Uranus i le kanesa i le fafine ma tamaloloa i le faafanua faafanua

Anonim

Planet Uransus i Astrology ei ai uiga tutusa ma le faaputuga o aquarius. E fesoʻotaʻi ma soʻo se mea fou, e le masani ai le mafaufau, faʻafuaseʻi le leo, nofoaga eseese, fou fesuiaiga, saʻolotoga, lumanaʻi, avanoa ma vaʻalele.

Uranium gaioiga, faapea foi ma le eletise eletise. O Ia o le Joger Geach e mafai ona liliu ese le ola o le 180 tikeri, fiafia i ai, ona toe foi lea o mea uma. Faʻafefea o le Uranus i le kanesa - talanoa e uiga i ai i aso nei.

Paneta Urana

Uranus i le faaputuga o kanesa: foliga o le faaalia

O tagata e ona o Uranium i le faʻailoga o le kanesa o tagata uma na o mai i taimi o taimi:

  • Mai ia Aukuso 31 ia Novema 12, 1948;
  • mai ia Iuni 11, 1949 i Aokuso 24, 1955;
  • Mai Ianuari 29 ia Iuni 9, 1956.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa lava ma le lauiloa attrobiger mai le Iunaite Setete Maron Marcha, e mafai ona faamatalaina tagata taʻitoʻatasi i le upu "le mautonu". Aisea e tupu ai?

Ole kanesa o le aiga, o le a le vaega o aʻoaʻoga o aiga e taua tele, agaalofa mo toeaina, ma alofa mo tamaiti. Ma o Uranesi o loʻo faʻamatalaina i le saʻolotoga ma tutoʻatasi ma i lenei mataupu o se sa asiasi i le malo o le aiga o le kanesa. O le paneta e amata ona feteʻenaʻi ma le faʻailoga o le zodiac, na pa'ū.

O le a le masani uiga e mafai ona e mauaina Uranium e ana i le kanesa?

  • E masani ona latou liua i ni tulaga moni a le aiga ese: tutoʻatasi fai latou te tau ai ma tulaga lelei o aiga.
  • Latou te mananaʻo i uiga o matua ia latou le faia o fanau, ae tusa lava pe tutusa foʻi, uo. A leai, o la latou saolotoga o amio faʻamaoni - alofa tagata.
  • O a latou amio e faʻalagolago tele i le auala o loʻo i ai isi paneta i le hroscope. Ma le fouvalega o le kanera i le kanesa o loʻo i luga o le tuʻusaʻo i luga o le 'aiga o le mea faigaluega: O nisi tagata e manaʻomia le manaʻo tele e aveese o aiga noataga o aiga, aʻo isi na ou moemiti e pei o le aiga noa.
  • O isi uiga loloto o loʻo faʻatino a latou taleni i le galuega ma le aiga (matua o tamaiti).
  • Latou e agalelei, tatalo tele i isi tagata mea faitino po o ni manatu taua. Ae tusa lava pe a maeʻa a latou aotelega i le lumanaʻi e isi tagata faʻapitoa - latou te le o faʻanoanoa.
  • O Uranian Crayfish masani ona felelei i le lalolagi o mafaufauga e uiga i le "lumanaʻi lumanaʻi". E moni, o latou lava e le ofi i latou e talia mo gaioiga o gaioiga ona o le faʻatinoina o a latou miti.
  • O tagata faapena e fesoʻotaʻi vavalalata ma le fanua lilo. E masani lava ona i ai se lagona malosi tele, e musuia ai i latou le filifiliga sao i so o se tulaga. Fiafia i mea faasaienisi, e pei o le talafeagai.

Ua tosina mai i latou

Taimi taua. Ina ia faʻatagaina le vaega faʻatauvaʻa o Urapipi o tagata e ana i le kanesa, e fautuaina le mauaina o le tele o mea faigaluega ua sosoo ai. I totonu, o le a latou mauaina se faʻaopoopoga, ma le fiafiaga o le faʻaleleia o le latou aiga - Fitinou i le vaega fou faʻatekinolosi ma nusipepa.

Uranus i le kanesa i se fafine

O lē e ona o lenei setete o le ulumatua mai le fanau mai e mafai ona faatofuina i le loloto o lo latou talitonuga malamalama, o fea e ave ai le faamatalaga latou te manaʻomia. Latou filifilia ni manatu e le masani ai i le lalolagi, e malepe ai aga masani.

I lea tulaga, o le paneta Urankus e te faia ai se fafine ma le alofa mo sosaiete, malosi malosi alofa. E ono aʻafia ai le feusuaʻi, talotalo mai i ni amioga eseese.

O Uranus i le faaputuga o kanesa faʻatagaina lana pule e iloa ai le mea moni i se auala fou. Ma o le sili ona filifilia e mafai foi ona maua manatu matagofie o tupu (moli), faʻaleagaina i le fluff ma le pefu o le lalolagi.

E iai a latou uiga lelei

Uranus i le kanesa i se tamaloa

I totonu o le Horoscope, Uranus i le kanesa e faaalia lava ia lava i se ki lelei pe le lelei ki:

  1. I le tulaga muamua - O le tulaga saʻo o le Paʻaga o le a lafoina mai taimi uma e lafoa ai musumusuga fatufatu i lau uarota. Mai loʻu laitiiti, na te lagona se tagata matua, e malamalama i le tele o faiga o atu i le lalolagi, tele, ata faapalepai. O se tamaloa ma Uranium i le kanesa mafai ona tatalaina se itu fou fou i le olaga o le olaga, lea e foliga mai o le a umi ona aʻoaʻoina mea uma.
  2. Lata ane o le Uranium i le kanesa i alii O le vaega lea o le amio: faʻateleina popolega, faʻamalosi, incontincence, manaʻo i taimi uma "liliu i taimi uma le ao". Ona o le ofu mafanafana, o ia sui o ituaiga feusuaʻiga e mafai ona suia ai le nofoaga e nofo ai, e fealuaʻi ai, latou te taumafai ma le mautinoa e solia ai ni soʻotaga.

Faitau atili