O le a le aveeseina o zucchini i le faʻauiga o le taʻitaʻi miti ma tulaga taua

Anonim

Zucchini - O fualaʻau aoga, na iloiloina saʻo le faʻavae o meaʻai ma faʻafiafiaga taumafa. Eona i Vitimins ma minerale, o loʻo i ai le maualalo kalori, aoga aotelega, gaioiga galue mo le toe faʻafouina o le gastolonlial alarc. E le gata i lea, o le Zucchini ei ai se talaaga aafiaga i le cellular tulaga, saofaga i le aveeseina o le suavai mai le tino, o le faaitiitia i le tele o sela gaʻo.

Tagata taitoatasi alofa e tatau ona le aoga o le zucchini i le eleele ma le vai. O le mea moni, o le Zucchinin tuputupu ae i soo se lalolagi, e oo lava i palapala. Mai le manatu o le manatu o le psychoanlyissing, e le mafaamatalaina o le agckini foliga o le agechini e pei o mafaufauga o le gure matutua, sauniaina o le nofoaga mautinoa i le togalaau o se mea moni. Mafaufau pe o le a le mea o le a fetuu ai le zucchini.

Kuka zucchini

Taua taua

I le tulaga lautele, o mea taua taua o le zucchini e matagofie tele. O le mama polofiti, ma lelei le soifua maloloina, ma le faʻaleleia o foliga vaaia, toeititi atoa le aʻoaʻoina e faʻavavau, ma le olaga atoa o le tino. Ina ia oʻo ia moni tulaga lelei, e tatau ona e aumaia se tamaʻi tautau ma i le vaiaso, e mautinoa lava e aofia ai Zucchini meaʻai. I le auala, i le salati, o le talavou fou zucchini e matua lelei ma ma le manuia sui o se vai susu susu. Swin stewed zucchini kupila mafai ona fuliina atua i meaai. O lea e le mamafa le afaina o le ua afaina ma e oo lava i le manaia.

  • Laititi talavou Zucchini taʻoto i luga o le faʻatoʻaga - i le manuia faʻatauga, lelei feuiaiga. O lau lalelei o le feagai ai ma le splash splash. E mafai ona talanoa e uiga i mataupu Smary, aofia ai ma le faaniukilia ata, ma e leai se tasi o le a mafai ona puʻeina oe i le mautinoa malamalama o le talanoaga o le talanoaga.
  • O le mafiafia, lapotopoto fualaau pipi e foliga tutusa ma foliga, ae, na alu ese ai se afi, - mea lelei, o le la, o le laki. Manaia manaia maua e mafai. O le aveina o lea tulaga, faʻatulagaina o le olaola lautele ma le lauina o kapeneta, potu teuina ma le autosona ma le faʻatamaitiiti ave le lapisi lapisi.
  • Punou, tuu i luga o le fata fata - manatua uo. E mafai e te fia alu i se pati faauo.
  • Faʻatau, aoina, alu i totonu o le meaalofa o ni fualaʻau malosi o fualaʻau 'aina i soʻo se ituaiga - i polofiti.
  • Ina ia vaʻai i luga o le fata ma mautinoa - o le a e maua se galuega lelei tele. Ina ia maua le tulaga manaʻomia, o le a e faafoliga o le nofoaga e te le o fiafia ai. Malilie, tusa lava pe e le lava le malosi poʻo le taimi, ma e le o fusi i lau filifiliga.
  • Ia fiafia ia te oe lava, o loʻo i ai le falai - e iai le tamaʻi mea o faigofie ae le o galuega-faʻaleaga-tele, ae aoga ma manaia le taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻatau e se tasi lau ata o aso malolo ma o le a totogi lelei mo faʻamatalaga i faleʻaiga ma faleʻaiga.
  • Silasila i le ipu o loʻo i luga o le laulau, faʻapitoa e isi ituaiga 'ai ma faauo tagata - i le taumafataga.
  • Faʻapipiʻi fualaʻau mo se fafine - i foliga o se manatu ofoofogia, agamalu ma lagona alofa i le mea moni. Leai, o le a e le faaipoipo ia te ia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Zucchini i luga o le togalaau fualaau faisua

Tautua Taualoa

  • O le miti a le Igilisi e faʻauigaina ai le faʻateleina o Zucchini i lana togalaʻau e mafai ona faʻaalia ai le tele o taimi o miti ma sauniuni mo lona faʻatinoina. E le iloa e le siʻosiʻomaga, o se mea e tupu, ae i le tasi taimi lelei o le a mafai ona e faʻaalia se mea matagofie - o le tala sili o le fatu fatu, o le a tatalaina le ala i homepes po o se fou fou auala o le fola o le vao mama.
  • Ina ia tausia le Zucchi, faʻaleaga le Caterpillars, ia mafai ona tutusa le tele o laʻau - o le a mafai ona e mauaina le manuia, o meaʻai ma aso uma. O Zucchini mafai ona ofi i luga o le fuʻa ma gaogao ma gaogao mea lelei faia.
  • O le Tusi o manuʻaga a Tamaitai Talavou ua folafola le faautauta, faʻaeteete i mataupu uma - mai le galuega i luma o le puleaina o le tamaoaiga ma fegalegaleaiga vavalalata. Masalo o le a mafai ona e faʻanoanoa ia te aʻu lava le mutia ia te aʻu lava i le afi o le manaʻo, ae o le a e le tuleiina na o aʻu i luga o le faʻafitauli o le sili o le aiga. E te le faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi latou i lenei auala. O le malosi o le ola ia te oe e matua sili lava e mafai ona e faia ni nai isi toetoe lava o soʻo se tasi ma faia se fiafia ma le militeri, ma se masini inisinia lelei. Pau le mea e tatau ona e aloese mai ai o se tagata sosaiete a le tagata laititi nai lo oe ma tamaloloa ma faalagolago. O lou loto lelei e masani ona sauni e faʻamafanafana le mea mativa, peiseai o le tamaʻi pusi, ma fautuaga mai le malo o le a tele. Ia tausia oe lava ma lou fiafia, e tatau ona e aʻoaʻo e fai atu "leai" - vave, mausali ma maoae.
  • O tagata Zucchini molimau le soifua maloloina ma le le fiafia. Masalo o oe o se mea e faalavelave i le tulaga o le feusuaiga. O le le mautonu masalosalo e faigofie ona le fiafia, asiasi i le fomaʻi talafeagai, e sili atu nai lo le laveaʻiina oe lava i le le talafeagai masalosalo.

Olipe Zucchini

Faaiuga

Vaʻai le Zucchini i se miti o taimi uma lava o se faʻailoga alofa ma sili ona faauo. O le a aumaia oe, ae aunoa ma le manaia o le vanu ma sili atu mea e aunoa ma le pa'ū. O le a mafai ona amata se lelei lelei le masani ai, ae aua le faʻaputu i le vaega o le le faʻatapulaʻaina ma le le aoga le le talafeagai. O le a mafai ona e fesili atu mo se siʻitia o le totogi, a o le tausisia o lou lava mamalu, e le aioi ma e aunoa ma le faalataina.

Afai e te taumafai e sui lau galuega, o le a manuia foi e aunoa ma ni faʻafitauli faapitoa ma se manaia o aʻoga. O le a mafai ona e fua mai i se isi nofoaga i se auala lea e maua ai le sili atu ma le fiafia tele ma le fiafia.

Faitau atili