14 Lunar Day: uiga o le sefulufa poar aso

Anonim

E i ai i le aso 14 le lalolagi, O lana elemene o le lalolagi. Hyassaths gentrrade ma manuia minerale. Mai lanu fiafia e mafai ona taʻua: lanu viole, lanu viole, lilac ma paʻepaʻe. O le faʻailoga o le 14 aso: o se paipa e valaʻau i lana fesoasoani. Hustsur na suia se agelu o le aso (o le leoleo o le pouliuli malamalama).

Paipa - faatusa o 14 masina aso

Tulaga lautele 14 masina masina

O lenei aso, o le tagata ua i ai se tulaga faʻapitoa o le faʻalauteleina o ona gafatia. Ioe, e manaʻomia le tele o le malosi ma le mautu i totonu. O le laupapa autu o faʻamatalaga o le aso - i le tapulaa maualuga e faʻaitiitia ai mea uma e sili atu le poto, o loʻo i ai le tino o le fuafuaga lelei.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a lelei tele aafiaga o le a aumaia ai le faamamaina o gaioiga. I le 14 aso masina, o lo tatou tino e aveʻesea ai lo tatou tino le le aoga vai ma le malosi, ma e mafai ona tatou fesoasoani ia te ia e faʻafaigofie ai. O le a mautinoa ai le tapenaina o le tapenaga mo le masina atoa - tumutumu i le Lunar Calendar.

O lenei e le mafai ona e pipii i luga o au mea ua tuanaʻi - e taua tele le faʻaauau pea ona agaʻi i luma. E oʻo lava i se pamu laititi e mafai ona matua afaina ai le aotelega o le iʻuga, aua le faia se galuega o aso ua mavae. Ma, oe, o oe, e tatau ona talitonu faamaoni ia te oe lava ma lou manuia.

14 O Aso Laur e fai ma mea mulimuli, faʻatagaina se tagata e faʻatumuina lona olaga i suiga mo le lelei. E sili atu nai lo le teisi: o le tumutumu o le masina masina o le a vave sau. O le tulaga o siomia ai tatou e glowd i le tapulaa. E mafai ona tatou faaaogaina le mana malosi o le masina mo o latou lava manatu.

Ma afai e te faʻateleina ai lenei avanoa, o le a faʻasolosolo lava ina sui le tulaga. I mea uma lava, ina ua uma le masina atoa, o le vaega o le masina amata, i le taimi lenei matou te le mafai ona uunaia mea na tutupu, e le mafai ona faalavelaveina i faiga masani.

Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga

O le uiga o le Aso o le aoauli o le taimi e faia ai se tulaga lelei tele mo le faaiuga o le mafutaga faalenatura. O le tele o le laki uma na o ulugalii na umi se vaitaimi o mala. O le faʻaipoipoga o le a auai atu nei i le faʻaiuga mulimuli i le latou sui tauva-bug pore ploud. Faʻaalia foʻi le fausiaina o se aiga mo tagata, o lena, o lea, o loʻo taʻua foi o ulugaliʻi.

Aisea e manuia ai le aso mo le faaipoipoga? Ole Tupupulaʻia ole Mat e tuʻuina atu ai se tamaʻitaʻi talavou o se mea lapoa malosi o le a fesoasoani e tele galuega. Ua amata nei, o mea uma e faapitoa e faʻalagolago i ana gaioiga o le talavou - pe o le a mafai ona latou "felelei i luga o ao", a le o le a faamalosia e toe foi atu i le eleele.

14 aso manuia tele mo le faaipoipoga

Soifua maloloina

O le tino sili ona vaivai i aso nei o mata. Afai e mafai, faaitiitia le avega i luga. O le penefiti o le a aumaia ai le mafaufau loloto o le matagofie o le natura: vai, lagi poʻo le oso aʻe o le la / goto le la.

Faʻafetai i lenei mea, o le a e toe faʻafoʻi le malosi o ou mata ma mafai foʻi ona aveese le eseese o Opththalmonical Pathologies Pathulogies, laveai ou mata mai le vave vaivai. Ae peitai, o le mea moni, e manaʻomia ona satauro le masani ai le pisa, ae leʻo le tasi foi le sao i ni mea lelei.

Pisinisi, tupe tupe

I le Pisinisi Pisinisi O lenei ua matua faigata uma mea uma. E taua le iloiloina ma le faʻaeteete auiliiliina uma filifiliga na faia, e pei ona o le taimi muamua aʻo leʻi amataina le masina fou o le masina fou.

O le a le mea na faia muamua e mafai lava ona fetuʻutuʻunaʻi seʻia oʻo i le faʻamatalaga faʻapitoa o loʻo i totonu o le sone o lau pule. O lea, e manaʻomia le le paie ma mafaufau i mea uma na fofoina le tele o taimi. Vaʻai i ai i ni vaivaiga ma mea sese.

Ua fautuaina nei e galue i faʻafitauli o sauniuniga, faʻapea foi ma faʻafitauli tau pulega. O mea lelei e atiaʻe ai e fesoʻotaʻi ma le aumaia o ni pepa pisinisi, konekarate ma feagaiga.

Fulufulu, vali, magafagafa

Ia iai se manaʻo e faia se lauulu fou i le 14 o le masina? O lona iʻuga o le a faʻataʻamilomilo: i le tasi itu, o faʻamanuiaga o faʻamanuiaina e faʻaleleia atili, ma i le isi itu, o le faʻafitauli o le atuatuvale ma le leaga lagona. Auauai o le a toe mafaufau pe aoga.

O le suia o le paolo o siamupini e le o i lalo o le faʻasa, o le mea taua e le o le filifili e ese ai lanu. Fiafia lanu faalenatura, ma e te mautinoa le manuia o le olaga pisinisi.

E manuia le masina o le masina mo le taʻiala o le matagofie o ona tupua, ina ia mafai ai ona ou maitauina saogalemu i le Faʻamalosi I le Mastery Smisetery ma isi metotia.

Taulimaina ou lima ma vae i aso nei

Monh

I le tulaga lautele, o mea uma e faia i lenei po, e aunoa ma le paia o mea. O lana galuega autu o le faia lea o lou vaʻai i se vaega o lou uiga o lou tagata, o loʻo e faʻatamaʻia i taimi uma.

O lea, ia e iloa o mea uma na vaaia i le po e le o le mea lea o le ki i au "tagata o ia lava" - o lena vaega o ia lava, lea e le mafai ona iloa i le olaga. Mafaufau i luga, ou te le afaina lava ia amata amata ona faʻaaogaina uma au avanoa maualuga!

Faasologa mo 14 Aso Luna

O aso lona sefulu ma le fa o aso o loʻo faʻaalia e faʻataunuʻuina ai tulafono mo le faʻamamaina o latou fale poʻo le fale mautotogi mai le le lelei malosi ma mea leaga. E le gata i lea, e le manaʻomia le valaʻauina o se ositaulaga-o le exorcist - e te foia atoa atoa le galuega o au oe lava taumafaiga. O le malosi o le fa vaega o le natura o le a tupu mai i le laveaʻi: vai, afi, ea ma le lalolagi.

Faʻafefea ona faʻaalu le faʻamamaina o le fale mai le le lelei?

  • Faʻaaoga le vai - faʻaaoga le manaʻoga ma le uarota paia, e faʻamalu mai lou fale.
  • Afi - o se ie puipui e sopoia i luga o puipui uma ma se faamalama i le fale.
  • Air - i lenei iuga, e tatau ona e faʻapipiʻi se asu faʻapitoa, e toe fai se manogi manogi. Tou te savavali i le fale ma momoli atu, faatumuina i le manogi.
  • Lalolagi - faʻaaoga lelei o le ata masima, e te manaʻomia e tuu i totonu o tulimanu o fale i le fale.

