KeTU i 12 fale i se fafine ma se tamaloa

Anonim

KeTU i le fale 12 e le o le sili ona lelei le faʻailoga o le atal card. O le sala ua folafola mai le faʻafitauli o tagata i feusuaiga, mata faʻamaʻi ma le tino faʻanatura ona o loʻo tetele vāega i le galuega. O tagata faapena e tele a latou karimo e tatau ona latou feagai ai ma le olaga nei.

Lautele uiga

O le kalama galuega o tagata ma le paneta Ketu i le lona lua o le fale o le alualu i luma o le fale i le va o le faaleagaga ma le tamaoaiga. Ma i o latou olaga, o le a iai mea uma: faʻatuatuaga mafutaga, saʻolotoga i feʻaveaʻiga ma femalagaʻiga, pasene tupe ma se uo.

KeTU i le fale 12 i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma e faia lenei galuega e le o se faigofie pei ona ono foliga mai i le taimi muamua, aua e umi se galuega ma le galue malosi i lau amio, e le tatau ona talia, e le ole suka, e le o le suka. E tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻafefe ese ma osofaʻiga, leai se mea mai le eugois ma aʻoaʻo e tausi oe lava. Filifili naʻo fesuiaʻiga o le siosiomaga e ausia ai sini, ae le o le ulu.

O le Fono astrolov: O mea uma e te avatua i le lalolagi, toe foʻi le tele faʻateleina. O le mea lea, e taua le matai o ou manatu, gaioiga ma gaioiga. Ma mafuaʻaga o soʻo se faʻafitauli e suʻe le, muamua lava, ia te oe lava.

KeTU i le fale 12 i se fafine

O se mea sili ona fiafia i ai ma uiga uiga. Faatasi ai ma lena, o se mea mautinoa lava o mafaufauga uma e uiga ia te ia lava ma manaʻoga o le tagata, ma naʻo le lua - e uiga i manaʻoga o tagata vavalalata ma isi tagata uma, ma e vaʻavaʻai i le gasologa o le olaga. E fiafia tele e tauva - Na ia faʻamalosia a ia i mea faʻataunuuina.

KeTU i le fale 12 i le tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  1. O lona olaga o le a avea pea lava faʻafitauli i mea, afai e le o aʻoaʻo e faʻatautaia se tupe ma o le a le faʻatagaina ona e faʻaaluina ai latou, ae le o le faitauina. Na manaʻo o ia e maua ni mea uma, ma o le onosaʻi e manino lava le leai, o lea, o lea, o loo i ai avanoa uma e faʻamautu i aitalafu, o le a leai se ala i aitalafu ai.
  2. Na toso i ai i nofoaga tuʻu tino, ia e faʻaaua e le o se fale mautotogi, ae o le fale o lea lava nofoaga. E manao o ia e ave ni ituaiga tuaoi ma, i mataupu, faafesootai ma tagata. Ma sili atu le taimi e faʻaalu ai naʻo aʻu ma oe, i le toe mafaufau i le uiga o tatou lava olaga ma miti.
  3. Ina ia mafai ona alu i se fou, sili atu ma fiafia tulaga o le olaga, e tatau ona gaioi i le atinaʻe faʻaleagaga, ia maua ma talitonu i ia lava. Ae i luma atu, e ono le mafai e aapa atu i mataupu faavae, aua o se totini masalosalo.

O le Fono a TTTrolov: Malamalama e iai mea e le mafai ona vaʻaia ma tagofia o lou lima, ae ui i lea, e leai lava. Talitonu i le faamaneta ma le malosi o mafaufauga, aʻoaʻo e miti ma faʻatino ai ou naunautaiga naʻo aʻu, ma o lou olaga o le a faigofie atu nai lo sini

KeTU i le fale 12 i le tamaloa

O se faʻataʻitaʻiga lelei o se tagata ma se faʻailoga, o manatu le lelei o loʻo galue ai - o le Tulafono Faʻatonu lea. I totonu o se tasi atoa tane ma le paneta Keu, o loo i ai i le ogatotonu o le fale, e i ai le lava malosi malosi malosi. Na o le mauaina o le a iloaina ma faatinoina.

KeTU i le fale 12

O le a le uiga pea ia o ia:

  1. O le a ola i le tamaoaiga ma le manuia pe a e aʻoaʻo ia agalelei, o le a iai le alofa ma le masani ai ona e faʻasoaina atu i tagata le fiafia tele. Ona iai ai isi avanoa e faʻateleina ai o latou lava soifuaga lelei, o le ala i auga moni o le a tatalaina.
  2. Ae i le taimi e tasi na le mafai ona totifooliina lava ia i mea o le aoga, o le a moni foi ona ou lagona le moni fiafia, ia ola i taimi uma o le olaga ma le fiafiaga i le fiafia ma le fiafia i taimi uma o le olaga ma le fiafia i taimi uma o le olaga ma le fiafia i taimi uma o le olaga ma le fiafia i taimi uma o le olaga ma le fiafia.
  3. E manaʻomia ona ia faasaoloto mai i soʻo se ituaiga o aʻoaʻoga ma noataga. O loʻo sauni e leiloa mea uma na i ai, i soʻo se taimi, e aunoa ma le faʻanoanoa ma le popole. Ma e ui lava i lea pe afai o le tulaga faatina o lona olaga e tupu, o le a vave ona toe ola vave i le leiloa tulaga ma e sili atu.

O le Fono astrolov: O le galuega o le a avea pea mo oe i le tulaga muamua, ma e le leaga. Ae taumafai ina ia le tigaina i le tagata pele. Atonu na latou le lava o lou mafaufau, ae latou te lagona le le manuia pe a e faʻagalo i latou.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Platnet Kturu, o loo i ai i le fale e sili ona mamao, o se faailoga le lelei. Na ia fautua mai o loo pe o loo soifua ai se tamaloa na ola, ma tele mea sese. O mea foʻi latou te tuʻuina atu o ia i luma o le emboitimo.
  • O na tagata e faigata ona iloa ni mea faitio ma fautuaga mai i le siomia ai o le nofoaga o le siomia ai, ma ia latou masani ai feitai. O le autu o fegalegaleaiga ma agafesootai olaga o se faʻafitauli tele, o lea la ua leva ma faigata ia te oe lava i lenei mea.
  • Ole atoa o le olaga, latou te maua le ala o lo latou atinaʻe faʻaleagaga ma mulimuli ai e galulue ai a latou galuega faʻasolitulafono ma e aunoa ma agasala o Etoma ua tuanaʻi. Na o lea auala o le a oʻo atu ai i le fiafia ma le fealofani i mea uma oo latou olaga.

Faitau atili