Whemchades - anamua slavac aso malolo aso fanau o le la

Anonim

O le lapotopoto o se tasi o sili sili ona taua aso malolo mai le Slavs, o le mea sili ona taua o le faaletausaga faaletausaga. O lona igoa o le a taua o le suafa o le Atua o le All Win, lea, aʻo fananau mai le faiā tuai, fananau mai, ua fanau mai i le umi o le po.

O le laʻasaga o se tasi o le 4 o mea na tupu e fesoʻotaʻi ma le tulaga o le la (strollery, taele, carnival ma le fiafia). Ou te fautua talanoa atili i le faʻailoga o lenei aso malolo, o ona tu ma aga maʻau i mea o aso nei.

Kolyda aso malolo ma slavs

O le a le aso faamanatu i le aso o le sitepu?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le aso malolo e fesoʻotaʻi vavalalata ma le aso o le taumalulu solstice - Tesema 21. Ae ui i lea, i tagata faʻamanatuga o le itu e faʻafilemu ai Tesema 25. - I le maeʻa ai, ua amata ona tupu le la i le tolu aso o le taumalulu solice.

Ma e ui lava o le 21ss: A o le malosi o le la, ae o le malosi o le tamaititi o le a amata ona suia na o le 3 aso - o le aso Tesema 25.

O le a le uiga o le faigamalaga o le lalagaina?

O nisi tagata e manatu o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga vavalalata i le va o le collada ma fiafia Kerisimasi. O le mea moni, o se faamaoniga e le fetaui lelei ma le tulaga moni o mea. O le mea moni, o le tausamiga o le va o le savali muamua - i taimi o le faapaupau tapuaiga i Luna, le umi ae lei taitai Kerisiano i le Tusi Paia i le lotu FaaKisiano iinei.

Ma le faatusa o le faʻamanatuina o Papevis i le totino o le la e tasi o le suafa, na amata ai se uluaʻi tausaga fou i le lalolagi. O le eseʻesega o taavale toso e taʻua foi o le uili, e na te faia le malosi o le fanau mai o le fanau mai ma le lelei, o loo iai i mea uma. Ua talitonu le au talitonu o Smov sa faaaoga lenei malosi e sui ai o latou olaga mo le sili atu.

Manaia le taimi. O loo iai le Atua e avea ma tagata faaipoipo talavou, e faafiafiaina le manumalo i le lalolagi i luga o le pouliuli ma le mamalu e faavavau).

Mulimuli ane, o le Ekalesia Kerisiano e faagalo i le tausamiga o itu savali, ma faatulaga i lana uputui faalelotu ma taimi uma i le afioaga o le Faaola - o Iesu Keriso.

Ma o lenei ua mafai ona tatou maitauina le lufa o fesoʻotaʻiga o ni laʻau se lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou puʻe ni pese-feoai e faʻataunuʻuina e le tu masani i lenei aso. I le lalolagi o aso nei, ua manatu o se mama aoao a le talalelei. Ae tusa lava pe o le igoa lava o le pese, o la latou mafutaga vavalalata ma le Atua Zada ​​ua suʻe, e faʻailoa ai o latou foliga umi i luma o le Kerisimasi Kerisimasi.

E mafai ona tupu le le mautonu ma le aso faamanatu. I mea uma, pe a suia le kalena, o le Kerisimasi na suia ia Ianuari 7, ae o le Spovac faamanatuina o le fanau mai o le la fou o loo tumau ma e faasino i le aso o le taumalulu e le suia ai le la.

E tusa lava ma le tala a le mea tuai o talafatu, o le po a o lo o le koko o se tasi o le sili ona leaga ma tala pepelo. Ona o le tele o malosiaga o le leaga mai le Lalolagi na ev (le lalolagi o tagata oti pe a pa'ū i le lalolagi o Javi (o le mea faale-tagata). I le tala faasolopito, sa latou saili lava e puipuia le susulu o le la.

Kolyada le Atua mai le pule

Peitai o le taʻavale taʻavale e fesoʻotaʻi ma le faʻailoga o le maliu o le la tuai, lea e tupu i le po o le taumalulu solitice. Peitai, i le taeao o le luminareed Luminare e toe fanau mai i le lalolagi. Ona o lenei, o auga o oti ma fanau mai e masani ona matauina i vaaiga.

Manaia le taimi. Ua talitonu o le Atua o Kohedada tatala le poto o le taumafanafana, avatu ia i latou se kalena (Taeao o le auala).

