Faʻafefea ona e iloa se tamaloa / tagata pe faʻaaoga oe

Anonim

"E faʻapefea ona e iloa se tamaloa / tagata alofa ia te oe?" - O le tala lea o se tasi o mataupu lautele e teine ​​ma fafine. I mea uma, e leai se mea lilo o i ai o sui o le au masalosalo o se vafaitau malosi e mafai ona i soʻotaga i se fafine e le mai le malamalama o loʻo i le valuga poʻo isi itupa leaga).

O le mea lea, e taua mo teine ​​uma e iloa pe faʻapefea ona iloa mai le alofa moni mai le pepelo. Ou te manatu e fai i mea nei

Ulugalii i le alofa

O le a le alofa o tagata?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Matua ese. E pei ona faʻatasia uma e tagata o le tagata ma o latou lava uiga ma amioga. O lenei mea, matou te mauaina o se tali le tutusa i le fesili, ave i le amataga o le tusitusiga, leai ma e le mafai.

O teine ​​ma tamaʻitaʻi o ona pogai e masani ona faʻatagaina le maitauina o le manatu o le alofa i fafo atu o le alofa (pei o ni meaalofa tumau, pele i le mea moni, e masani ona faʻalogo ai.

O ma le talitonuina o le fai mai o le tagata e alofa pe e te le fiafia pe a fai e te le o iloa mo ona tagata taʻitoʻatasi foliga? E leai se mea e fai mai ai fomaʻi, ona e tofu le ma ona o lona lava lalolagi tulaga ese ma o latou 'au "pepelo i le kapoti."

O nisi tagata e fiafia e faʻailoa lo latou alofa mo le lalolagi atoa. E mautinoa latou te talitonu o manatu e tatau ona faʻaalia i luga o se faʻaaliga, oi ai foi miliona ata ma le lona lua afa i sosaiete fesoʻotaʻiga; O aso uma e faʻatauina e le faʻafetai, e masani ona faʻasoa atu fugalaʻau ma fai ia gaioiga.

O le tele o taimi, e tusa ai ma a latou mafaufau, o alii faapena e tele (o na tagata na auina mai atili i fafo o le lalolagi i fafo, masani ma manatu o isi e taua taua).

O isi sui o le malosi also e lelei lo latou alofa i totonu o latou, o vaaia le musumusuga mai lenei malamalama ma le malosi lagona. Latou te le manaʻomia le fesotouaʻi i tulimanu uma e uiga i lo latou alofa, aua latou te talitonu o le mea autu ia lagona le alofa ma faʻaalia ai ma uiga talafeagai. O alii faapena e auai i le psychoty o tagata i totonu (tagata o lona manatu e masani ona fuafuaina i totonu o le lalolagi i totonu. O le siʻosiʻomaga ma fesootaiga ma latou e le taua tele mo i latou).

O lisi i luga na o le lua faʻataʻitaʻiga itu faʻafeagai. O le mea moni, o le mea moni, e tele nisi mea ae le o taimi uma e i ai se vaega o vavaeeseina i luga o le "uliuli pe paʻepaʻe". Lava ma le le auai filifiliga.

Afai o oe i fegalegaleaiga ma se tama / tamaloa umi taimi, e te iloa o ia o se tagata o se tagata, o le a faigofie ia te oe lava le malamalama pe leai. Ae o loʻo iai pea ni faʻailoga masani o le faʻailoga lea o le MCH e mautinoa e manava ia te oe. O le a tatou toe tilotilo atili.

Fai mai le tala i le romashek

Ola se tamaloa - o le faʻailoga autu o le alofa

O nei "faʻailoga" e faʻatatau i ai e fomaʻi o mafaufauga mai i le lalolagi atoa.

Saini 1 - gaioiga

O le mea lena e sili ona aoga tele, ae le i luga o se mea leai se aoga po o le afā. Ma o iinei e faigata ona finau: a manaʻomia e le tagata se fafine, o le a ia faia taga gaioiga mo ia (aua le faʻamaonia le matuia o ona fetu.

Psychologists Algged 4 iloga faʻaaliga o gaioiga a tamaloloa na faia mo le teine ​​pele / fafine:

  • Afai e folafola o se mea, na te uuina pea le upu;
  • e le saili e faʻatapulaʻa i se mea;
  • O ia ma le faamaoni ia e vaai ia malamalama i le Pele;
  • Lagolagoina i taumafaiga uma lava, saofaga i lona lava atinae.

Saini 2 - e manaʻo e faʻaalu se taimi ma oe

E tusa ai ma faʻamatalaga a le polofesa Amerika o le psychology, e ave uma e le tamaloa lona taimi avanoa mo le masani ai ma lana filifilia, o lona uiga ua ia malosi lagona. E le gata i lea, e mafai lava ona ia galue tele, maua ai le tele o isi mea, ae o le alofa moni, e mafai ona faʻaaluina taimi avanoa, naʻo le faʻaalu faʻatasi.

