O le a miti o kapisi i miti o Miller, Freud, Tsvetkov

Anonim

ua matuai taatele kapisi i Rusia i aso anamua. O le tasi lenei o le ituaiga aoao o fualaau faisua, mai lea e mafai ona kuka ai le tele o ipu suamalie ma le aoga. E mafai ona mafua ai mo le taumalulu, e auauna atu e pei o se salati mo se laulau faigaʻai ave se meaai mama mo se tafaoga aiga i le vaomatua. O le a miti o kapisi, aoao i miti faamaonia.

Faatauaina lautele

Kapisi - harbinger o mea na tutupu fiafia. I lotu i sasaʻe, e fesootai ma le 'oa ma le tamaoaiga, ona o le upu "kapisi" ei ai se faaleoga tutusa ma le upu "tupe". O lea, mo se tasi e tuputupu ae ai po o aai kapisi i miti - o se faailoga o le lumanai ausia tau tupe lelei.

O tupe mama e le tau e le itu, e tatau ona fou le kapisi i se miti, suasua ma e aunoa ma wormwort. Foi, o le faaliliuga folafolaga e lelei i tulaga o le tamaoaiga ma le tele o tupe, pe afai e te tuu fualaau faisua oe lava ma o lenei aoina se seleselega fua faasolosolo. Faamanuiaga o le taimi lava o le a tuuina atu le ola ia te oe le tulaga mautu, itu, faamafanafanaga ma le poto faalelalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Kapisi i Groke

Faatauina tui i luga o le maketi, ina ua uma ona filifilia o le mea sili, - faailoa i gaoioiga faapisinisi faamanuiaina, galuega faatino o loo e aafia tuusao. I le taimi lava lea e tasi, o lou faitalia, tomai, faiga ogaoga ma le tiutetauave o le pisinisi o le ae matauina. O le a avea o se mafuaaga mo le tuputupu ae o totogi galuega ma faateleina.

Moemiti susulu ma faamaligiina kapisi - faamoemoe faafitauli aiga, misa, le faamaninoina o sootaga o taitoalua, skirmishes e uiga i le aoaoina o fanau. Tei i le taimi e mafai ona matuai ita lenei vaitaimi ma o latou amio faatauvaa ma ita ulavale. E faapitoa lava le taua o le fefe o le mauaina mai faitioga i le va o aiga, latou, e pei o se polo kiona, e mafai ona aofia ai le faateleina o le amioleaga o le finauga.

Aufaipese le Kochan ma vavae a tamatamai lima - moe lapatai se miti e uiga i le magafagafa, faatamala galuega o le a taitai atu ai i taunuuga leaga. e mafai ona tulai mai na ituaiga o amioga ona o le vaivai faateleina, monotony o galuega, faataluã ma faaefuefu olaga i aso uma, lagona o le unrealizations i lo latou fale faigaluega. Aloese mai le a fesoasoani le atuatuvale o se fuafuaga manino o suiga i le lumanai. E tatau ona tuu le sini ma le fuafuaga mo lona faatinoina. Ina ia suia le lalolagi o loo siomia lava ia, o nisi taimi na finagalo. Taulai atu i le mea autu, tausia filemu atoatoa ma talitonu i lou malosi.

vavaeina kapisi

E gaoi fualaʻau i se isi togalaʻau - o se faʻailoga leaga. E iloga o faigata i tau o tupe. E mafai ona e mauaina oe lava i le sailiga o oe ma lau pisinisi i le lumanaʻi. Aua le liliu i luga o le ala o māmā ma le fiafia tupe maua.

Tusa lava pe e te manaʻo e faʻalavelave i le tasi-taimi le tele o Kash, o le a vave faʻaaluina o le a e faʻaaluina pe a ma le maitauina poʻo le a le mea o iai. Saili se galuega i le taʻele o le a fiafia i ai, faʻamalosia ai gaioiga foafoaga, o le a maua ai le avanoa e malaga ai ma fiafia i se mea fou, maʻei. Naʻo lou mafai ona suia tulaga ma olaga faʻatonuga, e faʻatupu ai le tofo mo mea faigofie e mafai ai ona faia se tagata fiafia.

Tane e 'ai le masima kapisi i se miti - o se mafuaaga sili e mafaufau ai e uiga i le fiafia tagata. Manuia i aso nei o le a matua talitonuina. O le a faʻaalia tupe mo se mea manaia, o le a latalata i le manaʻo manaʻo e manaʻo e vaeluaina le afiafi ma oe, ma atonu o o latou olaga atoa. Ua aoga le matauina o ia manatu, e pei lava o mea sili ona valea, ua sili ona valea, ua mafai ona aumaia oe o se polofiti ma ia faamalotia se setete. Talitonuina au oe lava poto masani ma uiga.

O a ni isi mea e tupu ai le kapisi

  • Kaulifilau, pa'ū se avanoa e faʻatino ai avanoa;
  • O le fafine o Bomicoccil - o se fafine e seasea lava faʻaletonu ma le ita, se tagata - tupe maua;
  • Brusselskaya, Kohlrara (faʻamoemoe e alofa i le faalilolilo o le alofa, e manaʻo e faʻailoa ona lagona ma o loʻo faʻamoemoe e tauimaaʻi;
  • O le Saʻo le sami o se moe lelei mo i latou o loʻo i ai o le maʻi ogaoga o le maʻi. O ia lava e faʻamalamalamaina e te tauaveina le mapuʻu ma le faʻatuatua i le faʻateleina ai;
  • pala - ia aitalafu ma tuai aitalafu e aitalafu ai faʻalapotopotoga;
  • malaia kapisi i le moega - i le sili ona lelei faʻamoemoe ma le manuia i mea uma;
  • E i ai se laupepa fou - e feololo ai le fiafiaga o tupe maua i tupe maua;
  • Aveesea fualaau 'aina - i gaioiga leaga poʻo amioga le mama.

Faalavelaveina Faatau

Miller Decese

Kapeti i se miti - o se faʻailoga o se le lelei vavalo. O lona tele-tele, faigata i le fausaga e atagia ai le aano o faigata i le va o tagata. O ia faʻaaliga e mafai ona liliu se filemu ma fuaina le ola i totonu o se ata poʻo le aiga. Ina ia saeia le kapeti o le kapisi - o lona uiga o le a ou taumafai e taumafai e tatalaina le fusi o le fusi o le tuʻinanau ma le poto o le poto. O le le mautonu i le mafutaga e mafai ona faʻamatala e le mea moni o tagata e leʻi faʻaipoipo ma mataʻitusi, latou te le iloa pe faʻapefea pe le mafai ona tuʻuina faʻatasi, ma faʻamaoni.

Vaʻai pe faʻafefea ona sasaina e le lapoʻa ma le jicy kochan i luga o le moega, o le tapena mo mea fiafia i mea tutupu. O na meaʻai e faʻamatalaina ai masalosaloga uma e uiga i faigata o le auala filifilia. I itu uma e te faigofie ai ona gafatia: galuega fiafia ma aumai polofiti, e fiafia i ai aiga, ma o uo e faʻalogo ma lagolago. O faigata o le a pasi mai ia te oe, o le taimi lea e faʻatoʻilaloina ai le galu fou.

Sigmund freud

Cabbage mafai ona manatu le faamata o feusuaiga a se fafine, o lana amio sili ma uiga lilo, lea e fia talia le tagata. O se fafine na moemiti e pei o lona tamaloa e tipiina kapisi, - i le mea moni e atagia mai ai le tulaga maualuga o le paaga, o le a le fiafia lava i se miti. Masalo o lona le faʻaaloalo, i le vevesi ma le manatu faapito e le fesoʻotaʻi vavalalata e le o le saofaga i soʻo se sootaga i le moega.

O le tamaloa o taumafai e tipi le Kopon i se miti - o lona uiga o le sola ese atu e se sili aupito mataga lautele, lea e faʻamaonia ai o le talitonuina i Lona fanau atoatoa, puʻupuʻu ma poto masani. O sea faʻailoga e mafai ona faʻaliliuina i luga o le vaivaiga o le paga ma forethodow toe.

Evgeny Tsvetkov

Saunia kapisi i totonu o se miti o lona uiga o le faia o le fausiaina o au mea faigata i le ala. Ina ia tapeina lenei ituaiga o fualaʻau - ia nofoia lou taimi taua ma le fofo o fesili laiti ma le le lelei. O le tulaga tau tupe o le miti o le a suia tele mo le leaga. Atonu o le a tupu o lau vaega autu o tupe maua o le a leai.

Faʻatau le kapeta fou - ia maua ai se ofo lelei poʻo se meaalofa. Overweight Cabbage i Lima - o se faʻailoga o le misia foliga o se miti. Chereviya - i le le aoga feuiaiga poo ni uo pepelo.

Kapeti

Faitau atili