O a miti fatu tausi

Anonim

Ina ia sailia le mea ua fanaina e le uati, manatua lau miti i auiliiliga uma. Ona faitau lea lea ma faitau le faʻauiga o tusi miti na tapena i lenei tusitusiga. Na ou filifilia oe o le sili ona moni vavalo ina ia mafai ona sili atu ona sili atu le fuafuaina o mea na tutupu.

Miti Vangu

Na talitonu tele Vangang o miti e sili ona taua i le tagata o le tagata. Ma o ona talitonuga masani ona taunuʻu mai, faʻapena ona latou faʻaeteete.

O a miti o tapulima

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le uluaʻi vaʻaiga o le sili ona faʻalumaina o taimi uma o taimi uma:

  1. Anamua, o le mea tuai uati - o se faʻailoga e taʻu mai ai e manaʻomia e se tagata ona telegese le saoasaoa o le ola ma manatunatu. O le mafaufau i le tau amio lelei na ia amio ai i le taimi ua tuanai, faʻamanuiaina tagata solitulafono ma talosaga mo le faʻamagaloga mai i latou o loʻo faʻailo mai. E moni lava mafaufau pe a e faʻataunuʻuina lau taunuʻuga, faʻaeteete pe a e alu, aua le maitaga taimi o le le aoga.
  2. O le pamu o paketi na fautua mai ai o le miti e faʻaleagaina lona ola. Na te lamatia masani ma faʻaleagaina ia lava. Ua oʻo i le taimi e sui ai le amio, i le ola ma mafaufauga, pe a fai na te le manaʻo i se faʻaiuga faʻanoanoa mo ia lava.
  3. Tapulima - o se faʻailoga o le taimi o le vave alu atu. E le pine, o le ai ai so o se mea taua tupu e mafai ona suia tele i le olaga o se tagata.
  4. O le uati e aunoa ma se fausaga o vavalo atu o se mafatiaga matuia, lea ua leva ona tupu i luga, ae sa le faalogo se tagata i faailoga o le taunuuga. E mafai ona ia aloese mai ia te ia afai e toe mafaufau i ona mafaufauga ma amioga i aso ua mavae.
  5. Aua le vaʻai i le uati, ae faʻalogo naʻo latou tuʻituʻi o se faʻailoga lelei. E le o toe umi lou galue o lou olaga, o le a mafai ona e faʻataunuʻuina mea ua uumi lo latou miti i, ma avea ma tagata fiafia atoatoa.
  6. Mauaina o miti, ia e mautinoa e te faʻalogo i valoaga a Vanglani. O le a fesoasoani lea i le amio lelei e aloese ai mai faʻafitauli ma fai le nofoaga saʻo i le olaga.

Miti Miller

O laʻu ata sili lea ona ou fiafia i ai, o vaʻaiga mai lea mea e pei lava ona o mai lava. Faalogo ma oe.

O a miti o le matamata

Faʻauiga:

  1. Saili mo sina taimi i se miti - o se faʻailoga lelei. Na ia folafola mai le manumalo i le lulu, luga o oloa fesuiaiga po o tau. Le manuia o le a liliu i ou foliga, ma e faigofie ona e maua se tele o tupe, tusa lava pe e te manatu.
  2. Tapulima - le lelei faailoga. O au taumafaiga o le a le aoga ona o le taofi. Taumafai ia aua neʻi e fiafia pe a le galue ona o lenei mea ia ausia lau sini, ia manaʻomia loʻu onosaʻi ma tetee.
  3. O le uati malepelepe o le a ave ese i mea tautupe ma faigata i le alofa. Atonu o loʻo foliga mai o le uliuli o loʻo sau i lou olaga. Ae ia manatua o soʻo se faʻafitauli e foia, ma toilalo e le tumau. Oe mafai ona foia mea uma.
  4. O le uati ma le tioata malepelepe e uiga i amioga le taua a le miti i le sosaiete o tagata. E masani lava ona ia faia faaiuga a le Atua, pe aisea e mafai ai ona puapuagatia lona taʻuleleia tele. Taumafai ia e fuaina ma le faaeteete upu uma, ina ia aua neʻi faʻaleagaina se tasi i se tasi.
  5. Afai e miti se fafine e pei o fafine aulelei, o lona lima, o ona faafitauli i le aiga ma tamaiti ma lona toalua o le a amata. E manaʻomia foʻi le faʻaeteete o le le faʻaleagaina lona igoa taʻuleleia.
  6. Afai na e avatua se uati i se tasi i se miti, o lona uiga o le mea moni e tele faigata faigata. O le a latou tulaʻi mai mo mafuaaga e faalagolago ia te oe, o lea na atili ai ona tuu i le na o le tuuina atu o tulaga.
  7. Leotele le taua o le taua - i tala faʻanoanoa, ona o le a matua popole i ai miti ma le le fiafia.

Miti nostradamama

Alchemist, se fomai ma se tagata na teʻa, o nostanratard na faia valoʻaga e le gata i mea latalata i mea na tutupu, ae faapena foi i le lumanaʻi. O lea, o ona fonau o le a sailia o i latou o loʻo faʻaaogaina e fuafuaina ai o latou olaga mo le tele o tausaga i aso uma i luma atu.

Miti gaogao

O ona uluai nei:

  1. Leotele le umi o le taua o se faailoga lagona. O nisi o ou pele e avea ma faʻafitauli ma ia manaʻomia lau lagolago. Ua taʻutaʻu o ia i le mea na tupu, ma e tatau ona e sau i se taimi vave, e te manaʻo ai, vaʻavaʻaina au lava mea.
  2. Leai se faʻailoga - le manaia faʻailoga. O le ae tupu i se mea e le masani ai. O le a matou vave taliaina i tulaga fou. Ona o lenei, o le a e i ai i le itu faifai pea le popole, o le a e tofoina uma popole.
  3. O le tapulima o loʻo fanaina e tagata o loʻo feagai ma le ogaoga o le taimi. E masani ona latou tuu le tele o sini, ae leai se taimi e ausia ai. Ona o lenei, o le lagona o le fiafia ua tupu pea, e manaʻomia ona tuuese le pa ma faasino latou tomai mo mea uma.
  4. Pati Pack - i le suiga o le olaga. O le a fiafia i latou pe a mavae le taimi na faia ai miti o se faavae mautu mo le manuia o le lumanaʻi. A leai, o le suiga o le a faasapuina i le ofo ma le faanoanoa.
  5. Na fai mai se utini tuai o le uati o le a le mea e tatau ona fai e le aoga le salamo i gaioiga na faia i le mamao. Masalo o le a avatu ia te oe lava i le iloa o tagata afā talavou. Taumafai e tuʻu le faʻanoanoa ma ola i le taimi nei - tusa lava, leai se mea ua le mafai.
  6. Vaʻavaʻai Vaʻai Vaʻai O loʻo faʻalauiloaina e le faʻaleleia o le mafutaga ma le toʻalua. O ou lagona o le a mumu i luga ma se malosi fou, ma o le a e toe ola i se taimi gofie-faatauga taimi. E mafai ona e le faigofie le alofa, faʻapea foi o le faʻateleina foʻi.
  7. O le Nakhhday Clock o se faamanatu o le le aoga i le mea moni e uiga i le mea moni e masani ona e tuai ai, soli fuafuaga o isi tagata. E tatau ona e aʻoaʻoina le taimi nei, a leai e faʻasaina e le fili ona o le le amanaiaina ma faʻailoa atu se lesona mamafa.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Tusia o itula - o se faailoga malamalama. E mafai ona latou avea ma faʻailoga o le taimi leiloa, ma molimau atu i le tulaga taua o mea taua i le olaga o le miti.
  • Ina ia iloa lelei le mea na saunia ai oe, manatua le togafiti o miti i auiliiliga uma, ona auiliiliina lea o le miti a le miti.
  • Ma aua neʻi galo e faʻalogo i le feuiaiga - na te taʻuina i le tali sili ona faʻamaoni.

Faitau atili