Astraral Projection mo Amata: Faʻafefea ona e faia

Anonim

E toʻatele tagata na lagonaina mafaufauga faapena o le "tagata faʻapitoa" ma le "tusiupu o le", Ae o lona uiga - aua le malamalama lelei. Ou te fautuaina auiliiliga e suʻesuʻe ai nei faʻailoga i le aso nei ma saili, tagata faʻapitoa pe faʻafefea ona e faia pe a e fou.

Astraral Projection - o le a lea?

Lē poto - O se mea lilo lea, latalata i le lalolagi faaletino. O le ogatotonu mai le lalolagi faaletino ma le faaleagaga. Aprale - o loʻo avea ma lalolagi o malosi, ua ia ufitia ai le lalolagi ma tulafono leaga o mataupu, e i ai i ona tulafono ma tulafono. O lenei mea lilo o loʻo ipoga e malosi tele i le fiafia i fiafia o tagata fiafia i faiga faa-paleni, eʻoaʻo, faʻamalosiʻau aʻiaʻi, ma i latou na feagai ma o latou atinaʻe faʻaleagaga.

Act

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tagata tetee e faia ni manatu faʻapitoa o mea e musuia ai ma le faʻaleaogaina mea. Ma e ui lava e masani lava ona tautala mai e le tatou masani ai, o le mea moni, e eseʻese tulaga o le fuafuaga a le toto tutusa. O le tamaloa e agaʻi atu i luga o latou, faia ni mea femalagaiga pe a moe.

Asticral Projection tutusa - Faʻaalia se setete i fafo atu o le poto masani. I le taimi lava e tasi, o le vaega faʻale-agaga ma o malamalama o loʻo momoli mai e le migali tino tino, faʻasolosolo atu i le faʻaititia o le mafaufau lelei. E tuʻuina atu e se tagata ia faʻamatalaga i gaioiga uma o loʻo faia: Na ia vaʻaia le mea e tupu ia te ia, aemaise, ma lona manava faʻaletino.

A o le agaga o loʻo i totonu o le mafaufau, e tatalaina ai vaega nei:

  • gaoioiga i le taimi;
  • Fesootaiga ma isi tagata;
  • O le matauina o le masani o le lalolagi o le lalolagi.

Ma o nisi tagata faimalaga e mafai ona fegalegaleai ma agaga o loʻo i totonu o le tagata. O sea setete e tupu i le moe i le moe pe o le taimi o le mafaufau loloto. E moni, o nisi lava o faiga alualu i luma na alu i le fuafuaga taufofola, ala mai, ae o se tasi lea talanoaga ese.

O le a le mea e sili ona fiafia ai miti mai le malamalama o miti?

Vaega o esomtics tutusa o le poto masani i miti leaga. Ae e le mafai ona taʻua lenei manatu, Auā, o le mea moni, e i ai le afā uma i le va o manatu uma.

O lea, Mustal Miti (o lona uiga, le mafaufau) - e faatusa i le fuaina o le agaga mai le tino o se tagata. O le vaega faʻaleagaga e ono maua ai le ono mafai ona feoai solo i le avanoa, paʻu i totonu o soʻo se mea filifilia o le lalolagi.

E leai ni faʻalavelave e fetaui ai ma le tino faʻale-tino: E faigofie ona tusia i puipui, e faʻatino ai isi gaioiga e le mafai i le lalolagi i le lalolagi atoa.

Tamaloa o malaga i le masani, mafai ona suia lona olaga mo le sili atu:

  • Na te mafaia ona mauaina faʻamatalaga faalilolilo e le mafai ona mauaina i le ola moni;
  • Na ia silafia le salatau i ni tulaga faigata;
  • Na te mauaina se pule o le malosi malosi;
  • E ono faʻamaloloina o latou tino, togafiti i meaʻai eseese.

