Mea lilo o le muamua-fou Tausaga Faatulagaina: Faʻafefea ona e mauaina mea uma e te manaʻo ai

Anonim

O le vaitaimi aʻo leʻi oʻo i le Tausaga Fou e matua maneta i nisi taimi pe a foliga mai o le a vave ona vave moomoo. Ae na i ai mea uma na tupu tonu, e tatau ona e galue lelei. I lenei tusitusiga, ou te fia taʻu atu ia te oe e uiga i le Tausaga Fou: Faʻafefea ona e tosina uma mea e te manaʻo ai i loʻu olaga.

Tausaga Fou: Faʻafefea ona galue

O le a le malosi o se uiga o Tesema?

Masalo e te le iloa, ae o tatou o lo tatou lalolagi e suia le malosi. O lenei faiga e i ai le aʻafiaga o le la ma le fiafia o le la, suia le taumalulu vaitau o le taumafanafana ma le vices forsta, faʻapea foi ma taimi o le malosi o le zerolir.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai tatou te talanoa e uiga i le taamilosaga o le faiga masani, ona Tesema e faia ai se masina taua tele . E le mo se mea e talitonuina o le a le masina muamua o le taumalulu o le, o oe e mafai ona vavalo le mea o le tatou lagi mulimuli o le a iai.

TAUA TAIMI! Ua ola tagata ia Tesema I solofanua, mea, pychy-lagona ma lagona o le a masani ai mo i latou uma i le isi tausaga.

Ma i latou ua lauiloa i nei faʻamatalaga latou saili i le tele e mafai ai ona faʻamalieina le muamua o le taumalulu masina, taumafai e faʻatapulaʻaina ma isi lagona le aoga.

I le taimi lava e tasi, o le faʻataunuuga o le eseese o loʻo galueaina ma le tautua ia Tesema, o le aʻafiaga lea e amata mai ia Ianuari, ina ua uma le tausaga fou.

O le a le ituaiga o faamaneta gaioi faia i le Tausaga Fou

Ou te manaʻo e ofo atu lau olaga fiafia i le Tausaga Fou, faʻapea foi ma le Tausaga Fou. Mo o latou uʻu taofi e le manaʻomia se poto faʻapitoa poʻo se sauniuniga - o mea uma e faigofie ma le aoga.

Moli moli (sasae)

E le faigata ona masalo pe a faʻaaogaina ni meaʻai mo lenei tulaga masani.

Muai- (1 le aso ae le i faia le Rite) Ia ave ma le totoʻa lou fale po o le fale. E manaʻomia o loʻo faʻatinoina oe le faʻatulagaina o le faamamaina, ae le o fale puipui poʻo fesoasoani, e taua, ona o le a aoga, ona o le a aoga le tusi a le 'au.

Ia mafaufau foi i mea nei:

  • I le tulaga o le tulaga sopo, e iva vaitau ua faatau;
  • Faatasi ai ma le lua faʻataunuʻuga, ua uma lava ona faʻaaoga i luga o le iva fua, o lona tausaga lea e sefulu ma le ma e sefulu ma le tasi;
  • Ona e faʻaopopo lea o le iva o moli i se tasi o le faasologa o lenei rite seʻia le mafai e le selau selau tausaga, o le a le suia le numera.

O le autu o le mea o le mea lea o le faʻamamaina o ana fale mai le malosi le lelei, lea e faʻaosoina.

Manatua: O sui uma o le aiga poʻo tagata o loʻo nonofo faʻatasi ma o le a manaʻomia. Ae o le mea moni mautinoa e le o faalavelaveina isi tagata poʻo ni tulaga i le taimi o le sauniga.

