HIPPOCORIC

Anonim

O le HIPER DELER HIPPOCTS i le V Serituri TC Tuʻu i luma le manatu o le eseesega i tagata o loʻo faʻavae i luga o le fua o suavai. O le vai e iai lona aafiaga i le itu a tagata ma lona ata o mafaufauga ma le ola. O le suavai o amioga a amioga e tuu ai le faavae o le saienisi o le saienisi o femalagaiga ma na faaiuina e soo ma tamaiti o le hippocratic.

Sa ou fiafia i le fesili pe faʻapefea ona aʻafia faʻamaʻi o tagata, pe a maeʻa le teteʻaga o le tuafafine matua. E lua tagata e le mafai ona fealofani ma le tasi taualuga e mafua mai i le le mautonu o aga masani na faʻaalia ai i latou i le malosi atoatoa i le taimi ai. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina lou taunuuga ma le iʻuga o fanau i le lumanaʻi, e te manaʻomia le suʻesuʻeina atoatoa o le fesili o le fesili. Ona e le o se talafeagai auala, ae o se amataga masani i tagata uma.

Telestics o Tagata

Galuega Faaletaugata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lona uiga o le taua o le tino faʻavae, o le faʻavae lea mo le faʻavaeina o se tagata o se iunite. I nisi upu, o le seti lea o amioga a amioga na mafua mai i uiga o gaioiga o gaioiga i totonu o le tino. E le faʻatau se uiga ile auala ole gaioiga taua a le tagata, ae ua foaʻiina mai. O se tagata i le gasologa o lona olaga o loʻo aʻoaʻo ai o ia lava o se tagata, e fono i uiga o ana uiga i le moni o le tulaga, ae le faʻatautaia nei gaioiga ma e le fausia ai nei uiga ma e le mafai ona fatuina ia faʻailoga ma le faʻatupuina ai nei gaioiga ma e le mafai ona fausia ai ni gaioiga ma e le fausia ai ni gaioiga ma e le mafai ai ona fausia ni gaioiga ma e le faʻamalosia ai nei gaioiga ma e le mafai ona fatuina i ai nei gaioiga ma ona le fausia ai ni gaioiga ma le faʻatupuina.

Manatua! Uiga faʻaliliuga mai le Eleni Faʻalenatura e taʻu mai ai le saʻo fua ma le talafeagai.

O le faʻasaieni a le Eleni mai le Eleni anamua o le saienitisi a le gagana Eleni, o le aofaʻi o loʻo unaʻia uma vailaau pe a faʻauluina i le Institute, faia le tele o taumafaiga i le mafaufau o se tagata ma lana amio ai. I le gasologa o le tele o faʻataʻitaʻiga ma mafaufauga, na faʻaiʻu ai e le saienitiduress, o le tali i le a le mea na mafua mai i le faʻamalosiʻau i le tino.

I lagona o le olaga, o le saienitisi na filifilia:

  • Toto;
  • palu (uliuli ma samasama);
  • Phlegm (vacus).

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻamafanafana le toto le tino o le tagata, o se nofoaga vevela. Flegma malulu le tino, bule samasama sunsites o le aufaasālalau totonu o le aufaasālalau, o le BILE lanu uliuli e nafa ma le maualuga o le tino o le tino o le tino o le tino.

O lea, na faatutuina ai e HIPPCCS le amataga o le suʻesuʻega o le aʻoaʻoga o se tagata ma ona foliga i fesoʻotaʻiga tuusaʻo ma tino.

O le atinaʻeina o aʻoaʻoga i luga o tuʻutuʻuga ua uma ona soo ma tamaiti aʻoga o le suilapalapa: Na maua e Claudius Kalen le faʻauiga o le tufuga. Mulimuli ane, o ituaiga o hippocrates ma kallio ua pei o lona alo fafine. Le isi, o le atinaʻeina o le mataʻupu faaauau pea le tala a Siamani i ommanuel Katael, na ia tuʻuina atu ai se faʻamatalaga saʻo o uiga o le tagata:

  1. Ua fiu;
  2. koleteriaka;
  3. phlegomatic tagata;
  4. Melanncholic.

, Na faamanino mai foi e Kay o le tali mai o SNGUGUICISCs ma Melanchoolic na o lagona ma lagona o le kolaric ma phlegmatics e faia e le lalolagi o gaioiga a tagata. E tusa ai ma lenei, koperali ma le phlegmatic o loʻo faʻaalia e ala i gaioiga i o latou faʻailoga, ma SNGunini ma Melenancholic - Share.