Mo le miti atamai, e mafai ona fai se mea faʻapitoa i le taimi o le moe. Ae o le tagata o loo malamalama lelei i mea uma e tupu ia te ia.

Le eseesega autu o lena A o le tuua le tagata tagata e alu i fafo i fafo o le avanoa, ma i le tulaga Le miti atamai - Suʻesuʻega o mea lilo o latou le iloa.

Na tupu o le poto masani ai tagata e iloa ai le poto o le sailia o fafo atu o le tino e le o iai. E le o latou manatu uma.

  • I le matautia o le ogaoga faigata faigata i le olaga;
  • Afai e tupu se maliu faʻalelotu (o le mea lea, i le tele o gasegase na foʻi mai i le isi lalolagi, ona latou vaʻai lea o latou ma le toe faʻaleleia o latou tino).

Ae ia aʻoaʻo moni lea e alu i le tagata faʻatau, faia faiga faʻapitoa faafoliga.

Astraral Projection o le ata

Astraral Projection mo Amata: Faʻafefea ona faia

Vave ona e manaʻo e te matauina e tele ni metotia eseese e ulufale ai i le faʻapitoa. E leai se tasi, o le Universal Recipe - E tatau ona e filifilia le auala e sili ona fetaui ma oe. E sili pe a e siakiina le tasi e fiafia i le auala mo oe lava (masalo o le a manaʻomia se tasi taumafai e ausia le manuia). E tusa ma le iʻuga, piki le lelei metotia o le a e faʻaogaina pea.

Ma lalo ifo ua ofoina tasi se tasi o le metotia.

Sauniuniga

Muamua, e tatau ona e filifili i le taimi - e sili atu le tasi pei o le taeao itula pe a le mamao le tino mai le moe. Latou te talitonu o le a faigofie ona malolo ma ulufale i le tulaga faapitoa o le malamalama. Ma o isi e sili atu le faʻatinoina o faʻataʻitaʻiga i le po - aʻo leʻi alu ese le moe.

Ma e taua le tausiga o le fausiaina o le siosiomaga o le manuia siosiomaga. Afai e te manaʻo e fai se faʻafitauli, ona tatau lea ona i ai i le tulaga malolo loloto. E le mafai ona i ai isi tagata po o meaola i ou tafatafa, aua o latou o Willy-pei o aoauli, ae o le a faalavelave. O lea ia tatou o atu i se isi potu pe filifili le taimi pe a le o lau paga i le fale.

Saunia le malamalama talafeagai - E le pogisa tele, ae le pupula tele, ma tataina foi ni leo masei foliga mai. Telefoni feaveaʻi e sili atu le tape pe tuu i luga o le leoa le taimi. E oo lava i se tamaʻi leo mai fafo o le a avea ma faʻalavelave mo le tulaga o le malolo, o lona uiga o le a solia atoa.

Astraral Project: Faʻafefea ona fai, faʻafefea 1

Vaega 1. O le malologa o le tino

  1. O le a manaʻomia lou pepelo i luga o le sofa poʻo le moega ma faʻamama atoa lou tino. Avanoa ou mata ma taumafai e taofi le vaitafe o mafaufauga i lou ulu. Ia faia lenei mea, faʻaliliu le taulaʻi o le mafaufau i lagona tino. O lau sini sili o le faia o le tino ma le mafaufau i le tele e mafai ai.
  2. Amata tigaina, ona malolo lea o maso - mai i le motu o tamatamailima i luga o vae, oso aʻe i luga, e oʻo i le ulu ulu. Aapa atu i le faʻaiuga e tatau ona e mautinoa o maso uma o maso o le tino ua toʻafilemu.
  3. Pulea lou manava: manava loloto, atoa le vaivai o le ea mai le fatafata. Ae leai se maso mission.
  4. Ua uunaʻia e le PHEAPNO le taulaiga o le gauai mai le tino mo le manava. O le mea taua na amata faʻaalia i le ulu, o popolega fafo, faʻafitauli, ae leai se isi mea latou te faalavelavea ai oe. Faataga oe lava e faapuupuuina mai soo se mea i aso uma ma tumau atoatoa.

