A amata le meli: Orthodox kalena

Anonim

O lo matou aiga sa le aoga Orthorax i le uiga masani o le upu. O tatou uma - Tina, Tama, o I ma Uso na papatiso, o nisi taimi e asiasi atu i le Ekalesia, ae ou te manatuaina lava le Eseta mai aso fanau ma aso a le Ekalesia.

Ina ua matua ou matua, sa ou aʻoaʻoina ai o loʻu tinamatua i taimi uma e ulagia aso ma e le 'aina o aano ona o faʻafitauli o le soifua maloloina poʻo ni isi mafuaʻaga. I loʻu talavou, e leʻi fiafia tele ia te aʻu.

Pe a leʻi avea le tina matua, na faʻanoanoa ai Tina i pou. E le gata i lea, i le aluga o le taimi na amata ai ona tausia e le Ekalesia e le tele o aʻu au uo, e mafai e se tasi ona fai se faiga masani na ulufale ai.

Ma na ou fiafia foi - o le a le pou, o fea le poshodox pou e ese mai le tasi i le isi pe a amata ma muta. Ma e sili ona taua - aisea e mataitu ai tagata ia latou? O le a le uiga ese o le manaʻo e faʻatapulaʻa oe ma o le a lona uiga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O se autu manaia tele lea, ma e alagatatau ona malamalama i ai i totonu. Tatou taumafai e fai faatasi.

A amata le meli: Orthodox kalena 4757_1

O le a le orthodox pou ma o le a lona uiga

O le Ekalesia Post o se faʻafiafiaga mo se taimi faʻapitoa mai aano o manu (e manatu i "vave") ina ia faʻaleagaina soo se faʻaaliga. O le mea moni, o le aloese mai meaai, o nisi taimi e uma ai ona atoatoa.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le sini autu o le pou o le tasi - o le olataga o le agaga. E le gata i lea, o le pou e mafai ona tino uma (o le a le ogatasi mai meaʻai) ma faʻaleagaga (o lenei pou e aofia ai se musu o se malie poʻo se faʻafiafiaga).

Ua faʻaaogaina e tagata lotu taʻitasi le teuina o pou pou, ae sili ona ogaoga ma umi taimi o latou e talia i I faʻamanuiaga faʻa-kerisiano ma Isaia. Katoliko, faapea foi ma tagata aʻiaʻi o le Anglican Church, o pou e le taua tele.

E pei ona fai mai e le Trees Dodmas, le pou (uma tino ma le faaleagaga) e tele mea taua:

  • salamo (o se faailoaina mo agasala);
  • talosaga (o se avanoa e liliu atu ai i le Atua ma se talosaga mo se mea);
  • Faʻataʻitaʻiga o Iesu Keriso (I le tulaga lea, tatou te talanoa i ai se pou sili, e 40 aso 40 aso, ona o se vaitaimi na sa anapogi ai Iesu i le toafa);
  • Atciec, o le, tuusaunoaga mai i manaoga;
  • Pou mo le faamamaina i aso malolo a le Ekalesia.

A e vaʻai i ai, o le teteʻeina o meaʻai e fetaui ma le mea faʻatino ia lava, ae le ausia ni sini poʻo se totogi mo le lumanaʻi.

Ono tikeri pou

Meli, e pei ona uma ona matou faapea, e ese, ma e tusa ai ma lenei e gata ai inding o pou. E i ai ni le mautu, e mafai ona e fai atu pofika i pou eseese, e faigofie lava, lea e faigofie ona faʻatauaina o se tagata e le o le loto i ai.

O fuaiupu uma o le "faigata" ono:

  • Naʻo le teena atoa mai oloa o loʻo iai aano o manu, o isi e faʻatagaina ma e le faʻasaina;
  • O fuamoa, o manu ma oloa susu uma e faʻasaina, ae e le faasaina le 'ai o iʻa ma meaola iʻa, faʻapea foi i soʻo se fualaʻau, salati, etc, ma isi.
  • Leai ni oloa mai luga e le faʻatagaina, ae mafai ona mafai ona 'ai parge, salati, fualaʻau' fualaaute o grusine. E mafai foi ona e toe maua ni salati ma fualaau faasaina ma inu uaina;
  • Le isi amata le toilalo ma le suauu ma uaina. Tumau tumau cereal ma salatia e aunoa ma le faaopoopoina o le suauu;
  • Suamalie meaai. Areto, vai, fua mago, nu) fua;
  • Ma le iuga, o se faʻatumu atoatoa o meaʻai ma vai. O le sili sili ona lelei pou. O le mea moni lava, naʻo lenei ua taʻua o le "pou" i le uiga moni o le upu. O isi uma o loʻo sili ona talafeagai, i loʻu manatu, "o le upu" taumafataga ", a leai se mea i lotu.

