Tutusa aso ma solstice

Anonim

O le toʻatele o tagata e le malamalama i le eseʻesega i le va o le tutusa ma le loia. Peitaʻi, o nei mea e ese ai le au atamamai ma foliga o loʻo i ai isi mea nai lo le tasi. I le taimi tutusa, o le aso e tutusa i le umi o le po, ma i le taimi o le sossaces - ua umi pe puʻupuʻu nai lo le masani ai.

O afea o le a avea ai aso o le tutusa ma sosolo i le 2020, o le a le mea latou te matauina? Mafaufau i fesili nei. O laʻu uo teine ​​o loʻo galue malosi i nei aso, e pei ona manatu e le mafai ona misia o le malosi malosi taimi. O le a se mea e mafai ona faia i aso faʻapitoa, o a aganuu ma a? O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

Tutusa aso ma solstice

Aso o le tutusa ma softices - o le a lea?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aso o le tutusa o lona uiga o le suiga o le taimi o le tausaga pe a mavae le la i le laina o le lagi. O le Spring equinox e faia i le faʻailoga o le iʻa, ma le tautoulu - i le Zodiac Intoseng Crgin Creaking. O lea la, o le Martnov equeque faʻailoga faʻailoga le taunuu mai o le tautotogo ma le tapenaga mo le taumafanafana, ma le Ofaina o le tautoulu ma le sauniuniga mo le taumalulu.

Tele tagatanuu i luga o lo matou paneta ua lauiloa le tausaga fou na maitauina i le iloaina o le tautotogo, pe a fai o le natura o le natura mo lona uluola. Ae o le isi vaega o le faitau aofai o tagata o le paneta faʻamanatuina le Tausaga Fou ia Setema, talitonu o le tausaga faaletausaga e sau ma le seleselega o le seleselega. I Rusia, o le uluaʻi Tausaga Fou a Peteru e faʻamanatu ai foʻi ia Setema 21.

Tutusa aso ma solstice 2020

Ma o le a le faʻailoga o le taumalulu ma le taumafanafana o le taumafanafana, ma o loʻo iai le vaipuna o le suptuce? I le taimi lea, sa ave ai e Lumeri tamaiti uma le tele o mea e mafaia ona aliali mai i le faavavau. O le taumafanafana foʻi o le taumafanafana e pasi i le faʻailoga o le Taur, ma le taumalulu - i le faʻailoga faʻailoga o le Sagittarius. Peitaʻi, o le itu o le taumafanafana soficestice maua lona tulaga i le taurus e leʻi leva - i le 1988. Seʻi o i ai i lenei tausaga, na tu o ia i le faʻailoga o le masaga.

I se tusi! O le po puʻupuʻu o le tausaga o loʻo faamanatuina i le aso o le taumafanafana sosoʻo, ma le umi o le aso o le taumalulu solice. Ole taumalulu sosoʻo o loʻo taʻua foi o se solivice.

O le suiga o le tausaga e iloa ai le tulaga o le la i luga atu o le tafailagi. Ina ua maeʻa le Winter la, o le a amata ona oso aʻe mai i aso uma i aso uma lava, ma pe a maeʻa le taumafanafana - tagata maualalo. O le tulimanu i le va o Luminiea ma le lalolagi i le lalolagi i le taumafanafana o le 90 tikeri, ma i le taumalulu - 270 tikeri. Vaʻai i le tulaga o le la i luga aʻe o le tafailagi i vaega eseese o suiga o vaitau (vaʻai ata).

Tutusa aso ma solstice 2020

Magic suiga manatu o le tausaga

O a ni aso ofoofogia o le tutusa ma le sologa? O o tatou tuaa na malamalama i le taua o le suia i le taimi o le tausaga, lea na latou faʻamanatu ai ni tino nei e ala i meaola ma le puaʻo. I nei aso:

  • Tuu le viiga o atua;
  • tagata oti oti;
  • ofutino keke ma saunia isi togafitiga;
  • Sa latou faʻaaluina le taimi i taʻaloga ma faʻafiafiaga.

O se uiga faʻapitoa e faʻaliliuina manatu o le vaitausaga o tausaga faʻaletausaga ua puipuia i le tusiata o tagata atamamai ma togafiti. O nei aso o loʻo faʻatinoina Faʻamalosi tau faamaneta e suia le manaʻo, faʻamamaina mai le le lelei ma le faʻamalologa mai le tapu. O nei aso o leoleo o le a taofia ai se tagata o le taimi faʻapitoa - mai le tolu masina i le tausaga.

O le Aso o le taumafanafana Ua maitauina foi i o tatou aso, o lenei aso malolo ua faaigoaina o Istan Kupala . O le aso malulu sili e le faʻailogaina, ae i totonu o le Ekalesia Katoliko o loʻo iai se aso faʻapitoa - Kerisimasi le aso 25 ia Tesema 25. Na faamanatuina le Faaola o Aso o le fanau mai o le la fou, pe a amata ona alu ese mai le Lao mamao. Ua atili ai ona alualu i luma le la.

I Rusia Winter Netvor matauina o se aso malolo - Le fanau mai o le la fou. O se taumafataga pisa ma fiafia ma pese ma togafitiga. O tagata o le povi, ofuina ofu fulufulu lavalava i le faaiu ia le va o agaga leaga, oso i luga o le afi. O le osooso e ala i le afi i aso eseese, ona o lenei ma le faamalumaluga faailogaina le susunuina o soligatulafono, faamai leaga ma ua leaga mea uma i le olaga o se tagata. Na talitonu lava e mama le afi.

I se tusi! I le aso o le Spring Binanonox, Astrologers faamanatuina latou soifua maloloina aso malolo - o le aso loma.

O aso o tagata na manatu na manatu e malosi tele, aua latou te faailogaina le amataga o se olaga fou o le olaga ma le faalauiloa o le la fou. Mo le 3 aso ae leʻi faia le loia, o le talimalo sa tui i le fale puipui, saunia fiafia o fiafiaga. O nei aso sa o le masani ai e iloa ai le lumanaʻi:

  • Teine taumafai e saili, faʻaipoipo i le tausaga fou poʻo le leai;
  • Fatuina fafine e mate le fia fanau mai o tamaiti;
  • Na matutua le tagata matutua le seleselega i le lumanai.

Spring Connopex aso faʻamanatu ma le aso nei: Ua taʻua o ia o le carnul . I lenei aso, o le pancakes gake, o le vao screrecrow i le carnival hurn. I le taimi muamua, o le tele o laumei na faia ni faaputuga faapitoa na faia o le suamalie paluga i le foliga o manulele - Lak. O lea la, o le aso lea, na latou oso ai foʻi i le afi mumu e faamamaina ai e leaga ma faamaʻi.

E leai se pancakes e mafaufau mo le lumanai:

  • Afai e uu e le teine ​​le uluaʻi panikeni ma lamolemole, o lea i le tausaga fou na lapataiina ai se tagata pele.
  • Afai o le Pananani muamua o le a ave se tamaloa, o le a fanau le avane o le fale i se tama.

I aso o le Spring Baganoxy na faia o loʻo faia e suia ai le faʻalavelave ma tosina ai le malosi malosi io latou olaga. I le taimi lea, o sauniga i le tosina mai o le alofa, o fetositolo o pulega ma se faʻaopoopoga i le uelefea e maua.

nai lo aso matagofie o le tutusa ma solstice

Le fiafia mo le faʻataunuʻuina o manaʻoga i le aso o le tautotogo fua faatatau

E eseese aso o tutusa i le paleni i le va o le ao ma le po, o le faatusa lea o le fealofani ma le paleni. I le taimi lea, e mafai ona e faʻaaluina se fesoʻotaʻiga mo se suiga lelei i lou taunuuga, tosina lelei i ai ma isi suiga. O lenei sauniga e tosina ai le malosi o le ola i le olaga ma e fesoʻotaʻi ma se mea fou.

O a mea e saunia ai:

  • Moligao o le uliuli ma paʻepaʻe lanu;
  • Pepe ma le Hong pepa;
  • Fugalaau ma le lalolagi;
  • Fatu fatu (fugalaau).

O le fata faitaulaga (tumau pe le tumau) e tatau ona teuteuina i se fugalaʻau faʻatulagaina o tuli, daffidels, hymacan. O le sauniga o loʻo faia i le amataga o le taeao poʻo le faʻasologa o le le tumau o le aso.

Moligao Moligao, fai ma faʻailoga le paleni ma le tutusa o le ao ma le po. Tapuni ou mata ma vaai faalemafaufau i lou naunau ua uma ona faia. Fai se ipu i fatu ma talanoa ia i latou e uiga i lou manaʻo ma isi faʻamoemoe. Fesootai ma fatu o ni meaola talafeagai, aumai ia i latou le mafanafana o lou agaga ma le alofa.

Ina ua uma lena, toto fatu mai Vizon ma sasaa. Faʻamolemole e faitau le auala e tatau ai ona toto le fatu, a leai e mafai ona e "tanuina" i totonu o se ulo, ma o le a latou o. Ina ua maeʻa, tusi i lalo lou manaʻo (poʻo le manaʻo) i luga o le laupepa pepa, fuli i luga ma faʻamau ma le ie ai ma le moligaʻo.

Faʻatumu moligao ma ou tamatamai lima poʻo se pulou faʻapitoa ma laʻasaga faʻapitoa ma lalafi faʻatasi ma se laupepa pepa i totonu o le atigipusa. O nei mea o le a momoli mai i le pusa i le tausaga e totogi ai le viʻiga o le atulaulau mo le manaʻomia manaʻo. O le a talafeagai e siitia ai moligao ma fasi pepa i luga o le afi - ma le agaga faafetai. I tua o fatu e manaʻomia e faaeteete, faʻatupuina totoʻa ai i latou. Afai e mou atu le fugalaʻau a latou fua, o se faʻailoga lelei.

O le a le mea e le mafai ona faia i aso faamaneta o le tutusa ma solstice

O matou tuaa na iloa lelei le faavavega o manatu o le tausaga na mafai ona faʻaosofia e le taunuuga o le amio, ma na mulimulitaʻi i tulafono o le amio.

  • O mafaufauga leaga e asiasi i o latou ulu i nei aso e vave mafai ona avea ma mea.
  • E faasaina ona misa ma saili le faiā le faiā ina ia aua le aumaia ni faʻafitauli i le fale.
  • Ua faʻamaapeina i le vale ma le faʻanoanoa, ina ia le ita i atua ae aua le faʻalavelave i faʻafitauli.
  • E faasaina ona le fiafia e aua le maua se mativa ma le le manuia i lou fale. Nai lo lea, o nei aso e manaʻomia le fiafia ma agalelei.
  • O le a tele malo o le a iai i totonu o le fale, o le a faia le fiafia o le a faia i le tausaga fou.
  • Ua faasatiaina le manaʻo i le leaga i fili leaga, ma e le avea le toʻasa o Atua i lou ulu. E talitonu o le a manifinifi le manaʻo o le a toe foʻi mai i se faʻaluaina foliga.

O le usitaia o nei fautuaga puipuia mai le leaga sili atu nai lo soo se Amulet.

Faitau atili