Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i

Anonim

auina mai aʻu e le Alii se faamanuiaga tele i loʻu olaga - o aʻu ma loʻu afafine, ma loʻu tina, ma sili atu talu ai nei - ua tinamatua. O nisi taimi e taʻu mai fanau e tausia e le atoa o lo tatou aiga i laʻu tatalo, aua le isi vaega e faafesootai le Silisili Ese faʻatasi - lea o le suesuega, lea galuega, lea o fanau ... o Aʻu, o le mea moni, o se teisi fencing i latou i ai, ona le mafai ona atoatoa tuua le malumalu mo so o se mafuaaga le faaaloalo. Ae ou te le taofia le tatalo mo tagata uma. O le ala lena faamalamalama e le tama ia te au le taua o nei tatalo ...

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_1

E tatau ona ou fesili atu i le Atua mo a latou fanau?

O le tele o tina matutua ma matua o matua auai i fanau a fanau e le gata o se "teu aulelei", ae avea foi o se avanoa e faaleleia le tele o mea sese ua faia i le taimi e tasi i le tausiga o latou lava fanau. faamatala le alofa ma le tausiga o lenei tagata fou o le aiga mai le aso muamua o loo siomia e tagata fou, faapea foi ma le agalelei i le taimi o le faatauina mai o se isi meataalo po o kilogram o lole.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ma afai o le tamai 'oti i le taimi lava lea e tasi o le a feagai ai ma faigata po o le maʻi, o le faavauvau o le tina matua ma se tama matua na le e faailoa atu upu. Afai e tuuina atu lagona uma nei agaga - le fefe, popole, ma o nisi taimi oona? Afai e vaavaai mo le puipuiga, faamoemoega, filemu? O le mea moni i le faatuatua! Mea tonu lava lena E le mafai e tatalo mo fanau a fanau, ae e tele e tatau ai. Ma e le gata mo le lelei o tamaiti, ae faapea foi mo le filemu o lona lava agaga.

O le a le tatalo a faapena?

Tatalo e le na o upu e faatatau i le le taualuga po o le lagi. o le fesootaiga o lo tatou agaga e ola pea lenei ma le Alii.

E faalogo ai outou, o le upu o le tatalo (e pei o talosaga faigofie mai le agaga, ma laina auiʻa, gaugau e le Agaga Tama, lea o le a outou vaai i lalo nei) e tatau ona e talanoa i le faatuatua i mea o le a latou faalogo i ai, ma le faamaoni, i faiga sauā .

Pe faapefea ona faafesootai le Tagata Ulu i le paia?

O se tulafono faafoe, mo le fanau ma fanau a fanau e tatalo atu i le Taupou, e itiiti masani Iesu Keriso ma le lava le Alii.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ae itiiti ua na fesili ai. A e tatau ona talitonu moni lava:

  • Alu i le malumalu, ma tuua ai mo faamatalaga o le soifua maloloina i ai (e mafai foi ona ulufale atu i fanau, fanau a fanau, ma isi tagata o aiga, ae aua nei galo - o le igoa ulu atu i le lotu, ma le faalelalolagi, lea e mafai ona matua eseese mai le faamaumauga i lo tatou taimi) ;
  • I le ekalesia, e le galo ai i le malamalama o le moligao mo le soifua maloloina o le aiga, ma i le faaopoopo, o loo i ai se tatalo foi mo le tagata ua maliu ma afiafi faapitoa faatafafa mo moligao faamanatuga;
  • I le taimi o le fale tuatusi i le i Tagata Ulu i le lagi foi, ua mumu i luma o le moligao faapaiaina;
  • I le fale e mafai foi ona mu i tafatafa o le faailoga o le moli.

I le sili auiliiliga e ese mai ai tagata o loʻo tatalo ma pe faʻapefea ona faia saʻo, ou te faʻailoa i le tagata faʻaleagaga - etūlū viomir golovini:

O se tasi na taʻu mai pe a fai o se tagata e matua siʻosiʻole tagata, ma e sili ona talitonu), e le tatau ona tatalo i le Alii. E sili le filifilia o se tepalo na te taulimaina ai le Atua au tatalo. O se agelu e mafai ona avea ma agelu, ua maua mai ai le ava, i le fanau ai, paia, o latou igoa e te tauaveina, faapea foi le tele o le Au Paia lauiloa.