Saini 3 - atoatoa talitonuina

O le psychologist Na faia e Danite O'Liiri se faʻataʻitaʻiga na faʻamaonia ai, e aofia ai mafutaga umi, ia manaʻomia le iloa o latou afa, pe a le lata mai o ia.

Ae o lenei ua sau e uiga i le tausiga ma le fiafia ma le fiafia ma le le mafaufau foi ma le loto i ai le faʻasolopito i luga o se telefoni vave pe a fai o le teine ​​na toe foi mai i le aiga mulimuli ane nai lo le isi teine. O le alofa moni e faʻaalia ai le faʻatuatuaina atoatoa o le talitonuina (i itu uma e lua).

Saini 4 - Fesoasoani i taimi uma

O tatou o tagata uma o onapo nei e masani ona lofituina i tiute o aso uma i lalo o le manoa. O le mea lea, o isi mea e mafai ona tusia se isi e faʻatatau i le tulaga o le faʻaletonu o le lotovale. Afai e sauni se tamaloa e fesoasoani pea ia te oe, o se faʻailoga manino lea o le i ai o lagona malosi.

Ma faʻataʻitaʻiga, na te saunia le taumafataga o le afiafi, afai e te nofo i le galuega, fesoasoani ia te oe e faʻamamaina le fale poʻo le tagofia o le galuega fou galuega.

O le tagata o loo sauniuni se ata

Saini 5 - e faʻatatau i ai le faʻaaloalo i ou manatu

O le psychologist Vanessa Bons faia se tasi o faʻafiafiaga suʻesuʻe, o iʻuga o loʻo fiafia iai, latou te ola moni i o latou olaga atoa, latou te masani ai lelei faʻapitoa faʻaupufaʻi faaupufai.

O le mea autu o mea uma na o na uma na tatalaina ma mafai ona faʻaaloalo i le manatu o latou paga. O le a le fai atu se tagata alofa ia te oe e sui le faatuatua / Latame / mea fiafia i ai, ona o latou te ese mai ia te ia lava. O le a ia aveina oe pei o oe.

Faailoga 6 - e mafai ona maua lou manatu

E masani ona fiafia se tamaloa i le tulaga autu ma faia uma faaiuga na o ia. Ae afai e te le malilie ma Ia, e faatalitonuina o ia i le mea e faia, ona o lea, o le a alofa faamaoni ia te oe, o le a ia faalogo mautinoa i lou manatu. Ae maise ai mea uma, e taua tele mo ia.

Saini 7 - na te manaʻo i le latalata mai

Ina ia fealofani ma le tasi ma le isi, o le mea moni, e le manaʻomia le faia o feusuaʻiga. Ae afai o le tama / tagata e taumafai e latalata atu ia te oe: E masani ona faʻailo i luga o ona lima, sogi lona lima, o lona uiga o loʻo i ai ma le malosi le fesoʻotaʻiga ou te manaʻo ai e te manaʻo ai e te manaʻomia.

Saini 8 - na ia manatua ma le loto i ai le soofaatasi

E tusa ai ma suʻesuʻega o psychologists Kim haliford ma Susan Oska, ua faʻamaonia e masani ona manatua e tagata e tagata fiafia i taimi uma, pei o se tulafono malosi ma umi.

Faailoga 9 - ma le naunau e fesoʻotaʻi ma ou aiga

Mo soo se tasi, o le ai ai se lagona lelei e faamasani ma le aiga o lona lua afa. Ae afai e alofa tele le tamaloa - e le fefe o ia i soo se tofotofoga.

O le mea lea, na te le alu aʻe i luga ma ni 'alofaga, ae e mautinoa lava ma ou aiga, ma o le a faʻaauau pea ona fesoʻotaʻi ma i latou i le lumanaʻi. O le a togafitia lou aiga faʻaaloalogia, malamalama ma ave uma foliga o tina / tama / tinamatua poʻo tuafafine.

Saini 10 - o le amiole ma oe, filifili lavalava

E le gata i fafine o le avID e sili atu - o tamaloloa e fia foliga lelei. O se tagata alofagia e saili ni fautuaga mai i lana tali, e taua ia te ia, pe o lenei ofutino foliga pei o lenei mimiti po o supa i luga. A uma, muamua, a na o ia, e finagalo o Ia ia e fiafia lava ia lava. E moni, e le o le sili lea o le faʻailoga o le alofa, ae o se tasi o uiga "faʻailoga".

Saini 11 - na te puipuia oe

Afai e tulaʻi mai se tasi ia te oe i faitioga, o le a amata loa ona ia auai i le taimi lava e tuʻu ai, i totonu o le staff ma pefu, le salalau atu o le tagata solitulafono. O le lagolago lautele e taua tele ma o le isi faʻailoga o le alofa moni.

