau o le vaega o le malamalama. E talafeagai mo le faʻavaeina o aganuu faʻailoga o le poto poʻo punavai o le poto poʻo se faʻataʻitaʻiga, pe faʻatonu poʻo isi tusi.

O lenei ua e iloa faʻatino lau fale faigaluega i le ofisa i le ofisa pe i le fale. Faafetai i lenei mea, o le a e faia lelei le galue, fiafia ma mautinoa le maualuga o tupe ma se faamasinoga faifaipea.

I le faaiuga e aoga tele le matamata i le static video. Vavae:

Faitau atili