Taumafa o le agaga pe a uma le oti i le Orthodoxy: LUA NURARIS

Anonim

O le mea o le agaga - o lenei augani o loʻo faʻaaogaina i le lotu Kerisiano. Taʻu maia faʻafitauli e tatau ona faʻataʻoto mai le agaga oi tatou taʻitoʻatasi pe a uma le oti i le malo o le lagi.

Mo le taimi muamua, o le upu "Nutoria" o loʻo maua i le tuʻufaʻatasia o le 10th seneturi "o le olaga o le Rev. VAIL fou", faʻaalia mea lilo o le lalolagi atoa. Tatou saili poʻo a ituaiga o o loʻo e faʻatalitali i le agaga i luga o tupulaga o Orthodox Chroup i lenei tusitusiga.

Mytaria o le agaga pe a mavae le oti i le Orthodoxy

Mytaria o le agaga pe a mavae le oti - o le a lea?

O le Orthodox sili ona taua aso pe a uma le oti o se tagata e manatu o le 3, 9 ma le 40. O fea na maua ai le numera numera? Ua fesootai vavalalata ma agaga o le agaga i le faa-Kerisiano.

  • E talitonu i le muamua 3 aso mai le taimi ole maliu, o loʻo tumau pea le mea mulimuli faʻaleagaga ia latou aiga ma foliga taugata i latou.
  • Mo le 3 aso, o le falelauasiga ma le falelauasiga e tupu. A o alu atu le agelu leoleo i le agaga mai le lagi, na faia o ia ma ia.
  • Mai le 3 i le 9 aso - o loo i le Parataiso, fiafia i le mau malo o le parataiso olaga.
  • A mavae lena mea, e moomia le agaga e le Atua i le Atua. Ma o le vaega sili ona faigata e tupu - i le vaitaimi mai le 9 i aso 40 aso, e aliali i ai i seoli, opolaga sobrd.
  • Mo le 40 aso - O le Feagaiga a le Atua na te tupu, ma o amu atu ia te ia le agaga e tonu lava i ai atoatoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O meaʻai o loʻo faʻailoa mai ai 'ma temoni o lona tulaga o loʻo faia e le maliu i le taimi o lona olaga. Taʻaloga ma le saʻo o lona uiga o lona uiga o "nuʻu". E mafai ona faʻataʻapeʻapeina e faatusatusa i le fuaitau o le faʻamasinoga pou, o fea le mea e maua ai e le i le pito i lalo o temoni mo agasala faʻapitoa.

E talitonu Kerisiano o lenei suega e taua tele le alu ma le mamalu, aua o le a afaina ai le faaiuga a le faamasinoga faalelagi.

"Ola", o loʻo taʻua i le amataga o le tala, fai mai o le agaga o se tagata e o mai faʻatasi ma agelu e toʻalua o le poto masani o le Ontarmi. Le aofaʻiga atoa o ni tulaga i le lomiga e tasi - luasefulu e ui lava i isi faʻailoga latou numera e mafai ona siʻitia ai le tolusefulu ma le sili atu).

Mytaria o le agaga pe a mavae le oti i le Orthodoxy

O loo i lalo o le pule a le Atua, i lalo o le pulega o Tepama (agaga leaga). O la latou galuega o le toso le agaga i lo latou Malo o Satani.

O temoni e faamatala ma faaali mai se lisi o agasala a le ua maliu, pa'ū i lalo o le nafā le aufai-paʻu (faʻataʻitaʻiga, i luga o le paie ua pepelo). Ma o le o agaga tuufaatasiga fai ma le lisi tasi, ae o gaioiga lelei na faia e se tagata i lona soifuaga.

I le tauaoai o galuega lelei i luga atu o le leaga, o le agaga o le a mafai ona alu i le slalarium nei. Ae i le tulaga o le faalumaina ai, a le mafai ona finau ai malosiaga o le malamalama, o loo temoni fiafia le tagata o le agaga.

O loʻo i ai filifiliga tuʻufaʻatasia pe a oʻo le tele o mea lelei ma mea leaga na faia e le tuʻua, ia tutusa. O le manumalo ai e tumau lava mo le faalumaina i le Atua. I nisi itu, o le alofa mutimutivale o le Alii e matua leai lava se mea e gata ai le tuu i lalo o le iuga o amioga lelei e tau atu i le tulaga leaga.

