O le mafanafana o le sone o le a le mea o le a, aisea e tatau ai ona e alu ese mai ai?

Anonim

O le mafanafana sone o se vaitaimi o le fomaʻi o loʻo malamalama ai i le vaega o le ola, lea e lagona ai e se tagata le mautinoa, ma le saogalemu, ma le saogalemu, ma le saogalemu. A leai se isi mea, o le faʻamafanafanaga sone o loʻo faʻaalia ai le saogalemu o le mafaufau e mafua mai i le faʻasaoina o le lelei o le olaga ma, o le iʻuga, mauaina o se mea na fuafuaina ai.

Aisea e taua tele ai le faʻalauteleina o le tuaoi o lau faʻamafanafanaga mafanafana, faʻafefea ona e faia ma o le a le mea e tupu pe a e manaʻomia le matua-iloa lelei? O nei mea uma o le a aʻoaʻoina mai i mea nei.

Faamafanafanaga sone

O le a le mafanafana o le sone?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Soʻo se tagata o loʻo iai ni tuaoi i totonu, lea e lagona ai le saogalemu, puipuia. Ona o nei o nei faalata i totonu tatou te masani ona taofia mo le sauaina, ae o "" lelei "mafutaga pe alu i le faapalepale, ae o le masani galuega. Nai lo le taumafai e saili se mea sili atu i le tasi poʻo isi mea o le ola.

O le nofoaga mafanafana ua fausia e nei tuaoi tuaoi. O se vaega lea o lo tatou avanoa avanoa, o loʻo lagona ai tatou te lagona le mautinoa atoa. I le avea ai o se tulafono, ua fuafuaina ai le fuafuaga o amioga i olaga, o tatou masaniga, o loʻo mautinoa ai le mautu ma le agavaʻa.

O se tulaga e sili ona talafeagai ai se tagata.

I le taimi muamua, e ono foliga mai ua leai se faafitauli i iinei. I mea uma lava, o le a se mea mataʻutia lea e ola ai se tagata pe a malie ma masani.

I le lima, e leai lava se mea. Ae o le isi, o se taunuuga o na amio, na te faʻatupuina lava le avanoa e maua ai se poto masani fou, atiaʻe, aʻoaʻo se mea fou. O lona uiga, o le faasolosolo malie ona faʻaleagaina (pe a musu e tuua le mafanafana o le sone mo se taimi umi - tausaga pe sefulu tausaga).

I mea uma lava, soʻo se faʻamanuiaga fou, mauaina le malamalama fou, tomai, tomai, lava-alualu i luma e faʻaalia se ala i taimi uma mo le masani masani.

Manaia! I le avea ai o se tulafono, i nai ou tausaga, o tagata ma se sili ona faʻalauteleina le sone o lo latou faʻamafanafanaga, i tausaga o faia e mafai ona faʻafitauli.

Pe a pa'ū tagata i le vaega o lo latou mafanafana, e aunoa ma le faia o se taumafaiga e faʻamutaina ai o ia - o le 'apaʻia o a latou lava atinae e tupu, o le faʻaleagaina e sau.

Faavae i luga o le a le mea, na faʻamanino ai se tasi e naunau i lona atinaʻe tatau e tatau ona sili atu nai lo le masani faʻatulagaina..

O le a le tala a saienitisi

O tagata e mananaʻo e i ai ni mea mautu, faʻauiga i se malamalama poʻo se tulaga le iloa. Ioe, e matua lava ile mea na tutupu ai le olaga agaʻi i luga o le faʻataʻitaʻiga masani, ma e leai ni mea e le mafai ai. Le iloa, i le isi itu, e mafua ai le lagona o le fefe, popole.

Ua fautuaina e le fomaʻi o le mafaufau o se tagata ina ia mafai ai ona faʻamalieina le tulaga filemu o manaʻoga masani (physicioloniction, saogalemu, mea nei, O i latou uma e faʻamatalaina le Pyramid o le suauʻu, tuufaatasia e se manatu faʻaalia mai le Iunaite Setete i le 20th seneturi.

Peitai, afai e masani ona iai se tagata i le tulaga o le faʻasaoina ma le filemu, o lona lava atinaʻe o le a taofia. Ma le popole i le faʻagasologa o aofaʻi aoga, faʻamalosia le faʻateleina o oloa. O lenei faʻamatalaga na faʻamaonia e le faʻasaienisi i le 1908 e le au suʻesuʻe John Doodston ma Robert Yerks.

Na faʻataʻitaʻi e saienitisi se faʻataʻitaʻiga ma le auai o isumu o le faʻataʻitaʻiga, o iʻuga o saisai, na faʻavaeina lona tulaga "sili ona lelei" faʻaavanoaina oloa. O lea na i ai o latou o loʻo maua ai le moli o galuega, na o latou i taimi na o le faʻateleina o le maualuga o mafatiaga.

A ua faapea mai foi tagata suʻesuʻe, o le taimi lea na taunuʻu ai se isi itu teteʻe ona ua ausia le faʻagaioiga o MIC.

O lona uiga, o le faaiuga na faia O lena tamai faʻatonutonuina o le faʻamalosiʻau mafatiaga . O loʻo matou talanoa e uiga i le fofoina o galuega fou, faia o ni luʻi mai le lalolagi, faʻalautele le masani lelei o le faʻavaʻa.

Ma masani tagata feagai ma le filifiliga - ia tumau i luga o se masani masani pe sili atu faigata, auala fou. I le tulaga muamua, o le iʻuga o le nofoaga ua fanau muamua, o le lagona o le saogalemu, faʻatuatua, ae o loʻo nonoina mai le avanoa e aʻoaʻo ai se mea fou.

I le isi itu, e i ai lava le ono afaina o le lelava, toaga o le a puipuia, ae e le mafai ona faʻatauaina poto masani a le a aoga mo le atinaʻeina o tagata.

Faamafanafanaga sone

Faʻafefea ona faʻalauteleina lau faʻamafanafanaga mafanafana: Fautuaga

Na manino e manaʻomia le tuua o le vaega o lo tatou faʻamafanafanaga ma e manaʻomia pe a e le manaʻo e nofo i aso ua leva i se tasi tulaga ma amata faʻaleagaina. Ona tulaʻi lea o se fesili talafeagai tele pe faʻapefea ona fai?

O le taimi lava e tatau ai ona fai se faʻapitoa o loʻo iai lava le tulaga o soʻo se tasi, o le a le mafai ona sau nisi o fautuaga. Ae e mafai ona e filifilia ni faʻatelega lautele e tuʻuina mai i lalo.

Fautuaga 1. Siaki se sini manino

O Ia o le a avea ma sili ona faʻaosofia mo oe, mo le mea e manaʻo ai e faia ni taumafaiga ma alu ese ma le masani ai tuaoi. E tusa ai ma le mafaufau, tele tagata e le tuua le nofoaga mafanafana e pei o lenei - e masani lava ona faia i se ituaiga o faamoemoe. O le tikeri taua o le perofeta mulimuli e ono suia, o ia lava e faavaeina o ia.

Ae ui i lea, afai o le a e faʻalautele le faʻatulagaina o le tatou mafanafana, e manaʻomia le mafaufau i se ata manino manino o loʻo tupu. O le tele o le a mafai ona amanaia i auiliiliga - le sili atu ma sili atu le lelei.

Fuafua poʻo a ni matau patino o le fuafuaga e le fetaui i ou tuaoi, ma fesagaʻi ma le tele o tuaoi. E tatau ona latou avea le autu autu o le galuega.

Fautuaga 2. Faʻaosofia oe lava saʻo

O le a le mea fou ma le le iloa e te le manaʻo e fai - aʻoaʻo ese se aʻoaʻoga, aʻoaʻo pe faʻapefea ona taʻitaʻi se taʻavale, aʻoaʻo se gagana mai fafo, mo mea uma lava e manaʻomia e maua ai le faʻailoga manino.

Siaki i fafo le fesili: "Aisea e te manaʻomia ai lenei ausia?". E te manaʻo e faʻateleina lau tulaga faʻapitoa, ausia le amanaiaina, maua le avanoa e fesoasoani ai i tagata? O filifiliga e ono tele, e tatau ona e mauaina le tasi o le a "faʻamalamalamaina" oe, aumai le malosi e faʻaosofia ai le fatu.

