O a miti a se isi tagata o le faʻaipoipoga mo miti o Miller, Freud, Vanga, Tsvetkov

Anonim

Sauniga o le faʻaipoipoga e masani ona tupu ma le fiafia i olaga o fou faʻafiafia. E asiasi i le tagata asiasi i se faʻamanatuga o lona uiga o le fiafia, tofo meaʻai suamalie ma e auai i tauvaga. O a miti a se isi tagata o le a mauaina i le faʻamaonia miti.

Faatauaina lautele

O se faʻaipoipoga ese i totonu o se miti e faʻaalia ai le tele o mea e fiafia ai o le a tupu i le lumanaʻi lata mai o le miti. Mo lenei lagona i miti e tatau ona manaia e mafai ai, o loʻo momoli atu ia te oe le tele o le fiafia, faʻamolemole faʻafetai ma le matagofie.

Fiafia Malie

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Miti ua ofoina atu ia te oe e fai ma molimau i le faʻaipoipoga, "o se misiona matuia o le a faʻataʻoto ia te outou, o le a manaʻomia ai le tele o le malosi, malosi ma le poto masani. Ae o se avanoa matagofie tele e faʻaali atu ai lau taleni, faʻaalia uiga faʻapitoa, atiaʻe le malamalama. Ou te le iloa pe o le ae faʻaalia se malosi fou o le a faʻalauteleina ai le aotelega o manaʻoga ma avanoa.

O le teine ​​o loʻo viliina i se siva i tafatafa o le teine ​​faʻaipoipo ma le teuga - o se mafuaaga lelei e mafaufau ai i lau oe lava faʻaipoipoga. E te maua le avanoa e te lagona ai e pei o se purinisese i le taimi tonu pe a o le a faʻaalia ai se mea matuia o ona lagona ma faʻapitoa ia te oe.

O tagata o le aiga na vaʻaia i latou lava i le faʻaoleole o loʻo valaʻauina ai i totonu o le valaʻau - faʻamoemoeina le mataʻutia. E leai sou taimi e faʻatulaga ai se mea matuia, ae manaia mea na tupu. O le mafuaaga o le fiafiaga o le a avea o se mafuaʻaga faʻafiafiaina e feiloaʻi ai ma taua, uo, masani.

O se tagata fai pisinisi o le matamata i le faʻaipoipoga fiafia, lea e puipuia ai o ia mai le pasi, - ia ausia le manaʻomia o le umi mai le umi ma le mataga. O le a e faʻamalieina faʻamoemoega o tagata teu tupe ma ausia le mautu o tupe.

Faalavelaveina Faatau

Vanga.

Faigofie o se tasi o tagata valaʻauina i le faʻaipoipoga - manaia mea na tutupu o le a puʻeina oe i le mea moni. O le a latou le ulufale i suiga o le fale faigaluega, ae toe faafou aso uma, monononaly vaiaso fou ma ni faafitauli fou ma tulaga.

Na latou vaaia o ia lava o se mamalu alofa i le faʻaipoipoga o se isi tagata - o foliga o le a i ai le fesoasoani ma lagolago latalata, o ai e iloa ai lou tino ia te oe. I le lumanaʻi e mafai ona mafai ona mafai ona e faʻalagolago ai ia, ona o le lima faʻaolaina o le a latou totogiina le faʻamaoni ma lelei galuega.

Auai i le faʻaipoipoga i le aufaitau autau - o se miti fai mai e le mafai ona e aloese mai le fefaʻatauaʻi, tusa lava pe e foliga mai e te faia se mea mo lenei. O mea uma i lenei lalolagi e taua tele, o le aso e te mitamita ai i le poto masani o le poto masani ma le iloa, ma taeao, e te malamalama i le mea o le a avea ma polofesa i lau fanua.

O le teine ​​e toe faʻaola le teine ​​faaipoipo i se miti o le faʻaalia lea o faʻafitauli ma taleni e sili ona talisapaia. O le a e faʻaalia oe lava mai le pito sili ona lelei ma maua ai se taimi e mafaufau ai ia te oe o se toʻalua manaʻoga.

Faaipoipopga

Miller Decese

Faʻamanatuga i le Ooʻaga o Uo mo se Miti - O Se Faʻailoga Lelei. O le mea moni, e ono faʻailoa ai le iʻuga o faalavelave faʻafuaseʻi o faʻafitauli. Atonu e mafai ona e mauaina se tali i le fesili ua leva ona sauaina ma faalavelave. O sea miti ua atagia ai foi le manuia o le faia o le mafaufau. E mafai ona fausia saogalemu fuafuaga ma alu loa i le isi laasaga o le olaga.

Na mitiia le teine ​​e matamata lona potu faʻaipoipo e faʻaalia ai se lima ma le fatu o se mea e le masani ai, "E faʻaalia lea ma lagona le mafaufau o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga. E tatau ona e faalavelavea mai le fefe ma le fiafia, auai i taimi matagofie o le faafiafiaga. Mafaufauga i le saʻo o le filifiliga o le a fesoasoani i le pele, fiafia i se mea e ofo ai.

O le vaʻai i se fafine i le faʻaipoipo o se tasi i le uliuli Guide - faʻailoa tala leaga mai se pele. Ina ua maeʻa se faʻasologa o mea na tutupu, o le a mafua ai ona e popole. Faʻafitauli e mafai ona paʻi atu i le lalolagi o le tagata lava ia poʻo le soifua maloloina.

Sigmund freud

O tagata o loʻo fiafia e faʻamanatu ai le faʻaipoipoga a se isi tagata i se miti - o lona uiga o le i ai i le tumutumu o lona taʻutaʻua i le isi itupa. O lau feusuaiga ua fai nei. Ae e aoga le matauina o lenei faiga mataga ua matua paleu ma e mafai ona afaina ai lou soifua maloloina tulaga i le lumanai. Ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i le fanau, ae aua le tau vaʻavaʻai atu i feusuaiga le aoga e le aoga e aunoa ma le faʻamaoni.

Oloa Faaipoipoga

O le talavou e vaʻai i se tagata ese le tagata ese i totonu o le valaʻauina o le valaʻauina - i le mea moni e i ai se avanoa moni e feiloaʻi ai ma se tamaloa o au miti. O le a avea o ia ma tu o ia i ou feusuaiga miti ma mafaufauga. Ia ausia lona nofoaga, ia avea ma natura ma sili atu le lelei. Aua le taumafai e vave filifilia le ogaoga o au fuafuaga mo le lumanaʻi faʻatasi ma ia. A leai, o lau tala o le a le tumau umi.

Taʻalo Taʻalo mo Young ma matamuli e faʻamalosi tagata lava ia - o le moe e atagia ai le sili ona puipuia ma le tauagafau o miti. E te fefe e faʻailoa atu ou lava lagona ma lagona i le ua latalata ia te oe ma auala. Mai lea o loʻo iai le le malamalama i ai i le faʻapalepale i le lalolagi, tagi ma le le fiafia faʻaputuputu.

Lolo David.

Ia auai faʻatasi i latou e valaʻauina i se faʻaipoipoga mea, lona faʻapea o le suʻesuʻeina o le avanoa e fai ai faʻailoga faʻaopoopo. Mai lou taimi lea ua e fuafua e te manuia ai, ae le mafai ai ona iloilo le fua o le lava matafaioi. O le fiafiaga ma le sili malie o le a avea oe ma se mea taua mo le miti, o le tele o faʻamoemoega ua faʻateleina le lumanaʻi. Filifilia o ni mataupu aloaia, ae o le ae mauaina le aoga fuafuaina.

Afai o le aso malolo lea na e asia miti na faʻaleagaina e se tasi, faʻatali mo se togafiti i se faʻaosoosoga. Aua neʻi e faia ni fofo, malilie i luga o le moli tupe. O iʻuga atonu e faʻaleleia mo lau tulaga tautupe.

Evgeny Tsvetkov

Ose tagata ese o loʻo ulagia i se miti o se faʻailoga o le mea e tatau ona saunia mo se faʻasologa o faʻafitauli. O le tele o tagata i le faʻaipoipoga sauniga, o isi mea e le manaʻomia manatu. Mo matagofie matagofie, o le miti e atagia mai ai le lotoleaga o le au fili o loo ia te oe.

Faaipoipo le tamaʻitaʻi e asiasi i le faʻaipoipoga o lona lava toʻalua - o lona uiga sa masani ona maua o ia ma le faʻamaoni. I nisi tulaga, e ono faʻaalia ai le masalosalo tele ma le faʻaaloalo o le afa lona lua. I soo se tulaga, aua le taumafai e talepeina le sooga o lau mafutaga, vili lou toalua mo se talanoaga mataga.

O se tamaloa e siva ma uo teine ​​o le teine ​​faʻaipoipo o le a tofo i le manuia mai le manuia e mafai ona taugata. O le tele o faʻatuatuaga o le a afaina ai se vailaʻau oona. Lenei o le a solia ai le mautu ma manuia le pisinisi o le pisinisi.

Faitau atili