Doll Charg Bell: Faailoga uiga, Matai vasega

Anonim

Na tatalo Fitumanu i atua poto, fai i ai e puipuia i latou i ni palota pogisa ma o latou; Ile iuga, latou te faʻaaogaina ni mea faʻapitoa - Chamms o lana galuega o le puipuia o se tagata mai i le vaisu mai i totonu o le, o le leaga, mata faʻaleagaina, mai le malosi o le elemene. Latou te tosina foi le laki ma manuia i le fale.

O pepe pepe o Beliani i Rusia i Lura na sili ona lauiloa o se faʻatuatua, lea na manaʻomia ai le faʻafaigofie o la latou fale gaosi. Doll Charm Bellol - o se sui malamalama o lenei kulupu. O le a nei ou te fautua atu e talanoa e uiga i nisi auiliiliga, aʻoaʻo lona aoga ma mauaina o se vasega vasega i le fatuina.

Doll Charg Bell Photo

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻamaonia faʻamatalaga e uiga i le vaitaimi o le foliga o le DELL - MITANKA, o le logo o le logo e le. Faʻasino atu i le Tusitalafaʻatasi a fai se fautuaga, masalo, na muamua tulaʻi i le 15th senituri.

Ae o tagata tomai faʻapitoa e mafaufau i lona aiga o vaega o Vaitora (lea e faʻailoa ai e vaʻa vaʻa laiti. I le 15 senituri o le 15 tausaga, na lavea ai se Bell Brill i ai, ma sa faapotopoto e le pisinisi tele i totonu o vaega o Valdeves, fai o Bivith Bill mai ia i latou.

Na amata ona faapipiiina logo i a latou glazers. O lea, o le faʻagaiʻa o le tagata mulimuli ane o loʻo o taimi uma lava ma tiliʻau. O le leo o le logo na faailogaina mo tagata e maua se tala lelei ma faia se ituaiga o se auala umi o le mea manogi, tutusa i manu feai mai ia te ia.

Na filifili fafine i le lotoifale e fai se mea manaia foliga, o le a tosina mai le lelei ma susulu tala i le fale. Talu mai lena taimi, o le Mostanka Doll, o le logo e avea ma leoleo tausi i le fale ma tagata uma o latou tagata i tala leaga, e ese ai le ita o tagata.

O faʻapea foʻi le tusi e avea ma tagata o fale - O tai lua o le fale, ma puipuia le aiga o le loto mai se mea leaga.

O le tau o le pepe meataalo

O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai i le sili ona lelei o loʻo iai mea lilo ma foliga o le uiga:

  • Doll i foliga o toe fai le logo : Sa i ai lana suli o le mea o lo o salalau tusi ai tusi o tagata tafao-foliga. O le logo o loʻo faʻailoa ai le malosi o tamaʻitaʻi.
  • I le aofaiga, o le pu o 3 skirts, o loʻo fesoʻotaʻi ma lalolagi e tolu o Slavs: Auvae (mea saʻo o tagata), taumatau (mamalu paia) ma Nav (le lalolagi o tagata oti). O le tuʻufaʻatasia o isi lalolagi e tolu na fatufanofo ai ogatasi o le tino, mafaufau ma le faʻaleagaga i le olaga o se tagata.
  • DEll le logo i taimi uma foliga foliga malamalama , ma se faʻamatalaga, e i ai le faʻamalamalamaga: Ua talitonu Papeta o loʻo fiafia le tagavai i ofu mananaia o manu, ona o le a tosinaina le fiafia i le fale, fiafia, tele.
  • O le taimi lava e te alu ai le lalelei i ou lima, ona faalogo ai lea Manaia leo leo . Ma ua lauiloa le iai o se malosi faʻamalolo: faʻamatala le faʻamamaina o le avanoa mai le malosi leaga, pogisa, ma faʻaleleia atili ai foʻi le manuia o tagata ma meaola a tagata.
  • O le logo a le Bell Doll o le tagata o le fiafia o le tagata Mo se tutusa o le tino maloloina, o se agaga filemu ma se agaga pupula e manaʻomia.