O ai ni mea mataii o le fuafuaina o le mea lelei tatou te faia i le olaga i le lalolagi? O le galuega lenei o la matou tagata lava ia a le tagata lava ava. E tusa ai ma le manatu faa-Kerisiano, e maua e tagata taitoatasi le tagata Isaraelu e mai se puipuiga ua selesitila pe a fai o se papatisoga.

O le leaga, ia manatu, mafaufau i le temoni ua valaauina o ia e tuleia se tagata e faia se mea e tupu ai.

Mytaria o le agaga pe a mavae le oti i le Orthodoxy

O lenei aso, o le tala sili ona lauiloa i le autu o le agaga o le agaga i le olaga atoa o loo i luga o le "olaga o St. VAUly fou".

E i ai le tala o le reloso Gregory, o le tamaititi aʻoga o le St..

O le tala faʻapitoa o loʻo lauiloa ai le taʻutaʻua i le malo a Rusia i le vaitaimi mai le 11 i le 12 seneturi. E matua afaina ai le Tusitusiga o Raich anamua, na saolia i le atinaʻeina o tala fatu, faʻaaliga ata.

Mytaria o le agaga pe a mavae le oti i le Orthodoxy

20 agaga otootoina: lisi

Ia tatou liliuga tuʻusaʻo i le Namenia lava ia, ma mafaufau ia i latou uma.

  1. Faaaumeaina . Mai ia te ia amata tofotofoga a le tagata talitonu. Lenei o le ua maliu o le a mafai ona nafa ma se ofuvae gaogao, tautala upu o nofoaga paia poo 'outou, mo le faʻalumaina.
  2. Pepelo . O le tali atu e manatu o le le talafeagai ua manatu o se tasi o sili ona tele agasala. O mea uma, ua faaleaogaina le upu moni, o le tuuto o faʻamatalaga pepelo o se faasaʻo tuusaʻo ai lea o len ¯ a.
  3. Faasalalauga ma le taufaaleaga . E aofia ai i faʻatonuga faʻaleaʻoaʻoga a isi tagata, Triporikey, lē tumau, o le gaʻo latalata, taufaite ina ua mavae. O tagata agasala o loʻo agasala o le tausalaina ma le taufaasese o le a tuʻuina i sauaga, e pei o tagata, oe na fesoʻotaʻi ma le Faʻaola.
  4. Pisapisao . Oi latou uma na faʻanonoa o latou manava i le tulaga muamua o le a feagai ai, o le afaina ai o tatou faʻamalosia faaleagaga. O le agasala e faʻailoaina e ala i le soona faʻaogaina o meaai manaia, faʻatausau, Sanu lava, le onā, le tatau ona tausisia pou faʻale-lotu, faalilolilo. O lenei tulaga e aofia ai foʻi ma vaisua mai tapaa mai tapaa, vailaʻau ma isi ni faʻaletonu mafua mai i le leai o se lotolpower ma le fiafia e faʻatapulaʻaina latou lava.
  5. Paie . O lenei Naparaʻe o le a tatau ona ola pea i le tunadets; Ia i latou uma e le mananaʻo e galulue ma mea uma i le olaga faalelalolagi; O le na ave muamua le totogi, ae le faataunuuina ana tiute. Ma o i latou e paie e paie na galulue i mea na tutupu i le Ekalesia, o le mauaina lea i auaunaga i totonu o le malumalu, o le sa le malosi ai i le faaleagaga, sa gaumalo, matamuli, i luga o le tagata.
  6. Gaoi . A o agasala mamafa, o sui tagata e nofosala i meatotino a se isi tagata, o tupe po o mea e nofosala; i latou e feagai ma le fausiaina o le pepe. O ia na faia le taupoaga mo tautua na le maua ai.
  7. Srebroobie ma valea . Na faʻaalia e Nataria le faʻatagaina mo se mea e le fesuisuiai ona faʻatupeina, faʻalelei, le manaʻomia le faʻaaluina o tupe i mea talafeagai, tuʻinanauga e faʻatino ai tupe. O se agasala tuʻugamau lea, aua na ia fesoʻotaʻi ma le Tusi lona lua, faʻapea foi e le tatau ona aʻoaʻoina e tagata i luma o le "kovalu auro".
  8. Se faatusa (Le amioletonu). O tagata agasala, faamalosiaʻiga i ia agasala, na faia e tupe i le olaga atoa, na auai i le taumatematega, sa sili atu ma le latou malosi, ma faaseseina ai isi tagata.
  9. E le moni. E aofia ai soʻo se gaioiga na faʻaosofia ai le faʻaseseina: Le totogiina o totogi folafolaina i tagata faigaluega, e le saʻo le filifiliga a le Faʻamaoniga mo a latou lava mea faʻalelei.
  10. Matautia. O le a ia foafoga mo i latou na le fiafia pe ana sili lelei - mafaufau masani nai lo latou. O le le mataʻutia o loʻo faʻafitia e le lona sefulu o tulafono o le Tusi Paia, na taʻu mai o le a faʻaleagaina ai le lagona alofa i isi.
  11. Faamaualuga. O le agaga o le tagata agasala o le a ia feagai ma le atuatuvale mo le mea moni e leʻi tupu ai o ia faaleagaga, teena le Silisili Ese, sa le mautonu i isi tagata. E le fesoʻotaʻi le talimalo o mea leaga ona o ona aʻa, e le fesoʻotaʻi ma le lalolagi faʻaletino, ae pei o le faʻaleagaga. O le agasala lea i lea, o lona talitonuga i lana lava filifiliga filifilia, faafeagai i le tuaoi.
  12. Ita ma le ita. O le a faʻasalaina le agaga i le temoni ile faʻaalia iloga o lagona le lelei, le ita, ita, inoino, inoino, ita ma isi tagata. O le toʻasa o le Tusi Paia e taʻua o le 8 o le a mataʻutia lava le tagata.
  13. Hallopoming (le le atoatoa). O meaʻai e faʻaalia ai le kara mo le taua, ita i tagata, le naunautai e faʻamagalo ai le faʻamagaloina o i latou, ma le manaʻo e afaina ai latou. E tusa ai ma le Ekalesia, o mafatiaga o loo tutusa ma le teena o le alofa ma le toe fai fua mai o le Alii.
  14. Fasioti tagata . Le agasala leaga ia i lata mai. E aofia ai le manaʻo o le leiloa o olaga o isi tagata i soʻo se itu, faʻaofuina, ma gaosia ai le faʻamalolosi o le tuugamau.
  15. Charger, valaau a temoni . Taumafa meaʻai ma o na aafia i maligi, faʻafesoʻotaʻi i faigatinetitis, faʻataotoga, na faʻatonuina i se aoga, tutoʻatasi tutoatasi mo se aafiaga le mama.
  16. Totini . Ole suʻega ua fuafuaina mo tagata agasala, o e masani lava ona i ai le mautinoa o mafaufauga, sa faʻatiga lava i se auala faigata, o se olaga mataʻutia e faʻatupuina ai ni olaga faigata.
  17. Mulilua . O le a faia fua o le mea ia i latou na iai i le olaga atoa o lona tafao filemu, ua le lava lava lona moega, na foai mai le folafolaga i le Atua ina ia e mapu ai i le Atua. E aofia ai foʻi sauaga faʻafeusuaiga.
  18. Sotomama agasala . Ua faʻailoa mai e uiga i le sili ona faʻaletonu: incests (Fesootai faʻafesoʻotaʻi i le va o aiga), totini ma sui oa latou lava feusuaiga, manu ma isi gaioiga.
  19. Yourezai . O lona uiga o le sese o finauga e uiga i le faʻatuatua, e feteʻenaʻi ai ma manatu o le Ekalesia, talitonuga iloga, o le pasoʻi o tagata lotu, o le taua o tagata Kerisiano.
  20. Atoatoa ma sauā. O se tasi o le sili ona leaga tele. Na faaalia agasala, le teena e fesoasoani ai i le tuaoi, faaaliga o sauagafaamaina e faasino i isi tagata, le Atua.

Peitai, e le o tagata uma ia mautinoa e pasia ni mataua. O lea, e tusa ma upu masani o le Orthodox, o le vavaeese e faia mo uiga paia, na maliu o ni maturo. Na vave ona latou mauaina i le malo o le lagi.

Mautinoa, o le mea moni e uiga i le faaKerisiano ua manatu i ai le agaga e le tumau i le suega o le tasi. Sa o i ai ma agelu, ma latou te maua lana fesoasoani i le gasologa o tulaga ma osofaʻiga a temoni.

Ma le isi, o aiga ma le aiga ua maliu, e aoga faiaoga. O le mafuaaga lea e sili ona taua ai i le 40 aso talu ona oti, pe a manaʻomia e tatalo pea mo le olataga o le agaga e ese ai.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili