Toe faatulaga o le agaga pe a mavae le oti: faamatalaga molimau

Anonim

O le toe faatulagaga o le agaga (i se isi "Toe faatulaga", "toe setiina o le agaga") - o le tuʻufaʻatasiga o manatu e faʻavavau o le olaga fou.

I le lalolagi o onapo nei, o fiafia le fiafia i le autu o le toe faaleleia atili. O tagata suʻesuʻe na suʻesuʻe, Raymond Mudi, Mikal Newton ma isi na tele se sao mo lona atinae. Faʻafetai ia i latou, o le mea malie o le toe faʻatuina mai mai aʻoaʻoga ma filosofia o aʻoaʻoga e liliu i se saienitisi mea moni.

Toefaafouina o le agaga

O le toe faia o le agaga pe a mavae le oti o le sini lea

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le autu autu o le toe faia Le tofoina lea o le agaga, lona atiaʻe ma le suiga i se maualuga maualuga o faʻaluga.

O le aʻoaʻoga o le-o-aʻoaʻoga e faʻaaogaina e ni faʻavae o le tele o lalolagi lotu - Hindus, Budinists, Jonest, Sytosts, Sytonists. O loo i ai foi i le tele o tafega o mea tafe - kabballah, suiga soo, leosisoso, Athroophiphy, o le galuega faalelalolagi ma tamaoaiga o mana.

O le toe foʻi mai o agaga na talitonu uma atamamai pele o Eleni anamua. O faamatalaga e uiga i le toe lagolagoina sa auai i Pythagicha, Soctural, Platot, embude, Gogarc, Damhalicans.

Toe fanauina o le agaga pe a mavae le oti: aiaiga faavae

O le toe faʻatulagaina o loʻo faʻavae i luga o le 2 vaega autu:

  1. Vera i luma o se vaega le mautonu (Agaga, agaga, susulu paia o Vaa Paia, ma isi.) O se faalapotopotoga e aofia ai le faʻailoga o le tagata, lona iloa. E i ai le fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o le tino ma le agaga ma le agaga, a pei lava o le oti o le tino, o le mea faʻaleagaga e tuʻu ese mai ia ia ma faʻaauau lona olaga ma faʻatumauina ia e i ai ma faʻatumauina lona ola.
  2. Faatuatua i le toe faafou o le agaga i se tino fou. O le toe fana e mafai ona tupu i se taimi vave pe a mavae le oti pe a uma se vaitaimi. E tusa ai ma le aʻoaʻoga o toe faʻaleleia, e mafai ona avea agaga ma ofi atu ia i le lalolagi, i tino o tagata ma isi olaga ola - faʻalagolago i le maualuga o atinaʻe. Ona o le toe faaleleia o agaga o loʻo i ai le faʻaauauina o le i ai o se tagata i fafo atu o le tino tino.

Sansory uili

Manatu o le toe faʻafoʻi i le tulaga o le hinduism

Toefaafouina o le agaga (i le Sanskrit "Purarjanma") - o loʻo faʻaalia ai le faʻavae o manatu o le fusuaga. Peitaʻi, o le faʻasili ua siʻitia ona iloa ai o isi lotu Initia. Mo latou soo, o le taamilosaga e le aunoa o dorths ma fananau mai o se natura masani faalenatura faalenatura.

O le faʻatupega o le aʻoaʻoga o loʻo faʻamatala auiliili ai le au "Vedas" - Laʻaga o mau anamua a le feteenai. Faʻapea foʻi, o le osofaʻiga e taʻua - o le tala a Initiaiga anamua ma filosofia, o ia na fai ma vaisu i le "Vedas".

Trontuistic e faasino i le agaga o Aman - o le faʻavavau, le suia o le taua faʻaleagaga, ma ua manatu o le tino faʻale-tino, aua e mafai ona oti.

Mafaufau i le le mautonu o le toe tu mai le tulaga o le hinduism, e tatau ona maitauina lona malosi fegalegaleaiga ma karma. O lenei upu na maua ai lona faʻamalamalamaga i luga o le sao. Ia tusa o tusitusiga paia:

"Karma - faatusa o le aafiaga a se tagata na faia e le tagata, o se tasi lea o mafuaaga."

Karma Alaute Sainese 41 O le, le faʻavavau e faʻavavau o fanau mai ma maliu. Hindu Taitasi o loʻo iai le faʻamaoni e uiga i le nofo ai o agaga o tagata i lenei taʻamilosaga. O le agaga faamalosia e faʻatino ni manaʻoga tatau (ma o lenei mafai ona faia e naʻo le faʻaaogaina o le tino faʻale-tino). O lona uiga, ua toe oʻo mai lava i le lalolagi o mea.

I le taimi lava e tasi, o le hinduism, o le fiafia o mea e le o manatu o se agasala pe faʻasaina. Ua aʻoaʻoina e le lotu, e le mafai ona avea ma fiafia moni ma faamalieina le ola i le aluga o le fiafia i sauaga i le lalolagi.

Le lalolagi faʻale-tino, tusa ma le auvaʻa andu, e pei o le miti mataina. Ma o loo i ai i le santary taamilosaga o se taunuuga o le valea, le mafai ona malamalama i le moni natura o le mea o loo tupu.

Afai o le agaga e atiaʻe, ma ua le faʻaleagaina, i le taimi lea o le taimi, ua le fiafia ai mai le lalolagi o mea faʻalelalolagi ma lona fiafiaga tele. Ona saili loa lea e mauaina ni maualuga maualuga foliga o le fiafiaga, ae mo le mea lea na te manaʻomia ai le ogaoga o faataʻitaʻiga faaleagaga.

O le mea mulimuli e fesoasoani e malamalama ia te oe lava - Ia te iloaina le faʻavavau o lona agaga ma taofi naʻo ia ma le atigi tino. O lenei o loʻo vaʻai fiafia atu le fiafia o mea o se mea ua le aoga, le faʻaletonu faʻaleagaga e sau i luma.

Ma le maliu o soʻo se manaʻoga o le agaga e mafai ai ona tuʻua le taamilosaga o sanal, o lona uiga, taofi toefanauina.

I le hinduinism, o le faʻalavelaveina o le filifili o fananau mai ma le oti o loʻo valaʻauina ututa (faʻaolataga).

Agaga toe faatulaga: faamatalaga molimau

I le 20th seneturi, o le manatu o le toe faia o agaga o loʻo suʻesuʻeina e na o ni tagata poto e pei o le polofesa psychiatryry Yalosor, saienisi o le proycaistrist. Ua tuua uma i latou i tua atu o galuega ua lomia, lea na latou faamatalaina e uiga i suesuega na faia e laua.

Ioe, o tagata taʻutaʻua o tagata i olaga ua i ai ua lava ma uʻu poloka o loʻo taumafai e faaleaogaina la latou galuega. Peitai, mo le amiotonu, e taua le maitauina e le o se filifiliga saienisi sa maua i le vave.

Tele o le saieni o le saienisi i le taimi muamua na vaaia mo le valea ma pe a uma ona iloiloina lo latou iloa o lo latou iloa.

Suesueina o le Thenomenson o le toe tu, o le raymodes o le raymonds oveyy ma jn stevenson, saili e faʻaaoga le sili ona lelei faʻasaienisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaogaina e Moderdu le metotia o regressvey hypnosis, o le a lava le aʻoaʻoga o le toe suʻesuʻeina.

O le avea ma se masalosalo tele, raymond na filifili e faaoso ai le salamo i le taimi muamua lava ia. Ina ua siʻi aʻe le tagata suʻesuʻe i mea e fiafia i nisi o ona tausaga talu ai, na Ia musuia ma filifili loa e alu atili. O le tuʻuina mai o ana gaioiga o le Tusi "Ola Faʻavae", "O Le Ola i le Ola."

