O a miti a le aau i miti ma faʻamatala o mea taua tele

Anonim

O le aau e aoga ma manaia tele, lea e fesoasoani i le faigofie ma le malosi o maso, o le atigi tutusa o soofaatasi. O le aau faʻateleina faʻamalosi, fesoasoani i toto toto ma le fatu, faʻafeiloaʻi i le malolo. Aau i se miti o lona uiga o le miti o le malolo o le tino ma le mafaufau. O lou tino malosi e manaʻomia le malosi ma le vaivai tele.

Aua le misia le tino mo le tino ma alu i le vaitaʻele pe i totonu o le paka vai. I le tulaga o le faʻavaveina o le sitaili, saili se itula ma le afa mo le atoa o le taʻele ma le manogi o fualaʻau, o le aoga le aoga. Atonu e mafai ona e mauaina se fofo i faʻafitauli o loʻo e tigaina ai oe i le faletaele. Mafaufau pe o le a le miti e aau i se miti e miti miti.

Tina ma pepe i le vai

Taua taua

  • O le tau autu o ni miti e aau i se miti - manuia, soifua maloloina lelei, fiafia fiafia. E sili atu le lelei pe a e miti o loʻo e aau e aunoa ma le taʻele tapuvae, le lavalava. O le miti o lona uiga o se uiga faʻapitoa o le mea e le oi ai le pa puipui.
  • Aai mo sina taimi, auai i tauvaga - E oo lava i faʻafiafiaga matagofie e mafai ona suia i le le gaoia ma le tineia galuega e le aumaia le fiafia. Aua le faia ni mea sese, alu lava Hobbies na o lou lava fiafia.
  • Aau i le palapala vai - i tala le lelei, faitatala, leaga mea lilo.
  • Afai oe faʻafefeteina e le tuʻua naʻo ia, ae i se tasi e, e ono mafai foʻi, o lona uiga o le vaeluaina. E masani ona 'aau i ai, ae le o le taele ma manogi, isi faaopoopo vai.
  • O loʻo toʻafilemu faataamilo i le vaitafe mo le tafega - tamaoaiga, mea aoga ua tafe aʻe i ou lima. Aua neʻi galo e fai faʻasoa.
  • Afai o loʻo iai ni meaʻai tetele i tafatafa o oe, o le avanoa lea o se filifiliga lelei. I luga o le lanu ma le tele o iʻa, e mafai ona e faʻamasinoina filifiliga fuafuaina. O le tele o uiga o lanu pupula. E mafai ona iai se lamatiaga o le fagotaga. Filifili au iʻa. E manaʻomia le mafaufau lelei a o leʻi tago i le tolu selau-o-ufiufi pusi pusi mo le pili. O iʻa o Jamb opeots i polofiti tele.
  • Suesue le pito i lalo - e te taumafai e saili le aʻa o mafuaʻaga ma faʻaosofia ai le loloto, ma mafaufauga lelei. O se tasi lea o mea taua o lou manuia.
  • Oe opeopea i luga o le matafaga o le sami - e te faia ni faigata ma le fiafia latou te manumalo ai ia i latou, e te fiafia i le aluina o le ola mo le tagi a le tagi. O faʻafiafiaga e tele lava ma, ae paga lea, e leai se uiga. E leai se tasi e talisapaia au taumafaiga ma o le a le autasi faʻatasi ma oe i le taumafai e fafaguina, ona faʻamalieina lea o le afa.
  • Vaitafe vai ma vai Stides, galu, Jacuzzi, e eseʻese le miti o le tau mafanafana o le tino. Afai o loʻo e puʻeina le suavai faʻafiafia, o loʻo taʻu mai ai. Atonu e te lelei tele i feusuaiga ma o le a e maua le avanoa e faʻailoa ai ou tomai i le fiafia. Tusa lava pe e te manaʻo e aloese mai le moe moe, o le a mafai ona e faʻaalia le lagona o le fatufatu i fatufatuga poʻo kuka.
  • Afai o le vai e siʻomia ai oe i le taimi o aau e sili atu le mafanafana mo le aau vevela, e te mafaufau i le lalolagi atoa o se nofoaga manaia tele. Malulu, aisa vai o lona uiga o se pelatitu, manatu lamatia. Vao i le vai o lona uiga leaga lamatiaga, maualuga lamatiaga. Ole mea e tasi e tutusa ai i isi suavai - toto, Mercury, Fusia uʻamea, lava. Afai e te miti o loʻo e folau i totonu o le fugalaʻau i le pulumu, o loʻo e i ai i le olaga faigata.

I lalo o le vai

Faʻasalalauga Faʻauiga

  • O le ata o le miti a Freud o loʻo faʻamoemoe e faʻauigaina le aau i se miti ma le fiafia i le sipai i le sipi i totonu o le sili ona lelei feusuaʻi ma se tagata ese. Masalo na mafai ona e mauaina se paga mo mafutaga mafanafana. Freud foi faʻailoga e aau i se miti o se faʻailoga o le mafai ona maua. O lagona i se miti e faalagolago tele i ai, ma i totonu o le vai elemene e toaitiiti tagata o le a taofia. Togafitiga o le aʻoaʻo pe faʻafefea ona malamalama i le natura o le moe, pe i totonu o le faʻasaina i totonu e unaʻia ai i faʻasaʻa.
  • O le miti a le WASG o le WALK a le WAG Awer i le soifua maloloina pe a fai o iai sou mafanafana ma mafanafana aau. Telegese i se miti - ia i ai i se tulaga le lelei, e foliga mai o se mea leaga.
  • E talitonu le tusi a Miller's Halls e mafai ona e aau faʻapitoa i luga o vaʻa. Swang i luga o se tamai vaa, o le vaʻa i lalo o lau faʻatonuga - Miller fautuaina e ita i le manaʻo ma le miti o le le mafai. O le mea moni, o le mautotogi o le vaʻa e le taugata tele. O faʻauigaina araine o meaola e pei o se tofi tele. Faalavelave i le taimi o le folau o lona uiga o le Alfson ua filifilia ia te oe, o ai e faafoliga i le alofa ma Mercanyyl Faamoemoega. Ile vaʻai atu i se tele o le tele o malalaina, e mafai ona faʻaiʻuina uma lava o le Cler na ia fefe i le vai ma e leʻi iloa lelei foi.
  • Fafine o miti a tamaʻitaʻi e faʻamatalaina ai vai e aau i le vai o se manaʻo mo le malolo ma fiafia. E fesili fiafia lou tino. Aua le faafitia o ia i se mapue. O se manoa, faʻaalu tele foi, poʻo se lamatiaga o le faʻaletonu. Ia mautinoa ia maua se mapusaga. I lenei tulaga, o le ono mafai, fiafia ma le manuia olaga faʻateleina tele taimi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le vaa

Faaiuga

Agai, Alu, Faʻatoilaloina o Faʻafitauli i se Miti Faaalia o outou uiga agaʻi i le ausia o sini. Swang i luga o le tele o mea taugata - e sili ona e fiafia e faʻatulaga gaioiga ma faʻaaloalo i masaniga mo mea taugata. Afai na e tupu e aau le vasega muamua, i le olaga moni o loʻo e taumafai ai foi e filifili le sili ona lelei, soʻo se mea na tupu.

Afai e te opeopea le vasega lona tolu, e te manatu ua e taunuu i le taulaga i le taimi e tasi. Aisea le faapaleni, pe a fai o le faʻamatalaga lava e mafai ona 'ausia mo leai se tupe? Aau i le matafaioi a le vaʻa a le vaʻa o lona uiga o loʻo e sauni e sauni mo se galuega i lalo ma manaʻo e maua le tupe e totogi ai isi.

O le aau tutoʻatasi o loʻo faʻaalia ai le faalumaina mo faʻalapotopotoga a agafesootai, ua e sauni e misia lo matou lava ala, ma talilalo i lou lava malosi ma le malamalama. Aau ma aau i le vaitaele, o le sami e aunoa ma le folau i le sini faʻaalia o le leai o se mea taua i le taimi nei. E tatau ona e malolo ma aua le leiloa le foliga. O le moe e aoga tele le taua i mea tautupe ma lagona.

Faitau atili