O a miti o pusi uliuli i luga o miti eseese

Anonim

E tatau ona ogatasi ma malamalama o miti uma e le mafai ona leaga pe sili atu le lelei, e faʻauigaina le miti mautinoa o lona uiga o le le malamalama i le filemu. Aisea la le miti uliuli pusi?

I le avea ai o se tulafono, e tusa ma lenei miti, e mafai ona faaiu ai se miti faamaoni ma amio lelei. E masani ona e taumafai e aumai se tulaga pe faaseseina oe lava. Ia, faʻafeiloaʻi i le mea moni o lenei miti e sili atu ona talafeagai mo le suʻesuʻega patino, ma tele e uiga i le lumanaʻi e le foliga mai e le mafai.

Tamai pusi

Faʻauiga miti i tulaga taʻitasi ma tulaga

Taumafai ia e manatua auiliiliga o lau miti, pei ona pasi. Manatua ma toulu ese mea tutupu, pei o se locamoneve e alu lelei tala. Aoina lenei paso faigata, a o leai se aoga o le a le mafaufauina au faʻamatalaga, e le mafai foʻi ona fesoasoani, ae e mafai foi ona faʻauigaina le faʻamatalaina o le miti.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma, afai ua e liliu mai ma e te manatuaina le manatuaina i se tasi ata, ona mafai lea ona matou ofi i se faʻauiga vave. O le matou 'upega tafaʻilagi o loʻo saunia uma faʻamatalaga talafeagai mo faʻamatala i le fale, ma afai e te manuia i le faʻaaogaina o nei faʻamatalaga, e te fausia se olaga i ou lava faʻanaunauga:

  • Ua ou faalogo i le setete o tamaʻi tamaʻitusi, o lona uiga, pe afai latou te le manifinifi ma le malie. O lea la, o le ulei e iloa ai i latou lava, o le mea moni, o le tulaga faaleagaga o le miti. E masani ona e faʻaogaina se pepelo i lou olaga, ma ua leva ona e fiu ia te oe, e tatau ona e tausisia le faʻafiafiaina o tagata taʻitoʻatasi mai le siosiomaga i lou olaga.
  • Pusi sa i ai ma toesea. Uiga lelei le faʻauiga e pa'ū i lenei miti, e mafai ona e fiafia saogalemu i - ua e feagai ma se avanoa tulaga ese e faʻamautu ai ou faʻailoga, o le a e manuia, ma o le a faʻateleina ai lou taʻutau i le lagi. E i ai le faʻata o faʻauiga o mea uma o le a avea ma faʻafeagai.
  • Sa laiti tele, masalo ma le pama poʻo le tamatamailima. E tatau ona e sauni mo suiga o lou olaga i lou olaga. Masalo e te faʻatalitali, o loʻo e faʻatali mo le malamalama o loʻo e faʻaseseina pe faʻalata atu le sili ona lelei uo poʻo ni mea masani. Ae e le tatau ona e le lotoāvaivai, aua o lo o afaina tele i sina lagona faigata, ona aafia ai lou tagata i lena tagata.
  • O loʻo e alualu i luma afa o tamaʻi pusi, ma le afa o le mumu. E le mafai ona e valaʻau se miti lelei, Ae e mautinoa e tupu mea e oʻo i ai e amata asiasi i lou olaga. E mafai ona e ogatasi i le ala manaʻo, pe a fai e te saunia oe lava mafaufau mafaufau. O le foliga mai o se talosaga e auai i le malaga, o lona auai lea e le mafai ona taʻua o le faʻamaoni e le mafai.
  • Gretal lanumeamata e uiga i le maliu o nei feau. Aua le lotovaivai, o se togafiti o se tasi o sili sili ona lelei. O au faʻafitauli o le a faʻatagaina, ae e le gata i lea, e mafai ona maua le mauaina o lenei fanua.
  • Uliuli uliuli swing e uiga i lou vae. O nisi o mea masani o loʻo taumafai e latalata ia te oe, ae o le le aoga ma se tagata o le a le oʻo i se tagata o le a le taitaiina atu ai i le lelei. O le a le mafai ona e pulea ou lagona, ma o le ae mauaina lou vaivaiga e fetaui ma ou lava manaʻoga ma ausia se ituaiga o faʻamoemoe.
  • Na e fafagaina le au tala lelei o lanu colol lanu. O ia solofanua e le o faamatalaina lelei. Ma e matua leaga lava, e pei foi o le lumanaʻi o le a feagai ai faʻafitauli ma faʻafitauli.
  • O le pusi na sopoia ia te oe le auala. Ae o lenei miti o le taimi muamua e mafai ai ona lototele i le tulaga ma miti lelei, e tatau ona e faʻaalia oe lava, saili le agaga paaga pe o le uiga foi o le ola. E le manaʻomia le faʻatagaina o lenei avanoa, e faʻatusatusa i se la susulu o le la e te papatiso ai, lea na tu ai le manaʻo.
  • Pusi ma ma i latou se pusi tele-tina. E tatau ona faaeteete i mea leaga e lamatia ai e aveʻesea lau meatotino o loʻo i ai i lau mea leaga na faia e Tricky Fraud poʻo le faia o lou olaga sili atu faigata. E mafai ona e tatalia i latou pe a maeʻa ni gaioiga, avea ma tagata tutoatasi.
  • Silasila i tamaʻi pusi i luga o lima o le tagata o le isi itupa. Ioe, e mafai ona faʻatinoina lea fonotaga mo le ola moni, e mafai moni, o loʻo e fuafuaina e amata se mafutaga ma se tagata e leʻo ese i le malamalama o manu. O sea fonotaga e mafai ona tupu moni, e le tatau ona le amanaʻia lenei mea, e sili le alu i fafo.
  • Vaai i lima o se tamaloa o le uliuli pusi. E le tatau ona e gauai atu i se miti ma se ata tutusa, pei ona le o se mea faʻapitoa, ae faʻatagaina le miti e faʻailo ai le tele o le tausalaina, mafaufau i ai.

