24 Tausaga o le Ola: O le a le faʻaipoipoga e maua ai

Anonim

Na iai talu ai nei i laʻu uo teine, laʻu uo teine ​​lena, na nonofo faʻatasi ma lona toʻalua o lona tausaga. Na Iloa ai Lenei O Se Tausaga Faaleagaga E Manaomia AI Sauniuni Tele Ona Manuia Sili Manuia lea ona faia lea e te aʻoaʻoina le tele o mea fou. Faʻapefea ona faamanatuina lenei aso malolo, o le mea e avatu i ai, e mafai ona e aʻoaʻo mai le tusitusiga.

24 Tausaga o le Ola: O le a le faʻaipoipoga e maua ai 4264_1

Uputuu

Faʻatasi i le va o le 24 sini, o se tulaga tele tele, i le taimi na maua ai e tagata le tele o lagona lelei ma le leaga. O se vala taua e faia i le faʻatuina o le mea na tupu, e pei ona taua o se ituaiga o le faʻaipoipoga aga faʻaipoipo. O lenei aso e igoa o tagata o Satin. Amus e mafai ona avea ma mafuaʻaga autu o le mamalu mea na tupu, o le toʻatele o tu ma aga masani e fesoʻotaʻi ma ia. O le taumafanafana faʻamanatuga faʻaogaga e mafai ona faia i totonu o le auai ai o tagata o le aiga poʻo naʻo latou.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

ATlas manino faamamafaina le malosi o le va o le va o le va o ulugalii na ulufale i le tele o tausaga ua mavae. Ats - o le semi-cooler mea ma se lamolemole lamolemole luga. Mataupu o loʻo faʻaaogaina tele a o teuteuina o mea eseese o lavalava o aso uma ma le mamalu o le taimi. Atlas ua faʻaaogaina i le gaosiga o fuʻa, kesi o paʻu oloa, meaafale mai luga.

I le va o taʻitaʻi ina ua mavae le 24 tausaga o le faʻaipoipoga e tatau foi ona lamuina, agamalu ma faʻamalosi tino. O o latou taunuuga o le a lalagaina i le tasi le tumau, lea na mafai ai ona fausia se aiga mautu. I le vaitau o lenei vaitau, o malamalamaaga faʻalegatasi e faʻavae i le va o tagata, latou te ausia faʻatagaga, o le faʻatagaina ma le faʻamaoni e fesoʻotaʻi.

24 Tausaga o le Ola: O le a le faʻaipoipoga e maua ai 4264_2

Ina ua mavae le 24 tausaga o le faaipoipoga, o faaputuga uma, feteʻenaʻi ma le le malamalama o taimi ua tuanaʻi. Ua latou le toe foliga mai i faʻafitauli o lalolagi, ae foliga mai o ni mea faʻalauteleina ma egom. O sootaga fou e molimau i le tele o le talitonuina, e malolo ai tagata mo lenei vaitaimi o le nofo soo, latou amata faʻaaloalo i le isi itu, totogi atili taimi mafutaga.

E mafai ona e faia ma le saogalemu le fuli mai atlas, o le a moomia ai se nofoaiga mo le taimi. O sipuni ma le manuia atoa o le manumalo i faigata uma, o sea lima vaivai na toe mafai ona tupu. O le faʻaipoipoga a o Tolas e mitiia lava taimi lelei mai le siʻosiʻomaga, o solosolo uma, taimi le lelei o le vaʻa, o le a le mafai lea ona sosoʻo ma le fiafia ma le fiafia.

Ole aso lea, ole fesuiaiga ole fesuiaiga e talafeagai, e teuteu ai le minute e fesoasoani ai i tapulima o nonoa i tapulima, o le a fai o le malosi o le faaipoipoga. O se aso fiafia e talafeagai mo le teuteuina o le laulau, totonu o le itu i sasae e tausaafia. O mafuaʻaga i sasaʻe e fetaui lelei pe a faʻamanatuina se faʻamanatuga taua. O le mea moni e mai iina mai iina e atlas, o le teuteuina o le nofo e lave ai e tuuga maitaga, e le o ni lisiti, aluga le alualu i luma le laki i le fale.

O le a le mea e te tuuina atu i le tasi ma le isi

O le filifiliga o meaalofa mo ia mea uiga e manaʻomia ai ia faʻapitoa auala, pei ona nonofo ai tagata faʻatasi mo le tele o tausaga. O tu ma tuleiga sili mai taimi anamua o le fesuiaiga o sakatini. O le tane i le afiafi o le mea na tupu e tatau ona tuʻuina i lona faletua o le po o le po o isi. O le a fesoasoani i le aumai o ni meaalofa i le mafutaga a le le mautonu o lagona. O se fafine e mafai ona tuʻuina atu se ofutino aulelei poʻo pajamas.