Vaega 2. Hypnonotic State

  1. E manaʻomia le i ai i se State Systepnotic State - Pe a sauni le tino ma le mafaufau e moe, ae e te tumau i le mafaufau. Matau se laina manifinifi i le va o le moe ma le mataala, aua o le taimi ona o ese ai ese mai le tino faitino.

Ina ia faʻalauiloaina oe i le H Hypnosis State, o le metotia nei o le a fesoasoani ia te oe:

  • Aua le tatalaina ou mata, amata mafaufau loloto i se vaega faapitoa o le tino (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o tamatamailima poʻo vae, puaoa, fatafata poʻo luga o le isi);
  • O lau galuega o le taulaʻi i lenei okeni poʻo se vaega o le tino ina ia mafai ona e mafaufauina manino, pei o le matamata i le faʻata. I le taimi e tasi e tatau ona leai ni opoga sili ai mafaufauga i le ulu;
  • Taimi nei i le mafaufau "o puapuaga" o lenei vaega o le tino, ae aua le faia ni gaioiga faaletino. E te manaʻo e fai ma sui o le a, tatou fai atu, e te faʻafetaiaʻi ma faʻamatala tamatamailima i lou lima pe faʻafefea ona punou o le mea moni o le mafaufau o le mafaufau o le mafaufau
  • A e mafai ona faia le laasaga muamua, amata ona tufatufaina atu le vanimonila i le tino (mafaufau "gaoioi" o ou lima, vae, ulu ma isi vaega). O lau sini o le ausia o le mautu o le mafaufau mafaufau.
  1. O lenei e ulufale atu i le ogatotonu. E tusa ai ma tagata na sao mai le poto masani i femalagaaiga, na latou lagona le galēina o taimi eseese i luma atu o le fua o le agaga mai le tino. Lenei o le mea autu e le o le fefe, aua o le fefemalie vave o le a vave faʻaititia le aʻafia uma o le mafaufau loloto faʻataʻitaʻiga. E manaʻomia ona e lolololoto i gatete ma e le teteʻe atu i ai.
  2. Ma e tatau ona mafaufau i le mafaufau "femafa" lona aano faaleagaga mai le tino faitino. Vaʻaia i auiliiliga o le vaʻaiga o le potu o loʻo e iai, o loʻo e manatu o lou tino tulaʻi. "Mataala i le" taamilomilo oe lava, "Alu" mai le moega ma "faatagata" i totonu o le potu. "Vaai" Lou tino o taoto i luga o le moega.
  3. Toe foi mai i le tino faitino. O le mafutaga i le va ma lou agaga e matua malosi lava a o e ola (o nisi taimi o lenei mana o le "siliva filo"). Tuu le pule lea e toe foʻi ai oe i le tino, log i totonu. Amata ona uunaʻia ou tamatamailima i luga o ou lima ma vae ua leva ona tino, ona sima ma faʻamafanafana ma le maso, tatala ou mata. Tuu oe lava i le tulaga o le malamalama.

E mafai ona e talanoa e uiga i se mafuaʻaga ua manuia ai o le a e mafai ona e "vaai" oe lava mai fafo, lagona o lou malamalama ese mai le tino faʻale-tino. O le mea moni, e le galue loa ina ia mafai ona ausia le iʻuga manaʻomia - o se masani masani ma masani o le a manaʻomia.

Fautuaga! Afai e faigata mo oe i le muamua "siitia" o lou tino uma, amata i se vaega eseese o le i ai - lima po o vae. Faʻataʻitaʻi seia mafai ona e vavaeʻese ese ma saoloto "gaoioi" faataamilo i le potu.

Faʻafefea ona alu i le faʻapitoa

Astraral Project: Faʻafefea ona fai, metotia 2

Mafaufau i se isi metotia o le alu ese ai lou tino. O loʻo valaʻauina le "maeata metotia" poʻo le "rope metotia". E faigofie, ae i le taimi lava lea o se tulaga faigata. O lau galuega o le manumalo atoa lea i ou lagona, ua matua faʻafouina mai le olaga i fafo.

Pau le mea e tatau ona e mafaufau iai - e uiga i le faʻafanua o le fafine (maea), o loʻo tautau i au pepelo. E tatau ona e "faʻaloaloa" ia te ia lima o lou tino faʻapitoa (e aunoa ma le faia o ni gaioiga faʻaletino, o mea uma e tupu i mafaufauga muamua.

Lagona le maea i le paʻi, o a mai oe e tautau i ai, Faʻafefea ona lagona e ou lima le ogaoga o le faigata mai feteʻenaʻiga. Ona amata loa lea ona "aʻe" i luga o le maea.

O lenei metotia e faigata ia te oe e manaʻomia le pulea atoa lau moe (i le taimi lava e tasi e moe ai ma tumau le malamalama). O le iʻuga o le manuia faʻatino, manifinifi mataupu e tatau ona o atu i le faʻapitoa fuafuaga.

E uiga i le auala leaga? O tuutuuga

E tele mea e iai le fefe i le amataga o tagata malaga. Sei o tatou vaʻai ia i latou ma saili poʻo le a le leaga o latou.

  1. Moe le manava. O le setete lea pe a le mafai ona e faʻagaioi mea o lou tino (tamatamai lima ma vae), o nisi taimi ei ai se lagona, pei ona e faʻatupuina ai le fatafata i le fatafata. O le Syon Paralysis foliga mai o loʻo toe foʻi mai i le tino o le tino - pe a amata ona toe foi le malamalama, ma e leʻi "liliu le tino." O le mea autu i lena mataupu e le popole, malolo ma o le a ia faasaolotoina oe i ni nai minute (pe a uma, o mea uma, e leai se mea e faia i le pinimoni moni).
  2. Fefe e pipii i le tagata E toatele tagata e fefefe o le a le mafai ona latou ulufale i le atigi tino. Ae e le manaʻomia le faia o lenei - e i ai i taimi uma se fesoʻotaʻiga i le va o le tino ma le tino, e le gaugau o le tuua o le tagata. Ma o lau vai o loʻo mautinoa o le a faʻaosofia le manifinifi: o le a e faʻalogo i le ala clomp, e tuʻituʻi se tasi i le faitotoʻa, faʻafuaseʻi ona pa'ū se mea ...
  3. O le taua o le lagona. Lenei ua uma ona moni meaola e ola i lalolagi tuaoi. O nisi o latou e agaalofa, ae o isi o loʻo taumafai e "susu mai le" malosi mai le tagata e aunoa ma tagata malaga. Latou te faia i le lagona o le fefe e mafua ai le mafua ai. O le mea lea, e taua le toʻafilemu, taofia e le sili le popole.

Ma, ioe, e le o le solia o tulafono o le asticral femalagaaʻi - ia faʻaaloalo, faʻaaloalo i tagata o le tagata e le o le tagata e le mafai ona e faʻatagaina. Ma o mea uma e tatau ona lelei.

Ae o tagata uma e mafai ona faia ni faʻamatalaga a tagata uma - e i ai le tele o noataga, igoa:

  • Faamaʻi o le loto ma vaʻa;
  • faamai o le manava totoga;
  • neura foliga;
  • Psyche maʻitaga - faʻatapulaʻaina soligatulafono, a leai e mafai ona e aumaia oe i le manaʻoga e alu i le fomai nifo;
  • Ma e le mafai foi ona amio sao mai tagata i tagata e matua faʻaosofia lava, faʻalavelaveina, e le paleni, latou e mafatia i le atuatuvale ma lagona le mautonu.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili