O le a se mea e mafai ona ou talanoa i ai i se tama: faʻataʻitaʻiga fautuaga

Anonim

O le a se mea e sili ona leaga nai lo le le mautonu le leoa i se fono po o se tafaoga faamasani? Peitaʻi o lea tulaga e masani lava ona masani ai lava talavou mai le maasiasi e le mafai ona maua se laina masani mo talanoaga ma le vaega. O le le leoa o se tagata e mafai ona manatu i auala eseese: o se suiga e foliga mai e le leoa ona o le faasausili poʻo le musu e fesoʻotaʻi.

O le a se mea e mafai ona ou talanoa i ai i se tamaloa e fiafia ia te ia ma fiafia? Mafaufau i ni nai autu mo talanoaga e mafai ona laveaʻi i le tulaga oʻona. O lenei iloa na tosina mai ai aʻu e sili ona lelei, fai mai e aoga tele mo laʻu tama teine.

O le a se mea e mafai ona ou talanoa ai i se tamaloa

Faʻafefea ona nonoa se talanoaga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le mafai ona talanoa o se ata atoa. E manaʻomia ona aʻoaʻo mai le uo talavou: Sau tama e sau i taimi uma lava. O le aso o le a matou le mafaufauina le mataupu o le talitonuga o le tagata faʻaaogaina, o le pa'ū i lona manatu i le itu saʻo ma isi togafiti o NLP. O le asō o le a matou talanoa, o a mataupu mo talanoaga ma se tama e mafai ona e filifilia. E taua tele lenei mea aua e le o talavou uma o loʻo taofia i le gagana ma fafo o se talanoaga: E i ai na mea e matamuli i le i ai o le teine ​​lalelei.

Ma e i ai tagata na te iloa le auala e leiloa ai le meaalofa o le tautala i le luma o teine. E leai se mea e mafai ona faia: ua folau Hormones. O le mea lea, e tatau ona e sau e laveaʻi le fesoasoani a se tauleʻaleleia ma sefe le tulaga. Ma e faʻapea foʻi le a faʻatinoina i lenei tusitusiga i se tulaga ma se aliʻi taʻutaʻua e fiafia i ai. Sa fausia lelei le talanoaga e fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma aua le leiloa i le avanoa.

I se tusi! I le lalolagi o onapo nei, teine ​​e mafai ona amata se talanoaga muamua.

O lea, ina ia mafai ai ona amata se talanoaga, e tatau ona e mauaina le mataupu o lenei talanoaga taua - o le a le mea e taʻitaʻiina ai sina talanoaga. Ma o le autu o le talanoaga o le a faʻalagolago i le siosiomaga. Faʻataʻitaʻiga, i le malae vaʻalele o le a fai atu o le a fai fesili ai e uiga i vaʻalele, ma sberbank - e uiga i le galuega o le teuga tupe teu ma le tagata fai pisinisi.

I se tusi! Lautele tumau i le tuai o le tau o le tau. Sili ona lelei autu mo le amataga o le talanoaga e leʻi oʻo mai.

Faʻafefea ona talanoa i le tau ma se aliʻi e le masani ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, o timuga poʻo kiona kiona ua solia fuafuaga mo malologa poʻo femalagaʻiga i luga o le turisi pa. Talu mai le Rusia o le tau e le mafai ona faʻalavelaveina, ona le le manuia lenei mataupu mo le tele o le tele o tausaga. I lo tatou atunuʻu, e mafai ona e faitio i le tau o le tau ma le le saʻo o luma ma meteoobyuro, e mafai ona e saʻo. A o le stinislav hezhi lulu, 9 mai le sefulu tagata o le a le mafai ona amataina se talanoaga ma le tasi ma le isi, pe a tumau pea le tau.

Autu mo talanoaga ma se tamaloa

Talanoaga i le aso

Afai ua uma ona e feiloai ma amata fonotaga, o le fesili o le filifilia o le mataupu mo talanoaga e talafeagai foi. O le vaʻavaʻaia e tatau ona faʻaalia iinei ma faʻailoa faʻatasi manaʻoga masani. E le taliaina le tauleʻaleʻa e uiga i le taulealea e uiga i faʻafitauli e popole faʻapitoa i teineiti: faiʻai, cosmetics.

Faʻafefea ona iloa manatu o fesoʻotaʻiga e nonoa ai se talanoaga i se masani o le autu o mea manaia mo uma? Ina ia faia lea, e tatau ona e muamua talosagaina atu se alii talavou e uiga i ana mea fiafia, le nofoaga o toleniga, o le ala o taimi paganoa. O le taimi lava e faʻalogo mai i le mea o loʻo e popole ai, e pipii mau e tusi ai i le autu ma atiaʻe.

Lisi o fesili mo le sailia o se autu lautele:

  • nofoaga o galuega / suesue;
  • O le a le mea o loʻo faia i le taimi avanoa;
  • Lea e fiafia e taofi ai aso malolo / tafaoga;
  • Lea sa asiasi atu ai atunuu;
  • Pese fiafia / musika;
  • O ata e fiafia iai, tagata fai mea;
  • O loʻo auai le vaega o taʻaloga;
  • O le fea gagana mai fafo.

E masani lava pe a suʻesuʻe mo manatu o fesoʻotaʻiga ua le manuia, tagata ua maeʻa ona faʻateleina. Ma o le a le mea e fai faʻatasi ai, pe a leai se mea e tutusa ai? Ae e tupu le mea na fiafia iai le tama ia te ia, ma ou te manaʻo e faʻaauau fesoʻotaʻiga ma ia. O le a le mea e fai? O a au autu e mafai ona tatou talanoa i se alii faapena?

I lea tulaga, e alagatatau ona e fiafia i ai i le mea e sili ona fiafia i ai. Afai o le lakapi o le lakapi, e tatau ona e aʻoaʻo igoa o le tolauapiga soka ma igoa. Afai o le musika lenei, e tatau ona e aʻoaʻo mea uma e aʻafia ai musika poʻo ni mea faʻapitoa. Ona fai lea a lena e te mafuta ai ma le masani ai. Afai o le a e faʻatasi ma ia i luga o le galu, o le fesoʻotaʻiga o le a alu e pei o le suauʻu.

Faʻafefea ona amio mo fesoʻotaʻiga faʻaauau? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e aʻoaʻo ni polokalama:

  • Fesili atu ia te ia fautuaga: mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le ituaiga vaega o le tusi e fautuaina ai le faʻalogo i ai.
  • Fesili atu, o le mea ua ia manatu e uiga i le lakapi soka / fai pese / pese - fuafua i luga o le mea o ia te oe o se autu masani.
  • Aua le misia le taimi e afi ai i lona lelei i taʻaloga / musika / lakapi, etc.

Afai o oe faʻatapulaʻaina le taimi e faʻamanino ai le fiafia o le tamaloa, ma e manaʻomia le talanoaga, o se lisi o mataupu lautele mo talanoaga:

  • Taʻaloga tutupu i le atunuʻu / lalolagi;
  • Fagafao;
  • Ata tifaga fou, musika;
  • Fiafia i le ipu mo le 'aiga o le taeao /' aiga;
  • Saienisi ma tekinolosi;
  • malaga.

Taʻaloga E talanoa mai i le lalolagi atoa pe a latou, ioe, lalolagi. O lea e feagai ma oe ma le tagata nei mea na tutupu.

E uiga i fagafao a le atunuʻu e lelei e faʻamatala pe o latou maua. O ni nai tala malie e uiga i Sluffy Ugrelims, ma le afiafi o le afiafi o le a mafanafana.

E masani ona manaia i taimi uma fale tifaga. Na o le pau le mea e tatau ona iloa le mea na tupu pe o le a sau vave. O le mea e tasi e aoga i tagata fai mea: E tatau ona e iloa lena mea manaia ma i latou na tutupu pe o le a aveʻese ai ata.

Saienisi ma tekonolosi - i luga. O lenei e tele tama talavou e fiafia i mea faigaluega komipiuta, eseese fou, ma isi pe a e malamalama i lenei teisi i lenei mea, amata le fono le talanoaga pe fesili le fono pe fesili i le Fono.

O le tala faasolitulafono o le faʻaupuga o se autu o le autu mo tagata uma pe a le o latou e le o le yoga poʻo ni māna. Fesili, O le a le ituaiga umukuka e muamua ai se alii talavou poo se isi mea e sili ona e fiafia iai, vagana ai o salati o totoe.

O femalagaʻiga o se tasi o 'eseʻese lava mafuaʻaga, o lea e lagona ai le saʻoloto e fesili ai e uiga i taulaga ma atunuʻu. Fesili foi, o a gagana ese na aitalafu ai le ata mai fafo.