Faamautu ma moli

O le rite e faia pei o lenei:

  1. O le faitotoʻa fua faitotoʻa, o sui uma o loʻo auai faʻatasi i le gaioiga e oʻo mai faʻatasi, mo le fale puipui o loʻo taofia ai moli i lima.
  2. Fua e tatau ona uʻuina se mea se tasi, ona faʻalu lea i totonu o le fale i le pito i luga o le faitotoʻa, togiina ma taʻu atu le fiafia.
  3. Ina ua taunuu uma moli i totonu o le fale, ia tietie i le isi 3 aso. Faatasi ai ma i latou e mafai ona e taalo tamaiti po o fagafao. Ae e tatau ona latou i luga o le fola i taimi uma, talu ai na o lenei tulaga o le a mafai ona suia le malosi o fale . Matamata i aso o le konafesi faafeagaiga i totonu o le fale e leai se le fiafia.
  4. Ona tatau lea ona 'aʻai nisi o moli, ma o isi mea o totoe o le tuʻuina atu lea i se tasi (i se fua faatatau lelei o le valu i le tasi - o lena, e valu fua e te tuua ai, e valu fua e te tuua ai, e valu fua e te tuua ai oe). E le mafai ona teʻena, ma le faʻamaoni o isi tagata fiafia ma lelei - O lona malosi lelei e sau mai le fale, e vave ona tamoa malosiaga ma toe faʻafoʻi atu ia te oe.

Manatua a o faia le malosi, ua amata ona mou atu. Ae afai tatou te fiafia e faʻatagaina o ia e alu, o le a mautinoa lava o le a ia toe foʻi mai, ma e oʻo lava i le faʻateleina o le tele. O lenei mataupu faavae e aoga i mea uma.

  1. I le tausaga muamua pe a maeʻa le Rite, o loʻo latou taumafai e aua neʻi talanoa e uiga i tagata ese faʻatino - ese le malosi o le a maʻimau.

I le taimi lava lea, o le tasi e manaʻo e talafeagai ma le tasi moli. E taua tele le fua e le o le faleuila, faletaele poʻo le potu teu oloa.

Faamautu ma se faafanua o manaoga

Faafanua o manaoga o le isi tulaga Mataulaitu, lea e lauiloa mo le Tausaga Fou o le Tausaga Fou ma Aso. O lana sauniuniga faʻatagaina e te lafoina le feau o ou manaʻoga o le atulaulau ma polokalame o loʻo lumanaʻi ona e manaʻo ai.

O le faʻafanua o manaʻoga o le collage na faia o le mekasini o loʻo tusia, ata, upusii, lolomiina ata - o mea uma o loʻo faʻapipiʻi i le tasi laupepa tele.

I le avea ai o se tulafono, o le manaʻoga o le sili ona faʻaaogaina uma o loʻo faʻaaogaina uma mea o le olaga o le tagata, ae afai o oe o le popole tele i nisi o le areto faapitoa, ia taula ai le taulaiga.

Taua tele! Afai e te manaʻo i lou manaʻo e vave liliu, e pei o le faia o se togafiti faʻamaneta, ona faʻatupu ai lea ma ia alu. A e le manumalo i se iloaina o le miti, e vave ona faigofie ma vave!

O loʻo iai foʻi nisi faʻamatalaga i lenei, ma le faʻapea:

  • Mo ni nai aso (ma e oʻo lava i le uati), o le manaʻoga e le faia;
  • Aua le faʻatamalaina auaunaga a tagata atamamai, afai e te manaʻo e aveese le tuʻaiga i lou olaga ma ausia maualuga uiga ma vave taunuʻuga. O nei faʻapitoa o le a filifilia ai le sili ona lelei taimi talafeagai afiafi faʻapea le manaʻoga e avea ma mea moni;
  • O le faʻafanua o manaʻoga e tatau ona faia faʻapitoa i se lagona lelei, i se tulaga o le fiafia ma le faʻamalieina i le olaga - o lenei malosi o le a faʻateleina. Ma afai e te amata fausiaina se faʻafanua, nofo ai i se tamaʻi nofoaga, ona faʻateleina le leaga.

O tagata uma e manaʻo ia matou ua faʻatinoina i le avanoa ona o le matou lava malosi, malosi ma taimi ma. A le iloa e se tagata le auala e faʻaaogaina ai le mea i luga, amata ona togi i luga o se mea tasi, e tusa ma le iʻuga, e maua le gaogao.