Ma o le tele o suiga o suiga o loʻo e fuafuaina, o le malosi o le a manaʻomia.

O le faʻafetai i lona fefe ma le popole i luma o faigata faigata, ae o le manaʻo ia faʻaalia malosi. Ma le fesoasoani mo le lava faaosoosoga, e mafai ona e alu ese mai le mea masani o le mafanafana, faia le maualalo numera o televives.

A leai se mafuaʻaga, o le a iai se tagata i taimi faifai pea ma ia, o taumafaiga o le a foliga le mafai ona taofia i luma o loʻo taofia.

Peitai, o nisi taimi, e iai faʻailoga faʻapitoa i tulafono - o loʻo tatou talanoa i ai tagata o loʻo faʻaleleia atili e aunoa ma le faia o se mafuaʻaga talafeagai, ae naʻo le fiafia i le faʻagasologa.

Ae o le mauaina o le fiafia ma o se faaosofia. Ioe, ma latou te le tuua le nofoaga mafanafana, aua le tele taumafaiga - aua o le malamalama o le fou ua uma ona avea ma gaioiga masani.

Tuu au sini

Fautuaga 3. Ia faifai pea

Afai o le tausaga mo le aluga o tausaga na e ola ai i luga o se tulafono faʻapitoa, o le a le talitonuina o le a mafai ona suia i latou le faigofie taumafaiga o le a faia. Ioe, e leai se mea e te lamatia e maua ai le malosi o le popole ma toe foʻi i le tulaga muamua, le maua ai se faʻamalosiʻau i gaioiga.

O le mea lea, le filifiliga sili ona saʻo - faia Laʻasaga i tafatafa, e aunoa ma ni faʻailoga manifinifi ma tapulaa faigata. A leai, O lau psyche amata teena tele, ma o sauaga ia te oe lava e mautinoa lava e le o le sili filifiliga.

Alu i le itu o lau sini lemu, ae mautinoa. Faasolosolo ona maua ai le poto fou, faʻalautele tuaoi masani. E mo le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai le tele o tagata mafaufau o le mafaufau "faʻalauteleina le mafanafana o le nofoaga", ae le "tuu."

Aua "Tuʻu" e matamuli, ma le mafaufau lelei ma, faʻamaoni, e le aoga. Ma "faʻalauteleina" o loʻo i ai le iloa, le faʻasologa ma le aotelega o le iʻuga lelei. Afai e te le alu ese mai le ala faatulagaina.

Faʻafefea ona amata ona faʻalauteleina le vaega o le faʻamafanafanaga e aunoa ma se manuʻa faʻanoanoa? Amata i le suia o gaioiga a le vaega o mea e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻo e toe seti se ulugaliʻi o le superfluus kilo.

E mafai ona nofo i luga o le faiga faavaotatiaga, ia finau ai oe lava ma le fiaaai mo ni nai aso, ona malepe lea, sili atu ma le mamafa o le tele o le mamafa o le isi lima o kilokalama. I le tutusa, maua ai le leaga lagona (pe o le loloto foi o le atuatuvale ma le faaleaogaina o amioga o meaai.

Ma e mafai ona e alualu i luma eseʻese: Tatou fai atu sina tala e faʻaititia ai le faʻasoaina o le kapeti ma gaʻo i le meaʻai, faʻapea foʻi ma le faʻaopopoina o gaioiga faʻamalositino, aunoa ma le faʻaaogaina. Amata i le sili atu ina ia mafai ona faʻaaogaina pea le sitepu ae le o le lifi. Pe alu e galue i vae (pe a o le mamao, o le mea moni, faatagaina).

E tusa ma le iʻuga, e mafai ona e lagonaina le voleni e tofo ai, ae leai se malosi faʻamalosi. O le a ou malamalama o suiga e mafai ona faia i se mea manaia. Ioe, ma o le iʻuga mai ia i latou o le a sili atu ona mafai ona faʻamalieina.

Ma o lea e mafai ona e alu i se sili atu lavelave tulaga - mo se faʻataʻitaʻiga, taumafai e faʻaititia le tele o suamalie faʻaaoga i aso uma e faʻatapulaʻaina tapulaʻa. Faasolosolo lava, ua e masani i se auala fou o le olaga ma o le a malie mo oe.

Ou te manaʻo e matauina o le tele o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau i a latou tagata faʻatau e le mafai ona taofi le faʻalauteleina o le faʻamafanafanaga, ia aʻoaʻo pea ma taumafai i se mea fou. Lenei ua faia ina ia faʻatumauina le fetuutuunai mafaufau loloto, faʻateleina le numera o lona agavaʻa ma maua ai le sili atu le fiafia mai le olaga.

faamafanafanaga sone

Fautuaga 4. ala i luga e aunoa ma ni mea leaga

E toe foi mai, ina ua matou manatua, latou te le o tauʻaveina pea atu i se mea lelei. Ma e mafai foi ona faigata. I le lautele, e lamatia ai se mea. Ae e le o lona uiga o mea uma e le tatau ona e faʻatamaʻia atoa gaioiga i lau sini!

Vaʻai o loʻo e tigaina ai mai le faʻateleina o le popole ma le matamuli e faʻatino ai i le lautele pe naʻo le faʻafesoʻotaʻi ma tagata le masani ai. Ae o loʻo iai sau sini e te alu i luga o agafesootai. Afai e te faia vave - o le a i ai le malosi o le popole.

Amata i le laititi - o mai i tagata ese i faleoloa, i luga o le auala, fai ia i latou fesili, aoao le tomai o fesootaiga. O le faasolosolo lava, o le ae aʻoaʻo pe faʻapefea ona lagona atili le mautinoa.

Ona mafai lea ona e amata i ni faʻafiafiaga laiti i luma o le sili ona vavalalata tagata. Ona ma le le masani ai. Ma na faasolosolo malie lava ona e moni lava e oʻo atu i le tulaga o le a le mafai ona e taofi atoa ma le maasiasi o se au maimoa tele.

Fautuaga 5. Aua le faigata i tausaga

O talavou e faigofie lava ona faʻalauteleina le masani tulaga masani - o loʻo i ai le vaisu i le fou e vaaia ma le itiiti tiga.

O mea moni, o le mea moni, ae e le mafai ona galo e uiga i uiga taitoatasi o tagata uma. Na lava uma, mo se faʻataʻitaʻiga, o le ituaiga o faʻafitauli o loʻo aʻafia ai le aʻafia o le fetuʻutuʻunaʻi poʻo le vaitafe o totonu. Ma e le o le fesootaʻi uma ma tusi folau.

Ma atonu e te iloa oe lava ni pelaʻaleʻa e taʻitaʻiina ai lea ma se olaga susulu ma le ola o latou i tamaiti uma o a latou fanau ma fafine tatalo e mafai foi ona matauʻa! E le gata i lea, e pei ona i ai ni talavou sili atu o loʻo iai ma le faigata tele e foʻia i suiga fou i le masani ai o le olaga masani.

I le tulaga lautele, e te le tau le fiafia pe a fai o oe o le tolusefulu. " Ioe, aemaise lava pe afai e te le o ese mai i le tele o mafaufau - e le o le lotovaivai - faatoa amata i nai mea laiti, ia e faifaimea ma olioli e tusa lava ma suiga laiti.

I le faaiuga

E mafai ona aoina o le mafanafana o le sone o se masani ma lelei-masani tulaga o le talitonuina, puipuia ma le saogalemu. O matou lagona sili ona manaia.

Ae o le teena o le faʻalauteleina o le masani ai tuaoi e mafua ai le faʻamaloloina o uiga o uiga (o loʻo faʻamaonia e le faasaienisi e ala i faʻaiuga o faʻataʻitaʻiga). A laiti Pulea le popole (e fesoʻotaʻi ma le fefe i se fou, le mafai, le manaʻomia le faia o gaioiga fou) faʻaosofia le atinaʻeina ma faʻateleina ai oloa ma faʻateleina ai oloa ma faʻateleina ai fua.

Faitau atili