Le amataga o Natatalia - o le a le amio e maua ai le teine

Anonim

O le igoa o Natalia e matua lauiloa i le aso - e masani ona vili teine ​​i le pou-soviet avanoa. Ae mamao mai tagata uma na iloa o le igoa na tulai ai i se taimi umi - i le amataga o le uluaʻi seneturi o le faʻatuatuaga faʻale-lotu. I lenei mea, o le a tatou faʻailoa mai le tupuʻaga o Natalaʻatau, lona uiga, o le a le uiga e faʻatagaina ai le fafine, atoa foʻi ma le mea e sili ona iloa e le aliʻi.

Natatalia igoa o auala

Natalia: O le amataga o le igoa

O le igoa o Natatia e umi le talaʻaga - o loʻo aliali mai i le amataga o le faʻaKerisiano ma sau mai le Latina mai le Latina "Natastas Domini" poʻo le "Kerisimasi". O le isi faʻamatalaga o le faʻaliliuga o lenei igoa, e sili atu le masani - "ina ua fanau mai i le Kerisimasi", "Kerisimasi".

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O loʻo tele ni filifiliga faʻaliliu, ae latalata ia latou i le upu "fanau 'ua fanau. E masani ona maua mai e Naatalia le uiga o le "Native" - ​​o lona uiga, "Rima, suʻesuʻe", o se uiga o na manatu "aso fanau; i luga o foliga vaaia i luga o le malamalama; Tinaland; menu ".

Manaia! Muamua, i le taimi lava na liliu ai le igoa Natatia, e faʻataga latou na faʻatagaina ona ave faʻapitoa nei laʻau na vaaia i le malamalama o le Kerisimasi faʻamanatuga o le Kerisimasi.

Isi Suiga Igoa

I le lalolagi o onapo nei, tele o filifiliga e fai ma sui o Natalia e talafeagai:

  • Natela (i se isi auala e faaigoa ai le Natella po o le Natela);
  • Natalia;
  • Natalia;
  • Natalie - i le Farani a le vaega;
  • Natatka po o Natalo - Ukrainian.

E faʻapea foʻi ma latou a Naavago, o se isi vaega faʻapea sa faia - Naluti.

Tulaga faʻatulagaina o le igoa:

  • Natasha;
  • Tasha;
  • Nanusya;
  • Tata.

Manaia! Naaoina e pei lava o se igoa, lea mai le 1000 tamaiti na faʻaalia i luga o le moli, mai le 5 i le 8 teine ​​o le a Natasha.

Natatia - o le a le uiga o iai?

O le teine ​​ua iloga e ala i le loto maʻaʻa ma le malosi o le tagata lava ia. I le taimi lava e tasi o le matua faigata tele. Saupika faʻamalosi, pe a fai e te ita, pe a aunoa ma se faʻaaliga o le mafaufau, ou te faʻaalia mea uma na ia mafaufau iai e uiga ia te Ia. Moni, e masani ona puipuia le atamai i lona saʻo, fausiaina se ata o se teine ​​aulelei ma tauagafau.

O le a le faʻagaloina lava Natasia ia lava, ona ia te ia le malosi o le tagata faʻatau, e tusa lava pe o le taimi nei o gatasi mai ai. E amio ma le agamalu i fesoʻotaʻiga ma isi.

Ua i ai le faʻaaloalo ma aʻoga. E fiafia o ia ia i le ogatotonu o le gauai, maua le viiga ma le faamaoniga. Ona o le mea e tumu i le sili atu le talitonuina, le malosi e manaʻomia ia o ni manatu eseese.

Talu mai le laʻititi, o Natata o se taua tele o se teine ​​faʻafano. E fiafia o ia e faia tala matagofie, e masani ona faʻaalia mai i le moni olaga. E masani ona aʻoaʻo lelei le aʻoga, ma vaega sao o le fai mai i tagata lautele. O ia o le fuafuaga autu i le kamupani a tupulaga.

Na te le fiafia i suiga, aemaise pe a fai o latou tupu ma le maofa ma e leʻi mafaufauina. E i ai se mafaufau manifinifi a Natatia ma auiliiliga aʻiaʻi, e masani ona maua mai ai manatu fou. Ma e matua mafaufau foi i fuafuaga o le lumanaʻi, ia latou taʻuina ni mea laiti. E le faafefe ona faigata!

O le faimalaga ma malaga e maua musumusuga e te manaomiaina. O le autu o le avetaavale o le malosiaga mo Natalia o lona mitamita. O le faʻafetai ia te ia, o se gaioiga faʻamaoni ma le faʻaaloalo-faʻamaoni ma gaioi. O le tele o Natatia o ni teine ​​lelei tele e avea ma taulaitu i luga o tupe. I le taimi e tasi, tamaoaiga ma tamaoaiga.

O sea fafine e faʻailoa e ala i le faʻatauaina: Afai e mafai ona ia faia se filifiliga, e le suia. E toetoe lava a le mafai ona faʻaosofia muamua: Muamua, o le le faʻamaoni lava, ma le toʻalua, le mafaufau ma le mafaufau i isi tagata. Le fiafia e talitonuina na o latou lava lagona.

Igoa Naaotia.

Taleni ma le faaletonu

Mai Malolosi pati Natura e mafai ona maitauina:
  • lelei natura;
  • Agaalofa, alofaga - o le a fesoasoani i se tasi o le a manaʻomia;
  • mamana;
  • Lagona malamalama, agalelei.