O le a le mea e talanoa ai i se tama e ala i fetusiaiga

Fesootai i fetusiaiga

O le a le mea e talanoa ai i se tama e ala i fetusiaiga? E tele autū o loʻo mafai ona talanoaina ma soʻo se tagata:

  • fiafia, fiafia, taimi paganoa;
  • fuafuaga mo le lumanaʻi, miti;
  • ausia, manuia;
  • Iʻuga o le aso mulimuli (i se tulaga lelei);
  • talaaga o suʻesuʻega, suʻesuʻega, uo tama (pe a fai o se uo fou);
  • MAUGA;
  • togafiti.

I le taimi o fetusiaiga, taumafai e faʻasaoso tiga i se gaioiga, fausia fesootaiga na o se ki lelei. O le a Ia tupu se lagona lelei ia te oe, ma e atili ai ona tai sili atu tagata.

E mafai ona amata fetusiaiga i fesili nei:

O le a se mea e mafai ona ou talanoa i ai i se tama: faʻataʻitaʻiga fautuaga 3352_4

Afai o le masani na faia lelei, ma o le tama ua sauni e avea ma uo, e mafai ona e alu i le gaioiga. E mafai ona foliga foliga o tagata •

O le a se mea e mafai ona ou talanoa i ai i se tama: faʻataʻitaʻiga fautuaga 3352_5

O le a le mea e sili le le fesili i fetusiaiga:

  • o le fesili o le lotu (saili le uso-a-tausi-tatau);
  • Faitio o faiga faapolokiki, taitai o le atunuu ma le itulagi, ma isi

Faʻapea foi i le fefaʻasoaaʻi e le talafeagai, mataga le manava, suiga i uiga ma agaleaga.

Le mataupu mo talanoaga ma se tamaloa

Faasaina mataupu

E i ai autu mo se talanoaga ma se tamaloa o le a le mafai ona talanoaina. O la latou lisi:
  • Faafeagaiga Faapei;
  • O faʻafitauli tau tupe;
  • Faʻamaʻi.

E le mafai ona fesili i se alii talavou e uiga i teine ​​talavou ma talanoa e uiga ia latou tagata muamua, aemaise i se mea le lelei. Afai o se alii talavou o loʻo faʻaauau pea ona fiafia i au taimi ua tuanai, matou te fai atu o mafutaga uma o le alofa ma tagata lelei. Na o au auala na malepelepe, o lea na e vaeluaina.

Faʻamaʻi o se taboo e manaʻomia le leoa o se faitotoʻa. O le mafaufau o lau maʻi faʻamaʻi e mafai ona toe faʻafouina le afi o le tuʻinanau. Na ia aʻoaʻoina i mea o maʻi mulimuli ane pe a, e moni lava.

O faʻafitauli tau tau tupe o au lava faʻafitauli, ae le soʻofaʻatasi. Talanoaga i tupe e mafai ona maua mai ia te oe talavou uma: latou te le fiafia i ni faʻapitoa faʻapitoa. O au nonogatupe ma mokesi o lau pisinisi. E le tatau ea ona oso mai foi e uiga ia i latou, talu ai ona ia manatu e pei o se fuainumera o fesoasoani tau tupe, pe a fai e le osigai.

Mea lilo o le manuia fesootaiga

Ina ia mafai ona mafaufau ma le mafaufau lau alii talavou, faʻalogo i le fautuaga lea:

  • Faalogo ma le faaeteete ia te ia ma le fiafia;
  • Ina ia tausisia le talanoaga, aʻoaʻo pe na faʻapefea ona fesiligia taʻitaʻi;
  • Talie ma te teteʻi i le autu ma le autu;
  • Aua neʻi popole i le taimi o le talanoaga - e manumaʻa;
  • Aua le faitio i se isi mea nai lo le tau;
  • Aua le faasili i se mea, e mataga mataga mai le itu;
  • Aua le tautala e uiga i auiliiliga o lou olaga;
  • Aua le talanoa e uiga i faʻatau ma au uo teine.

Taumafai e filifili ni mataupu le mautonu e le mafua ai se lagona o se lagona. Ma e sili ona taua o le mautinoa foliga. Ia mautinoa i ou foliga ma le manuia o au fesoʻotaʻiga.

Faitau atili