Petrov Post: Meaʻai Faʻatapulaʻaina, Orthodox Uputuu ma Tulafono

Anonim

Posts i le Orthodoxy e faapitoa le taua ma e ese mai le tasi i le isi ma le tele o tapulaa. O le a se mea e mafai ma e le faʻatagaina e 'ai i petrov, e fia aso e faʻatumuina ai? I le taua o le au faaaposetolo na ou taʻu mai ia te aʻu o se Tama faʻaleagaga, na o aʻu lea na fai i le faʻamalamalamaga. E aliali mai o Androvka o loʻo iai le malologa mo tagata faʻatuatua, ma e mafai ona 'ai iʻa ma le suauʻu faalagolago i le loto i ai. I le tusitusiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona faia se pou, oa ni faʻatapulaʻaina o le faʻaopopoina i meaʻai o loʻo i ai.

Petrov post

O le uiga o pou

O le taua o le petrovsky post o le a saunia tagata talitonu mo le aso malolo o le faamamaluina o le au muamua o Peteru ma Paulo. Mo aso e lima i le Aso Faraile pe a uma le Eseta, o le Agaga Paʻia na alu ifo i luga o le au Aposetolo i le alofa mutimutivale, lea na ia molimauina le alofa tunoa o le Atua. O lea aso, e tusa ma le 3,000 tagata, na avea ma faʻavae o le ekalesia Kerisiano anamua. Petrovsky Cast e tutusa lava ma lona taua i le Sili, a o anti o se tasi o le Ekalesia autu a le Ekalesia.

I le taimi muamua, ole petrov na taʻua o le pou o le Penetekoso.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aisea ua faʻaigoa ai le pou, petrovka poʻo le petropavlovsky? Aua ua faapaiaina o ia i le faavae o le Ekalesia ma tamaiti sili a Iesu Keriso. O lenei pou e fai i le taumafanafana, o lea na iai ai ai lona eseesega ma foliga. E le mafai ona 'ai susu ma aano o manu ma aano o manu, ae o iʻa e faʻatagaina i vaiaso. O se malologa taua, faʻatusatusa i le tele o pou i le Eseta - sili atu ona sili atu. O nisi orthodox na vaaia ni faʻailoga i le va o le Aposetolo o Peteru ma le faʻaiuga o le iʻa lea; o Peteru o se faifaiva.

I aso o le pou e mafai ona e nonoa.

Aisea ua manatu ai le pefu ma Paulo o Aposetolo tu maualuga? Ona o le Tulafono o le Au Aposetolo, ua Faʻamatala atili nai lo isi. Sa tele tele le malosi o le faʻatuatua o le Aposetolo o Iosefa lea na matuā faʻamalolo ai e tagata gasegase le ata mai lona ata. Na avea le Au Aposetolo ma faʻataʻitaʻiga o le salamo ma le faʻamaoni i le Alii;

  • Na faapapelalo Keriso ia Keriso, ae na laveaʻiina lona taʻuga- tuagalu;
  • O Paulo o se sauaga a Kerisiano, ae na avea ma maelega auauna ia Keriso.

Petrov Post amata i le vaiaso pe a uma le Tolutasi ma e leai se vaitaimi manino: E mafai ona tumau nai vaiaso pe valu aso. O le ofisa aupito i luga o Peteru ma Paulo o Ia o le Peapine o Peteru a Peteru ma Paulo ua maea i le aso 12 12. O le mea lea, o le umi o le faʻatinoga e tatau ona vaʻaia i luga o le Orthodox kalena.

Petrovsky pou

Talafaasolopito

I le 324, emeperoa Kontartantin na faʻavae ni falelotu i Konstantyo tagata i le mamalu o Peteru a Peteru o le Tusi Paʻia a Peteru. Mai lea taimi, e faamamaluina e le Ekalesia le Au Aposetolo muamua ia Iulai 12, i le lava aso e tasi ua taimi e alu ai le pou. A o leʻi maeʻa le aiaiga, orthodox e le gata i le faʻatapulaʻaina o latou i meaʻai, ae faʻapea foi ona faʻaalia ai agasala, o loʻo latou aafia ma faʻamalosia i le faʻatuatua. E taʻu atu e Kerisiano i le Atua e tuuina atu ia i latou le paia o Peteru ma le Au o Paulo.

O le tautau i le faʻapolofesa e tutusa ma le tagata fiaaai, o se teteʻe lava ona iloa mea taumafa mo le tele o le agaga.

O i latou e le mamafa i le fesoasoani e faʻateʻa ai le alofa tunoa o le Atua. E moni lava, e matua pei lava o le Alii na te auina atu se alofa tunoa faasolitulafono ia faamalosia ai le agaga o e le au talitonu. Ona o le Agaga Paia o ifosii i luga o aposetolo i le faatusa o gagana mumu, ma o tatou aso, o le Alo peitai o le Lomati o le Atua e faatatau ia ie talitonu.

Petrov (Faafafatau) pou

Faasaina ma tapulaa

E mafai e le Ekalesia ona faʻatagaina se faʻasa i ipu fagota i Aso Gafua, Aso Lulu ma Aso Faraile. E faasaina foi ona faʻaaoga le faʻaogaina o le suauʻu ma le uaina. I Aso Lua, Aso Tofi, o aso malolo e faʻasaina e 'ai iʻa iʻa. Ma i le Aso Toʻonaʻi / Aso Sa ma aso e faamamaluina ai le au paʻia po o le lotu, o le tapulaʻa o iʻa ua faaleaogaina. I Aso Lulu ma Aso Faraile, e fautuaina le toe faʻafoʻi (faʻaaoga le malulu malulu meaʻai). Ae ui i lea, o le petrovsky pou o loʻo iai se malologa, ina ia mafai ona 'ai iʻa ma le suauʻu Lean.

I Petrov, o le pou e le 'ai aano o manu, fuamoa ma susu meaai. E le fautuaina foi le 'ai suamalie o le tao ma le vave meaai.

O le a le 'ai i le petrovka? E mafai ona maua ni supo, okroshka, salati, o le maso o le chevar, lanumeamata ipu, pi bories.

I le faaopoopo atu i faʻatapulaʻa i vai eleni, ua faapea foi ona faʻatagaina e le vai faʻasaina i soʻo se taimi na tu ai. O ē talitonu e tatau ona tatalo malosi ma aloese ai agasala. E faasaina foi le pou i lenei pou:

  • faitatala ma talanoaina se tasi;
  • o le lotoleaga ma ita;
  • Faamatala le pepelo;
  • Asiasiga pati;
  • E paie ma le fiafia i le paie.

Afai o se tagata o loʻo i ai se agasala, ona leai lea o se tulaga i le pou.

O le talitonuga o tagata o loʻo fai mai i le taimi o le faʻa-aposetoloʻaga e le mafai ona e tipiina lou lauulu, nila le auala e fai ai tupe. E leʻi faia foʻi le taumafataga o le taimi e fai ai ni faʻaipoipoga, pei o le tausa ma itu nuʻu.

Iʻuga

O le pou i telefoni o Orshodoy i le fia aino i le tino ma faamalosi le Agaga. O tama o le Ekalesia o loo aʻoaʻoina e le mafai ona faia e le ola faaleagaga e aunoa ma le lafoina. O loʻo tuulafoaʻia mai le 'ai poʻo le faʻatapulaʻaina o meaai e mafai e se tagata ona mafaufau i le uiga o lona olaga. Na aoaoina le faatoga faatauvaa ia, ia e manatua le faamaturoina o uluai Kerisiano. I le taimi o vailaʻau faʻatapulaʻa, e faʻamalosia le Agaga, o le faʻavae o le ola mama: E manaʻomia le talitonu e faʻaalia ai lona manaʻo i mea faitino.

O le porovsky pou, e le se mea e le o se tele, mo manukis e faigata tele. E tatau i Kerisiano ona malamalama o le pou e le o faia e faʻaititia ai le mamafa, ae mo le ofa o le agaga i luga o le tino . O lea, i le taimi o porests, ulson ma le faamaoni i matuā o loo latou faaaofia ai, latou te faaaofia ai ma tumau ai pea i tatalo. Afai o le tagata e faʻasaina e vave ona vave mo togafitiga faʻafomaʻi, e mafai ona e faʻatapulaʻaina oe e matamata se telefoni poʻo ni fetusiaiga i agafesootai.

Faitau atili