Faataitaiga:

  • Slole Panteelenoon (ua fesiligia o ia mo le fanau tama teine ​​po o le atalii tama e fai);
  • Na & ua fesiligia o ia mo le faamanuiaina o le pepe, sa i ai foi se apitaga puʻupuʻu a o tatou 'ia "almu");
  • Au Paia Kilika ma Mediaus (ioe ioe, na matua tele mai i le aʻoga tusitusiga lesona talafaʻasolopito, latou te foliga foʻi o tusitusiga tusitusi ma aʻoaʻoga;
  • Matrona Moscow (e uiga i le soifua maloloina, tiga le puipuiga);
  • Seraphim Sarovsky (e uiga i le soifua maloloina, lavelaveaina mai amioga leaga, foia faʻafitauli, faʻapea pe a fai o fanau a tagata matutua - e uiga i le tuʻuina atu i tamaiti maloloina);
  • Rev. Adorosiy Medialogan (E uiga i le Pale i le Pale a Lega o le Ekalesia, salamo, le faaaloalo i toeaina
  • Ioane Kordstadt (e uiga i le toe foi mai o le agaga maualalo i le Lono o le Ekalesia, e uiga i le fofoina o le gasegase).

Peitai, o le mea moni e masani lava ona tatalo i le taupou. Sa ia saunoa i le tele o tatalo a le matua matua e mafai ai ona tatou aʻoaʻoina i le Ekalesia. Latou te talafeagai uma mo matua matutua.

Tolu ituaiga o tatalo

  1. Faʻamatalaga faʻapitoa + meli + o le aso . E talitonu o le tatalo e faitau i se aso faʻapitoa o le a malosi o le a sili ona malosi pe a e leʻi mulimuli i le pou. E le gata i lea, o le pou e le tatau ona avea ma ekalesia - e mafai ona e filifilia se aso pe o le vaiaso i le taimi o Beatsyad ma lafoai uma le vave (pe na o le suamalie, suamalie, suamalie. O lenei mafai ona faia na o ia ma mafuta ma se toalua.
  2. Tafai i le Alii i le Malumalu . O le tatalo atoa ua manatu e matua malosi. O le mea lea, e tele taimi e faʻaalu ai faamatalaga e uiga i le soifua maloloina o fanau a le soifua maloloina o a latou fanau, ma pe a fai o le soifua maloloina e mafai ai ona e alu i auaunaga. E le manaʻomia le Alii ia te mautinoa e te tu iai: Afai e te le mafai ona tu, suʻisuʻi i le tulimanu i luga o le nofoa pe fesiligia ma tagata uma.
  3. Afiafi Faafomai / Tatalo Amio . E mafai ona e tatalo ma a latou fanau a le fanau a fanau. Ae ina ua latou matutua, o le a latou amataina le vaeluaina ma le amio, ma o le a latou teena le teʻena. Aua le faamalosia i latou. E mafai ona e tatalo oe. Ma e tusa lava pe o le a faʻaalia le faʻailoga a le fanau teine ​​poʻo le atalii o le fanau faʻatuatuaga, vaʻai o le tinamatua o loʻo tatalo le maelega. Ma a mavae atu le vaitaimi o talavou maualuga maualuga, o le a mautinoa latou te manatua mautinoa o le a le faʻataʻitaʻiga ua e faia ia mea.

Le Foafoaga Faale Faaleagaga a Tamamatua ma Tinamatua i le olaga o fanau a fanau a fanau

O nisi tagata fai mai Ina ua avea ma Faatuatua o se tamai tinamatua Christiatherther o lo o taalo ai lava o se sao tele nai lo lona tina moni . Faamasino o ia lava: e faigata ai ona maua se tina, o se faataitaiga o le mama. I aso nei, sa ia faamatala mai le pepe e le o lelei e pepelo, ma ina ua mavae aso e tolu, tuai i le galuega, fai mai le faanatinati i lana tane "Sovu, i se siamu taavale", ma le tamaitiiti faafofoga i ai. Po o: i se tasi aso fai mai a ia e le faatiga i le leaga vaivai, ma i luga o le scolds isi aso (pe e oo lava i le tuufeanu i luga o le asini) o le tamaitiiti, ae galo ai o ia o lenei laiti, vaivai. Ma o na ituaiga o faataitaiga afe.

Tinamatua, na ola le ola ma le oso le poto, e le o se i soo se mea faanatinati. E oo lava i le galulue, sa ia malamalama e faapea o le laʻuina o tupe ua mamao mai le taua tele o se aiga. O lea, ua ia te ia i taimi uma se upu lelei ma se ataata mo le tamaitiiti. Ma ua e maofa ai le fanau faalagolago atoatoa e faatatau i latou lona tina matutua.

e faigata ona upu leaga i matua ina ia latou o nisi taimi e toetoe lava ola i le galuega - o loo latou taumafai e fafaga, laei, matafaga, aoao fanau. E tatau uma. lelei ma O le galuega o le tupulaga matutua e toafimalie, vaaiga filemu o le filemu ma le faalagolago sootaga ma le Atua.

I le gata i lea, latou te auauna atu fanau a fanau se faataitaiga. Afai e le o taimi uma mama le fale o le tina matua, mo se tamai afafine e avea ma faiga masani. Afai o le a lava talanoa le tamamatua e uiga i tagata leaga (sili uma - mo ona mata), o le a malamalama i le afafine o le atalii po o le a tonu lava o - saʻo. Ma afai o le a tatalo o matua o matua ma le auai i le ekalesia, o le a iloa e le fanau a fanau e ala i le faatuatua e pei o le "Popovsky Tala fatu faʻataulāitu" (ma i le Initoneti, o le toatele o i latou ua valaauina tele ai), ae o se faiga o le masani, o le olaga masani ai.

O le tatalo malosi mo taimi uma

O le malosi ma le lelei o le upu:

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_2

soifua maloloina e uiga i

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_3

E tusa o le Puipuiga

Faitau nei upu mo itiiti pepe:

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_4

Ma o nei - mo uma ona fanau a fanau matutua e ola io latou lava olaga:

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_5

E uiga i le faamanuiaina i le aoga po o le galuega

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_6

E uiga i se olaga fiafia mo fanau a fanau

Tatalo mo le fanau a fanau mo tina matua - o le soifua maloloina ma le manuia e uiga i 4756_7

Talafeagai

  • E matua malosi le tatalo a le tina po o tama matutua mo fanau a fanau. Sa le na puipuia fanau mai faamai ma faafitauli, ae faapea foi tuu ai i latou le alofa o le tulaga faatauaina o Kerisiano, ma puipuia foi le agaga o latou lava tatalo mai mafaufauga leaga (o le vevesi, fiafia, faanoanoa).
  • E toatele tagata taulimaina saʻo i le Alii. Ae afai e te mafaufau ia te oe lava o se tagata agasala, e sili e tatalo i le Taupou o Maria, o le faamalolo o Pantelemon po Matronushka.
  • Sili ona tatalo lauiloa o loo manatu i ai "mo le soifua maloloina" ma le "e uiga i le manuia i le suesuega." fesili tinamatutua foi le pasese faalelagi e uiga i le puipuiga o tamaiti ma o latou na tuuina atu se olaga fiafia.
  • Mo le fanau a fanau, e mafai ona e faitau se tatalo tina e te faitau faʻatasi mo lau fanau.

Ae faapefea pe afai e le mananao fanau a lau fanau e tatalo faatasi ma outou ma i le auai uma o le ekalesia? Pe o aoga le afaina? O lenei lomiga e saunoa i luga o le tama, o lona le lotu mo le tele o tausaga o lenei asiasi Tama St. le selau tina matutua ma o latou "fagafao", e aofia ai le fanau a fanau ofu oe na o mai uma i le Alii i matua:

Faitau atili