Grozny matutua le toeaina Karachun

I tala o pou, o Karachnun Kerachun - o se avea ma se matai o le pogisa, malulu ma le pouliuli, le tupu o le lalolagi o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ata o ia. E masani ona siosiomia e manu feai: urosa, luko ma manu. Ata karachun e pei o le toeaina o loʻo i ai se tuia, aisa foliga, o le efuefu umi o le 'ava ma o le' aisa tagata.

Ua talitonu Slavs e tuu e Karachun i po i luga o le nuu, vaomatua ma fanua, fufuluina leaga tele. Ma o lana misiona autu o le a faʻamaeʻaina le tausaga tuai. Ma e ui lava i le Smovic Mithology E leai se aso malolo Karachun, ae mo le 3 aso aʻo leʻi faia le aso taʻavale

O le aso o Karachun e fetaui ma le taumalulu solstice, o le a tele le malosi o le malosi i le lalolagi. O lea, i lea vaitaimi, na faia ai e le uluaʻi tele o faʻa-tuufaatasiga, ua fasia na tagata na aafia i finauga faaleagaga.

O le fanau mai o le la fou ua amata ona amata mai le aso o le taumalulu solice. Ona tusia lea o tuaa na tusia le tausaga fou a le Tausaga Fou. Na latalata atu i le faaiuga o se po umi, na amata ona faateleina le aso. Na saunia ma le maelega i Katashie ia Karachuan. O lea, i nisi vaiaso ao leʻi oo i le aso o le 'au o le loia, na faia ai gaioiga:

  • I le fale na faia atoatoa mafuaaga;
  • Sa tatau lava ona mafai ona toe fausia ma tagata ese uma, ia faagalo le vevesi ua mavae;
  • Manaia lou tino o lou tino, lulu i le taele;
  • aveese uma aitalafu;
  • Foai tupe mo le alofa mama.

I mea uma, mai le aso o Karachuna, amata mai le olaga fou, ma sa tatau ona feiloai ia te ia, ma ou le fiafia ia te ia ma sili ona le talafeagai ai. E tusa ma uputuu o le talita, o se ana i le foliga o le la sa mumu - o loʻo taumafai lava e toso lona malosi i totonu o lo latou fale. I se faʻaopopoga, o le manogi o falaoa sa leʻi taofia e le leaga, tosina mai le malamalama, faʻalelei malosi i totonu o le fale.

O lenei po umi o le tausaga na tatau ona faʻalautele atu i le lotoā ma faʻamama le afi. Sa laʻei i ofu tau manu, na tapuni tagata taʻitoʻatasi: na momoe agaga leaga i na gaioiga. O le toeaina-karachun e tatau ona faia, tuua o ia o se taulaga o le maota poʻo soʻo se mauga i le ituaiga o le chettage o chettage cheese, pai, isi meaai suamalie.

Ma amata mai le aso o le foʻi ma le tausamiga o flas, e leʻi tuʻua e o tatou tua'ā o latou fale i le afiafi. Na fefefe tagata i nei aso mai Tesema 21 i le 25. Ina ia fefe i luga karachuna mulimuli atu i le po i le fale e tuua ai isi moligao po o le rayin.

Lagonaina o le Lima: O a ni mea ou te mafaia, ma o le a le mea e le mafai ona faia?

O lenei faafiafiaga, ma i feutagaiga, ua tuuto atu i le fanau mai o le Aiga Atua. Slavic ei ai le uiga autu o le aso malolo i se fonotaga a le fou pepe. I le au matutua uma, o pese faʻalauaʻitele, o laina e faʻaaoga mo le manuia ma le manuia mo le isi 12 masina masina o le tausaga.

Talu mai taimi o le ponami ma le aso, o uiga faaalia e tumau e le suia:

  • Ua fai ofu o tagata i ofu manu, o paʻu masani ma nifo ua faʻaaogaina;
  • afifi i totonu o le lotoā ma faʻatiga aila ma lulu saito;
  • O le faʻaeteete e tatau ona faʻailoa le loto faʻafetai, tuʻuina atu ia iligao, tupe poʻo isi mea;
  • O teine ​​o loʻo fetautaʻitia i luga o se vaapiapi.

