Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le alofa o lona toʻalua ma lou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi

Anonim

Tele fafine ina ua maeʻa tausaga o lo o faʻaalu i le faʻaipoipoga, latou te mananaʻo e toe faʻafoʻi i na lima taimi, ma e ofuina ni mea moni. I taimi uma lava pe a maeʻa ona motusia ma le mafanafana mafutaga, o i latou e iloga ona o lo latou maualuga, toʻafilemu ma ogaoga amata. O tuʻinanau a Pofani o loʻo agai i tua i tua i tua, ae le o tagata uma e mananaʻo e tuʻu i ai. Na tupu lava loʻu olaga, ae le lelei, sa mafai ona 'aua foʻi' le tele o se mea, e aunoa ma le tele o le faʻaipoipoga e taua.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le alofa o lona toʻalua ma lou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi 4424_1

E mafai ona toe faafoi le alofa o lona toalua pe a pasi atu?

O le alofa na mafai e le tagata ona oo ma le tagata, ae e faigata tele ona fai. O le mafaufau e amata i le mea moni o amioga a le tagata e fuafua i le setete i totonu. E masani lava ona amata ona tausia e se fafine lona toʻalua, fanau, faʻasologa ma le ola ae galo foʻi lava ia te ia lava. O le alofa o loo alu, ona le aoga lea o le faatalitali mo se tasi mai le itu. Aua e te taumafai e toe faafoi mai le alofa o loʻu toʻalua pe a fai o oe ua leva ona galo lou alofa. E taua tele le malamalama i lena alofa mo oe lava ma le manatu faapito o lo o matua lava lea ma le naunautai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mafaufau e talanoa e uiga i le i ai o se isi pito sili. I lenei tulaga, e foliga lelei atoatoa le ava, sa ia te ia se puleaga, o le ofu lamolemole ma lamolemole ua taoto, ae mo ai e faia ai? Mo oe? E le aunoa, e masani lava a na o le tagata ma mo Ia o Ia, a o e le tautala e uiga i le alofa i lenei mataupu. O le a foliga mai e eseʻese tulaga eseʻese, ma le iʻuga o le a tutusa lava.

E sili atu le faigata i le mea moni pe a e manaʻo e toe faʻafoʻi lau tane, ae ua uma ona ia alofa i le isi. Seʻi foliga mai e mafai ona e suia nei le tulaga, sa alu ai le tamā i le isi mea, ma o lona alofa i le taimi nei o ia lava, ua le mafai ona toe faafoi atu. Ae e le o lea mea! O le mafaufau o mafaufauga o le mafaufau o lenei na o le isi laasaga lea o le faafitauli na tutu ai le tane ma lona toalua. O le ki autu i soo se tulaga e toe faʻafoʻi mai ai lona toe afio mai o lona tagata, naʻo le fafine lava na na o le fafine lava ia lava. O mea taua e manaʻomia ona faia o le toe faia o lona lava tagata, o isi mea uma o se mea o le taimi.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le alofa o aliʻi ma mafaufau loloto?

Tatou amata i le fesili pe e te alofa i lau tane? Ma aua le mafaufau i le tausiga o aso uma, tatou te talanoa e uiga i le alofa sili ona moni. E matua talie atu e gagau lona ulu i luga o le auala e toe faafoi ai le alofa o alii pe a fai o le sili ona tuua lagona o totoe. Ae e te leʻi amata toe foʻi mai o le alofa o loʻu tane, mafaufau i ona uiga ma mafaufau pe o le a le tele e te manaʻomia ai lenei alofa.

Fai mai le mafaufau o le mafaufau, ina ia mafai ai ona toe faafoi le alofa, o isi nei vaega e manaʻomia i isi auiliiliga:

  • atinae;
  • manatu;
  • Lana amio agai i se tamaloa.

Ia lava atinal

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le alofa o lona toʻalua ma lou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi 4424_2

E ao i le fafine ona manatua po o le a lona umi sa ia taumafai e iloa se mea fou. CODER E le na o faʻamatalaga fou, ma le tasi o le a aloaʻia mo ia ma le aoga. O le atinaʻeina lava le atinaʻeina e le tatau ona saona se sao i le faʻateleina o le popole o se paʻaga poʻo seisi, e tatau ona fesoasoani i le fafine ia sili atu. Fai mai le mafaufau pe faʻapea pe a taofi e le fafine lona lava atinaʻega ona o nisi tulaga poʻo nisi tulaga, o faʻafitauli o le a le masalomia o le a amata ona aʻe i itu uma o lona olaga. A leai se leai o sona totino-atinae, e le mafai ona toe foi mai le alofa o se tamaloa.

Lava manatu

E aoga le mafaufau ia i latou o oe o oe na e mafaufau ia te oe lava ma aisea ua e. O nei fesili autu e fesoasoani ia tagata atamamai o le malamalama i le tele o le alofa o le fafine ma iloa. O fesili taʻitasi e tolu e mafai ona tusia i luga o se laupepa o le 5 faʻailoga.

Fafine amio

O tagata atamamai e mautinoa ai le mautinoa o amioga le mautonu i totonu o le aiga o loʻo faamanatuina i le soona tausia o le tasi le paaga i luga o le toʻalua faʻatasi. I lea ma lenei tulaga, o loʻo amata ai foʻi paga ma le "tina-son" poʻo le "tama-tama teine". O na fegalegaleaiga ua fai ma vaifagafaga i le tasi ma le isi ma o le a tatau ona taʻitaʻiina le toilalo.

I se paga o le "atalii-tina", o se fafine amata ona tausi se alii e masani ona le malamalama i lona le malamalama. O nei tane e masani lava ona tutusa foliga:

  • Tatau silipeai ma kamupani;
  • e le iloa le auala e faia ai tutoʻatasi filifiliga;
  • Faʻailoa mai o loʻo faʻamalosia se tasi i se tasi;
  • Manpupulate tagata e maua ai le manaʻo.

O le faletua i se paga sea e i ai le uiga nei:

  • faanaunau faifai pea e fai mea uma mo lona toalua;
  • amio mataga;
  • leaga;
  • Luitauina le lotofuatiaifo.

I se paga o le "tama-afafine" matafaioi o le a faafeagai atoatoa i le taimi muamua. E tumau pea le tamaloa i mea taua, ma taʻalo le tamaʻitaʻi i le matafaioi a le vaivai, o nisi taimi e pei lava o pepe mea leaga. Tane i lenei mataupu:

  • e aumaia pea lona faletua;
  • puleaina soʻo se gaioiga a se fafine;
  • Fai le vaʻai i le faʻalagolago i lana ava mai ia te ia.

Aua o lona toalua i lenei mataupu, o le uiga lea:

  • masani i ai;
  • le talafeagai;
  • Manaʻomia o le malamalama ma le tausiga mo oe lava.

Faʻafefea ona faʻamamalu le tuʻinanau e mou atu?

E masani lava i le uluaʻi tulaga o le mafutaga o le tuʻinanau e matua tele lava e oʻo lava i le mafaufau i le mafaufau. A uma, e taunuu le ala, pe a ita, ma o le a le mea e fai i ai i lenei taimi umi? E matua faigofie lava le tali, aua o le fafine ua i ai le poto masani o na amio na maliu ai se tamaloa mai le naunau ia te ia. Amata i le mea moni e manatua ai oe lava pe a e manaʻo tele i lou tagata.

Afai e amata mafaufau se fafine ia te ia lava ma amio lelei i lona fiafia, na te le o toe mafaufau e uiga i le toe foi i le naunautaiga. O le naunautaiga o le tagata o le a aliali mai pe a ia lagonaina le fafine fiafia i le faʻagasologa, ae leʻo se afaina ai o isi tagata. O tagata na aafia e masani lava ona tau atu i le faatafunaina o le aiga, e le mafai ona toe foi mai.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le alofa o lona toʻalua ma lou manaʻo e faʻafesoʻotaʻi 4424_3

O fafine e faia le alofa mo le lelei o le tama fiafia o se vaega eseese. E taua le manatua e tatau ona i ai se ulugalii ma ni feusuaiga, ae le o le tasi tane. E maua e le tamaloa lona faʻailoga mo le galue i le 97%, ae o se tamaʻitaʻi e tatau ona mafaufau ia te ia lava.

O le aofaʻi o loʻo i luga, e aoga le faʻamalamalamaina o le fautuaga o le mafaufau o mafaufauga i le mataupu o le toe faʻafoʻiina naunau i le mafutaga:

  • Toeitiiti au lava aga i lou toʻalua, ona e sau le fiafia mai i le faiʻai, ae leʻo ni olo se tasi;
  • Ua ou masalosalo i ou foliga, palapala lauulu ma le leo-vaʻai manatu o le a le mafua ai le fiafia i se tamaloa;
  • Kopi o outou lava fefe ma faigata, talanoaina le fesili o feusuaiga ma lau tane;
  • Fai i le inu pia, aua le faʻateʻa faʻataʻitaʻiga i lau olaga mafana mamao;
  • Vaai lelei i ou lava lagona, aua le nofo na o le faamalieina o lau tane.

Mulimuli ane

  • Toe faʻafoʻi le alofa o lona toʻalua e mafai ona naʻo le aʻoaʻoina tumaʻoti, o le a faʻaalia ai ona vaivaiga e taofia ai se olaga fiafia aiga;
  • Salu se talanoaga sili ma loʻu toʻalua, o nisi taimi e mafai ona ia fesoasoani i sili atu nai lo soʻo se fomaʻi.

Faitau atili