O le a le taua mo se fafine o le igoa matagofie o Elvina

Anonim

I aso nei, o lo matou leoleo e iai le pule o se tasi o igoa sili ona matagofie tamaitai lauiloa - Elvina. O le a se mea e mafai ona ou fai atu ai e uiga i se teine ​​ma se igoa tutusa? Ia, ia tatou faʻamaligiina i se malaga manaia, o le igoa uma o le igoa. O le igoa o Elvin Musligh Ancent, ae o lona uiga o le "paʻepaʻe, paʻepaʻe".

E mafai ona faʻamatala le sili atu ona agamalu ma le ita o lenei teineititi, lona loto agalelei e talitonu ai tagata uma. Ma pe a uma le mea, o le teine ​​e matua matamuli ma vali. Na te leʻi fuliua lava ia ma le auuta i feteʻenaʻiga, ae naʻo le faʻasauaina

E le mafai ona ia tauva tuʻusaʻo, ae peitai ona e puipuia foi lona manaʻoga, e pei foi o le tutusa auala, aemaise lava le faʻaaogaina o le tutusa auala, naʻo le soona lilo. E aoga le vavaeʻeseina o lenei lelei ma taʻu i ai i nisi auiliiliga. Ioe, afai e te vaʻai atu i le tamaitiiti o Elvalin ma fai i ai e manatua ai, ona e matua malamalama ai lea, ma faʻaleaogaina se isi itupa.

O le a foliga mai lelei, ma e le gata i tamaiti uma, ma e le o tupu Ellie i le olaga lautele, ma e leai ni fili. Ioe, tusa lava pe o le a! Elvina ua mafai ona auai i mea uma i mea tutupu i mea uma na tutupu, e fetaui lelei ma le lelei o faiaoga, ma o le ea e manaʻomia le tagata faigaluega galue ulu, lea e mafai ona e faalagolago i ai i soo se tulaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Elvina

Ata ma teine ​​tomai

Ma o lenei e mafaufau ia te ia i ana mea faimaiga. Faatasi ai ma lenei, eltiana o loo lelei, ma e fetaui lelei e tatau ona ia atiaʻe - lona leo e tutusa lelei ma pese pese agelu. E matua maualuga lava, faʻaloaloa ma matua tuʻufaʻatasi ma le faʻavaeina o leo.

O le teine ​​e matua matagofie musika, e mafai ona faʻamalosia lelei ma faʻaalia ai o ia i le tele o mea eseese e fesoʻotaʻi ma mea fatufatu. E te le tau faʻagaloina ma fai ia galuega na ia le manaʻo ai, - Mo se faʻataʻitaʻiga, avea ma se mathematician, o le tagata faʻatau e le mafai ona faia osofaia o latou fatufatu tomai ma le agaga, ma na ona mulimuli i billets ma faʻavasega i fafo atu o le pepa. E moni lava, o se manatu lea e naʻo i le ulu o lenei teineititi, ae e aoga le iloa o loʻo iai ma i luga o le fanua faʻapitoa se fetu faapitoa.

E masani lava Elvia ona faitau tele, o lea e mafai ai ona mitamita ai e le gata i ni faamatalaga masani, ae o nisi taimi uiga ese, pe a mafai e feteenaiga ona gaioi ma le ofagapi le anoanoai .

O lea ua matou savavali atu i le au. O milieli tupu tele i le natura o lenei tagata e le tele, ae o tumau pea lava i latou, o afai e te le galulue ia i latou ae le mafai ona mataala ia i latou ma e mafai ona e nonofo ai ma latou. Ma e tatau ona fai mai, matua iiona le ola o se teineitiiti. O se tasi oi latou e soona fai fua faatatau ma le tausisia.

Leai, Elelvina e le o Rokhl, ae sa matua fefe lava o ia e faʻaleaga ai se tasi ma ia le fiafia i ai amioga mai isi tagata e fesoʻotaʻi ma ia, o le a ou le alu i taimi uma i le mauga, ma alu pea - "Faamalie, o se tagata pele." E moni lava, faatasi ai ma lenei, ma le mataʻutia o le mautinoa o lo tatou lava malosi, o se amio e masani lava ona faʻafaileleina le ola o le teine ​​pe a le ia tausafu. I mea uma, o le mea e tulaʻi i le faʻatasiga faifai pea o tagata o siomia ai tagata o loʻo manaʻomia se mea, aua "e le teena e le tatou Ellie."

Ma o se manatu faapena e lānanau seʻi oʻo ina mumusu e Ellie ma o le a avea ma fafine sili ona moni-fet ¯ a i ulu o isi tagata, ae lē ulu i isi tagata; A o le a le avea o ia e pei o se ie, ae o i ai i se galuega mamafa mo ai, ma e oʻo lava i tagata mai fatu elefane, ma e ono le misia lona tulaga.

Faafetai i lana taleni mo le suʻesuʻe mulimuli ane o ia, na te ulufale ai i le iunivesete tulaga lautele, ma ia faʻailo ia te ia i le fiafia e aunoa ma faʻafitauli. Ae o le tagata e matua moni ua uma ona tatala, ma e fuafua uma lava i na o le teine ​​lava ia. E mafai ona avea uma o se foliga mamanu ma le faiaoga. E mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga, lunguist, dinglomat, o se tagata faigaluega i turisi ma le inisinia.

O le igoa o Elvina

Sootaga ma tagata

O lea ua matou sosola atu i le lona lua o minus, o le tulaga ese lea o le le fiafia o Elvin. O le a le o le alu i luga ma le aotelega o tagata. O le mea moni lenei e le masani ona tupu mai pili, tuai mo mea tutupu, amio le fiafia, ae o loʻo tumau pea le teine ​​aulelei uma, ma o ia lava e inoino i mea uma.

Ona o lenei mea e sili ona faigata ia te ia ma tagata, e le mafai foi ona faʻaigoaina o le faʻauigaina, e mafai foʻi ona taʻua o le "BaB Yaba" i se isi lagona.

E matua matauina, e tele lava o ia e malamalama i le ala ae e te le mafai ona manumalo i latou lava ma tutu, pe a fai ua leva ona faafouina o ia, pe a fai e le i suia - na o le mea na tupu - na o nisi O tagata o le a mafai ona oso i luga o ona papupuni e le faʻatagaina ai e tagata le mafai ona afaina ai o ia i le fatu.

Naʻo tagata na o loʻo faʻatulaga e iai se mea lelei ma le teine ​​lea e mafai ona maua lona talitonuina, ma e laʻititi nai na tagata.

Uiga o le igoa

Lelava i nei mafutaga uma ma isi tagata, o le talavou Elvin, na i ai i le le mafaufau o le lotu, e le o gauai atu i lana tane, ona ua lelava lava e avea ma se teine ​​agalelei. Mo ia, o le faaipoipoga e lelei foi o le avega, o lea e sailia ai se tagata umi, ae na mafai ona faaitiitia sili atu le taimi, ae na o le lisiina atili ai lea.

O le mea e lelei ai, elvin e le sili atu lona matua ia te ia ma avea o lenei lisi e faʻatatau i lona malosi ma ona uiga lelei, o lea ua sili atu le iloiloga a le teine. Mulimuli taimi i isi tagata ma le malamalama o latou "efuefu isumu" i le tele o le iʻuga, ma toetoe a le olaga atoa i lana tane, ae o lea ua malepe i ai, E leai se taimi, e le o le tau na o ese atu le mauga, e mafai ona faaumatia ai.

Aemaise lava pe a fai o ia o lana tane lana tane o lo o faamalosia o ia e avea o ia ma fale faiʻai ma fusia i taimi uma i ona mata. O na manatu e masani ona asia e Elvin, e tatau ona lava le lelei ia te ia ma ia atoatoa lona alu atu mo ia, ma e na o le faia o le le mautonu i sootaga ma isi tagata.

O le a galue mea uma, o le a maua uma e le aofaʻi uma le tau lautele mo faʻataunuʻuga fou, e le lava tagata i Elvina. Ellie ma o le a faamalieina o le a faʻamalieina uma i ni mea fou o lona olaga fou.

Faitau atili