Ae e le o le Le atoatoa:

  • Na te le iloaina i tagata uma ma latou te le iloa le faitio i le itu;
  • E taʻutaʻua e ala i se tauaso, ae le galo aua le tasi tagata solitulafono, e le ogatasi le taui ma sui;
  • mafai ona faia le lagona o se tagata le leaga;
  • Afai na e mafua ai le masalosalo o lona masalosalo o lona le faʻamaoni, o le a faʻatagaina ai le fesoʻotaʻi ma oe, tusa lava pe ou te leʻi mauaina ni faʻamaonia moni.

Alofa ma Aiga Olaga

O lē e ona le igoa o loʻo iloiloina e sili atu le filifilia e filifili ai se filifilia. Moni, e le fuafuaina e Natatia se taimi umi i le nofo toʻatasi - e masani lava faʻaipoipo e sau vave. I totonu o le aiga 'eseʻese, na faʻaalia mai lava o ia o se teine ​​lalelei lelei, o se ava agalelei agalelei, e maua ai se gagana e masani ai lona toʻalua.

O le mea taua o le tane ma le fanau manatua pea o le faletua ma le tina ua tali atu i le le atoatoa i faitioga. O le mea moni, na nofoia e Natana le tulaga o le taʻitaʻi le tulafono i le aiga. O ia o se tina lelei, o taimi umi e totogi ai lana fanau.

Tamaʻi igoa

  • E sili le filifili e filifilia se tamaloa Alexander, Seris, VLIDIR, OLEG ma Youg ma Yiri i savateltes o le ola.
  • Le manuia tele le alofa i le vladislav, grigiry, zakhar ma Niktata.

Aso Agelu

O le aso o Natatia ua faamanatuina le tele o taimi: Setema 8 ma le 14, Mati 22, faapea foi ma Ianuari 11th. Ae o le mea sili ona taua ia i latou ua taʻua o le aso o Setema 8, na faavaeina ai manatua o le maturo Monson Natatia ma lona toʻalua a Asuna, ma sa nofo i le 14 otū o le tolu tausaga. O le aso malolo ei ai le igoa ole atunuu - o Natatia-Ovysitana, lea e fesoʻotaʻi ma le mea moni o le sauaga e amata i le tele o itu.

Galuega

Faʻafetai i le faʻaleleia atili o le mafaufau ma le malosi malosi, e mafai ona manuia o Natasha e toetoe lava o soʻo se tasi o lala o le olaga. O le fafine e le masani ona faatulaga, ma le finagalo, sa le masani lava ona ia sasaina muamua ae leʻi faia ni faigata, e ausia e laʻua.

Na mafai ona toe iloa Natatia se tagata polofesa o se tagata faigaluega a le setete, tusiata, faiaoga poʻo le tagata pese: pese, adress, tusiata, tusiata, tagata ballena. Faʻapea foʻi mo le galuega a le saienitisi, faʻasolopito o le tagata faʻasolopito, e faʻafoeina le tagata suʻesuʻe.

E masani ona manatu o le e ona le igoa o lenei igoa matata e fesoʻotaʻi ma galuega faʻamalositino. E sili lona fiafia i apoapoaiga lautele, aʻoaʻo, vailaʻau, fatufatu.

Supermodel Natareta vodyanova

Lauiloa uiga ma le igoa tutusa

O le tele o tamaitai lauiloa na ofuina ma fai le igoa o Natalia. Sei o tatou vaavaai atu i nisi oi latou:

  • Natatalia krachkovskaya - lauiloa Soviet Actives, galue i le fale mataaga, fetuu i le tele o Soviet ata ata. Na ia mauaina le ulutala o le tusiata tusiata o Rusia.
  • Natatia Andreychencho o le isi fetu o Soviet Cinema, lea ua avea ma mamalu o le tusiata o le RSFSR.
  • Natatia Varley - o ai e le iloa le tagata filifilia o Pancnochka i le lauiloa ata tifaga o 1967? A uma mea uma, o lenei lauiloa tagata pepelo pepelo na taoto ai.
  • Natatalia Bekhtereva o se Soviet ma Rusia Neurophyiologist, o le supavaisa o le ogatotonu "Brain" mai le Academy of Sciences, Dr. Faafitauli. Sa ou aveina le afafine o le afafine o Bekhterev - o le Rusia ma Soviet Psychiatast, o le Neuropatologist, o le psychologist, proychologist.
  • Natatia Bondoschukuk o se taʻutaʻua lauiloa Soviet ma Lusia tagata fai pese, o se tagata HoldMaker, o le Screywrter, na avea ma ata mamalu o le Rsfsr. Matou te tala mo le afafine e le faatonu tautua cansey Bondychuk ma Docress Inna MaKarova.
  • Natatalia o le ola mama - o le taʻutaʻua o le tagata moni o le tagata moni.
  • Natatia Goncharov - avea ma taʻutaʻua o se tusiata, galue i le faiga o le Adangard. Mai lona taufaasese, Adont-Gardee ata i luga o le lautele o Rusia amata atinae. Sa ou fiafia i le fiafia tele o le toalua tulei. I le 2009, na iloiloina ai lana galuega i le tele o isi ata i le tala faʻasolopito.
  • Natatalia vodyanOva o se faiva faaonapo nei, supermodel ma philanthropist.

O lenei ua e iloa le igoa Natatalia One o Lega. Mulimuli ane, o loʻo vaʻai le vitio i luga o le mataupu o le tusitusiga:

Faitau atili