Faʻafefea ona tosina se teine ​​teine: valu fautuaga

Anonim

Afai e te manaʻo e tali le fesili: "Faʻafefea ona tosina mai se teine ​​pe faʻapefea ona ausia lona nofoaga ma le fiafia?", O le a le isi mea o loʻo faia mo oe. Mai ia te Ia o le a e iloa le mea e mafai ona fai.

O le a le mea e pei o se tama e pei o se teine?

O le taimi lava lena, matou te maitauina e le o se mea e ala i le ata o loʻo tafafao i le auala, i se auala poʻo se fale kalapu. Ioe, o loʻo iai foʻi le mea e tatau ona iai, ae o lenei autu o le autu o se mataupu.

O lenei o le a matou talanoa e uiga i lenei filifiliga, faʻafefea ona tosina mai le tamaititi e te iloa ma o ai e iloa oe (o oe i le kamupani lautele o uo, o paaga i galuega). O le a talafeagai foi le faʻataʻitaʻiga mo na sui o le malosi malosi, o loʻo taumafai e maua le fiafia i luga o le initaneti - aemaise lava, i nofoaga tafaoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻafefea ona tosina se teine

Faʻafefea ona tosina se teine: 8 Fautuaga

O lea, o le a matou le faatuai ma vave tatou toe taumafai i pisinisi - pe sili atu, i le aoga o le manuia o se tagata aulelei.

Fautuaga 1. Foliga Vaaia

Ioe, o lea fautuaga o faʻi ma tupu na faʻatupe ai na fulasi ma tupu, ae e aoga ia te ia. I le itiiti ifo, aua o teine ​​e sili atu le fiafia i le lelei-pu ma teuteu ni lavalava lavalava. Ma, o lona uiga, o se tasi o le atoatoa o tane manuia e pepelo tonu i le tausiga maualuga mo ia lava.

Luma, o loʻo i ai se tele o tupe ma faʻamatalaga talafeagai o pa ma meainu, lauulu, e le mafai ona faʻagaloina le taua o le afa o le faitau aofai o tagata. O le liliu i totonu o se fale laʻititi, mea moni, e le manaʻomia, ae o le mataituina o le mamafa ma le tulaga o maso e le afaina tele.

O se mea e vavaeeseina ai o le faʻaaogaina lelei o lauulu ma le faʻaaogaina talafeagai. Afai o le a fesoasoani o le a fesoasoani se tagata muamua i le muamua, sosoo ai ma le sekone e mafai lava ona kolosi na o oe. Ua lava le faʻatuatuaga o faʻamatalaga autu e uiga i sitaili, o se manuia tuʻufaʻatasiga o mea eseese o lavalava i le tasi ma le isi, aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻapipiʻi mea faigaluega. Ae afai e te le o mautinoa e uiga i ou tomai - e le o le faʻafitauli, e mafai ona e fautuaina i taimi uma se faʻatalanoaga i le stylist.

Fautuaga 2. Le lava le atinae

Le lona lua, ae e le itiiti taua nai lo le parakalafa muamua. O le mea sili ona leaga o le tagata e mafai ona faia o le uuina o le koluse ma tietie ai se tagata lusi mafaufau. Aua e le o le mea le ofo ai o le a sili ona faigata o le a mafua ai le fiafia o se fafine.

A maeʻa uma lava faʻaleleia e le atoatoa ma o latou lava atinaʻega o oe lava ia o mea uma e maua ai le lumanaʻi. Ma teine ​​mai le natura saili e filifili le sui sili ona lelei o le itupa malosi, sosoo ai ma se fafine ma malolo, ma aua le tosoina mea uma i latou faafitauli.

I se isi, o le a se mea e mafai ona e talanoa ai i se tamaloa, o le mea e fiafia i ai o le komepiuta "fanaina" pe matamata i le TV? Ma o le a le lumanaʻi o loʻo faʻatali mo ia pe a ia faʻaalu se mea e le aoga, fefe e alu ese mai le mafanafana sone ma amata sailia ni sini taua tele?

O le tagata e taua tele i le olaga e feagai ma faʻafitauli, manumalo, fai ni suʻega fou, manumalo i galu fou. O le mea lea, i foʻi le faʻamoemoe faʻamoemoe i luma o latou, e faʻataunuʻuina ai lou tomai faʻapitoa ma le tomai faʻapitoa, faʻalautele ni mea, maua le poto masani. E tusa ai ma le iʻuga, e mautinoa e te le mafai ona nofo e aunoa ma se fafine faʻalogo!

Fautuaga 3. Le talitonuina ia te oe lava

E matua faʻatauaina e teine ​​i aliʻi ma aliʻi. Ona o le isi i le mautinoa o Mch Mele ma le filemu, o ia e sili ona lelei ma feita ma le mautonu o loo ia molia ma lona malosi i ai. Ma afai o le a faʻafuaseʻi ona iai se mea o loʻo i fafo atu o le faʻasologa - e masani lava ona faʻamaoni maua se fofo i le faʻafitauli.

Faʻafefea ona tosina se teine

Ae paga lea, o le talitonuina o le tagata lava ia e le tatau ona sese - tagata vave lagona sese. Sei o tatou tamoʻe puʻupuʻu i le autu autu o tagata mautinoa:

  • amio le filemu, faigofie, ae aua nei saili se mea e faamaonia ai isi;
  • manatu tele e le popole i le manatu o se isi tagata - E iai lo latou lava ma lava;
  • iloa lelei le tuʻutu i latou lava i sosaiete;
  • Ua i ai la latou meli saʻo: O a latou gaioiga e fuaina, Pek laʻea, ae leʻo vave pe tiga, o le ulu ua faʻateleina. E leai se uafu i le tino, i le isi itu, ua i ai foi ma lagona foi;
  • Latou te le faia se fesoʻotaʻiga vaaia, o lea latou te vaavaai mai i taimi uma i mata o le fesoʻotaʻi / interfororsor;
  • O le talanoa i se saoasaoa e masani ai, latou te le toe taʻutaʻua, latou te le toe faʻaoa, ae aua le alaga;
  • Na susulu lelei - ou te manaʻo ia oʻo atu ia i latou ma latou te le mananaʻo e o ese.

Fautuaga 4. Lelei le lelei

I soo se mea e masani ai - ia avea ma pisinisi, faauo poʻo le alofa o mea uma e amata i fesoʻotaʻiga. O lea, afai e te manaʻo e tuʻufaʻatasia se teine ​​ia oe lava, "E manaʻomia ona e talanoa ma ia ma lona lagona mafanafana.

Tautala i mataupu e fiafia i ai, o le a mafai ona e faʻalogo ma faʻalogo i mea e te taʻuina atu ia te oe, tatou tatou manatu talafeagai, ae pe a fesiligia oe e uiga i.

O le mea e fai tonu ai le tatau - faʻamauanoa ai lona saʻo, taumafai e faatalitonu le teine, mafaufau i ona manatu ma ou te sese ai. Tusa pe e te 100% mautinoa o le mea saʻo, e sili atu le taofi o lou manatu ma oe. A leai, o le fesoasoani o le a sili ona maeʻa fesoʻotaʻiga e faʻavavau (aemaise pe a e masani ai ia te oe ma e leai sau mafutaga ae.

E le mafai ona ulu atu e le gata i ana lava upu, ae faapea foi mo le tulaga o lau tala na fai i ai. A uma mea uma, o le fuaitau lava lea e mafai ona malamalama i ai atoa pe a fai mai lemu, lelei pe, i le isi, pe leai foi.

Fautuaga! Afai e iai faʻafitauli i ni faʻafitauli, taumafai e faitau leotele le afa itula i aso uma. O le iʻuga o le a faʻateʻeseina ai oe.

Fautuaga 1. Humple hestr

Aua neʻi mafaufau loloto, e talitonu o le mafai ona suʻesuʻe Molimau, o le maualuga maualuga o le atamai o tagata. Ma fafine, e pei lava ona e iloa, sau ma le muamua, ma mai le lona lua. E toaitiiti tagata e mananao e lagona i le aso o le fesiligia poʻo le faʻatalanoaga galuega. Ma o le faʻailoga malie foliga na mafua ai le siosiomaga i le faʻaopopoina o le faigofie ma le faigofie, faʻaopoopo, faʻaleleia le ula. Soʻo se vvetume o le voltage na mou ese ai, o se fesoʻotaʻiga e sili atu le mafanafana ma manaia.

O le mea taua e le o le le soona fai ma le malie ma pulea ou tausuaga: E le tatau ona latou faʻaleagaina le fesoʻotaʻiga i soʻo se auala, e mafua ai fegalegaleaiga lelei mai ia te ia. Aua le faia, o se faʻataʻitaʻiga, ua agafetuli ai lea i foliga o le teine, o foliga o lona amio, pe afai e le lava lau lelei. A le o lea, e mafai ona ia iloaina se tali malie e pei o se taufaaleaga ma e fai.

Faʻafefea ona tosina se teine

Fautuaga 6. Faigofie

Na te amio uiga tutusa ma le masoa. Ae o le sui o le matagofie o le itupa alofa tagata lototoa tagata, a leai? I se faʻaopopoga, o fafine o pologa na fiafia i ai o le taʻitaʻi o le tagata: Na ou faia le sitepu muamua i le faamasani, na faia aʻu galue galue e faatoilaloina le sini o loʻu alofa.

Ioe, ma e faʻapena foi - o le manatu e faʻailo ai le talitonuina o, maualuga le talitonuina. Ma e uiga i le mea na tupu, ua uma lava ona tatou talanoa. I le tulaga lautele, e le aoga le "faʻatali mo le sami o le tau", ae e tatau ona e galue, le fefe e faʻaali se teine ​​e le faʻapio lava e le faʻapioʻo lava ia oe.

Fautuaga 7. Feterigue ma le le mautonu

O le mea sili o le mea e mafai ona amata - ma lagona le mafaamatalaina e mautinoa o le ae manatua o le teine, pe a le o le ola.

O le mea lea, faʻaopopo i lau fesoʻotaʻiga ma se tagata ese e le o iai i le auala ma le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻafuaseʻi ona faʻamatala mai o se tamaʻi meaalofa. Faatulaga se aso e le-tulaga. Fai se meaalofa le masani ai.

I le lautele, faʻaali lou manatunatu i le faʻafanua atoa (i faiga e faʻatagaina, ioe. Mafaufau nai lo le mea e te faateʻia ai le teine, ma mafua ai ona le lelei lagona lelei mai ia. Ma mo se mea e tatau ona e nofouta i ai ma iloa le mea o iai le fefe. A uma mea uma, e le faʻapea o le a manaʻo o ia e tietie i le uila afi pe a fai o se phobia o le maualuga tele le saoasaoa talu ai. Pe oso i le paraschute ma le popole popole o le maualuga.

Fautuaga 8. Aua le Vaʻaia i le Mafuaaga!

O le mea sili lea ona masani ai o le tele o tagata. E le gata i lea, e le gata e alu ai faʻafesoʻotaʻi ma le tagata lava ia, ae faʻapea foi i mataupu e faʻatatau i le galuega, lava-atinaʻeina, faauo poʻo fesoʻotaʻiga pisinisi. Tagata faia se mea, ona alu lea ae mafaufau pea i le faʻaiuga o le iʻuga - "o le a le toe tuiina - o le a le i luga." E le o se mea e ofo ai ua tele ina le o sese.

Aua o lo tatou naunau tele ia i ai se mea e fai mai ai le mea lea mai ia i tatou. Masalo ua uma ona e faalogo i tala faapea:

"O le fiafia e pei o le pepe - O le tele lava ou te inugia ai, o le tele o le ova. Ae afai e te tolopoina lou mafaufau i isi mea, e o mai ma nofo filemu i lalo o lou tauau. "

Ma, afai o oe, fesoʻotaʻiga ma le teine, pe o le a minute uma e mafaufau pe e te manaʻo e toe sau i le lumanaʻi - o le a e avea ma se tulaga faʻapitoa. Ma sili atu le soona ita pe a fai e te teena mulimuli ane.

Ole mea lea, e sili atu le saʻo saʻo ma le lelei le faʻamalieina, ia e alu i ou faʻamoemoe, naʻo le fiafia i fesoʻotaʻiga, iloa le tagata fou. Aua le popole i le mea na e mafaufauina e uiga ia te oe ma mafai ona e "matau". Ma o le mea o le a tupu mai le isi - iloa i le Atua. Aua neʻi tatou taumafai e faia lona tomai, taumafai e faʻatonutonu mea uma ma tagata uma o loʻo iai, e oʻo foi i lena tagata ese.

Ou te faʻamoemoe o fautuaga na tuuina mai i le tala sa aoga ma o le a fesoasoani ia te oe ia manuia fesoʻotaʻiga ma sui o le matagofie matagofie o tagata. Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili