18 tausaga: o le a le faʻaipoipoga, faʻatusatusa o faʻamanatuga ma meaalofa

Anonim

O le tele o gaioiga o loʻo avea ma matua matagofie, o le faʻasalalauina i le amataga o se olaga fou. Peitaʻi, e lē gata mo se tasi aso, ae e taua mo le soʻotaga o tagata e toʻalua alofa le tasi i le isi. Ma o lea, e ui lava o le 18 tausaga mai le aso o le faʻaipoipoga - o le aso e le o se taamilosaga, ae na afaina manatu o se tasi o le faʻaipoipoga.

18 tausaga, o le a se mea tau faaipoipo ai ma le faasilasilaga, pe faapefea ona faaee atu le tasi ma le isi ma le mea e mafai ai ona fai sau meaalofa? Tatou tagofia ai.

18 tausaga le matua - Turquoise Weeding

18 tausaga o le ola - o le a le ituaiga faaipoipoga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le sefuluvalu tausaga na faʻaalu i le faʻatasiga o le ofisa e lauiloa o le faʻaipoipoga o Tarqueie. O lenei igoa e sili ona lelei mo lenei aso fanau, aua o le turquoise - e faʻatagaina ai le faʻamaoni i le alofa ma le alofa e faʻavavau, ma le fesoasoani e mafai ai ona e feagai ma faigata ma faigata.

Ae e pei ona e iloa, ma le matua, o tagata e nonofo faʻatasi e mafai ona fealofani ma le tasi ma le isi, aemaise lava pe a faʻatau o latou olaga, tamaiti, ma isi mea. Ona oʻo ai lea o lagona o le alu i le pito i tua, toe faʻaleleia aiga le aumaia o lagona malamalama. O le mea lea, o paʻaga e soo lava e masani ona le malamalama i ai, ma feteʻenaʻiga faʻalavelave.

Na mamanuina le vevesi e fesoasoani i le feagai ma ia faigata, faamanatu atu i ulugalii e uiga i le taua o le tele ma malamalama i le va o latou.

O lea la ua tatou iloa, 18 tausaga o le olaga, o le a se faaipoipoga. Seʻi tatou liliu i tu ma aga o lana faʻamanatuga ma meaalofa felelei.

18 tausaga le matua faaipoipo - Auala e Faamanatuina ai?

E tusa ai ma le tufanua a le 18 tausaga o nonofo faʻatasi, ua toʻadē i latou i se aiga aiga vavalalata. E masani lava, o se aafiaga tulaga o le faʻaipoipoga e faʻaalia i le tuina o faʻafitauli i tamaiti, pe a ulufale atu i le galuega. O le mea lea, o le Tinotisintage o lona tausaga lelei o se mafuaʻaga lelei lea ma taufaʻasese faʻatasi tagata faʻatasi, manatua le taua o mea taua faʻaleaiga ma tu masaninuʻu.

Afai o matua o loʻo ola e toʻalua, o loʻo tatau loa ona faʻatasia i latou i luga o se meaʻai fiafia. Ia faia le 18 tausaga o le alofa e faia i se taotoga leoa, ma le le mautonu i le siomia e sili ona vavalalata o tagata. Lea foi ia mautinoa ina ia mautinoa i lena taimi e sefulu fitu tausaga talu ai, na matou faia le filifiliga sao.

Faamanatu le aso fanau ma le sili ona latalata

18 tausaga o le ola: O le a se mea e te maua ai e le tasi?

E masani lava, o aso uma o le faʻaipoipoga ua tuʻuina mai poʻo le a le mea e fesoʻotaʻi ma le aso fanau o le faatusa. I le tulaga lea, o se nofoaga turitoti ma, e tusa lava, oloa tulei o le a avea ma se filifiliga lelei tele mo le meaalofa o loo iai.

Ae o le a le mea e fai, pe a fai o le tiʻetiʻe o le faʻaipoipoga e le o faatasi ma oe, ae e te valaʻaulia i ai ma te le iloa le mea e tuʻuina atu i ai? Tagata na nonofo i le faʻaipoipoga mo le 18 tausaga, faʻatasi ai ma se maualuga maualuga o loʻo nofoia mea uma latou te manaʻomia mo se olaga mafana. O le mea lea, e trite ma e le sili ona fiafia i ai le faafoliga o latou mea o umukuka: chrillery, ipu po o se mea i le agaga tutusa.

Sili atu le faaaogaina o le auala nei:

  • I le tu ma aga, o lenei aso, o le tupulaga lea e tatau ona fiafia i le oloa mai oloa. O le minerale minerale e mafua mai i meatotino ofoofogia mai le faʻamalosi o le malosi o le malosi, fai mafutaga faʻaleaiga ma tamaoaiga ma le manuia foi. E ese lava le lauiloa mama ma faʻamalolo ma faʻaofi i lalo o le turquoise e sili ona lauiloa.
  • Ae, tatou fai mai e te iloa o aso uma na le ofuina ai ni mea teuteu. Ona mafai lea ona e tuʻuina ia i latou se uati ma se fusi, teuteuina i le lanumoana minerale.
  • O le isi tulaga manuia o le taimi nei i le turquoise o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga mo se tamaloa - cfflinks ma faʻaofi mai le lanumoana gemtone.
  • Togaluaga e le gata o ni teuteuga, ae ma mea foi lena e fai ai ni mea mo le fale, mo se faataitaiga, matagofie. O sea meaalofa, e mautinoa uma e le tali a le tali a le Atua.
  • Afai e te leʻi tele ni tala paketi, ona o se sili atu le tamaoaiga, ae leai se manatu sili ona manaia e talafeagai mo le sukalati, faʻataʻitaʻiga lelei.
  • O O le a e faʻamanatuina le sefuluvalu tausaga o le faʻaipoipoga a ou matua ma aʻu uo? Faʻamolemole fai i latou o le turquoise paolo ma se fou siʻosiʻomaga fou, o se tusilima poʻo se fusiua.
  • E mafai ona e sau i luga ma le sili atu lagona alofa - e faʻaalia ai "fou fou" se matagofie decoad decum mo ata. Ua maeʻa ona matamata, o le a iai se manaia o faʻamanatuga, ona o le a latou maua se mea e manatua!
  • O se isi mea, o loʻo tulaga ese faiga e le masani ai, mo se faataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o matapogi o le Terquoise. Afai e te manaʻo i ai, fai i latou lava, tuʻu le tusitusiga ma igoa poʻo se numera o le faʻamanatuga.
  • Faigofie tagata i le filifilia o meaalofa e matua leai se tapulaa! O le isi meaalofa manaia matagofie mo se ulugaliʻi faʻaipoipo i luga o le Taofia tupua o se aiga aiga, e aofia ai ata o le aufaʻatasi o le faʻamanatuga, fanau a tamaiti. E mafai ona e faia e aunoa ma se ata, faʻatapulaʻaina e lau i le aofaʻi o le tele o aiga e ola lelei mo lenei aso. E saini uma e tagata uma le igoa o le aiga o lou aiga.

Meaalofa o le tasi i le isi

Suesuega faʻatopetoga, pei ona pele latou e tatau foʻi i lo latou ituaiga mea e fou ai. O le tasi - manatu mo meaalofa mo le 18 tausaga faʻatasi o le a mauaina i lalo.

Meaalofa mo Nee

  • Tuʻu vaʻaia o mea lelei i foliga o se pulone, pe o se taulima ma se taua faʻaituau o le a avea ma faʻamanuiaga o le faʻaipoipoga mo se toʻalua. I le mea na tupu i totonu o le paketi e le mafai ona e faʻatauina oloa mai maʻa masani - faʻaaoga lelei ia i latou na faia o le minerale o loʻo tupu i lalo o le fale suʻesuʻe. E le gata i lea, e le afaina ai ituaiga o mea.
  • E fiafia le a fanua ma laau? Ma O se isi malamalamaaga matagofie o le teʻena mo le 30th tausaga o le faʻaipoipoga o le a taʻape ai lea - o se meaalofa i foliga o le boeyy. O lenei lanumoana lanumoana o le lanumoana lanumoana e i ai tuua le foliga o loto. O se mea ofoofogia fiafia e manatua ai ou lagona.

Malaga - sili atu meaalofa meaalofa filifiliga

Meaalofa mo Ia

  • O nisi e talitonu o le tuʻuina atu i lana tane se mama poʻo se manumalo i le faʻamanatuga - sili ona faʻaaloalo. I le isi itu, afai e fiafia lou toʻalua i teuteuga ma e masani lava ona tatou faʻalogoina i latou, ma e le faʻafiafiaina o ia ma le mea manaia ma aoga?
  • Afai e te manaʻo e faʻaali sina mea sili atu o le sili atu, ona faʻatonuina lea o ni laulau e lua i lau faleaiga e sili ona e fiafia iai, pe a fai o sau avanoa tautupe, e mafai ona faʻatau se faigamalaga i fafo.
  • O le filifiliga o se manumalo "lea e taʻu" ma tane, ma oe lava "- ia faia se seti o le amio lelei, ina ua maeʻa ona faia le faʻamaoni i le taimi o le aoauli e maeʻa ai le faʻamaoni pe a maeʻa le taulaga a afio atu iai i luma o le faʻamaoni o le aoauli. O sea meaalofa o le a talisapaiaina!
  • Afai o lau tamaloa o se moni moni i le loloto o lona agaga, ona tusi lea o ia o se feau alofa. E le gata i lea, fai le vaitusi ('au, penitala) e aunoa ma se turquoise paolo.
  • O se tagata moni tama meaalofa mo le sefuluvalu tausaga o le faʻaipoipoga o se faʻaaliga o le malulu o auupega ma se 'au teuteuina i le turquoise. Peitaʻi o lenei meaalofa e agalelei tele, e tatau ona e mafaufau lelei pe a fai o le a manaʻo i lou toʻalua pe leai.

I le faaiuga

18 tausaga o le faʻaipoipoga poʻo le tiʻetiʻei o le faʻaipoipoga - O le aso sili ona taua - o le aso sili ona taua ile talaʻaga o paga taʻitasi. Ioe, o ou lagona ua uma ona tofotofoina i le taimi, na le faia e le aunoa ma faigata, ae o fea mea latou te le o iai? Aoina uma ou aiga vavalalata ma i se vavalalata vavalalata ma i latou, e fiafia i matatioata mo le alofa e faʻavavau.

Faitau atili