Nabi Slavs: anamua Magic i le olaga o nei po nei

Anonim

O le pule a Slavic Nazi o se metotia o aso anamua mo le suia o lona ola mo le sili atu. Na ia tautala foʻi ma o matou tuaa o pavI. O le lalagaina o novius - o faatufugaga e le faigata, ae e tatau lava ona e iloa le tulafono tele, ina ia tumu nuvii i le malosi mafaufauga ma amata galue.

Natura musika o nua

O le a le nabis?

Nabis o ni fuaiupu o le poto o le poto o le a o le filo, maea, paʻu pulou poʻo se filifili ma se faʻailoga ua taofia ai i luga poʻo le ato ma le ato.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I foliga foliga, naop e tutusa lelei ma le fusipaʻu ma le mafai ona suia eseese e le mafaufau. Ae o le anotusi o le ato ma o le nodule ua suia, ae le o le aʻafia o lagona lagona loloto, ae o le faʻavae o le olaga tulaga.

O faʻataulaitu faʻapitoa e iai galuega nei:

  • Puipuiga;
  • lagolago;
  • Fesoasoani ia Emin Intre I Le Olaga.

Faatumu le ato e mafai ona filifilia e le tagata o ia. I le avea ai o se tulafono, o le "faʻatumuina" faʻaaoga:

  • vaega o fuainumera, manu;
  • fatu;
  • mago aʻa poʻo fugalaʻau;
  • Taua poʻo le semi-taua minerale;
  • eseese metala;
  • Laau i luga o mea paia o faʻailoga o loʻo faʻaaoga;
  • fasi pepa;
  • Fasimea o tagata ola (apaau o le volatile isumu, claws o se maile, gata o gata ma isi).

E mafai ona e faʻaogaina isi mea, o mea uma e faʻalagolago i lou mafaufau. I mea uma, e talitonu o tatou auganiga talitonu o soo se mea e mafai ona suia i se mea lofituina. I le tulaga lea, o vaega o ato ma nodules suia i luga o le faavae o lou tulaga:

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, i lea gasegase, ua tumu i faʻailoga o le soifua maloloina ma le umi, faʻamaʻi mafanafana, gaʻoti e mamanuina e piki ai faʻamaʻi.
  2. Ina ua le mafai e se fafine ona mafaufau i se tama i se taimi umi, na te manaʻomia ona fausia se ato masani: Faatumu le ato i fugalaʻau e aofia ai ma faʻailoga a le Papeta a le Atua. Na faia e Napuna fesoasoani vave i le fiafia o le olaga matua.

Na fiafia le Nazi le Nazi ile taʻutaʻua tele ole lauiloa - na faia i latou e ofuina uma vaega o le faitau aofai o tagata. I le faa-Kerisiano o Rusia, na alu ifo lenei tu ma aga.

O le faia o le fausiaina o le novice

Ae paga lea, ae le o le tele o metotia faʻaalu na oʻo mai i le aso ona o sauaga faʻakerisiano. Ae o nisi o le malamalamaaga maelega, e maoa ai, maoaʻe, ua lo ogatusa. O le mea lea, afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi se upu faʻafoliga faʻapitoa, faitau muamua ma fautuaga lautele.

NAI - Aso anamua a Alers i le ituaiga o le node.

  • Aua le tuʻufaʻatasia i le taimi lava e sili atu ma le tolu ituaiga o laʻau poʻo isi vaega.
  • E le manaʻomia foʻi le mea fou i le taimi e tasi - faʻaaoga le tasi e te manaʻomia tele i lenei tulaga.
  • E fautuaina e taofi lau filifiliga i mea masani. O le mea moni ua faʻatumuina i le malosi o le natura, e faʻatusatusa i le syntthetic. E faʻatagaina foʻi ona fai se Novie, pe a ni lipine, mama, filo, mago mea ma lauulu e fai o le faʻavae.
  • I lea taimi, o le talipani e tatau ona maua le "molia" - i lalo o le Sunny po o le Lunar Rays (faalagolago i la latou mea patino). Mo se faʻataʻitaʻiga, mo mea e maua ai tupe, e fetaui ma le malosi o le ao, ma le tele o autu poʻo le faʻateleina o lona aulelei o loʻo molia i le malosi o le masina.
  • Naʻo le atoatoa filifiliga, afai e mafai ona e filifilia se nofoaga o le malosi e fausia ai se nopevius pe naʻo le taimi nei i le natura. Faʻaaoga ou tomai i le maualuga - pe a na o le pattage patu, ona alu atu lea i talaatu o le taulaga, e sili atu nai lo le faʻatupuina o le mascot i le fale mautotogi.
  • E taua tele i le gaioiga na e le faalavelave ia te oe.
  • O le tusitusiga a le taupulepulega o se tasi o upu mai i latou lava e tatau ona faaleaogaina e aunoa ma se faʻailoga, i le taimi lava e te amata ai ona faia se Node ma seʻia maeʻa le galuega.

Faʻafetai ia faʻamanuiaina le mafai ona faʻatinoina le novius, e moni lava le faʻaleleia o le soifua maloloina, puipuia mai le mata leaga, le lelei, tautupe ma le alofa i lou olaga.

O Variet o noviov

O lenei o le a e masani i manatu o manatu o le faamaneta o manatu ma a latou faamatalaga.

Tupe Nanus

Masalo e oʻo i aso uma faʻataunuʻu. Mo se faataʻitaʻiga, pe a fai sau tala i le ua o le solosolo po o se fusiua, fai atu le tusitusiga o lelei faamaoniga, pei o lenei:

"O aʻu o loʻo tauleleia i loʻu fale i taimi uma polofiti, e lava lava le tupe mo aʻu manaʻoga uma."

