Faʻafefea ona e alofa ia te oe lava ma faʻatoilaloina se tamaloa o le tamaloa

Anonim

Faʻapefea ona Manumalo i se Tagata Ma Alofa Atu ia te Ia? Faitau manatu iloga o tagata atamamai, mulimuli ia i latou, ma o le tamaloa e te fiafia o le a le maua se avanoa e tetee ai ia te oe.

Uiga o tagata taupou

Lenei alii e matua taua lava e uiga i fafine uma ma latou. I le taimi lava e tasi, e matua tauagafau i fesootaiga, e seasea na faʻaalia le faʻamasinoga. O le atamai i le atamamai, mafai ona manumalo i lona le amioatua ma se tafailagi tafailagi.

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa tama

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ua ia manatu faʻapea o ia ma ana lava manatu faʻapitoa. I le ao e le o viʻili ma le alofa auro. Filifiliga na latou filifilia naʻo le mafaufau, ae seasea faʻalogologo i le fatu.

"E faafitu i le fitu o le oti, ma le finafinau i le mataupu autu o le taupou. O loo faigata, e alu pea i ana sini, ma agai i le laasaga. Atonu e masalosalo ma tapunia, aua o le mea e foliga mai e matua afaina lava.

E le faigofie ona alofa ia te ia lava, aua e faitio tele i fafine, vaavaai i le mea lelei le le taliaina. O le a ia masalosalo e le mafai ona tu i le lē faamaoni, ma e masani ona tupu ona o lona le saogalemu.

Ae afai na ia iloaina o le a ou alofa i se tama tama - tane, ma faatoilaloina lona loto, e vave lava le ala mo se mafutaga ogaoga. Ua ia filifilia se teineitiiti mo le po, ae o le soa lea na ia faaaluina ai le totoe o lona olaga.

O a fafine e pei o se taupou?

Ia malamalama i le auala e alofa ai i le tama taupou ia te oe lava, e aoga le malamalama o fafine e te fiafia i ai ma fetaui i lenei ata.

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa tama

O a teineiti e fetaui ma manaʻoga o se taupou o le taupou:

  1. O le mea e sili ona taua na ia talisapaia i fafine, o le latou faʻamaoni. O lea la, i fesoʻotaʻiga ma ai, e le mafai ona e faʻafoliga ma taʻalo. O le a sili atu foi le malosi o le au tau le faʻapopoleina.
  2. Na ia aloese mai foi lagona malosi ma le malosi, sili atu le mafanafana. Na te le mafai ona taliaina le saoasaoa faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga, o lea e tatau ona iai e lana soa faʻafitauli i le faʻasao e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga ma uʻu.
  3. Ua tosina i fafine ia foliga pei o le tauagafau faaletagata, galue malosi, mama, pisinisi, tiute ma tulafono e faatatau i tupe.
  4. Virgo fiafia e sefe ma sefe le tupe. Ma i le teine ​​e manaʻo foʻi. Faʻamuta e faʻatatau i le faʻaalu ma le fiafia, o le manaʻo e manaʻomia tele ni meaalofa taugata, e le mafai ona tuleia o ia.
  5. E toe fai ai le paie, le le fiafia ma le manatu faapito o tamaʻitaʻi e amio ma le le fiafia. I se faalumaga o ia, o le a le matuia. Afai o nei foliga o se uiga lelei ia te oe, ona e le mafaufau ai pe faʻapefea ona manumalo i se tama-aliʻi, e le mafai.

E le mafai ona avea le Virgo Terle I luga o le teine ​​vete, e na ona le faʻalogo. E le fiafia foi lona onosai ma faʻafuaseʻi ai feusuaiga. O ia, muamua lava, ia taumafai e iloa le lalolagi o nuu e filifilia, o lea ua tuu e le mafaufau ese fafo.

Auala e Faamaa Faamalieina ma Tausia

Afai o sea tagata e talafeagai mo oe ma e te tosina i manatu o ona manatu, e mafai ona e amata faatoilaloina lona fatu.

Auala e te manumalo ai i se tamaloa tane

AtTrologer fautuaga:

  1. O le a amio faalenatura ma ia oe lava. E manaʻomia le vaʻai atu i le faʻafaigofie e mafai ai: leai se moli malamalama ma mafua ai le lelei. E tatau lava ona e vaʻavaʻai lelei ma faʻaeteete, faʻatupu le faʻanoanoa o se fafine maloloina.
  2. O le tapenaga ma le aʻoaʻoga o le Filifiliga e taua tele mo Ia. E tatau ona e faʻaali atu o loʻo latou atiaʻe masani a latou atinaʻe, o le a faitau tele ma aʻoaʻo, taumafai i aso uma e avea ma sili ona lelei o oe.
  3. Leai se mea e tatau ai ona sauaina o ia ma tuu vave i le amataga. Ua lava le faʻaalia o oe lava o se mea ofoofogia faʻapitoa, faʻaalia le mauoa i totonu o sisifo ma le afioaga o Nu. Ona fiafia ai lea o le tagata ma o le a ave le sitepu muamua.
  4. Sauni e siaki siaki siaki o le a mafai ai ona ou faia. E ono feteʻenaʻi ma le suʻesuʻe a le tupu, tauemu mai le faʻafeagai o lou manatu. O le a togi le Virutu i se rod-hestocation ma o le a matauina ma le faaeteete lau tali. A e tali filemu ma le le fiafia, mafaufau o le siaki na pasia.
  5. Ina ua alofa ia te oe, o le a ia finafinau e manumalo i lou loto. O le a manumalo o le a logoina: o le a avatua finauga pe aisea e te sau ai i le tasi. Ae o le manaia o agafeʻau matagofie e le tatau ona faʻatali. O le tagata tonu lava lea na avatua ia Mati 8 e le o se o fugalaʻau, ae o le faʻamamaina o le mama.
  6. E masani ona ia feiloaʻi i luga o le Initaneti, ma taumafai lea e suʻe ma taumafai e fia iloa le lautele o fesoʻotaʻiga.
  7. I fesootaiga, aloese mai le faafuasei upu ma mamafa mamafa. Tumau filemu i soʻo se tulaga ma e le mafai ona faʻatauvaʻa i ai. O le a fefefe lagona o le taupou, ma o le a le manaʻo e atiaʻe lau mafutaga.
  8. Faaali mai ai e te mafaufau i ni tupe, o loʻo e iloa faʻatino i mea ma o le poto faʻaalu ai lena faʻalavelave e le o oe. O lenei uiga o le virgo e ese lava le talisapaia o fafine.
  9. Faaali atu e te iloa faia se faamafanafanaga, ia te agaalofa, alofa ma alofa. O le taupou e manaʻo e vaʻai i se fafine moni e mafai ona ogatasi ma le avanoa o loʻo siomia ai o ia, ma faʻatumuina o mea uma ma lona malosi malu.

O le a ia faia mea uma ia mautinoa o lona filifilia ua fiafia. O le tamaloa lea e tautala laitiiti, ae e tele mea. Pau le mea e taugata mai ai meaalofa taugata ma viʻiga matagofie o loʻo faʻatali mo ia. Afai ua e faʻamalieina i lenei faiga i mafutaga, taga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O Virgo o se aoga uiga ma se teine ​​e saili tutusa. Aua neʻi e tatalia ni alofa mai ia te ia, ma faʻaali atu o loʻo e manatu e uiga i tupe ma fiafia i meaalofa aoga e taugata ma leai se aoga o le mafaufau.
  • Faʻailoa le mea taua o le lalolagi i Totonu o Totonu, ae leʻo a latou feusuaʻi. Virgo o le a taumafai e fuafua muamua i lau "faʻapipiʻi", o ona foliga foliga o le itiiti ifo.
  • Ia toʻafilemu, malolo ma toe le faʻaalia lagona. O le taupoo e le pei o le tala faatino ma e le talia le saoasaoa o faʻamatalaga o mafutaga. O le a tulei e Hystics ma Scandals e faavavau.

Faitau atili