Tamaloa fusi fafine ata

Saini 12 - Ua ia faia tagata afaina mo oe

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ia faaleaogaina se sauniga taua, aua e te maʻi ma e le mafai ona tutoʻatasi i le fale talavai mo vailaʻau. Pe malilie i le Beige Walpapers i le potu malolo ona e fiafia tele nai lo le paepae. O ia amioga o loʻo faʻaalia ai o le teine ​​o loʻo i totonu o le tagata e faʻamuamua.

Saini 13 - ua sauni o ia e tau mo le alofa

Tagata uma i le fiafia i le vave pe mulimuli ane feeseesela manatu, faʻamanino ai fesoʻotaʻiga. Ma i amioga a se tagata i le taimi e faigofie ai ona ona iloa ana mafuaʻaga moni. Ma afai o loʻo ia taumafai e faia mea uma e mafai ai ona toe faafoi le lalolagi ma le fealofani e faʻatatau i le mafutaga, o lona uiga e matua taugata ia te ia, na te le manaʻo e leiloa oe.

Ma e tusa lava po o le a le mea e tupu, o se tagata alofa / tagata o le a tumau latalata. O le a ia vaʻaia se taimi faigata, e faʻaosoina ai le mata, faʻaosofia le mata, pe a e tagi, o le a maua le fiafia ma le faanoanoa ia oe. Ile taimi uma, o le olaga o Zebra i le moli moli i le pogisa.

Saini 14 - E i ai pea le aulelei mo ia

O teine ​​uma e iai aso pe a latou le foliga pei o le sili ona lelei: i lalo o mata "bang" pouliuli lio mai le leai o se moe, o loʻo e foliga ai. O se tagata alofa moni na fai mai o loo e aulelei, aua o le mea taua e le o se foliga. Masalo na te leʻi matauina ni suiga i ou foliga.

Saini 15 - na alu o ia i le tuuto

O le tane ego e sili lona malosi nai lo fafine, o le mea lea e sili atu le faigata o tagata ona fiu, taʻutaʻu atu latou sese. Ae afai o le a fiafia tele MCH, o le a ia alu lava i se tofotofoga faafuasei, aua o le manatu o le pele mo Ia e le o se leo avanoa. Sa ia iloaina le mautinoa e fetuunai, toe mumusu malosi.

Saini 16 - e le fefe o ia e foliga vaivai

Ma o le isi, e faigata tele le tamaloa ona tusia le vaivai i luma o se fafine. Ae afai o ia te ia lagona lagona ia te oe, o nisi taimi o le a ia misia ai le maoaʻe Maale, e taʻuleleia faʻamaoni i ona vaivaiga, mo se faataʻitaʻiga, i mea e fefe ai. Ma o le faʻailoga lea o le sili ona maualuga faʻamoemoeina i se paga.

Saini 17 - faʻatasi, e te lelei tele

A fiafia se tane ma le fafine fiafia, feololo - latou te alolofa ma tausi le tasi ma le isi, o lona iʻuga, ua tupu le talitonuga o le tagata lava ia. Latou te fiafia faatasi, e leai se faigata ma tulimanu. E i ai ma le mea e talanoa iai, ma se mea e tapunia.

Alofa ata

O le mea moni, o nisi mea uma e feteʻenaʻi ai, e tupu tele. Ae o le alofa moni e mafai ona faʻamagalo mai ma faʻagalo uma fefinau ma sulufaʻi na tupu i le taimi ua tuanaʻi. Sa ia faʻamaoni i le lumanaʻi, fausia le fuafuaga soofaatasi ma e le o faatusa i le olaga e aunoa ma se pele.

Faailoga na faaaoga e se tamaloa ia te oe

Faʻafefea ona e malamalama ia te oe alofa i lau tama tama? Luga, matou iloiloina le faailoga autu o le alofa tama. Ma o lenei tatou te vaʻai atu i le faʻaalia o le mea moni o le Mch e faʻasino ia te oe tagata faʻatau.
  1. E aliali mai i lou olaga pe a fai o se mea e manaʻomia se mea.
  2. E le o le fiafia uma i lau oe lava atinae, e le faʻaaloalogia lou tulaga.
  3. E finagalo pea e te alu i tagata manua mo le manuia o ia.
  4. E leai se fesoasoani. Tutotonu - Afai na latou fesili i le miliona taimi, ma sa latou folafola atu ia te ia se mea e toe fai.
  5. E le gata lava i ai se taimi e fofo ai ou faafitauli, tusa lava pe taua tele.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • O le mafaufau e talitonu e le mafai ona talanoa ma le 100% le talitonuina e uiga i le tamaititi alofa / le tagata pe leai, pe a e le iloa o ia o se tagata e lava. Ae mai lava, e iai lava lona talitonuga a tagata uma ia lava uiga o uiga, amio.
  • Afai e te manaʻo e malamalama pe a fai o oe, ona aʻoaʻo lea o le uiga ia te oe filifilia: O lana amio lelei ma le amio. E sili le mea e taʻu mai ai le alofa e uiga i le manaʻo e faʻaaoga se fafine.

Mulimuli ane, o loʻo vaʻai le vitio:

Faitau atili