O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti

Anonim

Ou te le o se mashroom. I loʻu taimi avanoa ou te fiafia ai i se mea e taoto ai i lalo - i le taumafanafana i luga o le matafaga, i le paʻu i luga o le shena, ma se tusi. E ui i lea, i le po ou te masani ona ou miti ai ou te alu solo i le vaomatua ma se ato, faatumuina i papala papaʻe. Na ou manatu e leai se faalavelave, - amata e fesili soo ai i le faaliliuga o ia le moe, sa faatauina e se miti. Ma sa ou aʻoaʻoina le tele o mea aoga mo oe lava ...

O le a le mea o lona uiga o mushroom e uiga i se miti?

E tele taimi e faia ai machom okapi o se faʻailoga o se mea lelei: poto, soifua maloloina, mea manogi, totogi, totogi mo le faʻamaoni galuega.

O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti 4355_1

O le ituaiga o mashom e taua tele

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le tulaga lautele, afai o musū e fetaui lelei, o lona uiga ua e fuafuaina ia laki, ma alu loa i soʻo se mea - i le galuega, ma mafutaga, ma mafutaga, ma mafutaga, ma mafutaga, ma mafutaga, ma mafutaga, ma mafutaga, ma pulega, ma mafutaga, ma pulega, ma pulega, ma faiga, ma pulega, ma pulega. E mafai ona e mo se mea fou, e tusa lava pe na o le umi na latou miti ai, ae sa latou fefefe e amata - o le a tupu mea uma.

  • Redheads. O le miti e faʻataʻitaʻi ai lou le fiafia i le le fiafia i se tagata aulelei (poʻo se tagata mataʻina). Ae ui i lea, o lenei "atoa" tumau "afi o le a vave televave, ma e iloga lenei lagona naunau.
  • Ryzhiki. E le o toe mamao ae o le a tele mea e te mafaia i mea uma o mea uma o le a toe foi ai. O le a e ofuina e pei o se squirrel i le uili, ae le maua penefiti. O lea aua le popole!
  • Podbberezoovi. O lenei miti folafolaga "Balleshi" pe aoga le lelei. O le mataupu o loʻo e faia nei o le a totogi lelei.
  • Suauu: O le a e savali i le faafanua o matata.
  • Groove: Maua le polofiti e le o faamoemoeina.
  • Paʻepaʻe: O le a iai sau tama i le soifua maloloina, o le ae ola mo le tele o tausaga e aunoa ma ni faʻamaʻi ogaoga.
  • Champingons: Le loloto o loʻo e te nofo ai i le naunautaʻi e faʻataʻitaʻi i se tasi. E lelei pe leaga? Filifili oe.
  • Messe. Afai o le miti o se fafine, o le miti na fai mai e leai se mafaufau loloto o tane. Afai o se fafine i se miti na togi na o le maso, lona uiga ua le sao lona moega.

E maua ai e senife mea, se mea e uiga i le maso: o miti ua matua lavea, e faigata ia te ia ona fai ma le "faopue" i sosaiete. E le gata i lea, o lenei tagata e leaga ile ola faʻaleagaga, e naʻo mea mea.

O tamaʻi 'oona oona (tamaikuka, o potu, lau tala, pepelo o le pepelo O le a Ia vivii atu ia te oe mo se mea, pe o le ae mauaina le peimeni, ae o le a manumalo i se togafiti ... Ia mataala!

Afai na e vaʻai i mah potu e pala, moe moe mo soʻo se miti. Na ia folafola mai se faafitauli i le galuega, ona o le a i ai se malosi o le le mautonu i mea taua. Mo se fafine - o le uiga mai lana uo tama, tama talavou.

Ia, pe a na o le tasi le anufemo o loʻo i totonu o le ato atoa, o se miti o lona uiga: o le a le o toe mafai ona faalataina.

O ogelia uma na onā: e lapataia e uiga i faʻamaʻi. Ae ole manatu tele, o le a tutulai mai ona o le mea moni o lou tino i le tele o tausaga e le o se talavou.

Aoina maso

I le tele o taimi, o lenei moe lelei. O lona uiga: O le mataupu o lo o e galue ai nei, o le a mautinoa ai faʻaiuga, o le a le mou ese mai le galuega. E moni, o nisi o miti faʻamatala le aoina o mah potu i se miti o ni miti o loʻo lumanaʻi o faʻafitauli. I se tulaga lautele, ina ia maua se mea, e tatau ona e galue i fafo.

I le ala, o le miti tusi a le Finanga Adanga o le aoina o tamaika o se faʻailoga lelei mo le olaga o le tagata lava ia: E toʻafilemu le faʻaipoipoga i le lumanaʻi.

Afai na e aoina le tele o maso, i le olaga moni o le a e masani ona faia le tele o galuega laiti. E taua, o le a le ituaiga o maso na e faia: estible - mafai ona maua i le fiafia, oona o mea oona o mea oona o mea - o le a le mafaamatalaina.

O se lagona fia iloa e maua ai se miti na e teʻeina ai ma oʻu lima ma 'ai vave' aʻai ia i latou: O le faʻailoga lea o lau feusuaiga.

Afai ua aoina le seleselega pe fafagaina, moe i tala matagofie poʻo le fiafia fiafia.

Na e sailia i latou?

Savalivali i se miti i le vaomatua, saili mo mah potu - ia faʻaleleia lau oe lava mea. Masalo e leai se mea o le a faalagolago ia te oe (i galuega o le a na o le faʻateleina o le totogi), ae foliga mai, mo le lelei o tupe maua, o le a mafai foi ona suia le galuega.

O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti 4355_2

E te leʻi mauaina ni maso, naʻo le tipiina e vae o se tasi: ona o le leaga o le tagata lava ia, o le ae misia le avanoa e mauoa ai.

Afai na e maua ni tamaikuka, ae le o vavaeeseina i latou, ma sa latou swabet, o se faʻailoga e te miti ai e faʻagaioi ai lau paie.

O fea na e aoina ai?

  • I le togavao. O lou olaga o le a suia faʻafuaseʻi. Afai o le vaomatua o le uliuli, le mautonu ma le mataʻutia, when cant e uiga i le i ai o se faitatala poʻo se tagata leaga i lou siʻosiʻomaga. Ma pe a fai o le vaomatua na aofia ai faʻapitoa mai le lapoʻa lapoʻa, o lau faʻamatalaga o loʻo i ai: Ua oʻo i le taimi e e eli ai ia te oe lava, aua o totonu o loʻo faʻapupula ese le leaga - le mataʻutia, le fiafia, ita. Faaeeina ma le faaluaina le mafaufau "faamamaina" i le taele!

O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti 4355_3

  • I le kiona-ufiufi, taumalulu vaomatua. E le o le sili lea miti. Na te lapatai i faafitauli o faalavelave mai. O le tasi o le lua: pe o le a suia lou olaga (e le mo le sili atu), pe e te maʻi.
  • I totonu o le laufanua, ma na naʻo le moe foʻi ma meaalofa a le vaomatua. O lena miti e talanoa ai e uiga i le polofiti, lea e tuuina atu i lau tafailagi. Afai e te tuʻua le faʻamamaina, e te le mauaina se mea i le mea moni. Afai e te togi ese maso ma gagau i totonu o le ato, sauni mo le malosi tele o lou soifua maloloina.
  • Luga o le vaomatua. Ia matua mataala i "logo" o loʻo tuʻuina mai e lou tino, e mafai ona e maʻi.
  • I le fanua. Faailoa mai oe seti le tele o sini. Aua le masalosalo ia te oe lava pe i nei manatu, aua le tuʻu i lalo lima - o le a e ausia.
  • I mauga. O le a i ai ni mea e leʻi fuafuaina i lou ala.
  • Luga o le auala. E mafai ona e faia se mea sese e ala i le faia o se mea e tatau ona faia (ma atonu e le tasi).

Afai e te miti o au mea o loʻo i ai ma palu ma e teʻaina i latou, moe o lona uiga: ona o le masani ai o le "sui lee" e te manatu o lou lava ola. O loʻo e faʻalogo tele atu i faʻafitauli i mea e tutupu i mea na tutupu, faʻafefeteina pe faʻafefeteina pe o se mea e sili ona suamalie ma uo. Ae ia manatua: Afai e te le agaʻi atu i suiga, o le a tumau pea lona ola i le vaega o loʻo tupu i aso uma.

O le mashrom rose taumatau i lou tino? Poʻo lou taimi nei i le pito o le motusia o se gao le mautonu, pe e te lagona lou maʻi e ala i le moe. Afai e iai sau miti ma aʻa, e te ola ai, o le ae manumalo ai i faʻafitauli uma.

E tele maoʻu oge potu ia te oe, ma e aoina mai ia te oe: O le a le talitonu foi le malo.

O ai na aoina mashom?

  • Fafine. O le miti na e aoina ai pushrom potu ua folafolaina ma le fiafia i fegalegaleaiga ma e pele. Afai e te felafolafoaʻia, faʻaʻoleʻole o le a vave. Ma le mea e mafai ai ona avea se miti ma se taui. Afai o le mashom i totonu o lau ato na avea ma leaga, e mafai e lau tama ona faia ia te oe le le agavaa.
  • Maitaga. O le a e vave avatu ia te oe.
  • Tamaitai tamaitai talavou. I lea tulaga, o le moe moe atonu lapatai: Ona o lau galuega rampy (pe atonu o ni faʻamatalaga faʻapitoa) e mafai ona faʻaleagaina tama mo oe.
  • Tamaloa. O se manuia lapisi lapisi i se miti folafolaga malosi ituaiga o feusuaiga o le tele o le laki i le galuega.
Afai e te leʻi aoina mah potu i se miti, ae naʻo le matamata i gaioiga o nisi ituaiga o maso, e le lelei tele. O sea miti e lapataiina ai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi.

O lau kamupani i se miti e taua foi

Afai o le toʻalua o loʻo lafo i se miti ia te oe, e faʻaosofia ai se ato ato atoa, moe lelei. E mafai ona e mauaina se mea taua, o lea foliga manaia mo ou vae i luga o le auala. Lona lua faamatala o le moe: O le a e mauaina tupe e le i faitauina.

Ua e tipiina mashom ma le tama: E leʻi umi ae o le a ia valaʻau atu ia te oe ua faaipoipo. O le a le umi le matagi mo se taimi umi. Ma afai na e aoina foi le Berries ma maso, o lau mafutaga o le a matua naunau lava.

I se miti, ua e vaʻaia tagata masani e uiga ia i latou: O le vaʻai o se miti e talanoa i le lumanaʻi Faʻamanuia lagona o lagona ma nei tagata.

O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti 4355_4

Afai e te miti o loʻo e aoina mashom potu faʻatasi ai ma le oti, moe le moe: E leʻi leva le saoasaoa o faʻafitauli o le a pa'ū ai oe. O le a tigaina ia te oe o mea uma e mafai ona faʻamutaina le taʻamilosaga ua malepe. Lilo, taumafai e mafaufau lelei mo faafitauli ua faavaeina ma, pe a mafai, ia vaai atu ia i latou mai fafo.

Lona uiga lona uiga o se miti: Afai e oti oe e pele ia te ia, e mafai ona alu e moe e lapataia oe mai se mea sese matuia. Mafaufau lelei i au gaioiga.

Talafeagai

O a miti e ao ai mashom o se miti aoga mo miti 4355_5

  • I le tele o taimi, miti, lea e aoina mai ai miti a goohrom, lelei.
  • O le mea sili ona lelei o faʻataʻitaʻiga lea na e tipiina ai ni utupoto lelei, e tupu mea uma i meaalofa o le natura o le natura o le laufanua ma le alofa.
  • E sili atu le leaga i le vaʻai oona, pala, palu, paʻu ma gaogao pe a maeʻa le asiasiga a isi maso. Oe miti na o ni amioga ua na o ni anoanoai, lē fiafia ma le leiloa.

Ae e mafai ona e aoina i se miti tele mea uma ... mai lenei vitio o le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faamatala le tusi o le miti le aoina o pi, phor, ma isi:

Faitau atili