E foliga mai o le gaioiga o le tulaga lua, ae o le filifiliga lea o le faigofie ona faalauiloa mo tupe. O le mea autu o oe o loʻo i ai i se faʻamalosi. Aveese i mafaufauga leaga e uiga i le mativa, leai se tupe ma, ioe, puipuia le le faatuaoia i le iʻuga!

A e manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina se filifiliga faigata o le a fesoasoani e tosina ai tupe o le a faʻateleina tupe mai pisinisi. O lenei ta ea ua faaigoaina "laʻau tautupe". O le mea moni, o le a pei o se Nope se fai faafouina e tolu sili teisi o le tele tutusa tutusa, tutusa ma le laau.

Mea mo "Tupe Line" - Sliseld filo. Taimi o le faʻatinoga o le faʻateleina o le masina. O le maeʻa o Talman e mafai ona tuʻuina i tafatafa o le fale faigaluega pe i se isi tulimanu o le fale. Afai e te manaʻo i ai e tosina mai filo tele i le fale o loʻo nonofo, tautau i luga o le faitotoʻa.

A foafoaina le "laau", latou te fai mai nei upu o tusitusiga.

"Tupu tupe. Fai tupe. Fetuunai tupe. O aʻu (igoa) tama, sau ia te aʻu. Talosia ia e faapena! "

O le gaioiga o le faʻailoga e faʻateleina ai ala e ala i fuainumera. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e fesoʻotaʻi le polofiti ma le seleselega lelei, fai se faʻatusa faʻatusa. Ua laki i tupe maua? Le ata o le solofanua! Ma ina ia siʻitia atili le malosi, ia faia ni suauu taua, o le fea tagata lurricte Naia.

Masalo o le a o se tasi o le a o le a le a le a o se tasi o numera o le a iai se faigata. Ona e tatau lea ona e taofia le filifiliga i luga o le faigofie lomiga. Ae aua nei galo, o le mea moni, o lena, manaʻo e maua se mea, e tatau ona e faia se mea.

Ina ua ulufale le masina i lalo o le vaega o le tuputupu aʻe, o le moligaʻo ua mauaina e se lanu meamata, e le mafai ona taufaʻasese. Ua malamalama le fale, o le motok o filo masani o le tutusa paolo e faia, iva tutusa vaega ua tipi ese. O i latou uma e fesootai uma, o le fea o le maea na faia. I lea tulaga, o upu o loʻo faʻaseʻe

"E iva auala, e iva auala o le a oo mai ia te aʻu po o le mea ou te manaʻo ai, apamemea auro, rubles, runds carms, faʻailoga faʻailoa."

I luga o le maea, fai ni leo e iva o soo se tele. I le tuiina o le nonoa, faitau le tusitusiga:

"Ou te faapipiiina lenei tusi mea uma, loʻu finagalo, loʻu manaʻo, loʻu mana."

O le nofoaga o le teuina o tinoitupe taliina o se fale, e ui lava e mafai ona e tuu i latou i le galuega. Ma afai na latou liliu ese mai anamua, tuu i a matou ato tupe.

Napapa tupe

Alofa tagata

Grovic Girl Talu ai aso anamua na liua o latou lauulu i pigtails. Latou te fiafia i le lauiloa i aso nei. Ae e le o tagata uma latou te iloa e fai ai ni lomiga faigofie o le faigofie leaiEv.

A liliu se teine, e tatau ona ia mafaufau i lona naunautaiga i totonu, ia alofa pe faateleina le tosina i fafo.

Ma afai o le mafutaga ua i ai iina, ae latou te le maua le "vevela", Nava "le fiafia le tuʻinanau" o le a oʻo mai i le laveaʻiina. Faʻatasi ma ia, o vaega taʻitasi ma vaʻaiga o ulugaliʻi o loʻo faʻateleina.

Ma faʻafetai i le Nauulu "Lubbits", o le alofa e pei o se vevela vevela. O le isi filifiliga lelei o le vaega o le "ofu alofa". Mo lona gaosiga, o le tagata tauva e talafeagai:

"Faapona, faʻamalosia le tuʻuga. Mauga e leai se alofa noataga! "

O le mascot o loʻo tusia i luga ma avea o se faʻailoga autu, ma pei o seisi teuteuga. O le lalagaina o le alofa NEYDS o loʻo faʻatinoina faʻapitoa i le tuputupu aʻe o le masina.

Faailoga Magic mo aso uma

Ile olaga, e masani ona tele faʻalavelave mea tutupu, lea e mafua ai le ita, ita ma isi le lagona le lelei lagona paleti. Ia taulimaina ma i latou o le a fesoasoani ia Naza mo aso uma. E masani lava ona latou olo i le mumu filo.

O le lauiloa filifiliga o se filo o manaʻoga pe a faia se tasi manaʻo i tagata taʻitasi. Ma, o le liliuina o manatu e tasi pe a tupu le mea moni. E talia foi le aliina o se numera faigata, faʻauiga tasi, ae ose sini taua ae ose sini taua.

Tusi talosaga mo ia node mafaufau ia te oe lava. Se mea pei:

"Ia avea le noduer, e le faʻatagaina le faʻamalologa ou te faʻatautaia ai aʻu."

I le faaiuga

  • NAI O LE FAʻAFAIFAIGA O LE FAʻAFAIFAIGA E FESOASOANI E FAAFITAULI LE AUALA E FAʻATASI FILIFILIA (Soifua Maloloina, tupe, alofa, ma isi)
  • Mo Tasleas uma, latou te faitaulia.
  • Matau ia fautuaga autu mo le fausiaina o novice.

Mulimuli ane, o le vitio o le vevesi o togafiti o le tele o nodule ma o latou lava lima laupapa:

Faitau atili