O uiga o le vevela o tagata mo hippocrated:

  1. O le ituaiga 'auala e pulea ai e le ituaiga o le Black Beale.
  2. E iai le tele o le toto o Usgutine.
  3. Melancholic ua pulea e le uliuli uo.
  4. Ua tumu le phlegumatic i le malulu o le vavale.

Siata o uiga faatatau e tusa ma Kant:

  1. O aungineine ua iloga i le fiafia ma le faatamala.
  2. Melancholicp faʻaalia le popole ma le faʻaletonu lagona.
  3. O le aufaipese moli vave vave ma vave ona agai atu i le autu o lona fiafia.
  4. Phlegmatic faʻaalia le malulu ma le le faʻamaoni, e iloga i le paie.

Ituaiga o le hippocratement uiga

O nei faiga faavaitaimi

O nei faʻauiga o aʻoaʻoga o aʻoaʻoga e uiga i le fuaitau na se ese mai e ala i le faʻamatalaga o tagata taʻitoʻatasi, ae oʻo atu i se tasi o latou. Peitai, o saienitisi e sili atu le manatu e fuafua i le faʻalagolago i amioga a le tagata mai le ituaiga o faʻatusa nai lo le fegalegaleaiga o vai vai.

O se vaega o tagata lautele o Europa i le itu o le 19th ma 20th seneturi tuuina atu le manatu o fesoʻotaʻiga ma le faʻavae faʻavae o le tino o se tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Siamani psychiatast karechmer tuʻu i luma le manatu o le mafaufau o le mafaufau o loʻo fesoʻotaʻi ma le faʻavae o le tino o le tino:

  1. Senisics - o se vaega o le frangile vaega; O le tusitala o le manatu e fautuaina e valaau ia latou o leposomos.
  2. O le filifili o se tamaloa o se tino tele, o nisi taimi e iai se parrel foliga. Eseese i mea.
  3. Athlettic o se maso ituaiga e aunoa ma se palepale gaʻo gaʻo. Eseese i luga o le lautele tauau o fusi mo le vaapiapi ships.
  4. O le sui e iloga e le le talafeagai fausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tele naua le tuputupu aʻe pe laʻititi.

O Krechreare faia ni faaiuga mai ana matauga o le mafaufau o le psychotic, o fea e pei ona taua i Schiziphrenia, ma i Epilepsy - Apletes.

Mulimuli ane, o le American Psychologist ma saienitisi V. Sheldon o loʻo tufatufaina e le tolu Smamaype e faʻatatau i le faʻavae o le tino

  1. fulafule;
  2. Memomomoric;
  3. estomorphic.

O le faʻaiʻuga o le Incomorphic e iloga i le auai o le tele o gaʻo gaʻo ma tele atinae o totoga o totoga. O tagata nei o tagata e foliga tino ese ma le vaivai.

O le Memomomorphic ituaiga e aofia ai le Atherlec Televise Asseving and e iloga i se atinaʻe malosi nai lo le gaʻo gaʻo. O nei tagata e tatau ona malosi le soifua maloloina, malosi loto ma fiafia.

O le aveeseina o le ituaiga o loʻo faʻaalia e le leai o le gaʻo o laʻau ma maso, faʻapea foʻi ma le le mafaamatalaina atinae o totoga i totonu. O nei tagata e fiafia faigofie, lagona ma mafatiaga.

O Sheldon finau e iai se isi ituaiga, o le lona fa o pulega ituaiga: fefiloi. Ae ui i lea, e tusa ma Ana matauga, o lenei ituaiga e matua seasea lava.