Na faasaoina e le Ekalesia tagata na latou talanoa atu i upu tonu, aua e faasaina ona leaga lo latou soifua maloloina, manuia ai. Ma i soo se tulaga, e manaʻomia e le Ekalesia ona faʻatulaga ma le faʻagasolo - i mea uma. Usitaia e poloss.

Ulutala ulutala a le Ekalesia Kalena

O pou e matua eseese lava pe a lava le umi (pei ona matou fai mai ai, o le sili sili ona lelei o le 40 aso), ma puʻupuʻu, tasi le aso e taʻua ".

O le sili atu-aso-aso post, ioe, amiotonu. O lenei pou ua taʻua ai foi O le Paia lona toaitiiti, aua e matua tele I le toafa o Iutaia.

IGOUA O le aso o le amataga o le sili sili ona lelei o le pou e faigata, auā o le amataga e faʻalagolago i le Eseta, lea e leai se aso faʻapitoa. Amata i le vaeluaga o le po, o lo o mafai e le Eseta, ona faaauau lea o le po tele o aso, ona sosoo ai lea ma le "vaiaso o mafatiaga" - fiafia i le "o vaiaso o mafatiaga" - fiafia i le "faanoanoa. O le mea lea, i soʻo se taimi o le sili ona lelei na amata - o loʻo iʻu pea lava le 48 aso uma. E faʻamutaina foʻi ma le vaeluapo le tumau mo le vaiaso o puapuaga, lea e aofia ai ona aso o le faʻasatauroina, Maliu ma le tanuina o Iesu Keriso.

Se isi post, lea e tuuto atu i Aposetolo Paʻia o Peteru ma Paulo, e matua oo lava, lo latou talaʻiga ma le oti. Faafoliga le igoa o le Petrov Post. O lenei pou e amata tonu lava i le vaiaso pe a uma le sefulutolu.

Ma le a foʻitulemanaʻi, na faamanatuina le silisiliese ma le tolu aso talu mai le Eseta, ma o lea la o le aso malolo e taʻua foi o le Penetekoso. O le vaiaso lea ina ua maeʻa lenei aso malolo ma seʻia oʻo i le itulau 12, o loʻo faʻaauau ai le pou a Petrov.

O le taumatematega po o le valaau a le Atua faaauau mai le 14 i le 14 i le aso 28 Aukuso, ma le Kerisimasi e amata i Novema 28 ma faaiu, i le vaeluaga o le po nei, o lona uiga, i le vaeluaga o Novema 31.

A o pou vaiaso, na latou masani ai i le Aso Lulu taitasi ma Aso Faraile.

A amata le meli: Orthodox kalena 4757_2

Amata ma faaiu le taimi

Posts ei ai se kalena uiga, amata ma muta i le vaeluapo. A amata ma le taimi o le pou pito, ma le a le numera o loʻo i taimi uma, e le mafai ona e fai mai i taimi uma, aua o le umi o le taimi e mafai ai pe o le taimi o le perrov o le taimi o le pou. E faigofie atu le taʻuina atu o le umi o le mea e te o ai, o le taimi lena.

Afai e fuafua, ona i luga o le averesi o le tausaga e tusa ma le 200 le nofo, fuafua i le umi o Petrov's pou. O nisi taimi e tupu ai teisi teisi laititi, o nisi taimi sili atu. Toeititi afa aso o le tausaga, pe sili atu foi, pa'ū i luga o le pou.

O le a le aano o manu

E iai na taimi o taimi i tulafono a le Ekalesia pe a faʻatagaina tagata e taumafaina aano o manu. O ia vaitaimi e masani ona faʻatapulaʻaina i le faʻaiuga o se pou, ma ua taʻua i latou o aano.

E mafai ona vaaia mai le auiliiliga o pou, latou te paʻu i luga o le tautotogo, taumafanafana, o le tautoulu ma le taumalulu. O le pou tele, o le umi lava, amata i le tautotogo, ona suia lea o Petrov, o loʻo latalata ia Iulai, pe a maeʻa le amumn, ma, i le amataga o le taumalulu e mulimuli i le pou o le Kerisimasi.

Amata mai le Kerisimasi ma seʻia oʻo i le aso muamua o le Eseta, naʻo vaiaso o le Eseta i Aso Lulu ma Aso Faraile e tatau ona matauina.

E tusa ai, o manu fetosoina o loo tafetotoilaloina, taumafanafana, o le tautoulu ma le tau malulu.

I le tautotogo, e tusa ai ma tulafono a le Ekalesia, oloa aano oloa e mafai ona 'aina i le va o le pito o le tele pou ma aʻo leʻi amataina le petrov.

Ina ua mavae Iulai 14, pe a muta le pou i le porrov, i le pou sili e mafai, o lona uiga, e mafai foi ona faaaoga uma Aukuso ma Feoai.

Manatu Post Post faʻaiʻu I Aukuso 28, ma le tolu masina talu ona toʻatasi, o lona uiga, a amata Novema 28, e leai se faʻatapulaʻaina o Novema. Mai le Novema 28 ia Ianuari 7: E iai le aano o manu ma iʻa.

Ma ina ua mavae Ianuari 7 i le Eseta ia lava, e leai foi ni faʻatapulaʻaina o le taliaina o soʻo se meaai.

E tatau ona manatua pe a fai o oe i le 40 aso, ma o le toe fafagaina i salati ma fua, e le mafai ona ou alu i le aso falai lea. E le o se afaina lea i le manava, ae atonu e iai ni aafiaga sili ona mafaufauina.

Leai se mea e fiafia ai i Tsarist Rusia, a o le vaega pou, ae na maitauina i le nuʻu, e siʻitia lelei lava le olaga o tamaiti i le tino faitino i taimi o mea taumafa. A maeʻa le tasi ma le afa o le minute anapogi, aai foʻi nigutu tuʻufaʻatasia o fuamoa e mafai ona oti.

I le auala, e pei ona faia i Aso Faraile ma siosiomaga, o la na aso, pe a fai o ni masani ma le tolopo, o se tuusaunoaga ua faia i le taimi o taumafa mo nei aso. O lona uiga, i le taumafanafana ma le tautoumū e le mafai ona 'ai aano o manu ma iʻa, ae i le tautotogo ma le taumalulu e mafai. Ae, o se malologa malolo, faʻatautaia o le faigata o le matelaina i le taumalulu, le Ekalesia a tagata na faʻatutu. I le taumafanafana, ola pea "fiaaai" aso e sili atu le faigofie nai lo le taumalulu.

O lo oi ai pea le "vaiaso o le faamaoni ia" - ia aso e amata lua vaiaso ao lei Eseta. I le taimi lea, e te mafai ai ona e i ai ni a latou oloa ma e le usitaʻi i ni aso malolo, e oʻo lava i latou e taʻua o vaiaso masina.

E manino lava, i lenei auala o le tino o loo sauni i se umi sili atu pou. E toetoe lava, toetoe o le limasefulu aso faʻaalu e aunoa ma se meaola o meaola mo tagata na e le o vegetarias, e faigata tele.

O le taumalulu o le taumalulu o se aso malolo moni mo tagata o Rusia, aua na mulimuli ane na suluia le aiga faifaatoaga.

A amata le meli: Orthodox kalena 4757_3

Faaiuga

O lea, o loʻu mea na ou sau ai, amata i lumanai faʻamaumauga i luga o le kalena, ona alu atu lea i le mea lenei:

  • O le pou e masani lava o se taumafaiga i le tafiesea o ni uiga lelei o tagata, pei o le loto leaga, ita tele, ita, lotovaivai. O taimi uma o se taumafaiga ina ia toe fai ia lava ma le lalolagi ma ia malamalama i lona nofoaga i totonu;
  • Soʻo se pou o se faʻafitauli matuia, ma e pei o soʻo se suega, e manaʻomia le tapenaina o taimi, taumafai e feololo. E mafai ona e aumaia ni oe afaina sili atu nai lo le penefiti pe a e amata mulimuli i tagata o le Ekalesia ma le le mafaufau. O le filifiliga e usitaʻi i le pou e tatau ona sau saunia;
  • O le pou e tatau ona fesoʻotaʻi ile mafaufau, ae le o se taumafaiga o le malamalama, ae o se taumafataga masani a le ekalesia, o loo taumafai le Ekalesia e aloese ai;
  • E valaʻaulia e le Ekalesia le faʻamama e le gata mai o le agaga, aʻo le tino foʻi. O le mea lea e te manaʻomia le taumafai, tali atu i lou tino. E mo le saunoaga lea a lauga uma.

Faitau atili