E le mafai ona faʻaosofia le foliga ma le igoa o Michael Newton, ona ua latou faia foi se tele o faʻaletonu e iai olaga ua teʻa. I luga o le faavae o tala oe na amio i fomaʻi gasegase, le lolomiga o le "Malaga Timo", "O Le Olaga i le va o Olaga" na tu aʻe i le va o le agaga "

Psychoistrist J Stevenson O le fasefulu tausaga o lana masani naunau i le sailiga o tala a tamaiti e uiga ia latou molimauina muamua. Sa faatusaina e le polofesa mea moni, saʻilia, o le sailiga mo faamatalaga, na o atu i isi itu eseese o le lalolagi, sa suʻesuʻeina ai faamaumauga. Ma i le tele o taimi, sa latou talitonu i le moni a Tala o Setigo.

I le aotelega, na ia iloiloina pe tusa ma le 3 afe tala.

Raymond Mord.

Toe setiina o agaga pe a mavae le oti: moni mea moni

Ia tatou faamasani ma tala o tagata na mafai ona manatua lo latou mamao mamao.

Talafaʻasolopito 1. O le mauga uiga ese i luga o le lima o le tamaititi

Tagata nofo i Sasae, lea latou te talitonu ai i Rebiew, ua i ai aso anamua iloga. Ina ua maliu se tagata o le aiga, ona tuua lea o se igoa faapitoa i lona tino. E leʻi leva ae taumafai le tamaititi e suʻe se mole i le nofoaga lava e tasi. Ma afai na puleaina, na talitonu tagata ua ulufale atu le agaga o le ua maliu i le tino o le pepe fou.

I le 20th seneturi, o le psychaitast mai le Iunaite Setete o Jim Toucholly o se sili atu le fiafia i le toe faaleleia ma filifili e saili ai. Ile faitauina ma le tele o mataupu, tucker, e tusa ma le aotelega, e fausia ai ma latou tusi atoa "le ola i le ola". Sa ia vaaia le lalolagi i le 2005.

Ma i le 2012, Jim Tucker, faʻatasi ai ma le fomaʻi o fomaʻi, Jürgegen Tyl, Tele Suʻesuʻega o aiga i nofoaga o tagata oti i nofoaga o tagata oti i nofoaga o aiga ua oti i nofoaga o le aiga.

O le suʻesuʻe e taʻua e se tama mai Myanmar, na i ai se puaʻa i lona lima agavale. Mai le 11 masina aʻo leʻi fanau mai o lona tama matua o le pepe ma tuʻua le igoa i lona lima i le nofoaga lava lea.

I le lua tausaga, o le tamaititi e apili i lona tinamatua ma upu na masani ai le Tupu o silisili aʻe i lona olaga atoa. E leai se isi ua valaau ai se fafine i le aiga. Na amata foi ona liliu le tamaititi i lona tina e pei ona ua maliu.

Na taʻu atu e le tina o le tamaititi le tagata suʻesuʻe, ona o se tulaga, sa ia mafaufau pea i le itu tauagavale. Ua miti le fafine e latalata ia i latou. O lenei le iai o le fogaga uiga ese ma ofoofogia a le tama i o latou aiga e faatalitonu le aiga i le motu o le tama o le tamamatua o le agaga o le tama matua i le pepe.

Mauga i luga o le lima

Talafaasolopito 2. "Toe o le Alo o le atalii o le fasiotia

Bryan Weis o loʻo umia e le Taʻitaʻifono o le Passchiatry Missing i le Medical Center (Miami). Ma e ui lava na ia mauaina le aʻoga o le mafaufau o le mafaufau, E i ai le tele o fomaʻi, na te suʻesuʻeina foi le faʻaaloalo o le toe fanau mai.