Le isi, na fautuaina e Sheldon e tuʻu faʻatasi ma uiga sili atu o se tagata ma lona tino, o se iʻuga na ia faʻasoaina 3 ituaiga o tagata:

  1. TALOSAGA;
  2. Soututonoc;
  3. cerebroonics.

O viscoutroonosics e iloga i le sili atu o lagona i totonu, smamotuctoc faʻaalia o latou uiga i gaioiga ma gaioiga, cerebronics e fiafia i auiliiliga ma mafaufau.

E ui i le televave o tulaga amio lelei i le talitonuga o le vaega o le taʻitoʻatasi, o le suavai manatu o le mafaufau o le mafaufau o le tino o le tino. O le mea lea, o le aʻoaʻoga o le soloia ma ona soʻo ma aso nei o loʻo nonofo taua taua i totonu o le aano ma lona mafaufau.

4 tagata

Uiga o uiga lelei ituaiga

Mafaufau i auiliiliga 4 tagata o tagata.

Aunginik

O se tasi lea o le sili ona iloga sui o tagata natura, faʻailoaina e le paleni ma le soifua maloloina. UNGUINE Oti o uiga sili ona lelei o se tagata:

  • soifua maloloina;
  • Fiafia;
  • Toafilemu;
  • O le mautinoa lava;
  • malo.

Umia o ni taʻitaʻi o kulupu, faʻatupu se lagona faʻamalieina mafaufau, aua le leiloa ona o le toilalo, o loʻo faʻamoemoe i le lumanaʻi sili. O le le lava o le ituaiga o le le fiafia o folafolaga, e masani lava ona mafua mai i se suiga i tulaga. E tusa ai ma le manatu o le fealofani, o lenei ituaiga o uiga o le taunuuga o le laupapa atoa.

Manatua! E faigofie ona fetuʻunaʻi i le suia o tulaga.

Uila e faʻaalia foʻi le mafaufau loloto, soifua maloloina mea maloloina i le mafaufau, fuafua ma sosaiete. Peitaʻi, e iloga i latou i le le -smmane poʻo le a le manaʻomia le faʻalagolago i luga o le upu o le quaguanik.

E mafai e Dunginaniki ona lagona le faanoanoa ma popole? Ioe, e uiga ma ese foi i lagona le lelei, ae e vave lava ona vave ma manumalo. O lona uiga, sanginikiki mo le tele o vaega o loʻo i totonu o le onosai o le tino, ma le ono o lagona (lelei ma le lelei) avea ma se mea puʻupuʻu i o latou olaga. O nei tagata e faafaigofie ai o latou olaga i le tele e mafai ai, latou te iloa le tulaga e le tupu ai se faaletonu.

Manatua! Unguinic distingshing faʻaalia le faʻaalia ma le feaveaʻi foliga foliga.

O mea fai fale taʻalo ia o loʻo tutu mau ma vae uma i le lalolagi ma faʻamalolosi malie i ai. Latou te le taua tele i lagona faʻafiafia ma manatunatu loloto, latou te le iloa le faʻatau atu ma liliu i ao. Afai e leai ni mea e fiafia iai, sangans o loo mafatia. Aemaise le taliaina o le leai o se tupe. Masalo o le le lava o mea tau ongininiki o loʻo feagai ma isi nai lo ni sui o isi tulaga.

Melanncholic

Afai o le amioleʻole tagata o se ola ma le fesoʻotaʻiga tagata, ona o le le lava o le tuʻugamau pe le matua faʻaalia e ala mai i le faʻatuai. O nei tagata e matuaʻilea ma manuʻaga, soʻo se mea e mafai ona aveina ese i latou mai faʻaleagaga equipebrium ma le le fiafia. Ma afai e tupu ai se faʻaletonu le lelei, ma faʻaletonu ai le Memata. O nei tagata e manino lava o le le mautonu ma le faanoanoa.

Manatua! O Melannchocholic ua amata ona faʻamalosia i le le lelei, faʻaalia se le mautonu.

O tulaga lelei o Melancholic e mafai ona faʻaalia i le faʻavae autu. O loʻo ia i latou se auiliiliga mafaufau ma e saʻo e mafaufau loloto. MelanchoClics mafai ona aumai le galuega na amata i le iuga, e le pei o choleric ma unguiniks. Mafai ona talitonuina.

O le vaivai ma le faʻamalositino o le faʻamalositino i le siʻosiʻomaga moni e mafua mai i le lelei faʻalapotopotoga o le neura. O lenei tulaga e i ai lona lava mataupu faavae: I totonu o Melancholys E tele tagata fai pese ma tusiata, solo ma fusifusi.

E mafai ona e faamatala i le melanncholic i luga o le mataala faifai pea, popole ma le popole. "E tusa lava po o le a le mea e tupu," o le uiga lea o Melanncholic. Melanchocks Pulea e popole malosi e uiga i le taimi na tupu ai faʻafitauli o loʻo i totonu o le vaalele. O le vaʻai i le lalolagi i lanu uliuli, oso le le fiafia ona o le le talafeagai ma faimamago ia lava i aafiaga le lelei - o uiga iloga o le ituaiga o lenei ituaiga o le tuʻuga.

Manatua! Melancholic e mafai ona maua i le matitiva foliga foliga, mafaufau loloto, le lava o le faaseeʻaga ma se leo filemu. MelanchoClic e fiafia i le faʻalilolilo ma miti i le gagana pisa ma malie.

O Melannchocks e le taliaina i latou lava ma faigofie ona faʻafesoʻotaʻi, ae mo le faʻaaogaina o le avanoa e faʻailoa ai lo latou manatu o manatu, e mafai foi ona latou faia se feteʻenaʻiga ma le finau na latou ai i mea uma i le lalolagi atoa. Latou te fiafia e lagona le le fiafia ma le le fiafia i ai ma faatausuai: E i ai le mea e faitio ai i le tuaoi.

I totonu o uiga lelei, e mafai ona e matauina le faʻatulagaga ma le malosi e fuafuaina ai a latou gaioiga. Lea e mafua i le manaʻo e lagona le talitonuina i le lumanaʻi ma le saogalemu i le lumanaʻi. Ae o soʻo se feau faʻaosofia e ono mafua ai se tulaga o le popole ma le fefe ia latou olaga ma iʻu ai foi i le atunuʻu atoa.

Phlegumatic tagata

E ui i le le lava le iloiloga o le manava o le manava o le amio, o nei tagata e tele ni uiga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tausia i latou i le faʻaalia o lagona, ma toʻamalie ma lē maluelue. E faigata tele ona latou faʻafetauiina tulaga suia tulaga ma tulaga fou, ae o matamuli e iloga e le tumau ma le faʻapitoa ua leiloa ni faigata.

O uiga lelei leaga o le plegmatics na tuuina mai ona o le vaivai ma le itiiti gaioiga i se tulaga le masani ai, masani lemu ma le masani ai. E le pei o Melanncholic, latou te le pa'ū i le popole ma le onosaʻi ai i soʻo se faigata.

Manatua! E le uma le palemoma. Ona latou iloa puupuu mai o latou manatu, tatou te le o o faatasi ma ni gaioiga foliga fiafia ma tali fatuga.

I totonu o le lelei uiga o le plelegmatics e mafai ona maitauina le le feteenai: O nei tagata e aloese ai i soʻo se popolega ma iloa pe faʻafefea ona lamolemole 'eseʻese tulimanu. E pei lava o le melanncholics, ua amata ona suia le galuega ma e le suia le fiafia i le saoasaoa o le malamalama.

E le ofi Phlegmatics i ni faaiuga ma le vaetamaina o faaiuga auiliili. Latou te manaʻomia le fuaina ma le faaeteete le "mea ma le faʻaaogaina" e faʻamaonia ai soʻo se pisinisi poʻo se faʻamoemoe. E i ai so latou popole malosi ma "mafiafia o ofutau". Flegugatika e faigata tele ona aveese mai le paleni ma fai lo latou fili.

Manatua! O tulaga taua autu o le phlegmactics mafaufau i le faaleagaga: Uelely, le manatu faapito, agalelei ma le faapalepale. Latou te faaloaloa pea le lima o le fesoasoani i se taimi faigata.

E ui i le faapopoleina o le amio, latou te fiafia i le kamupani o uo muamua. Flegugamakam cozy i se kamupani mafanafana pei o tagata-mafaufau: ma i latou e mafai ona e faia fua e oe. Ae peitai, e le saʻo le manatu o le a le faʻalogo i le phlegmatic e tatala ai le anoanoai ma osofaʻiga. Afai e te taumafai moni, e mafai ona e ulu atu i ai i le ave o le. Ona le tumau lea o le a le tumau i se tasi: phlegmatic mafai ona liliu i se maota mama, ma le loto maulalo i le mulivae.

Koleriki

O lenei ituaiga uiga e iloga ai le peky, toaga, lototetele ma le faʻamalosiʻau o lagona o tagata. E filifilia i taimi uma le tulaga o le taʻitaʻi, aua le taliaina le vaega tele, televave filifiliga ma tago i faʻamatalaga o le osofaʻiga. E le mafai ona finau ma i latou, e le mafai ona latou fautuaina: O Cholerics e iloa mea uma sili atu nai lo isi. O le finauga ua manatu o se luʻi se amio, ma o le Fono e pei o se faʻaola i le saolotoga o filifiliga.

Manatua! O le fono a le aufaitau o loʻo vaʻaia, 'Autu o Faʻataʻitaʻiga lelei ma Tuputupu o Alualu i Luma. E iloga ia e pei o le leo tele, fai, faʻatulagaina o taga, ola i faʻamatalaga o foliga o mea faʻamalosi ma gaioiga malosi.

Le fiafia ma le fiafia e masani ona taitai le aufaitau i le scandals ma feeseeseaiga. O i latou ia e puipuia le latou manatu i le taua, sauni e o atu i le taua mo le upu moni. I totonu o latou o le tele o le fomai manatu e aapa i le hyteria i lo latou le mafaamatalaina. Lelei ma le toafilemu e le o le chleric.

Le lelei uiga aofia ai ma le mafai ona aumaia amata i le iuga. O le fono lea vaʻai fiafia i soʻo se mataupu ma e aunoa ma le faʻanoanoa, e faʻaalu galuega e aunoa ma le faʻamaeʻaina. Latou te le mafai ona talitonuina poloaiga taulima.

O le isi malamalama o loʻo avea ma o le osofaʻiga o se manaʻo e avea ma muamua e avea ma autu, e sili ona faʻapitoa. O le fouvalega lenei, periofesootai, motu o tagata. E leai se fai faiga faʻapolokiki e aunoa ma le koleric amata. O faʻafiafiaga lelei, i le faigata, ma le faʻanoanoa, hype, o le talatalanoa vave ma le alofa o le upu moni o se masani masani o le upu moni o se masani masani o le upu moni. E masani lava ona latou oso muamua i ai muamua, a o latou mautinoa o lea i lenei mea ma le puipuiga a o latou mea fiafia o loʻo faʻaalia.

Chleric - fili matautia. Latou te maitauina i le manatu e faʻaleaga ai o latou fili e le gata e faʻamaoni, ae o le tino. E sili le le avea e tatau ona i luga o le ala, ia aua le maua ai le sami o faalavelave. Ae ui i lea, o siaperics e vave ona mumu, pei o lo latou le fiafia. O lea, a mavae sina taimi, ua mavae lo latou ita, ma ua la saogalemu.

Iʻuga

E mafai ona e toe aʻoaʻo oe lava ma le lamolemole foliga o le faʻauiga o le faʻauiga? E le mafai ona faʻateʻaina le aafiaga o le faʻauiga o uiga o le amio atoa, ae e galue ai i le puleaina o lagona e tele lava o sini. O le aʻoaʻoga, o loʻo iai manino lava faʻatino sini ma le saʻo lelei tulaga e mafai ona suia tele le suiga ile tagata.

Faitau atili