A o leʻi oʻo i le aso o le fuʻa, e taua le i ai o le taimi e faʻamaeʻa ai le muamua-aso malolo sauniuniga:

  • Aveese ma le faaeteete lou fale;
  • Faʻatulaga oe i le faasologa: Sa masani ona ou mafaufau i le fale o le falesafu, ma o le aso nei o lona uiga o le faʻataunuuina o taualumaga faʻavae o loʻo faʻamamaina (tipi lauulu ma isi
  • Faamaea uma mea taua, ave aitalafu;
  • Saunia se mama mama mo se aso malolo (po o lavalava mo le umiaina);
  • Saunia se laulau tuufua. O luga o le mulimuli ane, e tatau ona i ai 12 ipu, faavaleaina, pa ie, pamu, fagotaga, faomea, gabball, plakerbread, Perederbread, Perederbress.

Fautuaga o le Fetu

Tu ma aga masani o le faamanatuina i le tuai o manai

O le aso malolo lava ia o se mea faamaneta pe a lelei tele le faia o le matagofie togafiti faataulaitu e tosina ai le fiafia, manuia, soifua maloloina aiga aiga, soifua maloloina.

I le afiafi, mai ia Tesema 24-25, na faia le Ekalesia i le malumalu, na ia tatalo ai mo le fanau mai o le faalavelave a le malo. Ma i le taeao ae leʻi tulaʻi mai le alagaina ai, na fausia e ni pou, na faia e le au saofaga i le faagasologa na tapunia ai moli i lima. O le koluma na sosoo ai le nofoaga (e i ai i le avanoa avanoa, aʻo le a goto le toa (ma le mamalu o viiga faaleagaga.

A taunuʻu mai i le mea saʻo, na avea tagata ma feagai ma sasaʻo o meaola, faʻapaʻu le nofoaga o le lumanaʻi afi. Ona ia uina lea o le afi paia. Ua amata foi ona tafafao faamasani le la i le lagi, na amata ona latou pepese:

"Mamalu, Vimalu, Mamalu!

Faalavelave Tusaotonu

Le Alii le Atua -

Native Dazbogu! "

O le taimi na oso aʻe ai atoa le la i le lagi, o tatalo, taʻutaʻua i taʻavale fou o le tane na faʻaaogaina, na fesoasoani ai loa le Atua taʻutaʻua i tagata.

Ina ua maeʻa le mea taua, o se taeao masani na mulimuli mai: O tagata auai uma o le aso malolo na aumaia o le pamu ma le chettuge sisi, faia i le foliga o se sulu.

I le faaiuga o le aso malolo, o faʻafiafiaga leaga na o mai ma savali faataamilo i fale o le tamaoaiga ma faʻamama carols. O 'O' eseʻese, i fale taʻitasi sa tuu i luga o le tipiina o se East fou, o faʻailoga le la, i le 8 tipi - o lena, i le la taeao.

Riti mo le oa o le "taupulepulega

O le a talafeagai mo tagata uma e faaleleia ai o latou tulaga tautupe. Mo lona fasiotia, faʻasoa atu o se fou lanu faʻataʻoto, tuʻu le lauʻeleʻele i le pito i luga.

  1. I totonu o se lio mai le Vason, faʻatulaga ma faʻatutuina le afi i le 3 moligaʻo moli o lanumeamata.
  2. Amata taʻitaʻia e se lima tusi lima i luga o le uati i luga o le pito i luga o pito o le vase, a o faitau i le taimi nei e tolu taimi:

"O le a le auala o le BHHL

Ua tumu le lalolagi i le tele o mea faaleagaga ma tino

Ma 12 masina mama.

O lea e te tulaga ma faititili wallets

I totonu o taga a fanau a fanau a tamaiti, lazabebizhi (tautala le igoa o le Genesis).

O le a le 12 taimi o le roosterse pese,

O le 12 aso na alu ai

Ma 12 taimi latou te fai mai e uiga ia i latou lava:

O loʻo iai le soifua maloloina o "le soifua maloloina, fiafia - i le tupe - i le tupe, faʻaputugatupe - i a tatou mea uma, ma mea uma o le Atua - tatou uma."

Ona tuu lea o le fuszon i fanua - o le nofoaga lea e alu ai tagata uma. O lo o faʻamau moligaʻo i le moligao afi i lalo o le aikona. E tatau ona latou susunuina mo le 12 itula ina ua faʻaleagaina atoa (e mafai ona e tilivaina (pe a tatau ai). O lenei faʻapotopotoga o le a fesoasoani i le siʻitia o mea o le mata o le metus.

Mulimuli ane, o loʻo vaʻai le vitio i luga o le mataupu o le tusitusiga:

Faitau atili