I le tusi o auala tatou te mauaina ai se faʻamatalaga o le tala o se fafine o Dian. E ala i galuega, o ia o se teine ​​matua sinia lea na galue i le ogatotonu o le falesu. O le Daian o se mataupu salamo i le olaga atoa (redressive hypnosis), na ia manatuaina o ia na matua emomu. Ona nofo lea i Amerika i Matu, i le vaitaimi o le tele o le palu ma le faitau aofai o Initia.

Tina "vaai" o le tasi aso na tatau ona ia lafi mai tagata Initia na osofaʻia lona nofoaga. Sa i ai i lima o se fafine se pepe fou.

Sa fefe le teineitiiti o le a maua Initia ma le tamaititi, o lea na ia ufiufi ai o lona gutu. Sa ia faatumuina le pepe. E iai sona nofoaga maliu mai i lona tino i se tulaga o se sulu, sa i lona lima, latalata i le tauau.

Ina ua mavae ni nai masina talu ona le usitai, o le tagata tausi soifua, o loʻo aʻoaʻo mai ai ma se tagata fou na ulufale i le falemaʻi. I le taimi muamua, e foliga mai ia te ia ole alofa mutimutivale, pei lava o ia.

Ose mafutaga ogaoga ua vave ona nonoa i le va. Ma o le a le mea na tupu ai le Dian o le Gian, ma toe fanau mai o tagata folau i le nofoaga e tasi na ia vaaia ai le mauga ma lana pepe ua maliu.

Talafaʻasolopito 3. fitafita mai Iapani, lea na susunuina

O lenei tulaga e faasino i le faiga o le psychitat jn stevenson. Na ia taʻu atu i le teine ​​mai Burma, ua valaauina ma uaina uaina o le 1962 tausaga. A o le pepe na o le 3, sa ia faatiga ona matua i tala e uiga i le ola Iapani Iapani. Na osofaʻia o ia e Bordasonaʻi, sa nonoa i le laʻau ma toʻu.

E leʻi faʻaalia mai e le au ooʻaga ni faʻamatalaga faʻapitoa i ana tala. Peitai, e tusa ma le stevenson, sa faatatau i le toe olaga mulimuli o le teine.

O lenei faʻaiuga na oʻo mai i le polofesa, pe a maeʻa ona auiliiliga tala faʻasolopito: i le 1945, na tapunia le aufai Samoa i le 1945, ma le upu moni ma le upu moni. O le Vaʻai lauiloa o le faʻatinoina o latou na mu.

O le talitonuga o Stevenson, o le amioga le masani ai o le uaina na tautala foi, matua mautinoa lava i se masani teine ​​mu. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa ia saili e faʻafaigofie le lauulu matata, faʻalogo e faʻatau ona ofu mo tama. O le teine ​​na le taliaina le tele o meaʻai (autu i le lotoifale cuisiine), ae ia alofa i le faapaologa ma le suamalie.

Na ia amio malosi foi - toso ana uo na ia taalo ai i le auala. E tusa ai ma Stevenson, o le militeri Iapani na i ai le masani o le patipati o le tele o tagata folau mai le burma. Ae o se faʻataʻitaʻiga faʻapena e leʻi faʻaaogaina lava le le mautonu.

Ma le isi, sa musu ma ua le avea ma Buddha o se Buddha, e ui lava i le mea moni o le lotu lea. I le faaiuga, na amata ai ona ia talanoa e uiga ia te ia lava "tagata mai". Ae e le o le mea lea - i le fanau mai, o le teine ​​na afaina tele i lima uma (leai se toe faʻafoʻi i le va o le leai o se tasi ma ogatotonu).

Na tatau i tamatamaʻilima ona faʻatua ni nai aso talu ona fanau mai.

O isi tamatamailima na i ai ni tulaga faasolopito, e peiseai na afaina faapitoa i laʻua. E tutusa foʻi mea na tutupu na faia i tamaiti uma e lua, ae i le itu taumatau, ae lemu lava ona mou ese atu. O ia auala e tele lava pei o mumu mai le maea, lea na fusifusi ai le pagota o Iapani i le laau a o leʻi faia.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili