O le a le miti laupapa o le faʻauiga e miti

Anonim

O a miti o le alalaupapa ma poʻo a ni mea e tutupu ai lau suega o le a lapataia oe e ala i se miti? O lenei atonu o ni faʻailoga o le le faʻamaoni o le faʻamoemoe poʻo le le fiafia i le toʻalua. Ae o le manatu ma le sili atu le saʻo le "faʻaiuga", faitau le tala lea ma le vaʻaiga o le lauiloa miti.

Miti Vangu

O Bulgarian Craidion na talitonu o le auala laupapa e faatusa ai faʻamoemoega, tautoga ma folafolaga. E faʻavae lea i luga o ona vaʻaiga.

O le a le miti laupapa i luga o le vaitafe

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lenei ua:

  1. Tietie i luga o le alalaupapa po o le savali i luga o vae, ona le manuia - i le faalataina mai i se tagata vavalalata e masani ona e talitonuina o oe. O lenei uiga o le a matua vavaeʻeseina oe, o le a faigata ona e popole i le mea ua tupu, ae faʻafiafia oe e tuʻuina atu lau faʻamagaloga.
  2. Fausia se alalaupapa - i le saua i le olaga o se vaitaimi faigata. O le a aliaʻe mai le faigata ona ua e soona fai e tele ai matata ma latou le masani ai. Ia e foia faʻafitauli o isi - taumafai e malolo ma aveese le vaega o tiute.
  3. Mo se taimi umi e savali ai i luga o le alalaupapa - O le a e faʻaalia le lagona malosi tele o le maasiasi ma iloa ai le salamo o le lotofuatiaifo lelei, atoatoa i aso ua mavae. O ni folafolaga ma se folafolaga le mafaamatalaina, o se uo mamae lea.

Tusi a le tamalii

O le alalaupapa o se fesoʻotaʻiga faʻailoga i le va o le agaga o se tagata ma fafo atu o le lalolagi, i le va o mea moni ma isi malosiaga poʻo le sosaiete.

O le a le miti laupapa

Lenei faamatalaupu:

  1. E matagofie le alatele ma le lautele o le alalaupapa lautele. E sau le lagolago mai le isi itu e te le faʻatali. Ole faʻailoga lea e te ola ai e tusa ai ma oe ma faʻamalieina manaoga o lou lava agaga, faʻapena foʻi ma tagata faʻaaogaina.
  2. O le Brad Bridge, ua faʻamatalaina mai le leai o se talitonuina i tagata, fefefe i le ola. O miti na o ia ma ona o lenei na o oe. E tatau ona ia aoao ia atili tatala, talitonu ia te ia lava ma taofi le sailia o se togafiti i mea uma e siomia ai o ia.
  3. Alalaupapa laupapa - manuia ma ola lelei i se olaga. Mo se tagata tuʻuaʻia - o le avanoa e faʻafetaui ai lona agaga agaga ma iloa le moni le faʻatagaina le alofa o le paga.
  4. Freaky Bridge - i le faiga o feusuaiga ona o le leai o se eseese i le olaga vavalalata. O le paʻaga o le a valaauliaina oe e faʻataʻitaʻi se mea fou, taumafai e tatala ma tali lana ofo ofo.
  5. Nofoaga Alalaupapa luga o le Vaitafe - o se faʻailoga o fesoʻotaʻiga tutusa. Ile lumanaʻi nei, o le a oʻo mai ai ia i latou mo le malosi. O le a avea ma siaki o mafutaga faʻaleaiga, ma o lau 'au o le a faʻamatalaina ai le faiā tuʻusaʻo.
  6. Liliu i le ala vaapiapi - e te le o mautinoa ia te oe lava, ona o au mafutaga e masani ona mafatia ai mai isi tagata. Ina ia faʻasaʻoina le tulaga, e tatau ona e aʻoaʻo ia alofa ia te oe lava, ave uma mea sese ma atiaʻe tulaga lelei.
  7. Feiloaʻi i le alalaupapa a le tamaloa - o se faʻailoga lelei. O le tagata fiafia e faia o le a faia i lou olaga, faʻafetai i le mea e te maua ai le fiafia i le alofa ma fausia se mafutaga lelei ma se paaga lelei.
  8. Afai na e savali i luga o le alalaupapa ma na savali atu, o lona uiga o lau mafutaga ma se paʻaga ua lava foʻi ma le lulu. Osoina uma au fefe i le fefe - o loʻo e popole pea ina ia mafai ona e nofo toʻatasi, ma o lou popolega e mafai ona tosina ai mea le lelei o le a taitaiina atu.
  9. Faatagata i luga o le alalaupapa - o le ae mauaina se pule malosi. I lou olaga o le a avea ma tagata mauoa ma malosi ai o le a fesoasoani e taulimaina vave faafitauli uma, o le a avea ma au faufautua, faiaoga ma mafaufau-mafaufau.
  10. O manu i luga o le alalaupapa - E te le iloa pe faʻapefea ona pulea ou lagona, ma o le mafuaʻaga lea e faʻaauau ai faʻafitauli e mafutaga ma tagata. E tatau ona e aʻoaʻoina e pulea lagona, o le a alu atu i le ala.

Miti Miller

Afai na e vaʻai i se auala puʻupuʻu puʻupuʻu ma mea e le masani ai ma fale, o loʻo latalata i le lumanaʻi i le setete o le amtathy ma le faʻafilemu. O le mafuaaga o lenei mea o le leiloa o se mea taua ma taua ia te oe.

Miti alalaupapa

Faauiga lava:

  1. O teineiti talavou ma tama uila miti o le matagofie o mafaufauga, le fiafia ma le fiafia o le faamoemoe. Lenei o le a tupu ona o le mea moni o loʻo i ai i taimi uma i taimi uma i taimi uma o le le tumau lelei, faʻagaloina o loʻo i ai o loʻo iai le leaga.
  2. Alu i luga o le alalaupapa i luga o le vaitafe o Possmy - e iai faʻafitauli matuia i lou olaga, ae Leai se taimi lata ai
  3. Afai e te alu pea i le auala ma o le auala na faʻafuaseʻi ona aliali mai i lau ala, o se faʻailoga le lelei lenei. A o le ala e ausia ai sini, o le a le tulaga o le malosi faʻamalosi, lea e mafai ona 'leiloa ai lou faʻatuatua i le sili sili ona lelei.
  4. Matamata mai se alalaupapa i luga o le palapala ma palapala vai - o le a e faia le tele o taumafaiga e ausia ai se taua taua, ae o le a le aoga le taunuuga e le aoga. E aoga le mafaufau pe ua e filifilia le auala saʻo, atonu o lou agaga manaʻo se mea ese.

Tamaitai miti tusi

O le alalaupapa, ua ou miti i le Aso Tofi i le Aso Faraile, - i le fefe ma popolega, o le a le mafai ona ou taulimaina. O le a alu se taimi e toe faʻafoʻi ai le tulaga o le toʻamalie ma le ola faʻamalieina.

Mai le Aso Lulu i le Aso Tofi - Maua se galuega lavelave ma nafa e te manaʻomia e vave faia ma faʻamalieina lelei. Taumafai e aua le faʻatagaina mea sese, ona o soʻo se tasi o soʻo se aofaʻi e mafai ona tau ai oe se galuega.

Mai le Aso Gafua i le Aso Lua - O le lalolagi o le a manaʻomia le faʻamaoni gaioiga mai ia te oe. E nofo i lalo o le a le aoga. Afai e te manaʻo e maua le manaʻo, o le a tatau ona e taumafai e faʻaaoga au punaoa uma, tomai ma le poto.

Susunuina alalaupapa - lapataiga. E masani ona e lamatia le mea e mafai ona oʻo ai i le leiloa poʻo le vaeluaina ma le pele. Ua taua tele le le mafai ona faʻaleagaina lou lava olaga.

faaiuga

  • O le alalaupapa i le miti e fai ma sui o fesoʻotaʻiga, faʻafesoʻotaʻiga ma mafutaga a se tagata ma lana paga. Faavae i luga o lenei mea, sili ona faamatalaina o.
  • E le naʻo le na o le faitau i le faʻafitauli, ae ia mulimuli foi i le fautuaga ua faʻatino i le ata a le miti. E fesoasoani lea ia te 'alofia le lumanaʻi.
  • Ma e taua tele le manatua pe faʻafefea ona fai le inisititu faifaifesio i lau miti, pei ona foliga mai. Ona e maua lea o le atoatoa o taimi.

Faitau atili