E taua ile faiga e paʻia ai le faʻasolo i taimi ua mou atu ma faitau ni tatalo faʻapitoa.

14 Lunar Day o aso muamua na auai ai le masina i le atoa vaega. Na faia e Magrgar ma le Smarcrer se vaega o le taimi e sili atu le lelei mo le siʻitia o le alualu i luma i le manuia o le poto, tosina le alofa ma le iloaina o le atoa manaʻo.

Mo Garden ma Gardener

Atoa le masina - o le sili ona malosi-faatumuina aso i le taamilosaga o le aoauli. E tatau ona faia ni gaioiga malolosi, fuafua fou mea na tutupu, faʻafetaui i le tele o faʻalavelave i luga o le tulaga i ni sini.

Ma i le 14 tausaga o le a le 14 tausaga, e mafai ona e taulimaina ma le saogalemu i galuega i le togalaau ma. O le iʻuga sili ona lelei e mafai ona faʻamoemoe mai i gaioiga nei:

  • o mea na tutupu i le salalau solo i aganuu fou;
  • Toefaafouina o fua o fua.

I le vaitau lenei, o mea taumafa ua taulai i vaega uma o laau ia. O lea la, e le aumaia ai le onosaʻi i le Oʻu tagata le tagata. O le mea autu o le faʻaaogaina lea e aunoa ma le vevela togafitiga, fou.

Maua le malosi o fualaʻau fou ma fualaʻau

Seia oʻo mai atoa le masina, e le mafai ona tipi, toe tuʻu, laufanua ma tipi atu laʻau. I se faʻaopopoga, ia faʻaeteete i le faʻaaogaina o se togalaau, aʻo le tele o le afaina ai o aʻu, e leʻi leva ona ou alu i fugalaʻau ma le aʻa o boot ma le aʻa ofa.

Faaiuga

O le sili ona taua tulafono e talafeagai i le 14th aso: E sili le le fiafia atu nai lo le fesuiai. O le mea lea, le sologa lelei i soo se tasi faaalia, ma taimi-taimi mai mafaufauga faanoanoa, ma galue malosi i mea aoga.

Ou te manaʻo foi e faʻasoa atu ia te oe aʻu faʻaiuga o le aso faʻamatalaina:

  • Aua le faʻatagaina ni misa, faʻamalamalamaina le fesoʻotaʻiga ma isi neura. Afai o le faʻamalosi malosi e faʻamatuʻu ai le leaga i fafo, e sili atu le motusia o ni nai papatusi poʻo le sasaina o le penina. I le sili ona leaga, e mafai ona e faʻatulagaina se taua ma aluga ma uo poʻo uo tama.
  • E te manatu o lou olaga e le maua ai le uiga? O le taimi o le aso e momoli mai ai ia te oe se avanoa sili e maua ai. Ma fiu le fesoasoani mai le itu, faʻaaoga naʻo lou ono o lou uiga.
  • I le lona sefulufa aso o le taamilosaga o le masina, upu ma leo e sili ona malosi le mana. E matua faigofie lava ona maua se pesega mai luga malosi, lea o le a fesoasoani tele i ni mea sei iloga. O le mea autu, aua le amanaʻiaina le mea faigaluega o le tautala: Afai e faʻafuaseʻi ona e faʻalogo i le fuaitau lava i le aso, e aoga tele i loʻu ulu, e aoga tele pe a na o se faʻalavelave?

E iʻu ina O le fea taimi o loʻo taumafai ai e auina atu oe se faʻailoga, faʻaalia le itu saʻo e tatau ona e gaoioi.

  • Aua neʻi galo e faʻaumatia mea uma, o le mea moni na e faʻalogo iai na e faʻalogo ai ia te oe lava ma mea e le o iai sau manaʻoga. Faamama lou tino.

E oʻo i isi faʻamatalaga taua e mafai ona maua i le vitio i lalo:

Faitau atili