Patino-charging bell

Taua tulafono mo le fausiaina o se maualuga

Ina ia lelei mea uma na faia ma le faʻamaoni, o le logo o le logo na faia lana galuega tele, e taua ona maeʻa fautuaga nei:
  1. E mafai ona galue mo galuega, e patino i le tulaga lelei o le Agaga, ma mafaufauga lelei ma faʻaupuga.
  2. Mafaufau i le Lunar Cycle Phase - E tatau ona e faia le manaia i se atoa pe tupu le masina (faʻaaoga le masina o le masina.
  3. O loʻo faʻamalosia ma le gaosiga o le Mostanka i le Aso Faraile ma Aso Sa, i aso tuʻu, faʻapea foi pe a leaga le tau i le auala.
  4. O le pepe meataʻalo e faia i totonu o le aso e tasi, aua le tolopoina galuega i isi aso.
  5. E le mafai ona faʻaaogaina le tui-tipi mea i le gaosi oloa! Ma o filo ma fasi ie ua tosoina ai o latou lima (aua le popole pe a tumau le ie ua le mautonu). Afai e te maua se ie faʻamalosi, e manaʻomia ona saunia ni faʻamatalaga o lavalava muamua.
  6. O aitema uma e tatau ona vaetamaina le tasi i le isi e faʻaaoga se filo mumu. Ma pulea le numera o suiga - e tatau lava. I avanoa taʻitasi, taʻu mai lau lelei talosaga poʻo le manaʻo.
  7. Afai ou te manaʻo, e mafai ona e teuteuina le oloa ma le opoteri, ae na o ni tauvaga o ni mau ma e tatau ona e faia muamua e ala i le 'aveina ese o le ie.
  8. E mafai ona e nonoa ni faasee, ae na o le tagata faitau. Mo nonoa uma, taʻu i lou manaʻoga pito i totonu. Ae e le goto ifo le filo i le node lava - Tuu le pito i le tele o millimeters umi.
  9. E le mafai ona e aumaia le igoa o le Morpanka Doll, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia na o le igoa - o le logo.
  10. O le ipu o le pu o le pu o loʻo i ai pea le aʻoaʻoga mai le paepae ie, aua o le a avea ma sili puipuiga, mafaufau i le le lelei. Ma o se faatusa o mafaufauga mama.
  11. O le fofoga o le Motunka e tatau ona tumau le le mautonu - naʻo le pepe meataʻalo e leai se masaga, o le a manuia e aunoa ma le afaina.
  12. Mo le gaosiga o Beregoni, faʻaaoga naʻo mea moni: E faia i latou o flax, cotton, hez. E le gata i lea, e sili atu le ave o se ie tuai. Ae leʻi faʻapea o se tulaga o le patchpers mai ofu o le gasegase, leaga poʻo le Atua, o se tagata ua maliu.
  13. Doll O le Bell Bumbler o le tagata faʻapitoa o le fafine malosi ma le malosi, aua e tatau ona fausia se fafine (masani - o le fale talimalo autu). E le mafai e tagata ona paʻi i le moto.
  14. O le pepe meataʻalo mafai ona tuʻuina atu i le fale faʻatau fale, ae aua le tago i ai o le aia tatau o se faʻapitoa faʻapitoa o se pisinisi faʻapitoa ma se tagata fiafia.

Doll Charg Bell: Master vasega

Faʻamolemole ia manatua o le a le mafai ona faia le asipolo pe a iai tamaloloa i totonu o le fale.

Muamua, oloa uma mea taua:

  • 3 Susulu Ratter o mea masani (alu i le sakete) - fua o le 30, 35 ma le 40 centimita. Tasi fasi e tatau ona faia i ie mumu;
  • Sikuea paʻepaʻe o ata 24 centimeters (alu i luga o le ulu ma torso);
  • o se laititi o le faila faila (flax po o sythens);
  • ma se malosi, o se lipine po o se vaega o le mataupu (e fai ma tagata pepelo;
  • o le tafatolu o le moli pupula (alu i le shawl);
  • o le logo i le logo (e le mafai ona faaaoga, o le loto);
  • filo;
  • Matagofie lagona ma 1 itula taimi.