Faʻataʻitaʻiga, pe a fai ua ova lou faʻamalosi i se vaega o le olaga (faʻamaoni, alofa), ona oʻo mai ai le gaogao i isi vaega. Ma pe a e tuʻulafoaʻia, amata ona maua le fiafia mai le ola, e faigofie mea uma ma manuia ia lava.

Faʻataʻitaʻiga Faafanua o Manaʻoga Ata

Ma afai o se tagata e faʻatutuina e ia lava se fesili pei: "Aiseā e le mafai ai ona ou faia sootaga?", "O le a laʻu mea sese?" - Malosi loka otometi i isi itu uma o le olaga: Galuega, fatufatu, femalagaaʻi, soifua maloloina, ma isi.

Manatua foi moni upu faigofie:

  • Afai e te faia se mea i se tulaga o le faʻanoanoa, o lau foafoʻia o le a faʻanoanoa;
  • Ma afai e te galue, poto i lagona lelei, faia e oe ua pele i le siosiomaga o le fiafia.

Mai iinei e mafai ona e aumaia le faaiuga o lenei Matou te faʻatumuina atoatoa le mea matou te faia ai, e lou setete (malosi) . Ma e le afaina, e uiga i le faafanua o manaoga, o se ata, o se keke keke poo se pese fou.

Tusi tala tusitusi i le lalolagi

E masani ona tupu o tagata o loʻo fesili mo se mea i le atulaulau, ae i le taimi e tasi latou te manaʻo ai e uiga i o latou manaʻo e pei o se mea ua talafeagai. Ae i le vateatea uma o loʻo galue i luga o mataupu faʻavae - o le a se mea e mafai ona e fesili ai, ona e maua lea.

Tusi i le atulaulau o au fuafuaga e te filifili e talitonuina o ia.

O le mea lea, o le Pule autu o le tusi O le tusi mo le Alaulau o mea nei - tusi mea uma i le agaga faafetai, faʻapea foi ma sini o ou manaʻoga atoa, pei ona leva ona latou faia. I le taimi lava e tasi, tufatufaina atu le tele o faʻamatalaga e mafai - O le a faʻaopopoina ai ma lau mataʻitusi i le sili atu lona malosi ma le lelei.

O se faʻataʻitaʻiga o le tusi saʻo:

Ua ou fiafia e talia le soifua maloloina, fiafia, manuia, soifua manuia, atoa foi ma le manaia o femalagaaiga ma lau pele. Ou te faafetai ia te oe mo le ola i se olaga matagofie ma maua ai le fiafia moni mai ai.

E mafai ona e faʻailoa i le tusi o loʻo sili ai lou fiafia miti ma manaʻoga - le mea taua, mulimuli i nei tulafono mo le tuʻufaʻatasia.

Naunautaiga o le fiafia i isi manaoga

E toaitiiti tagata e iloa e uiga i le mea moni pe a amata ona e manaʻo i isi tagata, o loʻo e fiafia ai, e i ai se gaioiga malosi.

Aemaise le gauai atu i mea e te manao i isi i aso malolo ma aso fanau. Faaalu le auiliiliga o mea na e manaʻo ai i isi ma le mea na suia mulimuli ane e feagai ai ma lou olaga.

Galue tulafono nei:

  • O miti fiafia e uiga i le alofa moni, fefe ma mafutaga? Ia moomoo tagata uma e saili le alofa ma fiafia!
  • E te manaʻo e fai se galuega lelei ma ou te aau i taimi uma i le tamaoaiga? Ia mautinoa e manaʻo i lenei tasi i le isi tagata i lou siʻosiʻomaga.

Ae i le taimi lava e tasi, o lenei ua afaina i lau folafolaga o le a tupu, ma ua faasolosolo ona e maua oe lava i se tulaga faapena pe a e manaʻo ai i isi.

E te fiafia i ou manaoga

O le a le mea e le mafai ona faia i luma o le tausaga fou?

Sa matou talanoa e uiga i gaioiga e tatau ona faia i le Tausaga Fou e maua ai mea uma e te manaʻo ai. Ia tatou totogi nei i le mea, mai iseese, e manaʻomia le lafo o lea taimi.
  1. E tusa ai ma le lauiloa lauiloa, Raki (paa (paa, lobters ma isi mea faapena) e le tatau ona i ai i le Tausaga Fou. A leai, o le a faamalosia le tagata e "tapunia i luga", toe faafeagai ma ona tagi tuai.
  2. Muamua Ianuari ua faʻasaina e faʻamamaina ai le fale, aemaise le faʻaputu fola ma fufulu fola, togiina lapisi - o mea uma e faʻaalia o le a saofaga ma leiloa.
  3. E leʻi faʻapea foi le faʻamanatuga fou o le Tausaga Fou e le fautuaina ai - o le tausaga atoa e te ono faʻalavelaveina ai ma eseese talanoaga mataga.

O le a se mea e mafai ma manaʻomia e fai?

Fautuaina:

  1. A o le i sau le taeao, vaai le po i le po o le po: O se numera tele o fetu na folafola atu se seleselega maualuga.
  2. Faʻalogo i leo i tala atu o le faʻamalama: Afai e te faʻalogo i le a le mea o loʻo sau ai le pusi, o le a aliali mai le pusi - o le tuaoi fou, o leo o manulele o manulele lelei (talavou na muai vaaia le teine ​​faaipoipo).
  3. Ioe, ia mautinoa e maua mai meaalofa a le Tausaga, Faifaifetuli vavalalata ma isi tagata ma ni mea lelei, pe ana e ola manuia i le tausaga fou atoa. O le toʻatele o tagata e mafai ona faʻafetai, o le malosi o oe o le a toe aumaia i le isi sefululua masina.
  4. O sui o le lelei feusuaiga e mafai ona faʻatau i luga o aso fou aso malolo i le Tausaga Fou Aso Malolo. Ma e le mafai ona mafaufau moni, aua o le talitonuga tuai o le tala lea o le mea lata mai o le tausaga fou, o le mea lata mai o le a faatosina manuia mo le tausaga.

Malamalama ma le manaia o le tausaga fou na faauma ai le faanaunauga

  1. O le sauniga e faia tonu lava i le 3 am. E manaʻomia le faʻapipiʻi o ou lima i laʻau laʻau, faʻamatala ai la latou penitala, ma luga o le faʻaaoga lanu auro. O le a le taimi mo le tausaga o le a e lagona e leai se mea, paʻi i ou lima i le otootoga ma maua le moliaga o le malosi o le aso malolo ma le fiafia.
  2. Mai le Laʻau o le Kerisimasi a le Kerisimasi paʻu i le meataʻalo tautau i luga ma lavea? Aua le faʻavavevave ona e faʻanoanoa - e te manaʻomia e aoina fasipepa, ma pe a e aveesea latou, ia avea lou manaʻo loloto, ma o le a mautinoa o le a avea ma mea moni.
  3. Lafo i fafo se Kerisimasi laʻau 'A e tuʻu ese mai loʻu toaga, fai mai: "Mauaina o se' ai, o se laʻau Kerisimasi i le filemu, ae o lo o ia i loʻu fale. Talosia ia o lea ".
  4. E manaʻomia e Moligao moligalima, faʻaletonu ma laau Kerisimasi. Ma afai ua e maua faʻafuaseʻi le malulu, sasaa ipu tioata o nila o se lita o vai vevela, tausisi mo le tolu itula, ona fai lea o le taele ma le faaopoopoina o lenei tupuaga.
  5. O le po o Ianuari 13-14 (Tausaga fou tausaga), faapogai nai lavalava o le laʻau, ma susu i le aoauli, ma o le a moni lava e moni, ma e moni lava e moni, ma e moni lava e moni, ma e moni lava e moni, ma e moni lava e moni, ma e moni lava aʻo leʻi taunuu.
  6. Afai e te tataina moligaʻo, ona toe aoina lea o le stex (Sterin), ma o le isi moligaʻo ua fausia mai ai. Faaaogaina i faʻamaʻi mo le vave toe malosi.
  7. O le mea na tuu ai le Kerisimasi laau, tuu le pepa. E i ai le manatu o le, nofo i luga o se nofoa o sefulu-lima minute, e mafai ona e aveeseina le le lelei malosi.
  8. O le teuteuga lata mai talu ai nei ua e aveese mai le 'ai o se faatuatua malosi o se faatuatua malosi. E fautuaina le nofo ai i le fale (e le afaina poo fea tonu lava). O le gaioiga o le a mulimuli lava seia oʻo i le isi tausaga fou.
  9. E te miti i mafutaga ma lau mea e te fiafia iai na e lelei uma i le 12 masina? Ona ave lea o lana ata ma tuu i totonu o laʻu taga i se auala e foliga mai o ia lava. Ma manaʻo e faʻaosofia o ia e faaletulafono lau fesoʻotaʻiga, e tatau ona e tuʻuina le mama o se tasi o le faʻafetai o se tasi i tafatafa o se ata.
I se faʻaopopoga, tagata atamamai i le fanua o le esompic ua fautuaina mo 7 aso i luma o le Tausaga Fou e le mulimuli i gaioiga nei:
  • Aua le avatua se tiute ma taumafai ia maua se tupe mai au tagata nofo aitalafu;
  • Faʻaaoga lauulu tuai, faʻavae ma faʻavae;
  • Aua le ofuina ni fusi fou;
  • E le fautuaina le tosoina o se maaliliina;
  • E faasa e lipea seevae ma fafo atu o fafo;
  • I lalo o le faʻasaina o le faʻatauina o oloa laiti e le o meaʻai;
  • Taumafai e ala i le taeao.

E i ai foi le faigofie foi, ae aoga metotia. Ave le vaega mai ou seevae, ave i latou i le auala. Saunia i latou e susunuina ma faaalu le ono taimi:

"O i mea uma ua ofuina, o le maualuga i lena lava, sa tautua ma e le faʻatauaina, e saʻoloto iinei, o le a saoloto mai faalavelave. Talosia ia o lea ".

Mea lilo "taumatau" laau

Fesoasoani ia te oe le manaʻo.

O le a fesoasoani le laʻau o le Kerisimasi a le Foufulu o le Kerisimasi e faʻataunuʻu ai le manaʻo

  1. Ia faʻaleleia lelei mea - o loʻo i totonu o le teuteuga, faʻaaoga tupe, ma o laʻu kuki, suamalie, suamalie ma isi maʻi. E tusa ai ma le mea anamua, saeia ma aimauina lole ma se alir faʻatusaga o oa mo le tausaga atoa.
  2. Afai e te manaʻo e faalauteleina le aiga, tautau apu i luga o le sporce twig. Tele lavalava Green Greences ma tamaiti laiti o tamaiti ma rosium ma lanumoana lanu. E le faʻagaloina e nati ma le afi auro - o le faʻailoga o le tulaga lilo o faiga a le Atua.
  3. Sili ona popole i le soifua maloloina? I lea tulaga, saunia siliva ma paʻepaʻe vao ma papaʻe fanua, faʻaputuputu, polo ma le susu. E sinasina e autu le lanu o le mama a le, lea e faailo ai le malosi o le faʻamaʻi. Ma le tasi tagata e mafai ona fetaui ma latou alofa.
  4. I se taumafaiga i se mafutaga fiafia, e tatau ona e teuteuina le Kerisimasi ma le fesoasoani a mumu polo, loto ma valiina exmoni - latou te faailogaina le alofa i le tele.

I le faaiuga o le autu

  • O Tesema o se masina taua tele lea e faataatia le faavae mo le isi tausaga.
  • E tele tausaga fou ma le Tausaga Fou ma Tausaga Fou mo le faʻataunuʻuina o manaʻoga. E mafai ona e filifilia se tasi ou te fiafia i ai, sili ona taua, ma talitonu faamaoni i lona aoga ma pipii i tulafono uma o le faatinoga.
  • Matau faʻapitoa Tausaga Fou Faʻaise Fou, aua neʻi faʻalavelavea i latou, ma o le a fesoasoani lo latou malosi e ola ai i le 12 masina ma le manuia.

Ma o le iʻuga ou te fautuaina ai oe e vaʻai i se mea e fiafia ai i le ata faʻapitoa. Vavae:

Faitau atili