Pusi uliuli

Faʻafefea ona faʻauigaina le miti e le lauiloa, masalosalo, sornologists, ma faʻamatala i miti eseese

  1. E le miti a miller. Henry Miller e unaʻia se miti o le faʻaeteete pe a maeʻa le moe, pei ona ia taufaʻamataʻu na o le le fiafia ma toilalo i le fale faigaluega. E aoga le mataala i se mea mataʻutia poʻo le le aoga poloketi, e te solia le nonoina atu i le galuega, ma e mafai ona e suia oe, atonu e i ai pe le le faʻatuatuaina siosiomaga.
  2. Miti Hasse. O le auala e faʻaauau ai foi se faʻasologa o le faʻauigaina o le moe ma fai mai o pusi uliuli o loʻo avea ma mea taufaasese i le olaga moni , faatatau i la matou mafutaga.
  3. Tusi o aso nei. Mo lenei teineititi tusi i le olaga moni, e te le o mafaufauina se mea lelei, naʻo maʻi, sese ma le tele o lima. A o totoe miti o le faʻafitauli i le faʻafitauli i le Social Borther, o le faʻamamafa i mea o le tino o le tino e mafai ona tupu i se miti fiafia.
  4. Faʻafefea ona faʻauia le moe o nostadradamus. E le miti a lenei faʻataʻitaʻiga saua, atonu e te i ai ogaoga faʻafitauli i le tulafono, e leai ni faʻamaʻi poʻo se faʻatinoga masani, e tatau ona e aʻoaʻo ia toe fai e tautau i le ua o le ua pisi miti.
  5. Miti loli. O le faʻamatalaʻupu e fai mai e te toe mafaufau faʻatasi i lou manatu, o soʻo se manatu ua maeʻa ona maeʻa lenei miti o se avega faigofie mo se mea fou, ae e mafai ona e aumaia faʻafitauli.
  6. I le French Dream tusi. O se uo-fafine mafai ona faalataina oe, e mafai foi ona e feagai ona o le toilalo i luga o se tagata i luma o le tagata lava ia.

Aulelei pusi

Faitau atili