Talafatai Dolf-Hotanaka Bellol

O le faiga o loo tupu pei o lenei:

  1. Oti 3 mugese mai ia fasi ie, lea na saunia mo Sakete pepe. Tausiga tumau mai le flap e mafai ona faʻaopopo i le lolomiina o mea lolomi.
  2. Okeks e gaosia e auala eseese: pe o taʻitasi na fausiaina (mai le tele o mea e tele) pe o mea uma e maitauina faʻatasi.
  3. Faasalalau le ie licric lio i luga o le laulau (mai laiti i sili atu), o le itu sese e tatau ona tilotilo i luga. I le ogatotonu o latou, tuu atu le tapenaina o seevae, Sinteplion, flax, fulufulu pe mago le aumea).
  4. Amata ona fausia le ulu o le pepe meata: Aoina ma le faaeteete seevae e tolu, nonoa le ulu i le mumu filo filo (ua talitonuina ua i ai meatotino puipuia).
  5. Saili le ogatotonu i luga o le paʻepaʻe paʻu, tuʻu le faʻamalama i se auala e malie ai le Macumkin ma le ogatotonu.
  6. A sauni le ulu mo le, e tatau ona e alu i le filo i le ua. Vaivaiga e tatau ona avea ma se maualuga maualuga, ma o le nodule e na o le tolu.
  7. Amata amata faia laupapa. O le faia o lenei mea, fai se ie paepae mai le pito i luga (patipati le mau i totonu, ma pito i totonu o le ogatotonu), piili faalua. Toe foi le tasi tamatamai lima mai le pito ma ave se filo. Ua sauni peni.
  8. O lea ua amata ona fausia se ofutino - aumai pito o le fua faatatau o le flap (ina ia aua le solia le ofutino) ma puipui le filo. Faʻatu le ofutino ma le fesoasoani a se faʻafanua o le komupiuta (ae mafai ona e paʻi atu i le pepe meataʻalo i le puimanava, ua faia mai le agavale i le taumatau).
  9. Lagona.
  10. Faigofie solo.
  11. A iai se manaʻo, e mafai ona e faamanino lona mafaufau i le pepe meataalo ma taʻitaʻi ile faitotoʻa o tamaiti pe i le faitotoʻa faitotoʻa. Oe mafai bolk bells i lima o attainka, o lo latou leo ​​o le a masani ona tausia oe lagona.

Faʻafefea ona faʻagaioia

O le Donll wabble o le logo ua sauni, ae e amata ona galue ai e tatau ona fuaina. A leai, o le a tumau lava le isumu isumu. O le galuega autu ua uma ona faia i luga o le pepa totogi.

Ae tusa lava pe e taua le faia o le mea taua le amata: teu lau malosi lelei i le Talisman (mafaufau i lou tulaga pito i totonu ma fiafiaga, fesili atu i le vateatea e fesoasoani ia te oe.

Faaalia le faʻamuamua o le vevesi (O le mea mulimuli na alofagia e le Kapevs, faitau i mataupu taʻitasi). Peitaʻi i lenei tulaga, e manaʻomia se taupulepule i le avanoa - o le Atua Smuvic Gereces tina, o le leoleo o le fale o le fale, o le tusemone o le fanua. Fai atu i le tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi e tosina mai mea sili i lou fale: soifua maloloina, fiafia, manuia, manuia, manuia.

O se tamai sauniga o loʻo o mai ma se taupulepulega (ua uma ona faia i le tele o le masina): sasaa i totonu o le taʻavale susu, tuu se fasi falaoa ma tuua latalata i le fale. Ona ia susunuina le moligao ma fai atu upu o le faamatalaga. O meaʻai e tatau ona tuʻu ai le faitotoʻa ulufale mo le 24 itula, ona fafaga lea ma ana fagafao.

Ma o iinei o le talosaga:

"Lada, ladushka, le tina o le mea faalelagi! Aua le alu ese ma loʻu alofa, aua le tuʻua le fiafia, aua le taliaina Liha, ioe faʻafitauli! Smovim ma faamamalu oe, tina o le Lagi, e faavavau i seneturi, aua le tuua i matou ma le loto faafetai! O lea, o le a faapena foi ona lelei! I le laumata, o le e faʻavavau, a o le varlo i le lagi! "

Faʻafetai i lenei tulaga masani, o le logo e faia ai le malosi faʻamalosi, o le a aveina se leaga ma le manuia mai lou fale, tosina lelei, lelei, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia, manuia.

Faitau atili