O le uiga o Albina o le faavaega o le amio, o le tulaga fesuisuiai o le taunuuga i le galuega ma le ola le tagata lava ia

Anonim

I aso anamua, tagata na matauina e faapea o le igoa e tuuina mai i le tagata i le polokalama o le fanau mai programms le taunuuga mulimuli ane o le e feaveai, faapea foi ma lona uiga. O le mea lea, o fanau e leʻi tuuina atu igoa denoting leaga po o se faaaliga o le manatu leaga. Mo se faataitaiga, o le igoa Albina, o le a lava lona taua ma le amataga, lea o le a tutusa uiga i lona e feaveai.

Teine laitiiti

faaalia faaliliuga

E tusa ai ma linguists, i le suafa aʻa Albina Latina, eo faatasi ma le igoa lautele Roma Albinus, ae i le faauigaga a le tamaitai. Le taimi muamua, o le leo o ese le igoa o - Alba, lea na faailogaina ai le teine ​​mai le cohort lautele o Albov. O le faaliliuga moni o le upu mai Latina tutusa ma le manatu o le "sinasina", "mama" po o le "susulu".

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E maofa ai, i le tuai aso le suafa lava lea e tasi o le igoa o tamaitai uma o se ituaiga faapitoa, ae latou faaopoopo a faamafanafanaina faafuainumera - o le lona lua, lona tolu, ma isi Le uii denoted e ala i le upu laiti, ma e sili ona faaaloalogia - Maior.

O loo i ai le tele o suiga albin, i totonu o lea Alvina, Alina, Alya, Lyal, Bina po o Bella. O le pepe ua le alofa taʻua albin, albish, albinushka, alachka po alvinka. ua manatu ituaiga Orthodox isi e avea Belyan po Bilan, ae e leai se Aso a le Agelu ma Albina, talu ai e le foliga mai o le igoa i le lisi o le Au Paia Orthodox.

Uiga

Shouter tamaitiiti taupulea, le aluga o taimi, e avea o se agalelei ma teine ​​faʻaleuō, lea ua suia i se natura maaleale o se tamaitai matutua i se lalolagi faaleagaga mauoa.

laitiiti Decembashic

Pei o se tamaitiiti, Albinka o lagona, ae vave gofie, e le mafai ona tausia pepe tupu faafuasei i le nofoaga. maua e taofia ai e le aunoa e matua asu 'oʻona paleni, e masani lava i le lafo faatu. Sa sili atu vaevaeina le fiafia o tama nai lo teine. Ae peitai, mo Tina, ua avea o Ia o se fesoasoani i le fale, ma mo le tama - o se tasi e pele, aua e foliga ia te ia.

autalavou faigata

Mo se lē alvinka, auauai i le aoga i totonu o se vaa moni, ae o le a tosina teine ​​olaga lautele. mananao Albina e auai i musika, ua i ai faamatalaga lelei o le lalolagi, ae e le taliaina aoaoga faaletino. e leai se fesootaiga ma tamaiti o le vasega le schoolgirl, ma le soona mataupu faavae e le faamalie isi. Matagofie ma fiafia, ae faatauvaa Lyale e faigata ona maua se uo moni, ona i ai i lona uiga e leai le onosai ma le alofa.

E tusa ai ma potu, o le igoa Latina e faamatalaina i se malosi e le masani ai - i taimi faigata le olaga, o se faataulāitu auala e sau mai le itu. O lea, ua le aoga Alina le ola o le peripetics e latalata i le loto.

Eseese o le olaga tagata matua

O le taunuuga ua tuuina atu e feaveaʻia a Albina leʻi faia i latou le lagona, faapea foi ma maaleale, lea e amata i le faaalia lava i le toatele. avea talafeagai ma manaia se tamaitai matutua i le fesootaiga ma tagata, ae iloa mai. e mafai ona valaauina se albina tauagafau matutua a coquette tauagafau, ae o loo i ai se filemu i faafitauli ma le faafitauli o le matagofie iloa le tiga.

Uiga ma ausia galuega

Faafetai i le galuega equilibious, ua saunia le matafaioi o le taitai i le fanua o tusi po o ata vaaia. E bypassing laki Albina Lelei i le galulue faatasi ma tagata lautele, e mafai ona e taumafai le matafaioi a le ulu. a faaletino faamautinoa fafine faamanuiaina pisinisi pe afai e oo ina taitaiina ai i ona lava le lagona.

  • Natura fanau mai i le taumalulu Alvina e matua vevela-agamalu e, ita, e avea o se afa moni.
  • mafai ona taʻua o Spring Alya ausa, ae faasausili. o le a tatalaina se faiaoga atoatoa mai ai, o se tagata faigaluega faatauga laki.
  • Afai sa fanau Alba i le taumafanafana o nisi taimi, o le a faamatalaina i le aafia gofie lagona i gaoioiga maualuga.
  • Mai se albina toamalie fanau mai i le tautoulu, o le a galulue a tamaoaiga matagofie i fafo, e oo lava i le tausitusi sili.

Fafine i galuega

Albina e mafai ona ia ausia le lauiloa i taaloga, e pei o se tama faitīfaga o Dergina po Biathlete Ahatov, siamupini Amerika i aau Albina Van Eyken. I le lalolagi o ata, o loo i albins lauiloa, i totonu o lea e mafai ona taʻua o poetess Schulgin, o se tagata pese oso lauiloa Apaneaev, faapea foi ethnographer Albina Osterman.

E maofa ai, i totonu o le tofi o le foafoaga o Alexander Duma o loo i ai se tala "Albina". Na tusia e le tusitala i le tu masani o le faiga Gothic.

O lona uiga o faafitauli o le soifua maloloina

O le feaveai ai igoa ua i le soifua maloloina malosi ma le puipuiga sili ona lelei, ina ia latou seasea ona afaina ai i latou. Faamaoni, ua i ai le faanaunauga i le atoaga o le tamaʻitaʻi, matutua pese sui foi peff. O le a le soifua maloloina o le Bina, e fuafua i le masina o le fanau mai:
  • tuuina Me predisposition e faamai paʻu, gasegase respiratory;
  • faaopoopo Setema colds ma faafitauli puipuiga mausali Alina;
  • o le a faaalia Fepuari e ala i se taimi lelavava tamaitiiti o malologa i neura, o le tele o mea tutupu faafuasei.

tuuina atu o le matai matutua le taunuuga se vaivaiga i le popole, lea ua faaalia e ala vaivaiga e faasaga i le talaaga o le vaivai. E toefuatai mai le malosiaga e feaveai Albina, o le ae maua e faatamaoaigaina outou meaai ma oloa kalisiu. Vitamini ave i se tamaoaiga po o le a fesoasoani i se lingonberry e aveesea edema, ae mai muamua oloa aisa o le a maua e ona faamutaina.

Taunuuga o le alofa ma le faaipoipoga

E tusa ai ma le igoa o le igoa, o le a le lē ana toalua faamaoni, lea e mafai ona taʻua o atoatoa. Sa ia o le a fiafia e feagai ai ma aiga, scrupulously mafaufau le auiliiliga o le totonu, faafeiloai malo, ae o le a le taliaina le faalavelave i fafo i le mataupu o le aiga. Peitai, o le loto gatasi o le fiafia moni mo albin le o taimi uma achievable, ona latou aveesea o le agaalofa.

sootaga o feusuaiga le avea mo Alina le ituaiga o amio faaalia, e le aunoa o complexes feusuaiga ua tatau ona totogi i le aiga ma tabs lautele. I le aiga, fuā Belin ua tau, o loo natia i le lelei o lana tane, lea e manaomia ai le gauai atu faifai pea. O le feaveai ai muamua o le igoa e lē maua faatasi ai ma le tina o le tulafono, e le taliaina e le fiafia i le ava malosi o lana tane, ae e alofa i le agaga atoa lona tamaiti.

Igoa Ma Tafafa Mafuaaga Tulaga

tuuina taunuuga albine le avanoa o le faaipoipoga vave - i totonu o le tausaga o le 20 tausaga. I le faaipoipoga, itu uma o le fesili e taua mo ia, e aofia ai mea. O le tagata e ona le igoa, vagana malamalama lagona, e manaomia se tagata e mafai ona tuuina atu i vaega uma o le fiafia le fafine:

  • ua faamoemoe le tulaga ogatasi Best e faamoemoe e Igor, Gregory, Andrey, Alexander;
  • e mafai ona e uaʻi atu i Arthur, Edward, Albert;
  • Pe taunuuga le fusifusia ma Nikolai, Vasily, Ivan.

e mafai ona maua Alechka sootaga ma Evgeny pe e Peteru, ae o se sootaga tumau lenei. Faatasi ai ma le Timur po o Gennady, David po Zinovia, Gerasim o se avanoa maualuga o aemaise sootaga lavelave.

le igoa o Albina o lauiloa i Katoliko. E tusa ai ma le canons Katoliko o le Aso Suafa, sa latou pauu i le aso 16 o Tesema, o le Agaga pasese mafaufau Albina Caesarian.

Teine talavou

igoa Esoteric

Valaau le teine ​​Albina e sili ona lelei pe afai sa fanau i lalo o le faailoga o le Taupou, Sagittarius po Capricorn. E tusa ai ma numerology, o le igoa e fesootai ma le Numera 9, lea e tutusa ma le ea elemene ma le paneta o le mekuli. E faapefea i le uiga o tusi o loo atagia mai i le taunuuga o Albina:

  • A - le manao mo le faamafanafanaga faaletino ma le faaleagaga;
  • L - natura faatufugaga, ma saili e faasoa atu le malamalama ma se paaga;
  • o B a malosi i poloaiga, o le manao e faavasega ai mea uma;
  • B - faaleuo agaga i le a malepe le amio;
  • o N le faailoga o le malosi i totonu, criticality o le mafaufau, filiga.

O le tamaʻitaʻi malosi efaalaʻia ai ni lagona fou, o se tagata faʻamaoni i le saʻo o mataupu ola le ola e tatau ona tafiesea le taua autu - faʻatiga. E manatu le Gordric orthodoxy i le malosi agasala, ma le tapuaiga Katoliko - o le agasala faaletino.

Faitau atili