AOAO AI:

  • Mea teuteu, asoa - o le a faamamafaina le loloto o le matua o lagona;
  • Satini lavalava, ofuvae, teuteuina i mea lava, o le a le tuua se fafine le itiiti se fafine;
  • O le pule o 24 o lanu e faʻataʻitaʻia ai le tausaga atoa e faʻaalu se pea paga i le faʻaipoipoga;
  • O le meaʻai o le taʻele o le meaʻai e mafai ai ona latou faʻailoaina mai ile 'au;
  • Ata matagofie o satini lipine;
  • auupega, fagotaga o le toʻotoʻo;
  • fusiua pe le masani ai;
  • Ava malosi ma le faʻaalia o le 24 tausaga.

O le filifilia o meaalofa taʻitasi o loʻo faia faʻatasi ai, e manaʻomia le fiafia a le ava. O nisi fafine pei o ni tupe, isi - tusi. O se meaalofa lelei e mafai foi ona avea ma lautele o 24 ata, e tatau ona faʻataʻitaʻia faʻatasi ai tausaga. O se meaalofa alofa o le a le tuua se tasi o eseesega.

Filifilia o Uo

O ofu o Satitin e manatu o le sili filifiliga mo le faamanatuina o lenei mea mamalu. Ava mafai ona ofuina ni ofutino ma se sakete po o se ea lavalava ma matagofie tipi. O se ofu manaia o le ofu paepae e talafeagai mo lana tane, i le leai o se faigamea i mea faapena, e mafai ona e taofia le fusiua, butterfly po o le solosolo.

24 Tausaga o le Ola: O le a le faʻaipoipoga e maua ai 4264_3

E tatau ona mulimulitaʻi i aliʻi le lelei o aliʻi. E mafai ona latou fautuaina e ofuina ni lipine, lauulu, o mala, ofu, teuteuina i ni lanu pe ola.

Meaalofa mai Tagata Manuia

Pe a Filifiliina i meaalofa, e tatau ona e muamua ua ou tausia lelei ile aso ole aso - 24 tausaga. I lea tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia le fantasy, taumafai e mafaufau i fatufatu, amanaia au oe lava mea e fiafia iai. O le mea sili ona taua o le talitonuina o le meaalofa o le a aumaia ai le sili atu le fiafia i le taitoalua. Afai e manaʻomia, mulimuli i tu ma aga o le afifiina, e fautuaina e nonoa se lipine Atlabic.

E mafai ona filifili i taimi uma se taimi nei mai le lisi o loʻo i lalo:

  • Tusitusiga tusitusi mai satin po o ni mea tutusa (pupuni, moega ie lino, ie laupapa);
  • Soo se manthentar;
  • mea faigaluega;
  • Seti o 24 mea poʻo fesoʻotaʻiga ma lenei numera o loʻo faʻaalia;
  • Faʻaaogaina o ata o se ulugaliʻi lavalava lavalava, ipu, tapoleni;
  • Faia o le satin lipine mamanu;
  • Masini faigaluega;
  • seti, ipu, ipu healimiti;
  • Meatotino;
  • O turisi o turisi, ato moe, faʻailoga faʻapitoa nofoa ma laulau (pe a fai o le toalua o le fiafia e faatoilaloina tagata tafafao maimoa);
  • malaga i le malologa, tiketi mo mea na tutupu, sopo i totonu o se faleʻaiga;
  • O le fuga o fugalaau, laau toto;
  • Fagafao manu fusifusi i luga o le ua sanin libbon.

Faaiuga

  1. Na faamanatu faʻatasi le faʻaipoipo i le 24 tausaga o nonofo faʻatasi, o le mea taua lea e manaʻomia le faʻaalia, suʻesuʻe mo meaalofa.
  2. Ole aso lea, e faia ai vauela e avatu ai meaalofa na faia mai Satin, e mafai ona mulaea, lavalava, mea faigaluega i le fale, teuteuga i totonu o aiga, teuteuga.
  3. O le faʻafiafiaga o loʻo faʻatinoina i se liliuga o liʻo poʻo le auai ai o malo, e tatau foʻi ona i ai ni elemene mai luga o aao.

Faitau atili