Faʻafefea le faʻasologa o le puipui

Anonim

Na nofo loʻu uso o loʻu igoa, ma ua tele naua fesili na aliali mai, ona ou te manaʻo e fai mea uma e tusa ma tulafono. Sa ou mafaufau mo se taimi umi pe faapefea ona ia uuina se fale puipui. O lo o iai pea le ma aganuʻu lotu anamua, o lona sini o le toʻafilemu fiafia loto ma tuʻufaʻatasia aiga e toʻalua: O le teine ​​faʻaipoipo.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_1

E maua ai le tele o faʻamatalaga eseese ma le manaia na fesoasoani tele na fesoasoani i le faʻatulagaina o le mea na tupu e aunoa ma poto masani. Ou te manaʻo e taʻu atu le auala e sili ai le manumalo ina ia e tatau ona e amanaia ma faʻafefea ona faʻatulaga lelei lenei mea taua.

O le a le mea e te manaʻomia ai le puipui

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le riti e alu i o latou aʻa mamao i le taimi ua tuanaʻi ma o se tasi o sili ona taua ma matuia. A aunoa ma le faʻatamaga a matua o le teine ​​faʻaipoipoga ma o latou faʻamanuiaga, sa le mafai ona talia le filifiliga i le faʻaipoipoga ma amata tapenaga.

Matamata i aso tuai

Ua talafeagai, e aofia ai vasega uma ma vaega o le faitau aofai o tagata. Aofia ai ni vaega. O le faʻatasiga lea na faʻataunuʻuina ai e tagata uma lana matafaioi.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_2

  1. Tagata pele i totonu o le nuu poʻo le taulaga e mafai ona tautala e pei o se faʻafefeteina. Le numera o tagata e ono eseese. Sa taua le ausiaina o le faʻatagaga o le faʻaipoipoga faʻafaitoti e fai le faʻaipoipoga ma faʻaauau.
  2. E masani lava, mo le matafaioi a le Faatautagofie, na valaaulia ai Swaha ma auauna sili. O le latou sini o le tuʻuina lea o le teine ​​faʻaipoipo ma faʻaipoipo i le tele o aoga, ia e faʻaalia avanoa uma ma le aʻoaʻoga (pe a fai o le tamaʻitaʻi talavou. Sa le toe talanoa e uiga i le faaletonu.
  3. O le taua lava sa fai i itula i afiafi, ina ua uma ona toso le la. O le faifeau, faatasi ma le faafetaui, tietie i le fale o le teine ​​faaipoipo ma o atu ai. Ma le isi, ina ia malamalama tagata uma, aisea na faʻaalia ai le Faapotopotoga o le tausi ma tausi tusi, o ia i vaega taʻitasi, o le tatalaina o le faitotoʻa i totonu o le ogaumu).
  4. Ua uma ona malamalama matua poʻo aiga i le mea o le a tupu atili, ma valaʻauina tagata asiasi na oʻo mai i le fale. Ona mulimuli atu lea o se talanoaga sili talanoaga o le tama o le teine ​​faaipoipo ma le faitogance. O le matafaioi a lona tama e mafai ona fai se tagata matua i le fale, mo se faataitaiga, o se uso matua.
  5. I le taimi lea, o le teineiti o loo iai se tagata Samoa, ma togafiti i luga o le laulau, o le mea lea na latou tuʻuina ai le fusiua i le tele o nuʻu. I lenei taimi, o le tama talavou ma ua mafaufau loloto i le teine ​​faaipoipo ma lana matafaioi o se i le lumanaʻi.
  6. O le isi, na amata ona talanoa le tagata faataʻitaʻi e uiga i le teine ​​faaipoipo ma talaia i mea uma, aiga, mea lelei lava, apili i fafo. Sa taua le talanoa i le tele o meatotino ma tupe. Taumafai foi e saili po o le a le mea e sau mai ai i le teine ​​faaipoipo.
  7. A uma ona malilie matua, i lenei tulaga o le talanoaga faʻapitoa na tofia, sa faia ai matua o le aliʻi ua uma ona auai. I le laasaga lona lua, o tulaga lelei ma le faʻatulagaina o ulugaliʻi Mario uma na matauina.

O aso nei

Taimi nei, e toaitiiti tagata e o mai i le fale o le teine ​​faʻaipoipo ma luga o le papaʻe o solofanua ma pasa, ma o tagata a le lautele o tagata uma. O le aso, o le faʻafefeteina o loʻo masani ai o matua o le teine ​​faʻaipoipo o le teine ​​faʻaipoipo ma le tama faʻaipoipo. Ae tusa lava po o le lalolagi o ona po nei, e tele o tu ma aga ma agaifanua.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_3

  • A o le i faatalanoa e le fetaui ma le faitalia e tatau lava ona e aoao e uiga i tofo o matua o le teine ​​faaipoipo ma maua meaalofa o le a fiafia. E le fautuaina le filifilia o mea taugofie. O loʻo talitonu pea o le aso lenei a le Faʻatoafaiava e tatau ona aliali mai i le matagofie uma i luma o aiga i lona mamalu atoa e maua le faʻaipoipoga.
  • Shats ave le uaina poʻo isi 'ava malosi (mautu), fualaʻau ma suamalie. Manatua ia te ia le teine ​​faʻaipoipo, lona tina ma lona tina o fugalaʻau.
  • E mafai e le alii faaipoipo ona ave le amuina aʻiaʻi i lenei aso. O lea, na te faamalogaia ai le ogaoga o ona manaoga ma faaali i ai i luma o ona matua.
  • E fautuaina mo le matafaioi a le faʻafetaui e valaʻauina se tagata o loʻo lelei ona tautala ma faʻatasia malo. E tatau ona ia faia se ituaiga o lagona ma le siosiomaga, lea e faʻalagolago i ai pe faʻalagolago i matua le la tama teine ​​pe leai.
  • E tatau i faiga matagofie, ona o aso nei, taʻu mai ai e uiga i le lelei atoa o se alii talavou, ia lelei lona tino. E le tatau ona e paʻu i luga o le 'ava malosi ma amio le talafeagai, ona o se fesili ogaoga o lo o lotiaina i tua atu o le fiafiaga: pe manaʻo o matua e avatu ia latou maliega i le faʻaipoipoga a lona afafine.

E ui lava i le feolataga ma malie, fiafia, o le savali o puipui e tele senituri ua uma ona iai se vaaiga manino, lea e tatau ona tausisi i mea uma o le mea na tupu ma le manuia.

Laʻasaga o puipui

Lenei o le a matou vaevaeina le laasaga atoa i ni vaega se lua, o le teine ​​faaipoipo, atoa ai ma matua o le teine ​​faʻaipoipo ma le faʻafetaui e tatau ona faʻataunuʻuina a latou matafaioi. Ma o latou uma e taua tele.

O gaioiga mai le teine ​​faaipoipo

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_4

  1. E tatau i tagata faʻavae ona sauniuni ma fai atu se gagana lea e viia ai le aliʻi, ona uiga lelei. Aua neʻi galo e talanoa auiliili e uiga i le malosi o le alofa i se alii talavou, e uiga i ana faʻamaoni ma ogaoga manatu ma fuafuaga. E taua le manatua o mea uma, oe mafai ona afaina ai le fesili tupe (atonu o le alii faaipoipo e iai le aoga pisinisi). Lauga mafai ona folafola i le sauniuni, ae o nisi ua sauniuni i fuaiupu.
  2. E pei lava o aso o aso ua leva, e tatau ona faataʻitaʻia lava e le teine ​​faataʻitaʻi o ia o se talimalo. E mafai ona fesili atu i le fetauiga ia te ia e fai (masani i le comic form) o nisi galuega: togafiti lau, tuu le togafiti i luga o le laulau ma isi.
  3. I luma o Faʻafiafiaga ma talimalo, ma le Faʻatoanuʻu e tatau ona fesiligia ai e le au tausi a lima o le teine ​​faʻaipoipo. I le taimi lea e te manaʻomia ai le ogaoga, matua faʻamaoni. I lea taimi, o tala malie, o paoti ma le fiafia e le talafeagai, aua o le taunuuga o lona afafine ua foia ma le leaga, ma e masani ona popole tele matua i lea taimi.
  4. Afai e malilie matua, ona mafai loa lea ona e alu i le talanoaga o le faʻaipoipoga, o afea ma faʻapefea ona fai, ma o le a talafeagai e aʻoaʻo ai taufaʻatia o tupe.
  5. E tatau ona tapena e STAs ni au tui pepelo, malie ma fiafia. O le tulaga faʻapitoa e tatau ona amanaia, o le fesoʻotaʻiga o tagata. Manatua e le mafai ona e toe sii faʻatasi ma sili atu ona faʻaalia lea o le faʻamasinoga e faʻaalia le faʻaipoipo mo le 'aufaigaluega.
  6. O le fulufulu e pei o se tamā masani ma le atua lona tupu, soʻo se igoa o le aliʻi, atoa foi ma le tagata o loʻo avea ma uo teine. I le taimi o le puipui, e tatau ona le maʻelo le faʻatoatoa ma naʻo le tali atu i fesili a matua. E tusa ai ma le tuai o tu masani Rusia, o le le fiafia ma le soona malie e le talafeagai.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_5

O le a talafeagai i le taimi o le mea na tupu e pueina ai ata ma le ata vitio. Mulimuli ane, o le a mafai lena e vaai le atoaga o le aiga faiga feutagaiga. E moni, ina ua mavae tausaga, o le a mafua ai le istanatia ma matagofie.

Faʻafefea le amio faʻaipoipo

E toatele ua fefefe i lenei aso ma ua popole tele. Peitai e le tatau ona faia, aua na i ai ni tulafono e tatau ona mulimuli ai.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_6

  • E taua tele ona e tatalaina i luga o le laulau. Afai e te masalosalo pe o le faia o se filifiliga lelei, e sili atu le faʻatonuina i se fale fai meaʻai pe faʻatau sauni.
  • O sea tu masani e tatau ona tausisi i ai: Talu mai aso anamua, o le faʻaipoipo e pei ona tuʻuina atu e le teine ​​faʻaipoipo le shtami ma le faatoafaiava. Na ia toe le toe foi, ae leʻi toe le tineia, ae na lafi ma galue ai o se leoleo i le lumanaʻi aiga. Afai e te manaʻo e fai mea uma e tusa ai ma tulafono, ona vaʻaia muamua lea o le uiga muamua. Poloaiga i le faʻaumaina lomiga, e ui lava i nisi o aiga, o le solo foʻi o loʻo teuteuina tutoʻatasi tutoʻatasi. O lenei lelei manatuaina ma taua e mafai ona lafo atu ma augatupulaga i lea tupulaga.
  • E taua foi le ufiufi i luga o le laulau, mafaufau i le lisi. E manaʻomia le sili ona lelei o loʻo i luga o le laulau. O lenei mea o le a faʻaalia ai le soifua manuia o le teine ​​faʻaipoipo ma lona aiga. E mafai ona e aʻoaʻo muamua atu i tofo o le lalagaina ma le fai tama faʻaipoipo. O le a le gata ina na o se faʻatonuga e tapena ai ma mauaina ni malo, ae faʻapea foi ma le agavai mama.
  • O le taimi e o mai ai le feteʻenaʻiga i le fale, ona le tuʻuina atu lea o le maliega mai le pito o le tagata. Tagata muamua malo ua valaauliaina i le laulau. Ae ina ua uma ona fesili mai le potu faʻaipoipo i ona lima, o matua o le teine ​​faʻaipoipo e tuuina mai la latou faʻatagaga i le faʻaipoipoga.
  • O le teine ​​faʻaipoipo i lenei aso e tatau ai ona e vaʻavaʻai lelei ma toʻafilemu, ia mautinoa e tausi ou matua ma malo, faʻaalia le mea o se fafine lelei. E ui i le ulagiga ma le fiafia, o le faʻafiafiaga, mafaufau lelei ma le faʻaeteete Tusi Paʻaga i le lumanaʻi ma faia ni lesona pe mafai ona avea ma se ava lelei sili ma le lumanaʻi.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_7

Fautuaga

  1. O le taimi nei, e le o tagata uma e fia aai. Ae o le mea sili lenei o se tulaga taua tele. I le gasologa o lenei mea na tupu, o le muamua aʻoaʻoga muamua i le va o matua o le teine ​​faʻaipoipo a le teine ​​faʻaipoipo, atoa foi ma le aulotu e faʻatagaina matou e vaʻai lelei i au tauleleia ma tu ma aga.
  2. Afai o tulaga uma e matauina saʻo, latou te faʻatuina ni mafutaga lelei ma malosi i le va o aiga e toʻalua, lea e mafai ai ona faigofie le faʻaipoipoga ma le lumanaʻi olaga o le talavou.
  3. I le va o le faʻafefeteina ma o le faʻaipoipoga pasi mai le 3 masina i le tausaga. Peitaʻi, e mafai ona faʻaitiitia le faʻatapulaʻaina pe a maʻi le tamaʻitaʻi talavou poʻo ua alu foi le aliʻi i totonu o le ami. Mai le aso o le puipui o le teine ​​faʻaipoipo ma le Groom Mauaina sili atu le matuia tulaga.

Faʻafefea le faʻasologa o le puipui 4404_8

Faaiuga

  • Matamata - o se masani a le tuai o Rusia. Na te saunia mo se mea mo se mea na tupu i ai, lea na faʻailoa ai e le Savali sa nofo ai ia lima o le teine ​​faʻaipoipo mai ona matua. O le ofisa aloaia o le Groom ua sola.
  • Talu mai taimi anamua, o le puipui fesoasoani e faamalosia ai le faauo ma le alofa i le va o le aiga o le teine ​​ma sa matua. O lenei faʻasega e manaʻomia ona mautu e mafai ona faʻatulaga muamua ma e usitaʻi i tulafono faʻavae.

Faitau atili